Cele Mai Bune Role Reglabile pentru Copii

Role reglabile de calitate pentru copii

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 54 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-i iei copilului tău o pereche de role reglabile?

E cald afară așa că vremea este numai bună pentru ieșitul în parc sau în natură, așa că ar fi bine să arunci tableta într-un dulap, să lași deoparte jucăriile și să descoperi mersul pe role. Rolele sunt de mai multe tipuri și în funcție de modul în care le vei folosi ar trebui să te orientezi către o categorie sau alta. La început este mai ușor să înveți să mergi pe role cu roți de 80mm sau 84mm pentru că păstrează centrul de greutate mai jos decât rolele cu roți mai mari, în plus șina va fi mai scurtă, deci asta înseamnă că rolele vor fi mai manevrabile.

Rolele dedicate juniorilor sunt de obicei reglabile, pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a se bucura mai mult timp de prima pereche de role. Acestea vin cu roți de dimensiuni mici și uneori sunt dispuse pe două linii (quad-uri/patine cu rotile). Patinajul pe role este un sport agreat atât de cei mici cât și de cei mari. Reprezintă un mod plăcut și activ de a petrece timpul liber mai ales dacă și vrei să faci puțină mișcare în parc la sfârșit de săptămână sau să petreci timp de calitate cu familia sau prietenii.

Cele mai bune role reglabile pentru copii

la buget

Actione One

Patinajul este un mod de recreere și joacă pentru cei mici dar reprezintă și o activitate fizică ideală pentru cei ce aleg să fie activi și sănătoși la orice vârstă. Este un sport care poate fi practicat aproape oriunde: în parcuri, pe alei pietruite sau trotuare sau în spații special amenajate. Așadar, de ce nu îi faci copilului tău un cadou, o pereche de role cu care va petrece mai mult timp afară, alături de prietenii lui?.
Verifică prețul

Role reglabile Action One, Young S 33-36, Albastru, pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 7-12 ani.

Premium

Fila J-One

Rolele Fila-J sunt role moderne, colorate, cu dimensiuni reglabile (care pot fi reglate cu ușurință cu ajutorul unui buton) cu rulmenți ABEC 5 și șină din compozit durabil. Se pot închide în trei moduri ( legături ) pentru extra siguranță, cu catarame, șireturi și arici ( velcro ). Căptușeala este confortabilă pe interior, iar frâna este detașabilă pe rola dreapta, pentru înlocuire rapidă în caz de nevoie.
Verifică prețul

Mersul pe role este un sport compus din mișcări simple, foarte usor de făcut și plăcute.

Cel mai bun

Zealot

Aceste role sunt foarte versatile și comode, șoseta interioară este confortabilă, cadrul de aluminiu fac rolele să fie ușoare din punct de vedere al greutății, frâna este detașabilă și se poate schimba atunci când aceasta se uzează, iar cureaua velcro le fac ușor de pus sau dat jos din picioare.
Verifică prețul

Role de juniori Zealot Racoon cu cadru de compozit, care se pot ajusta până la 4 mărimi. Acest model dispune de roți cu diametru de 72mm sau 76 la cele cu mărime mai mare, duritate 80A și rulmenți ABEC 5.

Cygnus Power Jr.

Vrei ca cel mic să fie sănătos, să aibă activitate fizică dar și să se distreze alături de alți prieteni? Atunci, o pereche de role este cadoul perfect care va face din copilul tău un mic sportiv în devenire! Acesta își va putea consuma energia cu Cygnus Power Jr. , model de role pentru copii, care sunt foarte comode și durabile. Aceste rule ajustabile pentru copii, pot fi folosite pe perioade îndelungate și au: prindere șiret pentru stabilitate, prindere velcro, închidere rapidă cu blocare și mărimi reglabile.
Verifică prețul

Role reglabile RCO, 37-40, Rosu, SS5006M-B

Rolele sunt reglabile pe mai multe dimensiuni. Mărimea se ajustează rapid și usor, prin actionarea unui singur buton. Gheata foarte confortabilă se fixează ferm și corect pe gleznă datorită sistemului de prindere, asigurând protecție optimă piciorului și siguranță maximă, iar rulmenții ABEC 5 asigura patinaj lin si manevrabilitate. În plus suportă o greutate cuprinsă între 20 și 100 kg. .
Verifică prețul

Aceste role performante și extrem de rezistente datorită șasiului de aluminiu, cu un design deosebit sunt potrivite atât pentru patinajul de agrement cât și pentru antrenamentele patinatorilor intermediari sau avansați.

Role K2 Cadence Boy 35-40

Șina din compozit absoarbe vibrațiile, iar cu ajutorul sistemului de închidere Speed Lacing veți economisi timp atunci când închideți/deschideți rolele. Specificații: - Original K2 Soft boot; - Roți 70/80A; - Rulmenti Abec 3; - Șină (frame) Compozit (permite roți de 76mm; 72mm pentru 29-34); Sistem de închidere: șiret Speed Lace + arici + clapă. Se recomandă purtarea unui echipament de protecție!.
Verifică prețul

Rolele K2 Cadence Boy/Girl oferă posibilitatea de a fi ajustate pe 5 dimensiuni pentru ca băiețelul/fetița să le poată folosi mai mult de un sezon.

Întrebări despre rolele reglabile pentru copii

Cum este dispusă frâna ?

Frâna,un alt aspect important dacă acum descoperă mersul pe role si deprinde anumite mișcări dedicate mersului pe role, este ideal ca rolele să prezinte acest “accesoriu” pe ambele ghete, atât pe rola din dreapta cât și pe cea din stânga, cu condiția ca una, dacă nu ambele, să fie detașabile, pentru o înlocuire rapidă, in caz de nevoie.

Care este diametrul roților ?

Diametrul roților reprezintă o caracteristică principală a rolelor. Rolele ce prezintă roți cu un diametru mare, înseamnă o viteză mai mare, însă sunt ceva mai greu de manevrat în viraje de către începători, de aceea se recomandă roți de diametru mic pentru cei mici, până când demonstrează că sunt capabili de un upgrade.

Care este ABEC-ul (calitatea) rulmenților ?

Un element important îl reprezintă rulmenții, a căror calitatea este exprimată pe scara ABEC. Astfel, valori mai mari înseamnă rulmenți construiți mai bine, mai rezistenți în timp. Există rulmenți de la ABEC 1 la ABEC 9, dar tot ce este peste ABEC 4 sunt rolele de calitate premium.

Ce tip de șină au ?

Rolele reglabile pentru copii au șine într-o singură linie tocmai perfecte pentru deplasarea cu o viteză nemaipomenită, ca-n filme, șine în două linii pentru că sunt începătoare și am nevoie de siguranță, și chiar șine cu lamă de oțel pentru când voi patina pe gheață.

Ce model de gheată au rolele ?

În general este indicat ca aceasta, gheata, să ofere stabilitate, astfel încât să imobilizeze glezna și piciorul. Gheata trebuie să prezinte trei puncte de prindere pentru a oferi siguranță: în zona gleznei, în zona vârfului piciorului și de asemenea, sus pe picior.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cel Mai Bun Scaun de Bicicletă pentru Copii
Scaune sigure de bicicletă pentru plimbarea copilului

Plimbarea pe bicicletă cu copilul este un mod ușor și distractiv de a ieși la aer și a face mișcare în același timp. Siguranța copilului trebuie să fie pe primul loc în această activitate așa că vei avea nevoie de un scaun special pentru bicicletă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe