Cel mai bun Kit de Încălzire în Pardoseala pentru Casă (120-140mp)

Pachete complete de încălzire în pardoseală pentru case de 120-150mp

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 59 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți iei un kit complet de încălzire în pardoseală pentru noua ta casă?

Avantajele unui kit complet de încălzire în pardoseală constau într-o serie de beneficii extrem de utile pentru viața de zi cu zi! Puteți economisi spațiu util, prin renunțarea la caloriferele fizice care ocupă spațiu ori erau inestetice, nepotrivindu-se cu mobila ori ocupând prea mult loc, iar prin faptul că pardoseala este încălzită, dacă mergeți desculți, disconfortul termic nu va mai fi atât de mare ca în cazul încălzirii convenționale, pe bază de calorifere.

Poate cel mai mare bonus al unui kit de încălzire în pardoseală este faptul că acesta se poate integra foarte ușor, fiind versatil în modul de montare dar și cu ce suprafețe se potrivește, acestea fiind: gresie, marmură, parchet laminat sau parchet stratificat. Suprafața încălzită este variată (diferă în funcție de puterea kit-ului), de la câtiva metrii pătrați, până la 100-200 m². Pachetul va include tot ce trebuie pentru buna montare/funcționare, iar unele modele au inclus chiar și un termostat digital WIFI programabil, prin care se poate seta temperatura ambientală direct de pe telefonul mobil!

Cel mai bun kit de încălzire în pardoseală

Kit complet incalzire in pardoseala Premium 80-100m² - Ivar, Giacomini, Willo, Innomix

  • Căldura se distribuie uniform pe toată suprafața amenajată.
  • Se reduce cantitatea de praf și previne apariția mucegaiului.
  • Distribuitor cu debitmetru alamă IVAR cu 8 intrări/ieșiri.
  • Grup amestec INNOMIX pentru încălzire în pardoseală cu pompă WILO 25/7-50/SC.
  • Termostat ambiental digital wireless programabil.
Verifică prețul

Îți poți lua rămas bun de la plăcile reci sub picioare în baie sau în bucătărie cu kitul profesional complet de încălzire prin pardoseală. Ușor de utilizat și ușor de instalat, poate fi plasat oriunde în casa ta, chiar și ca încălzire pentru seră, pentru camere umede, vestiare, potrivit pentru parchet laminat și vinil. Fabricat cu izolație dură a conductorilor din fluoropolimer, acesta va oferi rezultate imbatabile atunci când vine vorba de încălzirea sub plăci. Nu există niveluri EMF dăunătoare emise datorită construcției duble cu conductori reci.

la buget

Kit Complet

În ultimii ani, sistemele de încălzire prin pardoseală au început să fie folosite la scară largă și în România. Kitul este potrivit pentru următoarele suprafețe: Acoperă 100 m2 ca sursă principală de încălzire* - 100mm distanță dintre țevi / Acoperă 120 m2 ca încălzire de confort - 150mm distanță dintre țevi. .
Verifică prețul

Kit complet încălzire în pardoseală Premium 100-120m² - Ivar, Giacomini, Willo, Innomix. Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă un indicativ al confortului din propria locuință, a unei vieți plăcute și agreabile.

Cel mai bun

Purmo

Setul de încălzire prin pardoseală cu apă Purmo conține toate elementele pentru crearea unui sistem optim pe o suprafață de 120mp. Astfel, acesta include: conductă Penta (colac 600m - 2 bucăți), bandă perimetrală pentru dilatare (rola 30m - 4 bucăți), aditiv pentru șapă (canistra 5 l - 3 buc), grup de pompare și amestec (2 bucăți), termostat TEMP CO Digital cu afișaj electronic (4 bucăți), senzor temperatură șapă (4 bucăți), servomotor electrotermic 230 V 2W (12 bucăți), panou automat TempCo 6M (6 zone cu modul acționare pompă - 2 bucăți), Distribuito Colector Premium inox (cu robineți termostatici și debitmetre), 4 robineți cu bilă, 24 bucăți racorduri conectoare, 24 bucăți coturi de ieșire din șapă (curbă conducătoare).
Verifică prețul

Încălzirea prin pardoseală reprezintă o soluție modernă pentru optimizarea temperaturii interioare, reprezentând o investiție pe termen lung. De altfel, este estetică, totul fiind instalat sub pardoseala.

Premium

Premium

Toate țevile kitului sunt impermeabile la oxigen 100%, un aspect esențial pentru acest tip de sistem. Sistemul de încălzire este potrivit pentru 120mp, conținând: 1 colac țeavă FF-THERM cu barieră de oxigen (600 m), 2 colaci țeavă FF-THERM cu barieră de oxigen (200 m), 126 bucăți de plăci pentru termoizolare și pozarea exactă a țevilor circuitelor STIROTERMAL DUO 32, 5 bucăți de bandă perimetrală dimensiuni 8 - 16 mm, 24 bucăți de curbe conductoare 14-18 mm PROFITHERM, 12 bucăți de actuatoare termice pentru controlul circuitelor, 6 bucăți de termostate de cameră digitală, 1 bloc cu terminale 6 zone (control cazan și pompă), 24 bucăți de racord cu compresie nichelat/alamă 17 - 3/4" mm FF-THERM, 1 set distribuitoare cu debitmetre pentru reglarea debitelor pe circuite PROFITHERM cu 8 cai 1"-3/4", kit de amestec cu pompă pentru reducerea temperaturii la o valoare optimă PROFITHERM, robinet cu bilă filet interior/exterior 1" PROFITHERM.
Verifică prețul

Kitul de încălzire prin pardoseala Premium este un sistem inovator, cu elemente special concepute pentru durabilitate și eficiență termică.

Întrebări despre kiturile de încălzire în pardoseală

Kit-ul de încălzire în pardoseală se poate monta pe ce suprafețe?

Există kituri pentru încălzire în pardoseală care se pot monta pe orice suprafață. E bine însă să ții cont că uneori este mai eficient să alegi kit-ul în funcție de specificații, mai ales că unele kit-uri sunt concepute cu dedicație pentru anumite suprafețe:

Care este suprafața încălzită de un kit de încălzire în pardoseală?

Există kituri pentru încălzire în pardoseală potrivite pentru spații cuprinse între 20 sau chiar 300 mp. Totul depinde de tipul de încălzire pe care îl alegi, de ce pardoseală vrei să încălzească dar și de configurația spatiului pe care vrei să îl încălzești.

Kit-ul de încălzire în pardoseală are termostat cu WIFI?

Da, kitul are termostat reglabil prin WIFI, dar și termostat de cameră, fără fir ( wireless ) standard, astfel setat la o temperatură de 24°C, vei resimții această temperatură la nivelul picioarelor, iar la nivelul capului o temperatură de aproximativ 22°C.

Ce conține un kit de încălzire în pardoseală?

Un kit pentru încălzire în pardoseală conține toate elementele pentru montajul rapid, respectiv: placă cu nuturi, țevi, distribuitor de înox, grup de pompare injecție, aditivi, debitmetre, racorduri și curbe conductoare. Totuși dacă nu esti specialist, ar fi bine să apelezi la unul pentru garanția montajului corect.

Pot instala singur un kit de încălzire în pardoseală?

Kiturile de încălzire în pardoseală vin cu toate componentele și accesoriile necesare instalării, inclusiv cu specificații privind montajul. Însă dacă spațiul în care vrei să îl instalezi are formă atipică sau nu știi cum să montezi piesele astfel încât să acoperi întreaga suprafață, e bine să apelezi la ajutor de specialitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Șlefuitor Telescopic De Pereți Și Tavane
Cel mai bun șlefuitor telescopic de pereți și tavane

Dacă lucrezi în renovări interioare, acest tip de șlefuitor de pereți îți va face munca mai ușoară, mai rapidă și vei lucra mai curat și mai sănătos.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Cea Mai Bună Centrală Pentru Încălzire În Pardoseală
Cea mai bună centrală pentru încălzire în pardoseală

Te-ai decis să-ți montezi încălzire în pardoseală? Alege cea mai bună centrală termică pentru sistemul tău de încălzire în podea.

Cel Mai Bun Detector pentru Punțile Termice
Cele mai bune detectoare pentru punțile termice

Îți dorești un aparat prin care poți vedea scăpările de căldură din locuință (așa numitele punți termice)? Detectoarele termice pentru uz rezidențial au o precizie de +/- 1°C.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe