De ce să cumperi o sanie cu sac îmblănit pentru copilul tău?

Mai e puțin până ce primii fulgi de zăpadă or să înceapă să-și facă apariția, iar alegerea săniuței potrivite pentru copilul tău este primul pas în pregătirea de distracție prin zăpadă. Este greu să nu iubești zilele pline de zăpadă, în care ieși la săniuș, fără nici o grijă, pregătit pentru ore în șir de distracție. Iar dacă tu, ca adult, simți astfel, gândește-te cât de entuziasmat trebuie să fie micuțul tău. Mulțumită construcției atât de inteligente și conceptului original, săniuța poate fi folosită începând de la vârsta de 6-7 luni când micuțul stă bine în șezut, până la o vârstă nedefinită, având în vedere că suportă o greutate de până la 90 kg.

Sania este alcatuită dintr-un cadru metalic ușor, pentru o mai bună rezistență, în timp, și un șezut din material plastic. Însă ceea ce deosebește mult acest model de altele, este confortul și căldura cu care îl primește pe bebeluș, datorită sacul călduros, ce poate fi folosit până la vârsta de 3-4 ani. Fiind confecționat din poliester, el este impermeabil și are și capacități superioare de menținere a echilibrului termic.

Cele mai bune sănii cu sac îmblănit

1. Piccolino DeLux PREMIUM

Săniuța Piccolino are un plus față de celelalte săniuțe obișnuite, acela fiind copertina ce protejează de frig și ninsoare și suport pentru picioare detașabil. Aceasta are un mâner cu care poate fi împinsă și o curea cu care poate fi trasă. Mânerul de împins este reglabil și poate fi luat jos, fiind îmblănit, din material impermeabil ce protejează de frig mâinile părinților. Cu acest produs, joaca prin zăpadă devine mult mai frumoasă și distractivă. Pentru ca săculețul saniei să fie mai strâns pe lângă micuț, vă puteți ajuta de șnurul cu care este gândit.

2. Sanie cu sac imblanit BEST CHOICE

Săniuță inovativă cu spătar, sfoară și mâner de împins care poate fi un excelent cadou pentru cel mic. Atent confecționată ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selecționate fiind de cea mai bună calitate. Se poate utiliza pentru copii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari pe derdeluș, prin îndepărtarea spătarului și mânerului. Șezutul este confecționat din lemn tratat și oferă confort micuțului. Structura metalică este foarte solidă, stabilă și durabilă, dar în acelasi timp, ușoră.

3. Sanie cu spatar LA BUGET

Iarna este unul dintre cele mai adorate și așteptate sezoane de către micuți. Această sanie cu spătar este indicată pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 luni și 10 ani, fiind prevăzută cu un spătar înalt și săculeț din polar călduros care se poate deschide cu fermoar astfel încât copilul să poată fi așezat și luat cu ușurință. Sacul săniuței este detașabil și poate fi luat pentru spălat oricând este nevoie. Aceasta vine la pachet cu un mâner pentru împins sania detașabil și curele pentru a trage sania. Greutatea maximă suportată este de 45 kilograme.

4. Saniuta Piccolino cu Saculet Rosu, Spatar si Maner

Această săniuță beneficiază de un săculeț recomandat pentru copii începând de la 7 luni până pe la 4 ani, fiind încăpător și foarte bine căptușit, confecționat dintru-un material impermeabil de foarte bună calitate, în care copilul tău va fi cu siguranță ferit de frig. Pentru a se lua și pune mai ușor copilul în el, are un fermoar. Spătarul săniuței este din metal, la fel ca și cadrul săniuței, se poate detașa și este prevăzut cu centură. Săniuța este rezistentă la deteriorări mecanice datorită vopselei electrostatice de la suprafața metalului.

5. Sanie Salto Saculet Lana Albastru

Un lucru deosebit întâlnit la această săniuță ultra modernă este faptul că prezintă lumini led atât în spatele cât și în fața săniuței pentru mai multă siguranță pe timpul nopții. Rezistă la orice coroziune datorită faptului că este vopsită în câmp electrostatic. Mânerul gândit pentru ca împingerea săniuței să fie mai ușoară, este îmbrăcat în piele ecologică pentru un confort al mâinii mai ridicat. Spătarul este ușor de demontat și montat la nevoie iar sacul de dormit poate fi transformat din lungimea de 110 cm la cea de 85 cm.

6. Saniuta Piccolino cu Saculet Roz

Săniuța Piccolino este fabricată din material plastic cu un cadru de metal rezistent. Este rezistentă la orice coroziune datorită faptului că este vopsită electrostatic. Odată ce este pus în săculețul roz și călduros al saniei care este prevăzut cu orificii pentru prinderea centurii, copilul dumneavoastră este ferit de frig. Este recomandată pentru micuții de la 7 luni până la 3 sau chiar 4 anișori. Dispune de un mâner de împins, prevăzut în partea de sus cu o protecție de plastic iar spătarul săniuței este din metal, având centură.

7. Sanie cu sac imblanit si maner reglabil - NEGRU cu BULINE

Această sanie cu sac îmblănit și mâner reglabil este exact ce ai nevoie pentru tine și copilul tău. Este greu să nu iubești zilele pline de zăpadă, în care ieși la săniuș, fără nici o grijă, pregătit pentru ore în șir de distracție. Este stabilă datorită structurii metalice, solidă și durabilă dar totodată ușoară. Mânerul de prindere este unul foarte practic poziționat la înălțimea optimă pentru orice adult. Sania se poate trage din față, fiind prevăzută cu o sfoară rezistentă iar atunci când o împingeți din spate, dumneavoastră puteți vizualiza ușor reacțiile copilului.

8. Sanie Sante Saculet Material Polar Rosu

Sania Sante este una ultramodernă cu care micuțul tău își va face amintiri de neuitat. Pentru rezistență este vopsită în câmp electrostatic. Mânerul gândit pentru a împinge sania este îmbrăcat în piele ecologică pentru confortul mâinilor mai ales la temperaturi extrem de scăzute. Sacul de dormit se transformă din 110 centimetri în unul de 85 centimetri iar partea detașată devine o geantă. Exteriorul sacului este fabricat din material gros, impermeabil de culoare roșie, interiorul din material polar foarte călduros și confortabil.


Întrebări despre săniile cu sac îmblănit

Pentru ce vârstă este recomandată ?

Săniile cu sac îmblănit se pot utiliza pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari pe derdeluș, prin îndepărtarea spătarului și mânerului, sacul fiind un accesoriu indispensabil pentru sezonul rece care protejează copilul de frig și umiditate. Vârsta recomandată este între 6 luni-15 ani.

Greutatea maximă admisă ?

Săniile cu sac îmblănit pot fi utilizate pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari ,prin îndepărtarea spătarului și mânerului, iar greutatea maximă admisă de acestea depinde de fiecare model cum este conceput, fiind între 50-100kg.

Din ce materiale este realizată?

Săniile cu sac îmblănite sunt atent confecționate ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selectionate fiind de cea mai bună calitate. Sezutul este confecționat din lemn tratat și oferă confort micuțului. Prezintă o structură metalică, care este foarte solidă, stabilă și durabilă, dar în același timp ușoară.

Ce accesorii mai are ?

Săniile cu sac îmblănit sunt atent confecționate ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selecționate fiind de cea mai bună calitate. Acestea prezintă spătar confortabil, mâner pentru împins reglabil, fiind detașabile și, de asemenea, frânghie pentru tras, sac îmblănit și centură de siguranță.

Are sisteme de siguranță ?

Săniuțele cu sac îmblănit cu husa de blană și spătar sunt fabricate din metal ușor ce pot fi trase și împinse și oferă momente de plăcere și confort copiilor. Pe lângă distracția de care au parte cei mici, ei se pot bucura fiind protejați, săniile prezentând centuri de siguranță.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe