Cea Mai Bună Rachetă de Tenis Pentru Adulți

Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Modificat la 25 noiembrie 2021
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți iei o rachetă de tenis de calitate?

Tenisul este un sport care atrage atenția din ce în ce mai mult și e o bună modalitate de petrecere a timpului liber, pentru cei care sunt în căutarea unor activități recreative. Insă el nu poate fi practicat fără a avea o rachetă potrivită. Greutatea, lungimea sau suprafața sunt doar câteva dintre detaliile importante pe care trebuie să le cunoști atunci când îți cumperi o rachetă de tenis. Modelul de rachetă pe care îl alegi îți va influența în mod direct stilul de joc, motiv pentru care trebuie să te asiguri că ai făcut alegerea corectă.

Alegerea rachetei de tenis este o etapă importantă în parcursul tău ca jucător. Această alegere este importantă atât în cazul în care ești începător, cât și în cazul în care ești adeptul al tenisului de ceva timp. Alegerea va fi una diferită, în funcție de nivelul jucătorului, care v-a influența evident alegerea unei rachete. Ține cont că o ramă de rachetă mai grea îți va asigura mai multă putere și mai puține vibrații, în timp ce o rachetă de tenis mai lungă va avea mai multă viteză și mai mult efect.

Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Cel mai bun

Rachetă Tenis Evoke 105 BABOLAT

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Ideală pentru practicanții de nivel începător
 • Cadru din aluminiu, ușor și rezistent
 • Este simplu de utilizat
 • Flexibilitate crescută
Verifică prețul

Ai la dispoziție o rachetă de tenis Evoke 105 de la Babolat cu care tenisul va deveni o plăcere. Este un produs ușor de manevrat și depozitat în special datorită greutății sale reduse. Acest produs a fost conceput pentru un utilizator începător și îi oferă manevrabilitate și greutate redusă. Beneficiază de un cadru mare și este realizată din aluminiu și grafit, motiv pentru care este tolerată și potrivită pentru jucătorii de nivel începător. Oferă utilizatorului putere, manevrabilitate, reducerea vibrațiilor.

la buget

Tregare PRO SWIFT

 • Fabricată din aluminiu
 • Concepută pentru începători și jucători de agrement ușor avansați
 • Rezistență crescută
 • Ușor de manevrat
 • Tensiune racordaj crescută
Verifică prețul

Această rachetă de tenis a fost special concepută atât pentru jucătorii începători, cât și pentru jucători de agrement ușor avansați. Este disponibilă în dimensiunea racordajului L2, L3, L4. Materialul din care este fabricată este aluminiu, fapt care o face să fie foarte ușoară și extrem de facil de manevrat. Tensiunea racordajului este de 22-25 kg, greutatea este de 310 g, lungimea este de 685 cm, mărimea capului este de 703 cm pătrați, iar culorile disponibile sunt negru și verde. Brandul care ți-o oferă este Tregare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Head G 360 Extreme S

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Concepută pentru adulți
 • Extrem de uşoară
 • Manevrabilitate ridicată
 • Oferă o stabilitate perfectă
Verifică prețul

Dacă te pasionează tenisul, această rachetă este ideală pentru adulți. Mânerul este unul ușor de ținut, iar greutatea mică o face ideală pentru orice utilizator. Brandul care ți-o aduce este Head G. Raportul calitate - preț este unul mai mult decât bun pentru tine. Tenisul va deveni o și mai mare plăcere pentru tine cu ajutorul acestei rachete profesionale pentru adulți. Se numește Radical Elite și este extrem de ușor de manevrat de orice persoană, începătoare sau avansată. Are un balans de 335 mm și o lungime de 68.5 cm.

Babolat Pulsion 102

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență ridicată
 • Destinată adulților
 • Extrem de flexibilă
 • Ușoară, fiind simplu de manevrat
Verifică prețul

Dacă te pasionează sportul, și anume tenisul, această rachetă este produsul ideal pentru tine. Dacă nu știai este o rachetă de tip Babolat Pulsion 102 destinată special adulților. Are o lungime de 68.5 cm, un balans de 340 mm, iar grosimea mânerului va fi de 0-4. O vei manevra ușor datorită greutății de doar 260 g. Materialul este grafit compozit. Dimensiunea capului este de 680 cm pătrați, iar flexibilitatea este de 61 RA. Viu colorată în galben și albastru, este un produs ușor de folosit și de depozitat.

RACHETĂ DE TENIS TR160 Graph PORTOCALIU ADULȚI ARTENGO

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Are cadru rigid
 • Extrem de uşoară
 • Asigură manevrabilitate bună
 • Oferă putere şi precizie la lovituri
Verifică prețul

Această rachetă de tenis este fabricată din materiale de înaltă calitate, având o greutate redusă, permițând în acest fel, manevrarea cu ușurință. Dacă îți făceai griji în privința experienței în acest sport, nu mai ai de ce. Această rachetă a fost concepută atât pentru experimentați, cât și pentru începători. Vine la pachet cu o husa de protectie, putând fi depozitată oriunde, aceasta fiind protejată de eventuale deteriorări. În plus de atât, nu este voluminoasă. Mișcarea o să fie o plăcere de acum.

Racheta Wilson Blade 25 TNS Set 4 mingi

 • Greutatea redusă
 • Control sporit
 • Precizie pentru jocul modern, agresiv.
 • Tehnologii Parallel Drilling și QuadriForm
 • Ideal pentru începători și intermediari
Verifică prețul

Racheta Wilson Blade 25 TNS + Set de 4 mingi! Noua rachetă de tenis, Wilson Blade 25 Junior este o versiune prescurtată a popularului Blade 98. Această rachetă oferă un control sporit și recizie pentru jocul moder, agresiv. Blade 25, vine în varianta de 16 x 19 pentru rotire și putere. Procesul de perforare paralelă Wilson crește puterea și, de asemenea, duce la o creștere a senzației și a confortului. Racheta este realizată din grafit, are un balans de 225 mm, suprafață de 632 cm2, grosime ramă de 20.6 mm, o greutate de 260 g și o lungime de 635 mm.

Întrebări despre rachetele de tenis pentru adulți

Care este suprafața de lovire ?

Aceasta dimensiune se referă la suprafața supusă efectiv racordării cu corzi și este exprimată în cm2. Puterea este direct proporțional cu mărimea capului rachetei; o rachetă cu capul mai mare furnizează mai multă putere decât una cu capul mai mic. Un cap mai mare conferă în același timp și o suprafață mai mare de lovire, astfel că vei “prinde terenul” chiar și atunci când lovitura este nereușită.

Din ce material este realizată?

Aluminiul este folosit din ce în ce mai rar la construcția rachetelor de tenis de când materiale compozite au devenit disponibile. Aluminiul Bi-tubular este cel mai flexibil și mai puțin costisitor tip de aluminiu folosit în rachete. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a oferi mai multa forță rachetei.

Vine racordată?

Rachetele pentru începători și intermediari vin deja racordate pentru că dispunerea efectivă ( racordul) a corzilor poate influența în mod direct felul în care racheta se comporta per total, dar și aspecte individuale precum ar fi performanța și feel-ul.

Cum este dispus balansul ?

Balansul reprezintă o variabilă statică a rachetelor de tenis care se referă la distribuția propriei greutăți pe toată lungimea efectivă a rachetei. În general vorbind despre rachete, cele mai grele sunt balansate HL (capul ușor) pentru a-și păstra manevrabilitatea, în timp ce rachetele cele mai ușoare sunt balansate HH pentru a oferi putere în suprafața de contact cu mingea.

Se vinde împreună cu geantă ?

Tenisul poate reprezenta un sport practicat zilnic sau un hobby pe care îl exersezi în timpul liber.
În ambele variante sunt necesare pachetele de tenis și mingea.
Pentru a facilita transportul, ele vin la pachet cu o geanta cu fermoar, ușor de deschis și de folosit.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)
Cel mai bun set de badminton complet

Badmintonul este un sport complex care te ajută atât la coordonare, anticipare și la tonifierea musculaturii. Vezi ce seturi complete de badminton poți cumpăra pentru folosire acasă sau în parc.

Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cele Mai Bune Ghete De Kangoo Jumps
Cele mai bune ghete de Kangoo Jumps

Acum ai posibilitatea de a face Kangoo Jumps chiar la tine acasă, fără a mai merge la sală. Află care sunt cele mai bune ghete de Kangoo Jumps și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe