Cele Mai Bune Role Reglabile pentru Copii

Role reglabile de calitate pentru copii

Modificat la 26 iulie 2021
Articol evaluat de 54 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-i iei copilului tău o pereche de role reglabile?

E cald afară așa că vremea este numai bună pentru ieșitul în parc sau în natură, așa că ar fi bine să arunci tableta într-un dulap, să lași deoparte jucăriile și să descoperi mersul pe role. Rolele sunt de mai multe tipuri și în funcție de modul în care le vei folosi ar trebui să te orientezi către o categorie sau alta. La început este mai ușor să înveți să mergi pe role cu roți de 80mm sau 84mm pentru că păstrează centrul de greutate mai jos decât rolele cu roți mai mari, în plus șina va fi mai scurtă, deci asta înseamnă că rolele vor fi mai manevrabile.

Rolele dedicate juniorilor sunt de obicei reglabile, pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a se bucura mai mult timp de prima pereche de role. Acestea vin cu roți de dimensiuni mici și uneori sunt dispuse pe două linii (quad-uri/patine cu rotile). Patinajul pe role este un sport agreat atât de cei mici cât și de cei mari. Reprezintă un mod plăcut și activ de a petrece timpul liber mai ales dacă și vrei să faci puțină mișcare în parc la sfârșit de săptămână sau să petreci timp de calitate cu familia sau prietenii.

Cele mai bune role reglabile pentru copii

Cel mai bun

Role Fitness FIT3 Gri Copii OXELO

În plus, sunt reglabile pentru 4 mărimi (29-38). Mai mult, rolele au frână și roți din cauciuc, pentru aderență și frânare eficientă, iar interiorul este din material semi-flexibil, din spumă. Asigură un plus de confort, care adăugate designului atractiv cu siguranță îi vor face pe copii să adore mersul pe role.
Verifică prețul

Copilul tău se inițiază în mersul pe role? Rolele Junior Fit 3 sunt confortabile și se adaptează la ritmul de creștere al copilului. Produsul este conceput pentru deplasări pe role, pe distanțe de mai mulți kilometri.

la buget

Actione One

Patinajul este un mod de recreere și joacă pentru cei mici dar reprezintă și o activitate fizică ideală pentru cei ce aleg să fie activi și sănătoși la orice vârstă. Este un sport care poate fi practicat aproape oriunde: în parcuri, pe alei pietruite sau trotuare sau în spații special amenajate. Așadar, de ce nu îi faci copilului tău un cadou, o pereche de role cu care va petrece mai mult timp afară, alături de prietenii lui?.
Verifică prețul

Role reglabile Action One, Young S 33-36, Albastru, pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 7-12 ani.

Premium

Fila Wizy Girl

Ele permit ajustarea exactă pe măsură, datorită sistemului de reglaj milimetric. Au închidere pe șireturi, arici și cataramă. Frâna se realizează pe rola dreaptă. Rolele au dimensiunea de 74mm (la măsura 35) și 76mm (la măsurile 38 și 40). Designul lor este atât de atractiv încât cei mici nu se vor plictisi niciodată de role.
Verifică prețul

Acest model de role este potrivit atât pentru copii care doresc să se inițieze în acest sport, cât și pentru cei mai avansați. Rolele vin echipate cu o gheată ușoară tip soft boot.

Role copii ActionOne Freedom X, reglabile, marimea L (38-41)

Rolele sunt dotate cu sistem de închidere simplu și eficient cu triplă protecție, cataramă micrometrică în extremitatea de sus, arici la nivelul gleznei pentru a susține cât mai bine piciorul și șiret ce permite adaptarea șosetei interioare la anatomia piciorului. Gheata este confortabilă cu design ce permite piciorului să respire chiar și în zilele călduroase. Mărimea se ajustează rapid și ușor, prin acționarea unui singur buton de reglaj. Rulmenții 608 Z, împreună cu rotile din PVC, asigură un patinaj lin și manevrabilitate ușoară.
Verifică prețul

Cygnus Power Jr.

Vrei ca cel mic să fie sănătos, să aibă activitate fizică dar și să se distreze alături de alți prieteni? Atunci, o pereche de role este cadoul perfect care va face din copilul tău un mic sportiv în devenire! Acesta își va putea consuma energia cu Cygnus Power Jr. , model de role pentru copii, care sunt foarte comode și durabile. Aceste rule ajustabile pentru copii, pot fi folosite pe perioade îndelungate și au: prindere șiret pentru stabilitate, prindere velcro, închidere rapidă cu blocare și mărimi reglabile.
Verifică prețul

Role Reglabile Raven Profession Negru S(31-35)

De asemenea, sunt ideale pentru copilul tău, deoarece sunt făcute să crească împreună cu picioarele acestuia. Aceste role sunt rapide, confortabile, ușoare și durabile. Rulmenții sunt profesionali (ABEC-7), carcasa este confecționată dintr-un policarbonat semi-moale, ușor și durabil, iar interiorul este fabricat din 2 straturi de spumă, pentru confort maxim.
Verifică prețul

Descoperă role reglabile Raven Profession, de culoare negru, care pot fi ajustate în intervalul a 5 mărimi complete, prin simpla apăsare a unui buton.

Zealot

Aceste role sunt foarte versatile și comode, șoseta interioară este confortabilă, cadrul de aluminiu fac rolele să fie ușoare din punct de vedere al greutății, frâna este detașabilă și se poate schimba atunci când aceasta se uzează, iar cureaua velcro le fac ușor de pus sau dat jos din picioare.
Verifică prețul

Role de juniori Zealot Racoon cu cadru de compozit, care se pot ajusta până la 4 mărimi. Acest model dispune de roți cu diametru de 72mm sau 76 la cele cu mărime mai mare, duritate 80A și rulmenți ABEC 5.

Întrebări despre rolele reglabile pentru copii

Cum este dispusă frâna ?

Frâna,un alt aspect important dacă acum descoperă mersul pe role si deprinde anumite mișcări dedicate mersului pe role, este ideal ca rolele să prezinte acest “accesoriu” pe ambele ghete, atât pe rola din dreapta cât și pe cea din stânga, cu condiția ca una, dacă nu ambele, să fie detașabile, pentru o înlocuire rapidă, in caz de nevoie.

Care este diametrul roților ?

Diametrul roților reprezintă o caracteristică principală a rolelor. Rolele ce prezintă roți cu un diametru mare, înseamnă o viteză mai mare, însă sunt ceva mai greu de manevrat în viraje de către începători, de aceea se recomandă roți de diametru mic pentru cei mici, până când demonstrează că sunt capabili de un upgrade.

Care este ABEC-ul (calitatea) rulmenților ?

Un element important îl reprezintă rulmenții, a căror calitatea este exprimată pe scara ABEC. Astfel, valori mai mari înseamnă rulmenți construiți mai bine, mai rezistenți în timp. Există rulmenți de la ABEC 1 la ABEC 9, dar tot ce este peste ABEC 4 sunt rolele de calitate premium.

Ce tip de șină au ?

Rolele reglabile pentru copii au șine într-o singură linie tocmai perfecte pentru deplasarea cu o viteză nemaipomenită, ca-n filme, șine în două linii pentru că sunt începătoare și am nevoie de siguranță, și chiar șine cu lamă de oțel pentru când voi patina pe gheață.

Ce model de gheată au rolele ?

În general este indicat ca aceasta, gheata, să ofere stabilitate, astfel încât să imobilizeze glezna și piciorul. Gheata trebuie să prezinte trei puncte de prindere pentru a oferi siguranță: în zona gleznei, în zona vârfului piciorului și de asemenea, sus pe picior.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe