Cel Mai Bun Sac de Box Umplut pentru Acasă

Saci de box umpluți de calitate pentru interior și exterior

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 99 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi acasă un sac de box umplut?

Lumea sporturilor de contact este acum accesibilă și acasă, nu doar într-o sală de sport sau de antrenament. Pe piață găsești saci de box umpluți pe care poți să îi instalezi cu ușurință pe terasa casei tale sau în curte și poți începe antrenamentul imediat. Un sac de box umplut este ideal pentru a te menține în formă și a învăța să te aperi mai bine în diferite circumstanțe. În funcție de gabarit și design, există două principale categorii de modele: saci de box clasici și piese de antrenament de tip “speedball”, varianta denumită și “pară de box”.

Aceștia pot fi suspendați sau de podea. Când cumperi produsul pentru a-ți antrena în special mușchii mâinilor, loviturile directe și cu predilecție modul în care înveti să-ți miști și să-ți coordonezi partea superioară a corpului, un sac dintre cele mai comune variante, adică suspendat, este alegerea ideală. Pentru kickboxing și exerciții specifice artelor marțiale poți cumpăra un sac de box cu suport de podea, care îți va permite să lovești atât cu mâinile, cât și cu picioarele.

Cel mai bun sac de box umplut

la buget

Decathlon

Nu lovi niciodată sacul cu mâinile libere, pentru că riști să te rănești, dar în acest caz nu se va întâmpla pentru că mănușile sunt inclus în pachet. Sistemul de fixare este cu lanțuri, reglabile pe pivot, pentru maximum de siguranță. Umplutura este din spumă de bună calitate, pentru confort optim la lovire, asigurând o absorbție sporită a șocurilor la lovire.
Verifică prețul

Este un sac de box perfect pentru tine, dacă ești boxer începător spre intermediar și te antrenezi ocazional, pentru că acesta este un sac din matrrial textil sintrtic dens rezistent la lovire.

Cel mai bun

Homcom Aparat Multifunctie pentru Box cu Sac Reglabil si Punching Ball

Ai la dispoziție un sac reglabil și un punching ball în care să lovești la infinit. Beneficiezi de o înălțime reglabilă datorită unui sistem eficient. Are o înălțime de 202 cm și îți oferă spațiu pentru mișcare. Produsul suportă până la 100 kg în saci de perforare. Structură solidă te va ajuta să îl folosești pe un termen lung. .
Verifică prețul

Acest produs te ajută să aduci utilitatea sălii de box acasă, chiar în confortul locuinței tale. Este un aparat multifuncțional pe care îl poți folosi în principal pentru box.

Premium

Sac de box stabil

Dacă ești pasionat de sport și cauți echipamentul cel mai rezistent și calitativ, atunci descoperă sacul de box stabil negru “DOMYOS”, care îți va face procesul de antrenare mult mai facil și cu un impact mai mare asupra corpului . Cu acest sac, vei putea practica box clasic, kickboxing, full contact și alte forme de sport. De-asemenea, acesta posedă o suprafață mare de lovitură, prin care vă veți putea efectua antrenamentul, într-un mod mult mai eficient și intensiv. .
Verifică prețul

În prezent, sportul este un proces firesc și sănătos pentru corpul uman.

Sac box Everlast Powerstrike 84 cm, 22 kg

Sacul de box Everlast Powerstrike are o înălțime de 84 cm și o greutate de 22 kg. Sacul este umplut cu material textil, acesta fiind presat mecanic. La exterior sacul este din piele sintetică de înaltă calitate, menită să reziste loviturilor timp îndelungat, totul pentru ca tu să te bucuri de antrenamente oricând, la tine acasă. .
Verifică prețul

Acest model este unul umplut cu material textil, potrivit pentru antrenamentul bărbaților, dar și al femeilor. Se poate folosi în interior pentru antrenamente precum fitness, arte marțiale sau box.

Sac box piele naturala Anastasia 120 cm + lant inclus

Este umplut cu material textil din bumbac, având o greutate de 30 kg, dotat cu sistem de rotire și lanțuri de prindere din oțel inoxidabil. Urechile de prindere sunt duble, de o rezistență crescută, ce nu se deteriorează în timp. Sacul poate fi lovit și cu mâinile dar și cu picioarele, având o bandă roșie ce delimitează aceste zone de lovire. create special pentru înălțimea medie.
Verifică prețul

Sacul de box din piele naturală Anastasia vine în ajutorul tuturor împătimiților de sporturi de contact și iubitorilor de puțină mișcare.

Sac de box umplut, Negru, 150x35 cm

Acest sac de box are dimensiunile unui sac normal de 150 x 35 cm, fiind extrem de rezistent datorită materialului tip pvc cu fir de mătase din care este realizat. Umplutura sacului de box este formată în proporție de 95% din deșeuri textile de prima mână și 5% nisip cu granulație foarte fină. Husa sacului de box este confecționată din poliplan, iar în toate cele patru urechi de prindere este inserată chinga semi rigidă pentru o rezistență superioară.
Verifică prețul

Boxul este ideal pentru dezvoltarea voinței, autocontrolului, rigorii și respectului. Antrenamentul cu sacul de box permite tonifierea musculaturii, pentru a îmbunătăţi puterea de lovire.

Întrebări despre sacii de box umpluți

Ce sistem de prindere au?

Sacii cu greutatea de 35 kg îți permit să te antrenezi eficient la sala de forță sau în propria locuință. Fiind dotat cu chingi, acesta se monteaza simplu și rapid, pe când sacii de box umpluți cu nisip se prin cu ajuorul lanțurilor cu carabine solide.

Cu ce sunt umpluți?

Majoritatea începătorilor și practicanților amatori sunt sfătuiți să aleagă versiunea umplută cu spumă sau resturi textile, pentru că are o rezistență moderată la impact și prezintă risc mic de accident. Profesioniștii întrebuințează saci de box umpluți atât cu fibre, cât și cu nisip pe alocuri, pentru a da mai multă greutate sacului.

Pot fi folosiți și de copii?

Antrenamentele pentru arte martiale și sporturile ce implică utilizarea unui sac de box au devenit tot mai populare în ultima vreme. Dacă nu practici întotdeauna la sala câteva lovituri bine plasate, probabil ai chiar acasă cel puțin un obiect care să te ajute să dezmortești câțiva mușchi. Deși nu trebuie lăsaţi copiii nesupravegheaţi în timpul practicării acestui sport, copii îl pot practica cu condiția să nu fie sub vârsta de 3 ani.

Are inclus accesorii precum mănușile?

Există seturi ce dispun de sac de box pentru lovituri, cu înveliș din poliester de calitate bună, ce permite exersarea loviturilor repetate, cu un sistemul de fixare asigurat prin chingi întărite și rezistente și a doua componentă indispensabilă a setului, adică mănușile de box, care sunt compuse din spumă moale și flexibilă, pentru protecție în timpul loviturilor.

Ce înalțime au ?

Există mai multe modele și firme care comercializează saci de box. Înălțimea unui sac de box poate să fie între 100-150 cm, deoarece se va lua în calcul spațiul necesar pentru instalarea unui sac de box dar și înălțimea persoanelor care urmează să-l folosească.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement
Caiace gonflabile bune și accesibile

Alege cel mai bun caiac gonflabil pentru ieșirile tale în natură pe lacuri sau pe râuri. Te ajutăm cu modele disponibile online în România.

Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Cea Mai Bună Rachetă de Tenis Pentru Adulți
Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Știai că o rachetă de tenis de calitate te poate ajuta să fii un jucător mai bun pe teren? Află care sunt cele mai bune rachete de tenis pentru adulți pe care le poți cumpăra din România.

Cei Mai Buni Ochelari de Ski
Cei mai buni ochelari de ski

Ochelarii de ski nu sunt opționali în echipamentul de ski. Aceștia te protejează de vânt, zăpadă sau lumina soarelui și fac parte din elementele de siguranță ale oricărui pasionat de ski.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe