De ce să cumperi o sanie cu sac îmblănit pentru copilul tău?

Mai e puțin până ce primii fulgi de zăpadă or să înceapă să-și facă apariția, iar alegerea săniuței potrivite pentru copilul tău este primul pas în pregătirea de distracție prin zăpadă. Este greu să nu iubești zilele pline de zăpadă, în care ieși la săniuș, fără nici o grijă, pregătit pentru ore în șir de distracție. Iar dacă tu, ca adult, simți astfel, gândește-te cât de entuziasmat trebuie să fie micuțul tău. Mulțumită construcției atât de inteligente și conceptului original, săniuța poate fi folosită începând de la vârsta de 6-7 luni când micuțul stă bine în șezut, până la o vârstă nedefinită, având în vedere că suportă o greutate de până la 90 kg.

Sania este alcatuită dintr-un cadru metalic ușor, pentru o mai bună rezistență, în timp, și un șezut din material plastic. Însă ceea ce deosebește mult acest model de altele, este confortul și căldura cu care îl primește pe bebeluș, datorită sacul călduros, ce poate fi folosit până la vârsta de 3-4 ani. Fiind confecționat din poliester, el este impermeabil și are și capacități superioare de menținere a echilibrului termic.

Cele mai bune sănii cu sac îmblănit

1. Sanie salto + saculet lana rosu BEST CHOICE

Odată cu sosirea iernii, vine și mult așteptata zăpadă. Distracția copilului tău începe cu o săniuță sigură și dotată cu toate cele necesare, pentru ca acesta să aibă o joacă cât mai minunată. Astfel, îți propunem săniuța “Salto”, cu un design modern și unic, ce promite siguranță copilului tău și amintiri de neuitat. Acesta deține un sac de lână pentru dormit, călduros și care se poate demonta foarte simplu, transformându-se în geantă. Totodată, această sanie posedă lumini LED și în față și în spate pentru o mai bună siguranță.

2. Sanie cu maner Sante si saculet lana rosu LA BUGET

Sania cu mâner și saculeț lână roșu Sante, este o sanie ultra modernă, cu un design ce va asigura siguranța copilului tău și amintiri de neuitat împreună. Cadrul este vopsit în câmp electrostatic pentru a îi asigura o resistență la coroziune sporită. Mânerul de împins poate fi ajustat pe înălțime, și / sau pliat pe sanie și este îmbrăcat în piele ecologică pentru un confort mai mare. Spătarul este foarte ușor de montat și demontat. Sacul de dormit este transformabil din sac de 110 cm într-un sac de 85 cm, iar partea detașata se transformă într-o geantă.

3. Sanie copii cu sac imblanit Oslo LoliBebe Red PREMIUM

Cauți în continuare cadoul ideal? Oslo LoliBebe este soluția! Are o greutate maximă de 120 kg și poate fi utilizată la orice vârstă, chiar și de 2 copii în același timp. Sania Oslo LoliBebe este realizată din metal, cu mâner, o tijă cu spate, o geantă de piele pentru bebeluș sau copil și un cordon, dar poate deveni și o sanie normală de care se poate bucura orice adult. Echipată cu centuri de siguranță, mânerul poate fi reglat în funcție de înălțime. Un sac protejează copiii de gheață, zăpadă, vânt și ploaie. Atingerea caldă și moale este potrivită și pentru majoritatea căruciorelor pentru copii echipate cu centuri de siguranță în cinci puncte.

4. Sanie Maxi cu sac Rosu

Sania inovatoare cu spate, frânghie și mâner de împingere poate fi un cadou minunat pentru copii. Detaliile și materialele realizate cu meticulozitate sunt selectate riguros, cu cea mai bună calitate. Scaunul este realizat din lemn tratat pentru a oferi confort copiilor mici. Structura metalică este foarte puternică, stabilă și durabilă, dar în același timp ușoară. Sania poate fi trasă din față și este echipată cu o frânghie pentru a proteja mâinile datorită structurii sale și este pulverizată electrostatic pentru a rezista la coroziune și daune mecanice.

5. Saniuta Kerttu Speed Bleu

Iarna este anotimpul care aduce distracție copilului tău. Pentru că considerăm acest lucru semnificativ pentru tine, te invităm să descoperi săniuța “Kerttu Speed”, de culoare bleu, care va fi un suport perfect pentru zilele cu zăpadă, petrecute în aer liber. Aceasta posedă sac de iarnă, mâner pentru împins și șezut din lemn, care conferă rezistență în timp, atât spătarul, cât și mânerul fiind demontabile. De-asemenea, mânerul este reglabil, iar cureaua de care se poate trage săniuța este sigură și rezistentă.


Întrebări despre săniile cu sac îmblănit

Pentru ce vârstă este recomandată ?

Săniile cu sac îmblănit se pot utiliza pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari pe derdeluș, prin îndepărtarea spătarului și mânerului, sacul fiind un accesoriu indispensabil pentru sezonul rece care protejează copilul de frig și umiditate. Vârsta recomandată este între 6 luni-15 ani.

Greutatea maximă admisă ?

Săniile cu sac îmblănit pot fi utilizate pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari ,prin îndepărtarea spătarului și mânerului, iar greutatea maximă admisă de acestea depinde de fiecare model cum este conceput, fiind între 50-100kg.

Din ce materiale este realizată?

Săniile cu sac îmblănite sunt atent confecționate ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selectionate fiind de cea mai bună calitate. Sezutul este confecționat din lemn tratat și oferă confort micuțului. Prezintă o structură metalică, care este foarte solidă, stabilă și durabilă, dar în același timp ușoară.

Ce accesorii mai are ?

Săniile cu sac îmblănit sunt atent confecționate ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selecționate fiind de cea mai bună calitate. Acestea prezintă spătar confortabil, mâner pentru împins reglabil, fiind detașabile și, de asemenea, frânghie pentru tras, sac îmblănit și centură de siguranță.

Are sisteme de siguranță ?

Săniuțele cu sac îmblănit cu husa de blană și spătar sunt fabricate din metal ușor ce pot fi trase și împinse și oferă momente de plăcere și confort copiilor. Pe lângă distracția de care au parte cei mici, ei se pot bucura fiind protejați, săniile prezentând centuri de siguranță.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe