De ce să cumperi un scaun de masă pentru bebe reglabil pe înălțime?

În primul an de viață al bebelușului, părinții experimentează momente minunate alături de cel mic, însă și provocările sunt pe măsură. De la nopțile scurtate, la momentele de plâns și până la momentul meselor, joacă, ești constant în priză! De aceea, este important să îți dotezi casa cu tot ce este necesar pentru a-ți ușura din sarcini.

Un scaun de masă reglabil pe înălțime va transforma momentul meselor în reale clipe de bucurie în timp ce bebelușul este hrănit, fie că primește masa de la unul dintre părinți sau deja are parte de alimentația diversificată și testează textura fructelor și legumelor permise. Un astfel de scaun este conceput pentru siguranța celui mic, dispunând de centură de siguranță, dar și pentru a fi confortabil pentru bebe.

Va fi extrem de simplu de montat, pliat pentru depozitare (dacă nu este nevoie de el) sau pentru transportul facil, însă nu ocupă mult spațiu și îi poți găsi un loc la masa principală din bucătărie sau living. Reglajul pe înălțime permite ajustarea scaunului în funcție de necesitatea de utilizare, iar spătarul reglabil asigură confortul bebelușului. Poate fi folosit și în afara orelor de masă, copilul se poate juca, iar tu știi că este în perfectă siguranță. În plus, este o investiție pe termen lung, căci majoritatea modelelor pot fi utilizate până ce copilul are 2-3 ani - verifică acest aspect, precum și greutata maximă suportată.

Cel mai bun scaun de masă bebe cu reglare pe înălțime

1. Kinderkraft Yummy BEST CHOICE

Copilașii sunt ființele cele mai gingașe și firave, de aceea au nevoie de produse sănătoase, pentru ca activitatea lor să decurgă în siguranță. Așadar, am decis de a te informa în privința scaunului de masă “Kinderkraft Yummy”, care reprezintă un scaun performant, ce oferă comoditatea și flexibilitate în hrănirea celui micuț, având 7 poziții de reglare, astfel că copilul poate sta la masă cu toată familia. Totodată, acest produs ajută la menținea unei poziții corecte de alimentație, chiar și pentru un nou-născut.

Opțiuni cheie
 • Spătar reglabil
 • Ușor de depozitat
 • Design ergonomic
 • Sistem antialunecare
 • Husă detașabilă

2. Caretero PREMIUM

Lucrurile destinate copiilor necesită analiză minuțioasă, în vederea identificării siguranței și stabilității, pe care o caută fiecare părinte. De aceea, pentru că știm cât de important este acest lucru, te invităm să descoperi scaunul de masă 2 în 1 cu leagăn electric, caracterizat prin proprietăți multiple și cu un sistem performant de funcțiune. Acest produs facilitează hrănirea micuțului și, totodată, este dotat cu un modul cu melodii și o viteză de legănare ajustabilă, tocmai pentru a-i face mesele, mai comode și liniștite.

Opțiuni cheie
 • Tăviță dublă, mare, ușor de îndepărtat și curățat
 • Unitate centrală alimentată cu baterii (4 x LR14) sau cu alimentatorul inclus
 • Viteză de legănare ajustabilă și oprire a alimentării programabilă (8, 15 sau 30 min)
 • Cadru solid și stabil
 • Bară cu jucării de pluș detașabilă

3. Wunderkid Happy LA BUGET

Produsele destinate copiilor sunt foarte importante pentru părinți, având în vedere caracteristicile, siguranța și calitatea de care dispun acestea. De aceea, am hotărât să vă oferim informații despre scaunul de masă “Wunderkid Happy”, care reprezintă un suport stabil și un scaun performant ce nu doar facilitează hrănirea micuțului tău, dar și contribuie la o bună dezvoltare fizică. Totodată, acest scaun este ușor de întreținut, dotat cu centuri de reținere, astfel că se menține, în permanență, siguranța copilașului tău.

Opțiuni cheie
 • Stil: clasic
 • Pentru băieți, fete
 • Culoare: Albastru/Rosu
 • Varstă: 36 luni
 • Greutate maximă suportată: 15 Kg

4. Scaun de masa copii Lionelo Linn Plus Grey

Copilul tău este acela care îți sugerează că trebuie să achiziționezi produse sigure și calitative. De aceea, pentru că știm că lucrurile acestuia sunt importante pentru tine, te invităm să descoperi scaunul de masă pentru copii “Lionelo Linn Plus”, care îi va oferi micuțului tău, comoditate și flexibilitate atunci când acesta își are mesele. Totodată, acesta permite hrănirea copilului, ușor și rapid, adaptându-se la nevoile de reglare a poziției și, de-asemenea, fiind dotat cu roți mobile pentru o deplasare mai facilă.

Opțiuni cheie
 • Dimensiunile produsului: 110/86/55 cm
 • Dimensiuni pachet: 50/29/65 cm
 • Greutate produs: 7.3 kg
 • Culoare: Gri
 • Producator: Lionelo

5. Scaun de masa Chicco Polly Easy, 4roti, Llama (Multicolor), 6 luni

Copii sunt cei mai importanți și cei ce merită cele mai bune și calitative lucruri. Așadar, pentru ca copilașul tău să se simtă confortabil în timpul meselor, te invităm să descoperi scaunul de masă “Chicco Polly Easy”, care îi va oferi comoditate micuțului tău, dar și siguranță în utilizare. Acest produs oferă rezistență în timp, dar și stabilitate, fiind dotat cu roți mobile, înzestrate cu frână. De-asemenea, acesta deține 3 poziții de reglare a spătarului, fiind adaptat în funcție de preferințele și comoditățile copilului tău.

Opțiuni cheie
 • Șezut amplu și confortabil
 • Spătar reglabil în 3 poziții pe orizontală
 • Autosusținere în poziție verticală, fără a fi sprijinit în momentul în care este pliat
 • Șe strânge ultracompact
 • Cadrul: sigur și stabil

6. Scaun de masa X 6 Crocodile Chocolate

Acest scaun de masă X-6 Crocodile are un design modern și materiale plăcute la atingere. Este ușor de întreținut, se curăță cu ajutorul unei cârpe umede. Dispune de un spătar care se înclină în 4 poziții, până la orizontală, pentru ca bebelușul să se poată relaxa sau dormi. Suportul de scaun este gândit să se poată regla în 2 poziții, la fel și înălțimea scaunului pe care o puteți modifica după preferințe. Pentru siguranța sporită a copilului, centura de siguranță este în 5 puncte. Vârsta recomandată pentru folosire este între 6 și 36 de luni.

Opțiuni cheie
 • Tăvița este dublă, detașabilă și reglabilă în două poziții
 • Spătarul scaunului de masă se înclină în 4 poziții până la orizontală ca bebelușul să se poată relaxa și eventual dormi după masă
 • Suportul de picioare este reglabil îdînouă poziții
 • Scaunul este reglabil pe înălțime în 7 poziții
 • În spate scaunul are două roți pentru a fi ușor de mutat.

7. Scaun de Masa Eat

Scaunul de masă Eat & Joy Juju este un produs cu un design sigur, care corespunde legislației Uniunii Europene. Noua generație de scaune de masă diferă de alte produse existente pe piață datorită suportului mai mare care poate fi reglat cu o singură mână. Poate fi montat foarte ușor și rapid, asigurând stabilitatea produsului. Centura de siguranță în 5 puncte oferă protecție copilului și poate fi reglabilă în două poziții în funcție de înălțime. Tava este dublă, ușor de asamblat și ușor de curățat, fiind fabricată din material PP netoxic, cu spațiu pentru depozitarea sticlei.

Opțiuni cheie
 • Două picioare prevăzute cu roți cu frână
 • Două picioare fixe cu tălpi cauciucate
 • Spătar reglabil în 3 poziții, șezut în formă de scoică
 • Reglabil pe înălțime, în 6 poziții
 • Suport pentru picioare reglabil în 3 poziții

Întrebări despre scaunele de masă pentru bebe cu reglare pe înălțime

Se montează facil?

Unul dintre plusurile scaunelor de masă pentru bebe cu reglare pe înălțime este faptul că se montează foarte ușor, urmând instrucțiunile livrate de producător. Poate fi montat și demontat repede, pentru a putea fi depozita sau transportat, atunci când este cazul.

Șezutul este confortabil pentru bebeluș?

Fiind concepute pentru bebeluși, scaunele de masă sunt confortabile pentru ei, atât în momentul mesei, când și când se joacă. Fiecare model/brand prezintă specificațiile sale, însă majoritatea sunt prevăzute cu o pernă/husă detașabilă, care asigură poziția corectă a copilului, respectiv confort.

Poate fi folosit și pentru joacă?

Cu un astfel de scaun nu vei avea doar un loc sigur destinat mesei, ci și un loc dedicat petrecerii timpului liber - jocuri, activități distractive. Poți așeza bebelușul în scaun pentru a se juca, știind că este sigur pentru el - centura asigură prinderea corectă, iar șezutul garantează confortul.

Care este greutatea maximă suportată și până la ce vârstă poate fi folosit?

Unul dintre avantajele achiziționării unui scaun de masă pentru bebe, reglabile pe înălțime este investiția durabilă: îl vei putea folosi de la câteva luni și până la 3 ani, de exemplu. Aceste două specificații sunt menționate în orice descriere: scaunele pot suportat o greutate maximă de 15-20 kg, iar cei mici le vor putea folosi până la 2-3 ani.

Se pliază pentru depozitare și pentru a putea fi luat în călătorii?

Vei monta facil scaunul, grație instrucțiunilor ușor de urmărit, astfel că îl și vei putea demonta/plia rapid, atunci când este necesar. Indiferent că îl muți pur și simplu într-o încăpere sau este nevoie să îl transporți, în călătorii, vacanțe - se montează/demontează repede.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe