Seturi de Mobilă Complete pentru Baie (Stil Modern)

Seturi de mobilă pentru baie în stil modern

Modificat la 08 aprilie 2021
Articol evaluat de 67 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi un set de mobilă complet pentru baia ta?

Alegerea unui mobilier pentru baie este un proces important. Pentru a reuși ca această încăpere să răspundă la un anumit număr de criterii indispensabile, trebuie să ai în vedere câteva elemente importante. În primul rând dimensiunea trebuie să avem grija ca volumul băii să nu fie ocupat, în mare parte, de cadă, chiuvetă sau duș.Este foarte important să aloci un buget pe masură și să te asiguri că faci tot posibilul să alegi cel mai bun mobilier pentru baia ta. Materialele utilizate la fabricarea mobilierului pentru baie sunt printre cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le ai în vedere.

Din cauza condițiilor neprietenoase din baie (umiditate, temperaturi ridicate ), materialele utilizate la fabricarea mobilierului pentru baie trebuie să fie rezistente pentru a face față acestor condiții. Numai anumite materiale sunt recomandate pentru a fi utilizate la fabricarea mobilierului pentru baie. Nevoile familiei tale sunt esențiale dacă vrei să alegi cel mai bun mobilier pentru baie. Spațiul pentru a depozita jucăriile de baie ale copiilor, în cazul în care ai copii mici, spațiul destinat cosmeticelor și machiajelor, sau alte spații de depozitare specifice fiecărui membru din familie trebuie analizat și luat în considerare înainte de a alege mobila pentru baie.

Seturi de mobilă complete pentru baie

Cel mai bun

Set Mobila baie Badenmob Seria 288, PAL + MDF, baza, lavoar, oglinda, negru, 80 cm

Aici umezeala este la un nivel ridicat și vei avea nevoie de materiale care să nu se "umfle" pe măsură ce le ții mai mult timp. Durabilitatea este esențială. Cine ar vrea să schimbe mobila în fiecare an? Ai la dispoziție atât un lavoar, cât și o oglindă. Lavoarul are mai multe ușițe și este prevăzut cu piciorușe pentru a fi ușor de mutat dintr-o parte într-alta. Are o dimensiune de 80 cm.
Verifică prețul

Dacă îți renovezi sau acum îți echipezi baia cu mobilier, vei avea nevoie de mobilier de baie de o bună calitate.

Cel mai bun

Aruba White XL

Setul Aruba se remarcă prin design și ergonomie, materialele utilizate fiind de cea mai buna calitate, rezistente la umezeală și cu finisaje plăcute. Setul conține o mască de 80 x 45 x h59 cm, lavoar 81 x 46 x h19 cm, dulap baie cu o singura ușă 35x32xh75 cm și dulap suspendat tot cu o singura ușă 35x20xh75 cm. Componentele setului sunt realizate din MDF, pal, ceramică și feronerie de buna calitate. .
Verifică prețul

Mobilează-ți baia cu cele mai noi și îndrăznețe colecții, într-o combinație unică de nuanțe și stiluri ce vă asigura spațiul și funcționalitatea perfectă pentru orice baie.

Premium

Set mobilier Sanotechnik Soho cu dulap baza suspedat si lavoar compozit 80x46cm

Așadar, deoarece considerăm acest detaliu semnificativ, te invităm să descoperi setul de mobilier “Sanotechnik Soho”, cu dulap cu baza suspedată si lavoar compozit. Design-ul unic și modern te va atrage instant, datorită culorilor potrivit combinate. Acesta este ușor de asamblat, fiind un produs de înaltă calitate, cu garanția unei durate lungi de utilizare. De-asemenea, acest set de mobilier este un produs original. .
Verifică prețul

Aspectul din baia personală este un lucru important pentru stilul întregii tale case.

Set mobilier Roca Victoria Basic dulap baza cu 2 sertare 60x45cm alb, lavoar si oglinda iluminata

Ai la dispoziție un lavoar și o oglindă iluminată unde te poți machia sau îți poți face rutina zilnică fără probleme de iluminare. În pachet mai vine și masca lavoarului. Ai la dispoziție 2 sertare de mici dimensiuni unde poți pune produsele tale de îngrijire favorite. Materialele folosite sunt: ceramică, sticlă, PAL. Culoarea este albă și face parte din stilul clasic. .
Verifică prețul

Dacă ai o baie mică și ai nevoie de o mobilă care să încapă, dar și să fie elegantă, mobilierul de la Roca Victoria este opțiunea potrivită.

Set Mobila baie Badenmob Seria 169, PAL + MDF, baza, lavoar, oglinda, alb, 100 cm

Ai la dispoziție un set de mobilă de baie care conține lavoar și o oglindă. Dimensiunea sa este de 100 cm, deci este ușor de plasat în orice baie, oricât de mică ar fi. Calitatea este ridicată, iar prețul reflectă beneficiile oferite de această mobilă elegantă și durabilă. Nu vei regreta că ai achiziționat-o! .
Verifică prețul

Dacă îți doreai o mobilă albă pentru baie, tocmai ai găsit-o! Mobila albă este foarte elegantă, dar necesită îngrijire în permanență: grijă la zgârieturi și trebuie să ștergi sau speli constant.

Set mobilier pentru baie 5 piese Ibiza White and Light Tobacco

Acest set mobilier pentru baie format din 5 piese este perfect pentru o baie de dimensiuni normale. Mobilierul este realizat din materiale de calitate, special tratate pentru a rezista umidității ridicate din încăpere, vopsit întro combinație reușită, care te calmează, de alb cu un maro mai special, denumit Ibiza White and Light Tobacco.
Verifică prețul

Acum, baia a devenit un loc intim, în care te poți relaxa la o baie cu spumă, confortabilă și se poate prezenta sub o mulțime de stiluri, toate în funcție de dorințele sau gusturile fiecăruia.

Set mobilier pentru baie 4 piese Ibiza Gena Matt White

Setul de mobilier pentru baie, format din 4 piese, deculoare Ibiza Gena Matt White este suspendat pentru un plus de confort și un plus de stil. Este alegerea ideală pentru cei care iubesc lucrurile moderne și soluțiile inovatoare. Aici vorbim despre piese de mobilier cu forme inovatoare, în culori simple. Setul include și o lampă funcțională cu LED, de maximum 8W, care este inclus.
Verifică prețul

Pentru a reuși ca această încăpere să răspundă la un anumit număr de criterii indispensabile, trebuie să ai în vedere câteva elemente importante.

Set mobilier pentru baie 8 piese Ibiza Piece Dark Tobacco

Produsele ce alcătuiesc setul sunt construite din materiale precum PAL melaminat, ceramică, sticlă, oțel și plastic ABS. Setul conține o masca pentru lavoar cu dimensiunile 70x46. 3xH35 cm, lavoarul cu dimensiunile 60x40xH12 cm, 4 corpuri suspendabile 70x46xH3 cm, oglindă cu dimensiunile 135x2. 5xH47. 5 cm și lampa cu dimensiunile 30x11xH8 cm. Corpurile de iluminat sunt pe baza de LED, inclus în set. .
Verifică prețul

Setul de mobilier pentru baie cu 8 piese Ibiza Piece Dark Tobacco poate fi soluția pentru a avea o baie cu un design modern cu elemente puse la o un loc, de un grup de experți.

Întrebări despre seturile de mobilă complete pentru baie

Câte piese conțin în general aceste seturi?

Numărul diferă de la set la set dar în general sunt incluse cele mai importante piese (dulap, mască de lavoar, rama oglindă etc.). În pagina de produs poți afla cu exactitate aceste detalii.

Oglinda sau bateria de lavoar etc. sunt incluse în preț

Elementele de acest gen (oglinzi, baterii, prosoape etc). nu sunt incluse în set lăsând alegerea lor la mâna cumpărătorului.

Montajul este inclus?

Nu, montajul se poate achiziona separat la un preț preferențial sau poți rezolva pe cont propriu având acces la schița de montaj.

Cât de dificil este montajul?

Depinde cine întreabă :) Un profesionist poate rezolva în 1-2 ore pe când unui amator îi poate lua până la 4 ore (cu schița în față). Nu uita că vei avea nevoie și de anumite unelte.

Cum știu dacă se potrivește în baia mea?

Cu puțină imaginație și măsurători îți vei da seama rapid. În pagina de produs ai mărimile exacte ale fiecărui produs din set.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Capac De WC Cu Soft Close (Închidere Lentă)
Cel mai bun capac de WC cu soft close (închidere lentă)

La tine în casă există obiceiul de a lăsa capacul de WC jos? Dacă da, investește într-un capac de WC cu închidere lentă și scapi de zgomotele de capac trântit.

Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Cel Mai Bun Set de Mobilier Grădină Rezistent la Ploaie
Seturi de mobilă pentru grădină / terasă rezistente la ploaie

Vrei să fii sigur/ă că ploaia și ninsoarea nu-ți vor deteriora mobilierul de grădină? Ai nevoie de o canapea sau masă din materialul ratan. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Dulap De Baie Cu Oglindă
Cel mai bun dulap de baie cu oglindă

Îți place stilul minimalist în baie sau ai un spațiu destul de limitat? Cel mai simplu lucru pe care-l poți face e să-ți instalezi un dulap de baie cu oglindă încorporată.

Cel Mai Bun Ventilator de Baie cu Extracție
Cel mai bun ventilator de baie (de extracție)

Chiar dacă ai deja un geam la baie, ventilatorul este recomandat în special pentru eliminarea mai rapidă a mirosurilor și a aburului. Plus că iarna nu e prea confortabil să deschizi geamul, nu?

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe