De ce să-ți cumperi un set de mobilă complet pentru baia ta?

Alegerea unui mobilier pentru baie este un proces important. Pentru a reuși ca această încăpere să răspundă la un anumit număr de criterii indispensabile, trebuie să ai în vedere câteva elemente importante. În primul rând dimensiunea trebuie să avem grija ca volumul băii să nu fie ocupat, în mare parte, de cadă, chiuvetă sau duș.Este foarte important să aloci un buget pe masură și să te asiguri că faci tot posibilul să alegi cel mai bun mobilier pentru baia ta. Materialele utilizate la fabricarea mobilierului pentru baie sunt printre cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le ai în vedere.

Din cauza condițiilor neprietenoase din baie (umiditate, temperaturi ridicate ), materialele utilizate la fabricarea mobilierului pentru baie trebuie să fie rezistente pentru a face față acestor condiții. Numai anumite materiale sunt recomandate pentru a fi utilizate la fabricarea mobilierului pentru baie. Nevoile familiei tale sunt esențiale dacă vrei să alegi cel mai bun mobilier pentru baie. Spațiul pentru a depozita jucăriile de baie ale copiilor, în cazul în care ai copii mici, spațiul destinat cosmeticelor și machiajelor, sau alte spații de depozitare specifice fiecărui membru din familie trebuie analizat și luat în considerare înainte de a alege mobila pentru baie.

Seturi de mobilă complete pentru baie

1. Aruba White XL BEST CHOICE

Mobilează-ți baia cu cele mai noi și îndrăznețe colecții, într-o combinație unică de nuanțe și stiluri ce vă asigura spațiul și funcționalitatea perfectă pentru orice baie. Setul Aruba se remarcă prin design și ergonomie, materialele utilizate fiind de cea mai buna calitate, rezistente la umezeală și cu finisaje plăcute. Setul conține o mască de 80 x 45 x h59 cm, lavoar 81 x 46 x h19 cm, dulap baie cu o singura ușă 35x32xh75 cm și dulap suspendat tot cu o singura ușă 35x20xh75 cm. Componentele setului sunt realizate din MDF, pal, ceramică și feronerie de buna calitate.

2. Lavoar pe blat LA BUGET

Setul este un produs cu design modern, lucrat foarte bine, cu detalii precise, elegante și finisaj lucios, texturat. Setul vine asamblat și conține baza mobilierului, un dulap cu oglindă și un lavoar pe blat. Întregul mobilier este potrivit unei băi de mici dimensiuni, este conceput din MDF iar ca sistem de montaj este suspendat, de sine stătător. În plus, setul beneficiază de iluminare încorporată, uși cu amortizare și spațiu de depozitare, extrem de bine organizat. Oglinda este de asemenea inclusă.

3. Galaxy Grafit PREMIUM

Setul este format din dulap înalt pentru baie, dulap înalt cu oglindă, set de mască cu lavoar, dulap suspendat cu oglindă, dulap inferior și dulap superior. Toate sunt concepute într-un stil contemporan, din pal. Asamblarea este simplă şi rapidă cu ajutorul instrucțiunilor de montaj incluse. Mobilierul este și foarte ușor de întreținut, folosind produse special concepute pentru îngrijirea mobilei. Ca organizare, întregul mobilier este gândit să ofere suficient spațiu și o compartimentare compactă pentru toate cele necesare.

4. Set mobilier pentru baie Ibiza Antracyt, pal, maro/ gri

Setul de mobilier pentru baie Ibiza Antracyt este format dintr-un dulap înalt suspendat, set de mască cu lavoar, dulap suspendat cu oglindă, dulap inferior și dulap superior suspendat. Culorile sunt clasice, maro și gri, foarte ușor de integrat în orice spațiu, datorită aspectului contemporan. Mobilierul este construit din pal, ceea ce îl face ușor de transportat,montat și de întreținut. Nu va încărca baia, dimensiunile fiind standard. Setul necesită montaj, însă cu puțin ajutor baia ta va fi gata în doar câteva ore.

5. Set mobilier pentru baie 5 piese Ibiza White and Light Tobacco

Acum, baia a devenit un loc intim, în care te poți relaxa la o baie cu spumă, confortabilă și se poate prezenta sub o mulțime de stiluri, toate în funcție de dorințele sau gusturile fiecăruia. Acest set mobilier pentru baie format din 5 piese este perfect pentru o baie de dimensiuni normale. Mobilierul este realizat din materiale de calitate, special tratate pentru a rezista umidității ridicate din încăpere, vopsit întro combinație reușită, care te calmează, de alb cu un maro mai special, denumit Ibiza White and Light Tobacco.

6. Set mobilier pentru baie 4 piese Ibiza Gena Matt White

Pentru a reuși ca această încăpere să răspundă la un anumit număr de criterii indispensabile, trebuie să ai în vedere câteva elemente importante. Setul de mobilier pentru baie, format din 4 piese, deculoare Ibiza Gena Matt White este suspendat pentru un plus de confort și un plus de stil. Este alegerea ideală pentru cei care iubesc lucrurile moderne și soluțiile inovatoare. Aici vorbim despre piese de mobilier cu forme inovatoare, în culori simple. Setul include și o lampă funcțională cu LED, de maximum 8W, care este inclus.

7. Set mobilier pentru baie Wendolyn 80 cm, mdf, negru lucios

Stilul în care este amenajată baia ta trebuie să țină cont și de stilul în care este amenajată casa ta. În cazul în care casa ta este amenajată într-un stil clasic, cu piese de mobilier de o calitate superioară, aceeasi calitate și stil trebuie să se reflecte și în baie și în piesele de mobilier alese pentru baie, de aceea acest set de mobilier este perfect pentru tine. Pe langă faptul că are un design modern, este și mult mai practic deoarece este mai ușor de întreținut și de curățat sub piesele de mobilier, datorită faptului că toate corpurile sunt suspendate. Pachetul conține, sau se poate configura după nevoile tale cu dulap soldat, bază lavoar, dulap cu oglindă, dulap spendat, sau cu dulap suspendat cu sertar.

8. Set mobilier pentru baie 8 piese Ibiza Piece Dark Tobacco

Setul de mobilier pentru baie cu 8 piese Ibiza Piece Dark Tobacco poate fi soluția pentru a avea o baie cu un design modern cu elemente puse la o un loc, de un grup de experți. Produsele ce alcătuiesc setul sunt construite din materiale precum PAL melaminat, ceramică, sticlă, oțel și plastic ABS. Setul conține o masca pentru lavoar cu dimensiunile 70x46.3xH35 cm, lavoarul cu dimensiunile 60x40xH12 cm, 4 corpuri suspendabile 70x46xH3 cm, oglindă cu dimensiunile 135x2.5xH47.5 cm și lampa cu dimensiunile 30x11xH8 cm. Corpurile de iluminat sunt pe baza de LED, inclus în set.


Întrebări despre seturile de mobilă complete pentru baie

Câte piese conțin în general aceste seturi?

Numărul diferă de la set la set dar în general sunt incluse cele mai importante piese (dulap, mască de lavoar, rama oglindă etc.). În pagina de produs poți afla cu exactitate aceste detalii.

Oglinda sau bateria de lavoar etc. sunt incluse în preț

Elementele de acest gen (oglinzi, baterii, prosoape etc). nu sunt incluse în set lăsând alegerea lor la mâna cumpărătorului.

Montajul este inclus?

Nu, montajul se poate achiziona separat la un preț preferențial sau poți rezolva pe cont propriu având acces la schița de montaj.

Cât de dificil este montajul?

Depinde cine întreabă :) Un profesionist poate rezolva în 1-2 ore pe când unui amator îi poate lua până la 4 ore (cu schița în față). Nu uita că vei avea nevoie și de anumite unelte.

Cum știu dacă se potrivește în baia mea?

Cu puțină imaginație și măsurători îți vei da seama rapid. În pagina de produs ai mărimile exacte ale fiecărui produs din set.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe