Cel Mai Bun Sac de Dormit pentru Bebeluși 0-6 luni

Saci de dormit de calitate pentru bebeluși 0-6 luni

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 127 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-i iei bebelușului un sac de dormit?

Bebelușii sunt în primii ani de viață destul de fragili, iar îngrijirea lor poate deveni o sursă de stress pentru orice părinte. Îii e cald, îî e frig, îi e foame, îi e sete? cum să faci să fie bine? ÎCând vine vorba de somnul bebelușilor schimbările se văd de la o lună la alta, aceștia căpătând mobilitate, devenind tot mai curioși să exploreze și să descopere noi și noi lucruri. De aceea o soluție pentru a menține o temperatură potrivită unui bebeluș în timpul somnului ar fi sacii de dormit. Aceștia sunt concepuți în așa fel încât să ofere spațiul necesar mișcărilor naturale în timpul somnului dar și să le mențină temperatura constantă astfel încât chiar dacă se mișcă să nu riști să se dezvelească, sau, mai grav să se încurce în păturică.

Cu atât mai mult cu cât specialiștii recomandă ca măcar în primul an de viață să nu învelim bebelușii cu obiecte în care s-ar putea încurca. Sacii de dormit pentru bebeluși pot fi utilizați afară, dar și în casă, deoarece sunt prevăzuți cu mâneci detașabile, iar pentru a introduce copilul cu usurință, au fermoar pe toată laterala.

Cei mai bun saci de dormit pentru bebeluși 0-6 luni

Cel mai bun

Rob Ryan

Sacul de dormit Rob Ryan zi de vară este destinat copiilor cu vârsta între 0-6 luni și vine în diferite mărimi, fiind conform standardelor engleze. Sacul nu necesită folosirea altor pilote sau așternuturi suplimentare fiind extrem de comod. Deschizătura de la nivelul gâtului este optimă, iar zona șoldurilor generoasă va crea un confort sporit. Mânecile sunt ajustabile putând fi băgate în interior.
Verifică prețul

Siguranța bebelușului tău este prioritară! Știm prea bine cât de mult te îngrijorezi de confortul său mai ales pe timp de vară.

Premium

Elefantel

Siguranța bebelușului tău este prioritară! Setul de 2 saci de dormit Elefănțel îți va oferi încrederea de care ai nevoie, fiind câstigator a mai bine de 50 de premii în UK, este recomandat fiind de către asociația The Lullaby Trust. Fermoarul din partea de jos facilitează schimbarea de scutece iar pachetul include și un termometru de cameră pentru o ajustare perfectă a temperaturii. Sacii de dormit sunt destinați vârstelor de 0-6 luni, și pot fi folosite pentru bebelușii cu greutatea cuprinsă între 4 – 4. 5 kg.
Verifică prețul

Știm prea bine cât de mult te îngrijorezi de confortul copilului tău mai ales la temperaturi extreme.

la buget

Circul Animalelor

Sacul de dormit 1 tog este potrivit camerelor cu temperatura între 18-22 grade celsius și menține bebelușul cald când se hrănește sau când se trezește noaptea, oferindu-i un somn mai odhinitor. Având picioarele și spatele în permanentă acoperite, confortul celui mic este garantat. Produsul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 0-3 luni și înășțime maximă de 56 cm.
Verifică prețul

Sacul de dormit este confecționat din cele mai fine materiale naturale (bumbac 100%), iar vopselele utilizate sunt testate conform Oeko-Tex Standard 100.

Sac de Dormit de Vara cu Broderie 0-6 luni, Colectia 2019, Lorelli

Materialul textil este fabricat din bumbac 100%, nu este jenant pentru piele și se poate spăla cu ușurință de mână sau la mașină. Sacul de dormit este prevăzut cu fermoar lateral, se închide cu capse pe umăr și are fermoar pe o laterală și în partea de jos a sacului. Sacul de dormit este subțite, de vară și este necăptușit.
Verifică prețul

Sacul de dormit de vară, cu broderie, pentru copiii de 0-6 luni, din colecția 2019, oferă bebelușului libertatea de mișcare, fără ca acesta să se dezvelească pe timpul nopții.

Sac Salopetă De Dormit Hearts (3-24 Luni)

Acest produs este perfect mai ales pentru acei copii cărora nu le place să doarmă acoperiți. Salopeta este realizată din bumbac 100%, de culoare roz și confortabilă. Pielea celui mic poate să respire, nu transpiră și nu îi va crea o senzație de disconfort, fiind ușor de îmbrăcat datorită fermoarului. Produsul este desitinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 24 de luni.
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui sac (de dormit) tip salopeta nu trebuie să te mai îngrijorezi că celui mic îi este frig pe parcursul nopții sau că doarme neacoperit și se va îmbolnăvi.

Sac de dormit Lenesul Pufos 0-6 luni 2.5 tog

Un sac de dormit pentru copii este soluția perfectă pentru a menține corpul învelit, fără a îngrădi mișcările și păstrând temperatura constanța, fără a există riscul sufocarii prin acoperirea involuntară a feței bebelușului. Deschiderea laterală cu fermoar a sacului de dormit permite schimbarea ușoară și rapidă a scutecului, fără a fi necesară detașarea toatală a acestuia. Sacul de dormit este destinat pentru bebelușii de 0-6 luni.
Verifică prețul

Sacul de dormit Leneșul Pufos- Bizzi Growin 2. 5 tog, unisex, va oferi copilului confortul optim și siguranță necesară în timpul somnului.

Sac de dormit cu sistem de infasare, Gro, Buchetel de Flori, Confortabil, 0-3 luni

A fost creat pe baza unei expertize medicale de ultimă generație și se adaptează nevoilor specifice ale bebelușului pe măsură ce acesta crește și se dezvoltă. Acest sac de dormit poate fi folosit atât cu mânuțele înăuntru, cât și cu acestea în afară. Este ușor de folosit de către adulți și extrem de confortabil pentru bebeluș. Poate fi folosit în pătuț.
Verifică prețul

Acest sac de dormit conține un anumit tip de înfășare pentru maximă siguranță. Este confortabil și poate fi folosit pentru copii de la 0 până la 3 luni.

Sac de dormit cu sistem de infasat Grey Marl confortabil 0-3 luni Gro

Bazat pe expertiza medicală din ultima vreme, sacul de dormit cu sistem de înfășare Gro menține bebelușul confortabil, adaptandu-se nevoilor acestora pe măsură ce cresc. Un sac de dormit cu sistem de înfășare Gro poate fi folosit cu mânuțele înăuntru – înfășat cu încredere, fară a fi înfășurat. Este confortabil în partea de sus și spațios în partea de jos pentru dezvoltarea picioarelor și sănătatea șoldurilor. Pe timpul nopții, bebelușul nu se va trezi din somn. A doua variantă este cu mânuțele afară – doar una sau ambele mânuțe afară, tranziția perfectă pentru sacul de dormit GRO. Este ușor de folosit și confortabil pentru bebeluș. Se poate folosi cu încredere în pătuț și majoritatea coșulețelor.
Verifică prețul

Din partea producătorilor sacilor de dormit Gro, experții în somnul sigur, au creat noul sac de dormit cu sistem de înfășare Gro.

Întrebări despre sacii de dormit pentru bebeluși

Din ce material este confecționat?

Sacii de dormit pentru bebeluși reprezintă alternativa mult mai îndrăgită a pijamalelor obișnuite. Un model de calitate este confecționat din bumbac astfel încât somnul celui mic să fie cât se poate de liniștit. În plus, aceștia sunt ușor de echipat, fiind ideali atât vara, cât și iarna.

Are mâneci sau piciorușe detașabile?

Sacii de dormit pentru bebeluși sunt construiți în așa fel încât cel mic să aibă un somn confortabil și odihnitor. Astfel, producătorii s-au gândit la fiecare detaliu și au lansat pe piață saci de dormit pentru bebeluși cu mâneci sau piciorușe care se pot detașa.

Cum se închide?

Sacii de dormit pentru bebeluși pot avea diferite forme și modele astfel încât cei mici să iubească aceste produse ideale pentru odihnă. Pentru că sunt construiți cu atenție, aceștia se pot închide cu ajutorul unui fermuar. Mai mult decât atât, pot avea și loc pentru mânuțe și piciorușe astfel încât cel mic să doarmă în cele mai confortabile poziții.

Se poate folosi în toate anotimpurile?

Sacii de dormit pentru bebeluși reprezintă o variantă sigură și confortabilă pentru odihna celor mici în concediile de familie. Aceștia pot fi folosiți atât vara, în serile răcoroase, cât și în sezonul rece. Bineînțeles că materialul diferă în funcție de anotimpul în care sunt folosiți acești saci de dormit.

Menține temperatura corpului constantă?

Sacii de dormit pentru bebeluși puși în vânzare de producătorii de top sunt confecționați din materiale de calitate, astfel încât cei mici să poată dormi liniștiți. Temperatura va fi una constantă pentru ca cei mici să nu transpire în timpul somnului sau să simtă frigul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși
Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Antemergătorul este un ajutor de nădejde pentru orice bebeluș care începe să facă primii pași. Din lemn sau plastic și cu sisteme de protecție integrate, poți cumpăra cu încredere un antemergător.

Cel Mai Bun Marsupiu Ergonomic Reglabil
Cel mai bun marsupiu ergonomic reglabil pentru bebeluși

Scoate-ți la plimbare bebelușul cu ajutorul unui marsupiu ergonomic reglabil. Este foarte important ca marsupiul să fie unul ușor reglabil care să se modeleze fix după mărimea copilului.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe