Saltele Bune cu Spumă de Memorie (fără arcuri)

Saltele bune cu spumă de memorie și fără arcuri

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să alegi o saltea cu spumă de memorie?

O saltea cu spumă de memorie oferă cel mai bun confort față de o saltea clasică cu arcuri. Și asta pentru că acest tip de saltea reduce considerabil presiunea asupra spatelui și a mijlocului. Saltelele cu spumă de memorie sunt fabricate folosind straturi de spumă peste o saltea traditională. Fiecare strat folosit este proiectat diferit pentru a oferi nivele de suport și dispersie a greutății pentru un confort cât mai mare. Materialele utilizate sunt inovative și avansate bazându-se pe reacția chimică cu căldura corpului tău pentru a se mula pe forma acestuia și a oferi o susținere fermă și delicată. Mai mult, acestea au și proprietăți antibacteriene și antialergenice, așa că experiența somnului va fi completă.

Saltelele cu spumă pot fi utilizate pe ambele părți având fermități diferite, o parte foarte fermă cu strat de confort din fibre naturale de bumbac și o parte cu fermitate medie cu strat de confort de câțiva cm din spumă memory și vatelină cu fibre de bambus. Husa permite și ea o aerisire permanentă datorită țesăturii speciale, care ajută la menținerea unui mediu uscat și sănătoas.

Modele bune de saltele cu spumă

Premium

Previ 5 straturi

Disipă căldura uniform împrăștiată pe toată suprafața saltelei și menține o temperatură plăcută și de lungă durată. Salteaua are un efect de fresh și o senzație de prospețime. Spuma vasco-elastică memory reacționează la greutatea și căldura corpului oferind suport pe toată perioada somnului. Spuma din interior se adaptează formei corpului în timp ce stai întins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulațiilor. Structura saltelei de memorie are caracteristici excelente și face salteaua ortopedică. În același timp are beneficii anatomice excelente pentru circulație și pentru coloana vertebrală.
Verifică prețul

Salteaua Five Dorsal Memory cu inserție AquaGel are proprietatea de a scădea temperature cu 3-4 grade C datorită stratului de Memory Foam cu inserție de gel.

Cel mai bun

6cm Memory

Cei 14 cm de spumă HR vă oferă o susținere ideală în timpul nopții păstrând un nivel de confort optim pe toată durata somnului, iar cei 6 cm de spumă memory vă oferă senzaţia de imponderabilitate. Ţine spatele drept, previne şi elimină durerile de spate. Vă veţi trezi odihniţi şi fară dureri de spate, datorită proprietaţilor ortopedice. Husa acestei saltele este fixă şi nu poate fi detaşată. Husa este matlasată cu vată antialergică şi este prevăzută cu butoane de aerisire pe fiecare parte. Astfel umezeala acumulată în timpul somnului va fi eliminată rapid şi eficient. Materialele de pe întreaga suprafaţă a saltelei sunt tratate împotriva acarienilor şi microorganismelor. Riscul apariţiei alergenilor este îndepărtat iar dumneavoastră vă bucuraţi de o saltea sănătoasă.
Verifică prețul

Salteaua Basic Revance conține materiale din Belgia, Germania, Ungaria și Franța.

la buget

2cm Memory

Salteaua Aloe Vera Memory este concepută cu materiale de cea mai bună calitate, Green Future împreună cu specialiști ortopezi, s-au asigurat că aceasta îmbină calitățile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD® cu proprietățile anti-inflamatoare binecunoscute ale extractului de Aloe Vera și antialergice ale fibrelor de bambus. Acest strat de confort reacționează la căldura corpului și se mulează pe acesta eliminând punctele de presiune în timpul somnului pentru a relaxa mușchii, asigurând o circulație a sângelui corespunzătoare și o susținere anatomică a corpului și una corectă a coloanei, fară dureri de spate în timpul somnului. Datorită structurii cu goluri multe ale fibrei, aceasta este foarte absorbantă (cu 40% mai mult decât bumbacul) și permite evaporarea foarte rapidă a umidității oferind un confort termic excelent. Menținerea unui mediu uscat asigură un somn sănătos fară acarieni și mucegaiuri, principalii factori în apariția alergiilor și mirosurilor neplăcute.
Verifică prețul

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel, Husa cu ioni de argint, Super Ortopedica, Anatomica, 120x200 cm

Salteaua Argentum Therapy combină calitățile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD® cu celulatie deschisă ce asigură o susținere anatomică a corpului și o poziție corectă a coloanei, fară dureri de spate în timpul somnului, cu cele termice ale spumei Green Therm Memory cu particule reci Arctic Gel® și proprietățile antimicrobiene ale ionilor de argint. Acest strat de confort reacționează la căldura corpului și se mulează pe acesta eliminând punctele de presiune în timpul somnului pentru a relaxa mușchii și a asigura o circulație a sângelui corespunzătoare, și ajută la eliberarea tensiunilor acumulate în timpul zilei prin disiparea electricității statice. .
Verifică prețul

Saltea Memory Foam PARIS 180x200x23

Poate susține o greutate de 120 kg iar ca nivel de fermitate este tare, astfel că poate ajuta la rezolvarea problemelor cu spatele a celor care o folosesc. Salteaua este tratată împotriva mucegaiului și acarienilor și este acoperită cu o husă din material tip Silvercare, croșetată cu fire de argint ce eliberează corpul de energii negative și permite un somn liniștit, eliminând stresul acumulat peste zi. .
Verifică prețul

Salteaua Memory Foam PARIS 180 cmx200cmx23 cm are o structură din spumă poliuretanică cu densitate de 50 kg/mc.

Saltea Basic Vasco Memory Gel Small 14 cm spuma HR 4 cm Memory Gel Perne Memory Bonus

Husa acestei saltele este fixă şi nu poate fi detaşată însă este matlasată cu vată antialergică şi prevăzută cu butoane de aerisire pe fiecare parte. Astfel umezeala acumulată în timpul somnului va fi eliminată rapid şi eficient. Materialele sunt tratate împotriva acarienilor şi microorganismelor. .
Verifică prețul

Această saltea a fost special construită pentru cei cu deficienţe de odihnă, pentru a oferi confort și un somn profund şi liniştit. Are 4 cm de gel cu memorie ce conferă fermitate saltelei, indiferent de greutatea celor care o folosesc.

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14 2 Previ, 180 x 200 cm

Țesătura de acoperire de Tip Aloe Vera este din material textil, matlasat cu vatelină acrylic pe fiecare parte, cu efect antibacterian, antistatic și antialergic care contribuie la menținerea unei suprafețe uscate, curate pentru un somn sănătos. Astfel, datorită stratului de Spumă Memory Aquagel salteaua nu se încălzește în contact cu corpul nostru promovând respirația maximă și asigurând o temperatură constantă, iar datorită stratului de Memory Foam cu inserție de gel, menține temperatura scăzută cu 3-4 grade. În acest mod și fară nici un risc, aveți posibilitatea să aveți un pat cald iarna și răcoros în timpul verii. Salteaua este ventilată total pe toată suprafața și umezeala acumulată în timpul somnului va fi eliminată rapid și eficient. Pentru că este o saltea superortopedică, printre beneficiile acesteia se numără îmbunătățirea fluxului de trafic, dar și posibilitatea coloanei vertebrale și a articulațiilor să se odihnească într-un mod natural, fară stres și tensiune musculară. O recomandăm în special celor ce suferă de scolioză, hernie etc. Ea distribuie uniform greutatea corpului pe întreaga suprafață, permițându-vă să mențineți în mod natural o poziție corectă pe tot parcursul somnului. În plus, stratul de memorie susține toate mișcările nocturne, garantând un somn regenerant, în orice poziție confortabilă pentru dumneavoastră.
Verifică prețul

Saltea Active Plus Comfort Memory Cool Gel, Ted, husa antibacteriana, 160x200 cm

Ei bine această saltea este un produs de înaltă calitate realizate din materiale alese și construită prin cele mai noi tehnologii din domeniu. Nucleul saltelei este realizat din spumă densă, care asigură susținerea corectă a spatelui fără a presa și fără a îngreuna circulația sanguină în timpul somnului. Salteaua Active Plus are o față de iarnă și una de vară, iar material are calități antibacteriene, fiind extrem de moale și placutâ la atingere.
Verifică prețul

Mulți spun că o saltea tare e mai bună, alții vorbesc despre beneficiile unui somn pe o saltea mai moale.

Întrebări despre saltele cu spumă de memorie

Care este greutatea maximă suportată de o saltea cu spumă de memorie?

Greutatea maximă suportată de o saltea cu memorie este un criteriu important, însă nu trebuie să te îngrijorezi, recomandările sunt de 100-150 kg de persoană - pentru saltele de 2 persoane. De aceea, citește cu atenție descrierea saltelelor pe care le preferi privind acest detaliu.

Care este gradul de fermitate al unei saltele cu spumă de memorie?

O saltea din spumă cu memorie poate conține mai multe straturi de spumă, cu densitate și calitate diferită. Există o mare varietate de saltele, în funcție de numărul de straturi și calitatea spumei din care sunt realizate, cu grad de duritate diferit, de la mediu la tare.

Cum se curăță o saltea cu spumă de memorie?

Saltelele din spumă cu memorie sunt foarte ușor de curățat. Ele au huse detașabile, lavabile la mașina de spălat. Materialul din care sunt concepute are proprietăți antialergenice și antibacteriene ce nu permit depunerea impurităților și bacteriilor în timp, dacă este aerisit frecvent.

Materialul are proprietăți antialergenice?

Saltelele cu spumă de memorie sunt gândite pentru a oferi confortul și susținerea pentru un somn de calitate. Totodată materialul din care este confecționată husa este antialergenic și antibacterian pentru a preveni depunerea și reținerea bacteriilor.

Câte zone de confort are o saltea cu spumă de memorie?

Scopul saltelei din spumă cu memorie este de a oferi suport optim pentru toate părțile corpului și a detensiona punctele de presiune. Majoritatea saltelelor oferă 7 zone de confort ce înlătură presiunea fără să simți nevoia să schimbi poziția foarte des.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cel Mai Bun Brad Artificial cu Instalație LED Integrată
Cel mai bun brad artificial cu LED-uri

Îți dorești un brad cu instalație luminoasă deja integrată? Brazii artificiali cu LED-uri arată ca în povești și te ajută să economisești bani și timp pe termen lung.

Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Musafiri
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru musafiri

Vrei ca atunci când îți vin oaspeți în vizită să-i poți găzdui la tine? O saltea gonflabilă este modalitatea perfectă de a fi o gazdă bună chiar dacă spațiul nu este punctul forte al locuinței tale.

Cel Mai Bun Covor Pufos
Cel mai bun covor pufos

Covoarele pufoase deși sunt mai greu de întreținut îți oferă un confort sporit și o senzație foarte plăcută la picioare. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Ventilator Turn cu Telecomandă
Cel mai bun ventilator turn cu telecomandă

Îți dorești un aer răcorit în zilele toride de vară dar nu vrei să investești într-un aparat de aer condiționat. Cumpără un ventilator turn pe care-l poți controla cu ajutorul telecomenzii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe