Mobilă de grădină rezistentă la intemperii (ploaie, ninsoare)

Un set de grădină poate fi o investiție importantă, de aceea este bine să te asiguri că faci alegerea corectă atunci când decizi ce mobilier de grădină să achiziționezi. Un set de terasă cu suficiente locuri pentru toată familia și prietenii pe care vrei să-i ai alături este o alegere minunată dacă vreți să petreceți mult timp în grădină sau pe terasă. Dacă vrei să te simți ca la o terasă elegantă de pe malul mării, alege un set de lounge care include un colțar încăpător, și o masă mare la care să puteți lua cina împreună. Realizat din oțel și poliratan, masa este prevăzută cu un spațiu de depozitare pentru cărți, reviste sau alte obiecte de care ai nevoie atunci când te relaxezi pe terasă.

Datorită ratanului rezistent la apă, setul de canapele pentru terasă este ușor de curățat, rezistent la uzură și potrivit pentru utilizarea zilnică în exterior. Cadrul metalic suplimentar consolidat, acoperit cu pulbere, cu picioare reglabile, asigură o stabilitate superioară și o durată lungă de viață. Confecțuinat din poliratan, care este o fibră de plastic foarte stabilă și care a fost special dezvoltată pentru mobilierul de gradină, este rezistent la intemperii și impermeabil, este ușor de curățat. Secțiunile modulare pot fi ușor combinate în diferite configurații, în funcție de spațiu și de design. Pernele moi și confortabile te vor face să îți dorești să petreci cât mai mult timp în aer liber.

Seturi de grădină sau terasă recomandate

1. Kring Bahamas LA BUGET

Profită de vremea caldă cu mobilier pentru exterior care să îți facă vara mai frumoasă.
Cadrele din oțel asigură durabilitate și robustețe mesei și scaunelor, iar datorită construcției lor ușoare, toate piesele sunt ușor de mutat. Ratanul impermeabil și rezistent la intemperii face ca acest set de mobilier să fie potrivit pentru utilizarea zilnică, în aer liber, fiind și ușor de curățat. Pernele groase, moi, cu umplutură din fibre de bumbac, sunt foarte confortabile. Husele din poliester ușor de curățat, cu fermoar ascuns, pot fi detașate și spălate.

2. Set mobilier de gradina PREMIUM

Acest set de mobilier din ratan, pentru 10 persoane, are un design elegant și modern iar cadrele din oțel vopsit electrostatic asigură rezistență și robustețe mesei și scaunelor. Datorită construcției ușoare, toate elementele sunt ușor de mutat. Ratanul din care este construit îi conferă rezistență la intemperii. Setul de mobilier este ușor de curățat. Pernele groase, moi, cu umplutură din fibre de bumbac, sunt foarte confortabile, fiind fabricate din poliester. Husele detașabile și lavabile sunt prevăzute cu fermoar. Scaunul și canapeaua pot fi așezate, cu ușurință, sub masă, atunci când nu sunt folosite, pentru a economisi spațiu.

3. Set mobilier de gradina 13 piese BEST CHOICE

Acest set de mobilier de exterior din ratan, ce se bucură de un design elegant, este alegerea ideală pentru luarea mesei în aer liber sau pentru relaxarea, bine meritată după o zi de lucru. Cadrele din oțel acoperite cu un strat de pulbere asigură robustețe și durabilitate mesei, scaunelor, cât și restul pieselor de mobiler iar datorită construcției ușoare, toate piesele sunt ușor de mutat. Fiind realizat din materiale de calitate rezistent la intemperii și impermeabil, setul de mobilier este ușor de întreținut. De asemenea, blatul din sticlă este ușor de curățat, cu o cârpă umedă.

4. Set mobilier gradina/terasa, Kring Thomas, masa cu 6 scaune, 167.5x101.5x73, maro

Confortabil și ușor de întreținut mobilierul pentru grădină Kring Thomas este alcătuit din sticlă și un material de aluminiu vopsit și acoperit cu împletitură din plastic tip ratan sintetic, ce îi conferă rezistență mecanică, durabilitate și posibilitatea de a face față cu brio unor condiții meteo nefavorabile aducând cu sine confortul necesar pentru o viață relaxantă și confortabilă, mai ales atunci când alegi să o petreci în aer liber, alături de ce dragi ție. Cu siguranță acest set de mobiler pentru gradină va deveni centrul de atracție al terasei.

5. Set mobilier de gradina, 31 de piese, canapea, coltar, fotoliu cu perne si masa, vidaXL, Poliratan, Gri

Un mobiler pentru gradină deosebit și complex datorită designului și a secțiunilor modulare ce pot fi ușor de combinat în diferite configurații. Cadrul metalic suplimentar consolidat, acoperit cu pulbere, cu picioare reglabile, asigură o stabilitate superioară și o durată lungă de viață. Confectionat din poliratan, care este o fibră special dezvoltată pentru mobiliere de gradină, este rezistent la intemperii și impermeabil, este ușor de curățat și rezistent la uzura zilnică. Pernele sunt foarte confortabile, cu captușeală groasă pentru a oferi un confort maxim, iar husele din poliester, ușor de întreținut, pot fi, de asemenea, îndepărtate și spălate pentru utilizarea repetată.

6. Set mobilier de gradina cu canapea , masa si 2 taburete, vidaXL, Poliratan, Gri, 187 x 119 x 58 cm

Setul de mobilier de grădină este realizat dintrun cadru robust din oțel vopsit electrostatic, care îl face foarte stabil și durabil. Materialele de calitate combinate cu stilul și funcționalitatea pot transforma gradina, terasa sau piscina în locul cel mai râvnit din curte. Este foarte ușor de întreținut, trebuie doar curățat din când în când, datorită poliratanului rezistent la apă și la uzură. Întreg setul de gradină este ușor de asamblat, pernele sunt groase, moi, umplute cu spumă iar husele de pernă pot fi ușor îndepărtate și spălate la mașina automată.

7. Set mobilier gradina cu 28 piese, canapele, sezlonguri si masa, vidaXL, Poliratan, Albastru

Setul de mobilier de gradină este proiectat pentru a fi folosit în exterior, pe tot parcursul anului. Este modern și are un design modular astfel că poate fi montat și adaptat cu ușurință. Este fabricat din ratan ce rezistă în timp la intemperii și apă și dispune de un cadru din oțel vopsit electrostatic, ce îi asigură durabilitate. Sezlongurile au spătarul și suportul pentru picioare reglabile, pentru un confort sporit iar pernele și husele vin să completeze senzația de confort oferit de întregul ansamblu.

8. Set mobilier de gradina cu masa, 2 canapele si 2 scaune, vidaXL, Poliratan, Maro, 155 x 58 x 72 cm

Acest set este conceput pentru a crea un colț de relaxare, care să fie funcțional și să se încadreze bine în orice spațiu. Este conceput din ratan, un material rezistent, ușor de curățat și rezistent la utilizarea zilnică. În plus setul conține și perne confortabile, îmbrăcate în huse foarte ușor de curățat și întreținut. Cadrul din oțel oferă stabilitate setului și pentru că are o greutate redusă, toate piesele sunt usor de deplasat. În felul acesta pot fi configurate și aranjate în funcție de spațiul ce trebuie mobilat.


Întrebări despre seturile de mobilă pentru grădină

Ce întreținere necesită seturile de grădină din ratan?

Mobilierul de gradină realizat din ratan trebuie șters cu o cârpă umedă din când în când la fel și blatul mesei. Husele sunt ușor de întreținut, ele trebuiesc doar îndepărtate cu grijă și spălate la mașina automată la programul presetat pentru țesătura din poliester.

Mobilierul de ratan se poate lăsa peste iarnă în zăpadă?

Bine-nțeles ! Mobilierul din ratan se poate lasă afară, în zăpadă, exact acolo unde și-a făcut treaba la perfecție, în curte, pe terasă, lângă piscină. Datorită materialului din care este fabricat acesta este rezistent la apă sau alte intemperii, este mobilierul perfect pentru utilizarea zilnică în exterior.

Pernele sau saltele sunt incluse în prețul setului de grădină?

Oferta în materie de amenajare a spațiilor de grădină este vastă, iar majoritatea seturilor de mobilier pentru grădină vin cu toate accesoriile necesare incluse pentru a completa stilul de amenajare propus. Totuși e bine să verifici ofertele înainte să iei hotărârea finală, pentru că există modele unde pernele sau saltelele nu sunt obligatorii.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe