Cea Mai Bună Sanie de Copii cu Sac Îmblănit

Sanie pentru copii cu sac îmblănit

Modificat la 12 martie 2022
Articol evaluat de 112 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să cumperi o sanie cu sac îmblănit pentru copilul tău?

Mai e puțin până ce primii fulgi de zăpadă or să înceapă să-și facă apariția, iar alegerea săniuței potrivite pentru copilul tău este primul pas în pregătirea de distracție prin zăpadă. Este greu să nu iubești zilele pline de zăpadă, în care ieși la săniuș, fără nici o grijă, pregătit pentru ore în șir de distracție. Iar dacă tu, ca adult, simți astfel, gândește-te cât de entuziasmat trebuie să fie micuțul tău. Mulțumită construcției atât de inteligente și conceptului original, săniuța poate fi folosită începând de la vârsta de 6-7 luni când micuțul stă bine în șezut, până la o vârstă nedefinită, având în vedere că suportă o greutate de până la 90 kg.

Sania este alcatuită dintr-un cadru metalic ușor, pentru o mai bună rezistență, în timp, și un șezut din material plastic. Însă ceea ce deosebește mult acest model de altele, este confortul și căldura cu care îl primește pe bebeluș, datorită sacul călduros, ce poate fi folosit până la vârsta de 3-4 ani. Fiind confecționat din poliester, el este impermeabil și are și capacități superioare de menținere a echilibrului termic.

Cele mai bune sănii cu sac îmblănit

Cel mai bun

Adbor - Saniuta Piccolino Fluffy

Săniuța are spătar metalic detașabil prevăzut cu centură de siguranță. Săniuța are o curea rezistentă cu ajutorul căreia poate fi ușor trasă. Sania are un mâner reglabil cu ajutorul căruia poate fi ușor împinsă. Saniuta Piccolino Fluffy este dotată cu saltea de iarnă specială, căptușită cu lână ecologică.
Verifică prețul

Adbor - Săniuța Piccolino Fluffy, săniuta pentru copii cu cadru metalic rezistent, vopsit în câmp electrostatic, rezistent la coroziune. Săniuța pentru copii cu șezut din material plastic de foarte bună calitate.

la buget

Husa sac imblanita pentru sanie Nika, Gri

Astfel îl vei ține pe cel mic la căldurică în timp ce îl plimbi prin împărăția iernii albe minunate. Husa pentru sanie este dintr-un material moale și îl va face pe copil să se simtă minunat de confortabil. Materialul de la exterior este de ultimă generație, iar cel din interior este din lână de oaie pentru a-l ține cât mai cald chiar și pe cele mai scăzute temperaturi.
Verifică prețul

Dacă vrei să îl plimbi pe cel mic cu sania pe timp de iarnă, ai nevoie să îl ții cât mai călduț. De aceea, îți punem la dispoziție o husă tip sac îmblănită pentru sanie de culoarea gri.

Premium

Sanie copii cu sac imblanit Oslo LoliBebe Blue

Această sanie are derapaje largi, datorită cărora nu se blochează în zăpadă, iar călătoria este ușoară și plăcută. Setul include: sanie, spătar, bara de împingere, sac de iarnă, funie de tras, set de suruburi. Echipat cu centuri de siguranță. Potrivit atât pentru bebeluți, cât și pentru adulți (până la 120 kg). Mânerul este reglabil în funcție de înălțime.
Verifică prețul

Sanie copii cu sac îmblănit Oslo LoliBebe Blue. Sanie de inaltă calitate realizată din tuburi cu profil rotund, facilitând călătoria pe zăpadă.

Sanie cu spatar sac polar si maner reglabil - Visiniu

Este în așa fel concepută să poată aluneca atât pe zăpadă moale cât și pe zăpadă bătătorită. Această sanie este indicată pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 luni și 10 ani, fiind prevăzută cu un spătar înalt și săculeț din polar călduros care se poate deschide cu fermoar. Cu un cadru de metal anticoroziv foarte rezistent, sania alunecă foarte ușor și în deplină siguranță, datorită constituției sale largi.
Verifică prețul

Sanie cu spătar sac polar și mâner reglabil de culoare vișinie. Această sanie reprezintă modul ideal de familiarizare a copilului tău cu iarna.

Sanie cu sac imblanit si maner reglabil - BLEUMARIN cu Copii

Atent confecționată ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selecționate fiind de cea mai bună calitate. Se poate utiliza pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari pe derdeluș, prin îndepărtarea spătarului și mânerului. Șezutul este confecționat din lemn tratat și oferă confort micuțului. Structura metalică este foarte solidă, stabilă și durabilă, dar în același timp ușoară.
Verifică prețul

Sanie cu sac îmblănit și mâner reglabil - BLEUMARIN cu Copii. Săniuța inovativă cu spătar, sfoară și mâner de împins care poate fi un excelent cadou pentru copilul tău.

Întrebări despre săniile cu sac îmblănit

Pentru ce vârstă este recomandată ?

Săniile cu sac îmblănit se pot utiliza pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari pe derdeluș, prin îndepărtarea spătarului și mânerului, sacul fiind un accesoriu indispensabil pentru sezonul rece care protejează copilul de frig și umiditate. Vârsta recomandată este între 6 luni-15 ani.

Greutatea maximă admisă ?

Săniile cu sac îmblănit pot fi utilizate pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari ,prin îndepărtarea spătarului și mânerului, iar greutatea maximă admisă de acestea depinde de fiecare model cum este conceput, fiind între 50-100kg.

Din ce materiale este realizată?

Săniile cu sac îmblănite sunt atent confecționate ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selectionate fiind de cea mai bună calitate. Sezutul este confecționat din lemn tratat și oferă confort micuțului. Prezintă o structură metalică, care este foarte solidă, stabilă și durabilă, dar în același timp ușoară.

Ce accesorii mai are ?

Săniile cu sac îmblănit sunt atent confecționate ca detalii, iar materialele utilizate sunt atent selecționate fiind de cea mai bună calitate. Acestea prezintă spătar confortabil, mâner pentru împins reglabil, fiind detașabile și, de asemenea, frânghie pentru tras, sac îmblănit și centură de siguranță.

Are sisteme de siguranță ?

Săniuțele cu sac îmblănit cu husa de blană și spătar sunt fabricate din metal ușor ce pot fi trase și împinse și oferă momente de plăcere și confort copiilor. Pe lângă distracția de care au parte cei mici, ei se pot bucura fiind protejați, săniile prezentând centuri de siguranță.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante
Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Surprinde-ți copilul cu cel mai cool loc de joacă din cartier: un castel gonflabil. Află ce modele interesante poți cumpăra din România.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cel Mai Bun Cărucior Ușor pentru Copii. Sport. Ultracompacte.
Cărucioare foarte ușoare pentru copii (ultracompacte)

Vrei un cărucior pentru copii pe care-l poți manevra ușor pe scări, în mașină? Cărucioarele ultracompacte sport sunt secretul. Au o greutate de maxim 10kg.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe