De ce să-ți cumperi un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial?

Odihna de noapte este extrem de importantă pentru toată lumea. Dacă somnul este odihnitor, zilele vor fi mai bune iar noi ne vom simți mai bine. Iar amenajarea dormitorului matrimonial este o soluție la îndemână pentru a crea acea atmosferă odihnitoare. În afară de finisajele specifice, cum ar fi pereții vopsiți în culori deschise și nuanțe neutre sau podeaua acoperită cu parchet laminat, următorul element care dă tonul unei amenajări moderne este mobilierul. Caracteristicile acestuia cuprind, printre altele, materiale ușoare, linii drepte, forme geometrice, suprafețe finisate atent, utilitate crescută și un design plăcut.

Spațiile de depozitare sunt numeroase, ceea ce ajută la păstrarea ordinii, pentru ca fiecare lucru poate fi așezat la locul său, imediat după utilizare. Confortul nu lipsește dintr-o amenajare modernă, fiind una dintre trăsăturile de bază ale acestui stil. Un set complet va fi ideal pentru a menține balanța între eficiență și confort, întrucât trebuie să folosești fiecare spațiu la capacitatea lui optimă.

Seturi de mobilă complete pentru dormitor

1. Campux Lux BEST CHOICE

Setul conține pat cu ladă de depozitare, un dulap mare cu 2 uși glisante și 2 noptiere suspendate. Acesta are un design spectaculos, unic în categoria lui. Combinația de culori: stejar sălbatic cu gri bazalt și imitație de lemn este o combinație în mare vogă.
Dulapul este compartimentat în mai multe spații, mai mult decât suficient pentru garderoba a două persoane. Ușile glisante sunt prevăzute cu amortizoare și piedici anti-ciocnire. Patul este prevăzut cu sertar, căpătâiul patului este lat, noptierele sunt suspendate, la înălțimea potrivită pentru a avea acces cu usurință la conținutul lor.

2. Set Mobila Dormitor Liverpool

Setul Liverpool este un dormitor cu un design modern și elegant, construit cu o atenție deosebită la detalii. Acesta este confecționat din pal gros de 16, 18 și 25 mm. Cantul ABS este rezistent la lovituri și umezeală, iar feroneria este de cea mai bună calitate. Produsul nu este montat, asamblarea fiind însă rapidă și ușoară, putând fi executată în 240 minute, pe baza instrucțiunilor de montaj din colet. Setul conține un pat, dulap cu 3 uși, 2 noptiere cu sertare, o comodă cu sertare și o oglindă.

3. Livorno 6 piese PREMIUM

Acest set este gândit pentru a oferi odihnă chiar și după cea mai grea zi la birou. Colecția Livorno, din care face parte acesta, îți permite aranjarea unui dormitor așa cum ai visat. Designul modern și detaliile unice sub formă de inserții, subliniază caracterul distinctiv al fiecărei piese de mobilier. Combinația de culori stejar Wotan și nuanțele alb sau gri oferă o notă de autenticitate acestei colecții. Totodată, dormitorul Livorno Grey îmbină armonios estetica, funcționalitatea și rezistența.

4. Toronto LA BUGET

Setul poate fi alegerea ideală a unui mobilier de dormitor pentru un spațiu redus, care să fie funcțional dar și confortabil, chiar dedicat relaxării. Dormitorul Toronto Stejar, este construit din PAL în culorile calde de stejar și alb, menit să creeze atmosfera plăcută de cămin confortabil, dar totuși modern. Este de asemenea o soluție avantajoasă și elegantă pentru o cameră de dormit care nu permite amplasarea multor piese. Setul se livrează demontat, însă cu puțin ajutor, ar trebui să fie gata în doar câteva ore.

5. Dormitor OFERTA Mario 4USI - PAL Egger melaminat 16mm

Mario este un dormitor complet, format din 4 piese la un preț avantajos. Acestea sunt construite din PAL Egger melaminat de 16mm cu finisaj Ferrara și alb mat, o textură similară lemnului, care creează un contrast rafinat și un ambient plăcut. Cantul aplicat este unul de 0,6 care face ca muchiile să fie plăcute la atingere fiind finisate și atent retușate. Cele 4 uși ale dulapului oferă un acces facil, mai bun, de organizare a hainelor. Interiorul este compartimentat cu 3 etajere și o bară de umerașe. Setul se poate integra, datorită designului, în orice stil modern de amenajare a locuinței.

6. Mobila dormitor lemn natur Libera, stejar sonoma, PAL cu folie de finisaj

Setul dormitor din lemn matur Libera este o alegere potrivită pentru dormitorul dvs., fiind o soluție ușoară în a vă amenaja camera pe baza alegerilor făcute de experții în domeniu. Setul include patul dublu, două noptiere și un dulap cu trei uși. Dulapul spațios cu oglindă vă crește funcționalitatea dormitorului, oferind spațiu pentru toate articolele de îmbrăcăminte, și în același timp vă va face domitorul să pară mai spațios. Piesele de mobiler din acest set stejar sonoma, sunt realizate din pal, cu folie de finisaj.

7. Set dormitor matrimonial stejar sonoma/alb VICTORIA

Dormitorul este spațiul tău intim și personal, spațiul unde-ți petreci o mare parte din viață. Este locul unde dormi și unde îți reîncarci bateriile, tocmai din acest motiv acest set dormitor matrimonial este combinația potrivită de culori în orice ambient, fiind o combinație versatilă dintre stejar sonoma cu alb. Patul este foarte încăpător, realizat perfect pentru o saltea de dimensiunile 180x200. Patul este simplu și solid și oferă posibilitatea circulației aerului pe sub saltea, iar noptierele sunt prevăzute cu doua sertare fiecare, completând întreg spațiul pentru odihnă și oferind spații de depozitare suplimentare. Ultimul element este dulapul foarte bine compartimentat, cu două uși glisante, fiind mai mult decât suficient pentru garderobă a două persoane.

8. Set Mobila Dormitor 6 piese Zefir

Dormitorul este unul din cele mai importante locuri din casa voastră. Mobilierul din colecția Zefir vă permite să creați un spațiu elegant și confortabil în care să vă relaxați și odihniți după o zi grea. Combinația de culori luminoase, formă minimalistă și detaliile remarcabile subliniază stilul original al acestei colecții, fiind ideală pentru cei care vor să își puna în valoare propriul stil. Produsele, și anume un dulap cu 2 uși glisante Zefir 72, o comodă cu 4 și sertare Zefir 46, o oglindă decorativă Zefir 81 și doua noptiere cu câte 1 sertar Zefir 79 , sunt realizate din pal. Patul conţine suport pentru saltea.

9. Set Mobila Dormitor Timea TAPITAT SOLDAT - Pal Melaminat 16 mm

Când decorezi sau decizi să schimbi mobila dormitorului, nimic nu este mai reconfortant ca selectarea unei set de mobilă, care să îndeplinească toate cerințele pe care le ai. Setul de mobilă Dormitor Timea TAPITAT SOLDAT este alcătuit din pat (160X220), dulap (cu 6 uși, etajere și bară pentru haine), două noptiere și comodă TV. Dulapul este compartimentat practic, cu 10 etajere, iar dimensiunile acestuia sunt gândite pentru a încăpea și în mansarde sau în camere mai puțin înalte. Confecționat din PAL, are o textură similară lemnului, conferind un ambient plăcut. De reținut faptul că salteaua nu este inclusă în set, aceasta trebuie achiziționată separat.


Întrebări despre seturile de mobilă complete pentru dormitor

Câte piese conțin aceste seturi?

Numărul diferă de la set la set dar în general sunt incluse cele mai importante piese (pat, mobilă, noptieră etc.). În pagina de produs poți afla cu exactitate aceste detalii.

Salteaua de pat este inclusă?

Elementele de acest gen (saltele, veioze, covoare etc). nu sunt incluse în set lăsând alegerea lor la mâna cumpărătorului.

Cât de dificil este montajul?

Depinde cine întreabă :) Un profesionist poate rezolva în 1-2 ore pe când unui amator îi poate lua până la 4 ore (cu schița în față). Nu uita că vei avea nevoie și de anumite unelte.

Montajul este inclus?

Nu, montajul se poate achiziona separat la un preț preferențial sau poți rezolva pe cont propriu având acces la schița de montaj.

Cum știu că se potrivește în dormitorul meu?

Cu puțină imaginație și măsurători îți vei da seama rapid. În pagina de produs ai mărimile exacte ale fiecărui produs din set.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe