Cel Mai Bun Set de Mobilă Dormitor Matrimonial

Seturi de mobilă pentru dormitor matrimonial în stil modern

Modificat la 26 octombrie 2021
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial?

Odihna de noapte este extrem de importantă pentru toată lumea. Dacă somnul este odihnitor, zilele vor fi mai bune iar noi ne vom simți mai bine. Iar amenajarea dormitorului matrimonial este o soluție la îndemână pentru a crea acea atmosferă odihnitoare. În afară de finisajele specifice, cum ar fi pereții vopsiți în culori deschise și nuanțe neutre sau podeaua acoperită cu parchet laminat, următorul element care dă tonul unei amenajări moderne este mobilierul. Caracteristicile acestuia cuprind, printre altele, materiale ușoare, linii drepte, forme geometrice, suprafețe finisate atent, utilitate crescută și un design plăcut.

Spațiile de depozitare sunt numeroase, ceea ce ajută la păstrarea ordinii, pentru ca fiecare lucru poate fi așezat la locul său, imediat după utilizare. Confortul nu lipsește dintr-o amenajare modernă, fiind una dintre trăsăturile de bază ale acestui stil. Un set complet va fi ideal pentru a menține balanța între eficiență și confort, întrucât trebuie să folosești fiecare spațiu la capacitatea lui optimă.

Seturi de mobilă complete pentru dormitor

Cel mai bun

Set Dormitor Timea 7 piese Tapitat Alb

Dressing-ul din acest set a primit un număr mare de solicitări din partea telespectatorilor și de aici a pornit crearea unui dormitor complet cu dressing modular ce poate ajunge chiar și până la 5m. Dormitorul este format dintr-un pat, un dulap, o comodă TV și 2 noptiere. Acestea sunt construite din PAL Kronospan melaminat cu finisaj stejar auriu și alb mat.
Verifică prețul

Vrei să te simți ca la televizor? Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să-ți achiziționezi setul de mobilier Timea. Acesta a apărut în urma emisiunii \"Visuri la Cheie\" de pe PRO TV.

la buget

Toronto

Dormitorul Toronto Stejar, este construit din PAL în culorile calde de stejar și alb, menit să creeze atmosfera plăcută de cămin confortabil, dar totuși modern. Este de asemenea o soluție avantajoasă și elegantă pentru o cameră de dormit care nu permite amplasarea multor piese. Setul se livrează demontat, însă cu puțin ajutor, ar trebui să fie gata în doar câteva ore.
Verifică prețul

Setul poate fi alegerea ideală a unui mobilier de dormitor pentru un spațiu redus, care să fie funcțional dar și confortabil, chiar dedicat relaxării.

Premium

Livorno 6 piese

Designul modern și detaliile unice sub formă de inserții, subliniază caracterul distinctiv al fiecărei piese de mobilier. Combinația de culori stejar Wotan și nuanțele alb sau gri oferă o notă de autenticitate acestei colecții. Totodată, dormitorul Livorno Grey îmbină armonios estetica, funcționalitatea și rezistența.
Verifică prețul

Acest set este gândit pentru a oferi odihnă chiar și după cea mai grea zi la birou. Colecția Livorno, din care face parte acesta, îți permite aranjarea unui dormitor așa cum ai visat.

Dormitor Moonstone, Driftwood

Setul conține un dressing încăpător cu 2 uși culisante, un cadru de pat pentru 2 persoane și 2 noptiere, toate realizate din plăci aglomerate din lemn, de culoare Driftwood. Fii atent la dimensiunile patului deoarece somiera și salteaua nu sunt incluse în preț și va trebui să le comanzi separat. Ca și îngrijire, aceste elemente de mobilier trebuie ferite de razele directe ale soarelui pentru că acestea pot genera crăpături.
Verifică prețul

Dacă vrei să-ți schimbi dormitorul, trebuie neapărat să alegi Moonstone. Acest dormitor îți va oferi cu siguranță momente unice de relaxare.

Dormitor OFERTA Mario 4USI - PAL Egger melaminat 16mm

Acestea sunt construite din PAL Egger melaminat de 16mm cu finisaj Ferrara și alb mat, o textură similară lemnului, care creează un contrast rafinat și un ambient plăcut. Cantul aplicat este unul de 0,6 care face ca muchiile să fie plăcute la atingere fiind finisate și atent retușate. Cele 4 uși ale dulapului oferă un acces facil, mai bun, de organizare a hainelor. Interiorul este compartimentat cu 3 etajere și o bară de umerașe. Setul se poate integra, datorită designului, în orice stil modern de amenajare a locuinței. .
Verifică prețul

Mario este un dormitor complet, format din 4 piese la un preț avantajos.

Set Mobila Dormitor Timea TAPITAT SOLDAT - Pal Melaminat 16 mm

Setul de mobilă Dormitor Timea TAPITAT SOLDAT este alcătuit din pat (160X220), dulap (cu 6 uși, etajere și bară pentru haine), două noptiere și comodă TV. Dulapul este compartimentat practic, cu 10 etajere, iar dimensiunile acestuia sunt gândite pentru a încăpea și în mansarde sau în camere mai puțin înalte. Confecționat din PAL, are o textură similară lemnului, conferind un ambient plăcut. De reținut faptul că salteaua nu este inclusă în set, aceasta trebuie achiziționată separat. .
Verifică prețul

Când decorezi sau decizi să schimbi mobila dormitorului, nimic nu este mai reconfortant ca selectarea unei set de mobilă, care să îndeplinească toate cerințele pe care le ai.

Dormitor Garda Stejar, Pat 1600 mm.

Schimbă look-ul camerei de odihnă, alegând dormitorul Garda Stejar cu patul de 1600 mm. Dormitorul este compus din: dressing, comodă, două noptiere și, bineînțeles cadrul de pat. Toate elementele de mobilier sunt albe și sunt realizate din plăci aglomerate din lemn și MDF înfoliat. Tot ce mai trebuie să ai în vedere este faptul că somiera și salteaua nu sunt incluse în preț.
Verifică prețul

Dacă nu te mai simți în largul tău acasă, înseamnă că a venit momentul să faci o schimbare. Și din ce loc mai bun să începi, dacă nu din dormitor.

Set Dormitor Fox 03

Setul este compus dintr-un pat, care poate fi personalizat cu sau fără ladă de depozitare dedesubt, o comodă TV Fox suspendată, 2 noptiere și un dulap. Setul are un design aparte, un stil modern, combinând frumusețea cu utilitatea dată de dressing-ul modular. Poți alege din 5 tipuri de corpuri pentru dulap în funcție de lungimea și aspectul dorit. Textura materialului din care sunt realizate este similară lemnului, care creează un contrast rafinat și un ambient plăcut.
Verifică prețul

Setul de dormitor Fox 03 reprezintă soluția accesibilă pentru oricine își dorește o schimbare.

Întrebări despre seturile de mobilă complete pentru dormitor

Câte piese conțin aceste seturi?

Numărul diferă de la set la set dar în general sunt incluse cele mai importante piese (pat, mobilă, noptieră etc.). În pagina de produs poți afla cu exactitate aceste detalii.

Salteaua de pat este inclusă?

Elementele de acest gen (saltele, veioze, covoare etc). nu sunt incluse în set lăsând alegerea lor la mâna cumpărătorului.

Cât de dificil este montajul?

Depinde cine întreabă :) Un profesionist poate rezolva în 1-2 ore pe când unui amator îi poate lua până la 4 ore (cu schița în față). Nu uita că vei avea nevoie și de anumite unelte.

Montajul este inclus?

Nu, montajul se poate achiziona separat la un preț preferențial sau poți rezolva pe cont propriu având acces la schița de montaj.

Cum știu că se potrivește în dormitorul meu?

Cu puțină imaginație și măsurători îți vei da seama rapid. În pagina de produs ai mărimile exacte ale fiecărui produs din set.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Veioză Pentru Dormitor
Cea mai bună veioză pentru dormitor

Lumina în dormitor are un rol foarte important înainte de culcare. Alege o veioză de dormitor cu un design modern dar și practică, de exemplu să fie utilă cititului în pat înainte de somn.

Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Musafiri
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru musafiri

Vrei ca atunci când îți vin oaspeți în vizită să-i poți găzdui la tine? O saltea gonflabilă este modalitatea perfectă de a fi o gazdă bună chiar dacă spațiul nu este punctul forte al locuinței tale.

Cel Mai Bun Fotoliu Extensibil
Cel mai bun fotoliu extensibil

Alege un fotoliu care se poate transforma într-un pat de 1 persoană sau pe care-l poți folosi pentru a citi sau a te uita la filme într-un mod confortabil.

Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Cel Mai Bun Fotoliu Recliner
Cel mai bun fotoliu recliner

Un fotoliu recliner nu trebuie să lipsească din living-ul casei tale. Un astfel de fotoliu îl poți folosi pentru citit, somn sau doar relaxare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe