Mobilă de grădină rezistentă la intemperii (ploaie, ninsoare)

Un set de grădină poate fi o investiție importantă, de aceea este bine să te asiguri că faci alegerea corectă atunci când decizi ce mobilier de grădină să achiziționezi. Un set de terasă cu suficiente locuri pentru toată familia și prietenii pe care vrei să-i ai alături este o alegere minunată dacă vreți să petreceți mult timp în grădină sau pe terasă. Dacă vrei să te simți ca la o terasă elegantă de pe malul mării, alege un set de lounge care include un colțar încăpător, și o masă mare la care să puteți lua cina împreună. Realizat din oțel și poliratan, masa este prevăzută cu un spațiu de depozitare pentru cărți, reviste sau alte obiecte de care ai nevoie atunci când te relaxezi pe terasă.

Datorită ratanului rezistent la apă, setul de canapele pentru terasă este ușor de curățat, rezistent la uzură și potrivit pentru utilizarea zilnică în exterior. Cadrul metalic suplimentar consolidat, acoperit cu pulbere, cu picioare reglabile, asigură o stabilitate superioară și o durată lungă de viață. Confecțuinat din poliratan, care este o fibră de plastic foarte stabilă și care a fost special dezvoltată pentru mobilierul de gradină, este rezistent la intemperii și impermeabil, este ușor de curățat. Secțiunile modulare pot fi ușor combinate în diferite configurații, în funcție de spațiu și de design. Pernele moi și confortabile te vor face să îți dorești să petreci cât mai mult timp în aer liber.

Seturi de grădină sau terasă recomandate

1. Titania Dining Lounge set de grădină BEST CHOICE

Atmosfera grădinei sau terasei tale se poate schimba radical, descoperind setul de mobilier “Titania Dining Lounge”, care prin design-ul atractiv, îți va moderniza casa și îți va face odihna mai relaxantă. Fie că este vorba de un weekend în familie sau o întâlnire cu prietenii, acest set oferă disponibilitate de până la 7 locuri și o calitate extraordinară, păstrându-și, în timp, culoare și materialul într-o stare bună. De-asemenea, acesta deține un capac de ploaie, care protejează și mai mult de factorii externi.

2. Set mobilier gradina graphite Keter Salemo LA BUGET

Odihna ta și a familiei tale reprezintă lucrul cel mai important. De aceea, pentru a-ți înfrumuseța curtea sau grădina, îți propunem setul de mobilier “Keter Salemo”, care îți va oferi atmosfera perfectă, fie că este vorba de o petrecere în aer liber, o întâlnite cu prietenii/rudele sau, pur și simplu, pentru un weekend liniștit în familie. Design-ul atractiv și original îți vor moderniza casa, iar calitatea materialului din care este acest set confecționat, garantează rezistență și siguranță, în timp.

3. Mobilier de grădină din ratan artificial Le Bonom Vistdal, bej PREMIUM

Aspectul estetic al întregii tale case reprezintă un lucru important, ce determină atmosfera și liniștea familiei. De aceea, te invităm să descoperi mobilierul de grădină “Le Bonom Vistdal”, de culoare bej, care îți va face odihna mai plăcută și mai confortabilă. Fie că este vorba de o întâlnire cu prietenii sau de o recreere în aer liber, acest mobilier îți va fi un suport sigur, dar cel mai semnificativ unul, calitativ, ușor de instalat și stabil, pentru ca tu să te poți bucura de lucruri mici.

4. Set mobilier gradina/terasa, Kring Thomas, masa cu 6 scaune, 167.5x101.5x73, maro

Confortabil și ușor de întreținut mobilierul pentru grădină Kring Thomas este alcătuit din sticlă și un material de aluminiu vopsit și acoperit cu împletitură din plastic tip ratan sintetic, ce îi conferă rezistență mecanică, durabilitate și posibilitatea de a face față cu brio unor condiții meteo nefavorabile aducând cu sine confortul necesar pentru o viață relaxantă și confortabilă, mai ales atunci când alegi să o petreci în aer liber, alături de ce dragi ție. Cu siguranță acest set de mobiler pentru gradină va deveni centrul de atracție al terasei.

5. Set mobilier de grădină Le Bonom Dion, negru

În curând vine primăvară, se încălzește vremea, iar acest set de mobilier pentru grădină te ajută să profiți de vremea frumoasă de afara și de natură chiar în incinta propriei tale curți. Este format din 2 fotolii, o canapea și o măsuța, rezistente la umiditate, uşoare de manevrat, având o greutate redusă, este simplu de întreținut, iar culoarea este foarte rezistentă la razele solare. Profită de vremea frumoasă și relaxeaza-te pe fotoliile comode şi pe pernuțele moi, în fiecare secundă din zi.

6. Set mobilier de gradina cu canapea , masa si 2 taburete, vidaXL, Poliratan, Gri, 187 x 119 x 58 cm

Setul de mobilier de grădină este realizat dintrun cadru robust din oțel vopsit electrostatic, care îl face foarte stabil și durabil. Materialele de calitate combinate cu stilul și funcționalitatea pot transforma gradina, terasa sau piscina în locul cel mai râvnit din curte. Este foarte ușor de întreținut, trebuie doar curățat din când în când, datorită poliratanului rezistent la apă și la uzură. Întreg setul de gradină este ușor de asamblat, pernele sunt groase, moi, umplute cu spumă iar husele de pernă pot fi ușor îndepărtate și spălate la mașina automată.

7. Set mobilier de gradina cu masa, 2 canapele si 2 scaune, vidaXL, Poliratan, Maro, 155 x 58 x 72 cm

Acest set este conceput pentru a crea un colț de relaxare, care să fie funcțional și să se încadreze bine în orice spațiu. Este conceput din ratan, un material rezistent, ușor de curățat și rezistent la utilizarea zilnică. În plus setul conține și perne confortabile, îmbrăcate în huse foarte ușor de curățat și întreținut. Cadrul din oțel oferă stabilitate setului și pentru că are o greutate redusă, toate piesele sunt usor de deplasat. În felul acesta pot fi configurate și aranjate în funcție de spațiul ce trebuie mobilat.

8. Set mobilier gradina graphite Keter Bahamas Fiesta

Terasa sau curtea ta se poate transforma radical, descoperind setul de mobilier pentru grădină “Keter Bahamas Fiesta“, care îți va îmbogăți și moderniza casa cu design-ul complex și atractiv, odihna ta devenind o plăcere. Fiind ușor de instalat, depozitat sau mutat, acesta va deveni un lucru necesar pentru weekend-urile în familie sau petrecute cu prietenii. De-asemenea, țesătura pieselor acestui set, redă un aspect natural și calitativ, care rezistă contra razelor UV, ploii sau altor factori externi.


Întrebări despre seturile de mobilă pentru grădină

Ce întreținere necesită seturile de grădină din ratan?

Mobilierul de gradină realizat din ratan trebuie șters cu o cârpă umedă din când în când la fel și blatul mesei. Husele sunt ușor de întreținut, ele trebuiesc doar îndepărtate cu grijă și spălate la mașina automată la programul presetat pentru țesătura din poliester.

Mobilierul de ratan se poate lăsa peste iarnă în zăpadă?

Bine-nțeles ! Mobilierul din ratan se poate lasă afară, în zăpadă, exact acolo unde și-a făcut treaba la perfecție, în curte, pe terasă, lângă piscină. Datorită materialului din care este fabricat acesta este rezistent la apă sau alte intemperii, este mobilierul perfect pentru utilizarea zilnică în exterior.

Pernele sau saltele sunt incluse în prețul setului de grădină?

Oferta în materie de amenajare a spațiilor de grădină este vastă, iar majoritatea seturilor de mobilier pentru grădină vin cu toate accesoriile necesare incluse pentru a completa stilul de amenajare propus. Totuși e bine să verifici ofertele înainte să iei hotărârea finală, pentru că există modele unde pernele sau saltelele nu sunt obligatorii.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe