De ce să-ți cumperi acasă un sac de box umplut?

Lumea sporturilor de contact este acum accesibilă și acasă, nu doar într-o sală de sport sau de antrenament. Pe piață găsești saci de box umpluți pe care poți să îi instalezi cu ușurință pe terasa casei tale sau în curte și poți începe antrenamentul imediat. Un sac de box umplut este ideal pentru a te menține în formă și a învăța să te aperi mai bine în diferite circumstanțe. În funcție de gabarit și design, există două principale categorii de modele: saci de box clasici și piese de antrenament de tip “speedball”, varianta denumită și “pară de box”.

Aceștia pot fi suspendați sau de podea. Când cumperi produsul pentru a-ți antrena în special mușchii mâinilor, loviturile directe și cu predilecție modul în care înveti să-ți miști și să-ți coordonezi partea superioară a corpului, un sac dintre cele mai comune variante, adică suspendat, este alegerea ideală. Pentru kickboxing și exerciții specifice artelor marțiale poți cumpăra un sac de box cu suport de podea, care îți va permite să lovești atât cu mâinile, cât și cu picioarele.

Cel mai bun sac de box umplut

1. Decathlon LA BUGET

Este un sac de box perfect pentru tine, dacă ești boxer începător spre intermediar și te antrenezi ocazional, pentru că acesta este un sac din matrrial textil sintrtic dens rezistent la lovire. Nu lovi niciodată sacul cu mâinile libere, pentru că riști să te rănești, dar în acest caz nu se va întâmpla pentru că mănușile sunt inclus în pachet. Sistemul de fixare este cu lanțuri, reglabile pe pivot, pentru maximum de siguranță. Umplutura este din spumă de bună calitate, pentru confort optim la lovire, asigurând o absorbție sporită a șocurilor la lovire.

2. Klarfit BEST CHOICE

Combinația sac de box-bară-Klarfit Big Punch este un echipament de sport multifuncțional pentru efectuarea unui antrenament pentru muschii pieptului, spatelui, umerilor, gâtului și brațelor. Pull-up bar are 350 kg capacitate de încărcare maximă, greutatea mare asigurând un feedback-ul optim, fără oscilații mari. Sacul de box cu zonă mare de lovituri, te ajută să construiești un câmp vizual inatacabil și formarea unei respirații lungi. Construcția metalică este ultrastabilă, întregul ansamblu fiind un partener eficient și simplu de formare direct acasă.

3. Sac de box stabil PREMIUM

În prezent, sportul este un proces firesc și sănătos pentru corpul uman. Dacă ești pasionat de sport și cauți echipamentul cel mai rezistent și calitativ, atunci descoperă sacul de box stabil negru “DOMYOS”, care îți va face procesul de antrenare mult mai facil și cu un impact mai mare asupra corpului . Cu acest sac, vei putea practica box clasic, kickboxing, full contact și alte forme de sport. De-asemenea, acesta posedă o suprafață mare de lovitură, prin care vă veți putea efectua antrenamentul, într-un mod mult mai eficient și intensiv.

4. Sac box Everlast Powerstrike 84 cm, 22 kg

Acest model este unul umplut cu material textil, potrivit pentru antrenamentul bărbaților, dar și al femeilor. Se poate folosi în interior pentru antrenamente precum fitness, arte marțiale sau box. Sacul de box Everlast Powerstrike are o înălțime de 84 cm și o greutate de 22 kg. Sacul este umplut cu material textil, acesta fiind presat mecanic. La exterior sacul este din piele sintetică de înaltă calitate, menită să reziste loviturilor timp îndelungat, totul pentru ca tu să te bucuri de antrenamente oricând, la tine acasă.

5. SAC DE BOX PB 1200 NEGRU OUTSHOCK

Acest sac de box este conceput pentru practicarea tuturor tehnicilor cu picioare sau pumni respectiv box tailandez, kickboxing sau full contact. Pielea sintetică asigură rezistență optimă pentru antrenamente practicate consecvent. Sistem de fixare cu lanțuri pe pivot, pentru maximum de siguranță. Cu ajutorul celor 4 lanțuri de prindere din oțel sacul are stabilitate. Se poate folosi și pentru antrenamente de arte marțiale. Sacul poate fi umplut în totalitate sau mai puțin. Lanțurile montate pe sac sunt reglabile și au o lungime de 36 cm, măsurate vertical.

6. Sac box Bruce Lee, 80cm, cu lant

Vrei să ai un antrenament intens și să transpiri? Acest sac de box este potrivit pentru kickboxing, luptă liberă, box tradițional și box thailandez. Lovituri peste lovituri: acest sac de box absoarbe totul. Este fabricat din bizonil, un material sintetic foarte puternic. În plus, este un singur element întreg, fără cusături. Oricât de tare poți să lovești, sacul nu se va rupe. Greutatea umpluturii de înaltă calitate îl impiedică să se balanseze pe toate părțile în timpul unui antrenament. Agață sacul de box în 4 puncte cu lanțul inclus.

7. Sac box Knockout Skintex Albastru KNK-SSKA-1

Cu acest sac de box te poți antrena ca un campion național. Acești saci de box Knockout sunt fabricați din piele artificială groasă și întăriți pe interior cu două straturi de poliester, ce asigură ani și ani de antrenamente intense. Beneficiul sacilor din piele artificală este rezistența la umiditate și transpirație. Sacul vine echipat cu sistemul de prindere care conține centuri de prindere foarte rezistente cu inele. Sacul este umplut pe interior un cilindru de spumă pentru atenuarea șocurilor la impact, iar umplutura din interior fiind un mix între bucăți mici de textil și piele,care asigură greutatea optimă repartizată perfect.

8. Sac de box umplut, Negru, 150x35 cm

Boxul este ideal pentru dezvoltarea voinței, autocontrolului, rigorii și respectului. Antrenamentul cu sacul de box permite tonifierea musculaturii, pentru a îmbunătăţi puterea de lovire. Acest sac de box are dimensiunile unui sac normal de 150 x 35 cm, fiind extrem de rezistent datorită materialului tip pvc cu fir de mătase din care este realizat. Umplutura sacului de box este formată în proporție de 95% din deșeuri textile de prima mână și 5% nisip cu granulație foarte fină. Husa sacului de box este confecționată din poliplan, iar în toate cele patru urechi de prindere este inserată chinga semi rigidă pentru o rezistență superioară.


Întrebări despre sacii de box umpluți

Ce sistem de prindere au?

Sacii cu greutatea de 35 kg îți permit să te antrenezi eficient la sala de forță sau în propria locuință. Fiind dotat cu chingi, acesta se monteaza simplu și rapid, pe când sacii de box umpluți cu nisip se prin cu ajuorul lanțurilor cu carabine solide.

Cu ce sunt umpluți?

Majoritatea începătorilor și practicanților amatori sunt sfătuiți să aleagă versiunea umplută cu spumă sau resturi textile, pentru că are o rezistență moderată la impact și prezintă risc mic de accident. Profesioniștii întrebuințează saci de box umpluți atât cu fibre, cât și cu nisip pe alocuri, pentru a da mai multă greutate sacului.

Pot fi folosiți și de copii?

Antrenamentele pentru arte martiale și sporturile ce implică utilizarea unui sac de box au devenit tot mai populare în ultima vreme. Dacă nu practici întotdeauna la sala câteva lovituri bine plasate, probabil ai chiar acasă cel puțin un obiect care să te ajute să dezmortești câțiva mușchi. Deși nu trebuie lăsaţi copiii nesupravegheaţi în timpul practicării acestui sport, copii îl pot practica cu condiția să nu fie sub vârsta de 3 ani.

Are inclus accesorii precum mănușile?

Există seturi ce dispun de sac de box pentru lovituri, cu înveliș din poliester de calitate bună, ce permite exersarea loviturilor repetate, cu un sistemul de fixare asigurat prin chingi întărite și rezistente și a doua componentă indispensabilă a setului, adică mănușile de box, care sunt compuse din spumă moale și flexibilă, pentru protecție în timpul loviturilor.

Ce înalțime au ?

Există mai multe modele și firme care comercializează saci de box. Înălțimea unui sac de box poate să fie între 100-150 cm, deoarece se va lua în calcul spațiul necesar pentru instalarea unui sac de box dar și înălțimea persoanelor care urmează să-l folosească.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe