Cel Mai Bun Stilou Parker (Stilouri Premium)

Stilouri și pixuri Premium (marca Parker)

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să alegi un instrument de scris premium marca Parker?

Un instrument de scris premium marca Parker este foarte potrivit atunci când succesul tău sau al afacerii tale depind și de imaginea pe care vrei să o promovezi. Pe lângă calitatea ireproșabilă pe care brandul a dovedit-o de-a lungul timpului, un astfel de instrument va face cu siguranță și o impresie bună la orice negociere de contract, prezentare sau pur și simplu la întâlnirile importante. Chiar dacă trăim în era în care totul este digitalizat, un instrument bun și frumos pentru scris este cu siguranță un obiect pe care e bine să îl ai. În plus, reprezintă și un cadou ales pentru orice ocazie și pentru orice tip de personalitate.

Estetica gamei precum și a scrisului caligrafic care este obținută se remarcă și vor fascina mereu pe toată lumea. În prezent, unele piese au ajuns să fie considerate adevărate bijuterii. Cele mai bune piese se pot lăsa moștenire și pot rezista zeci de ani. Pe lângă aspect, brandul se remarcă și prin forma ergonomică și manevrabilitate astfel că instrumentele de scris sunt extrem de funcționale chiar dacă ești stângaci.

Instrumente de scris premium (Parker)

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Urban Premium Pearl

Penița este din oțel inoxidabil placată cu crom, care alături de tot ansamblul stiloului, conferă o notă de elegantă și rafinament, caracteristici deja bine-cunoscute ale gamei Urban. Forma stiloului e sofisticată, ușor futuristă, însă perfect echilibarata pentru confortul scrisului în orice moment și în orice context, impresionând utilizatorul încă din prima clipă.
Verifică prețul

Stiloul face parte din gama Urban și prezintă finisaje ultra moderne, cu accesorii placate cu crom, iar corpul și capacul sunt lăcuite în straturi multiple cu lac metalic argintiu perlat.

la buget

Vector Standard CT

Finisajul special al suprafeței garantează senzația de confort pe toată durata folosirii lui. Corpul și capacul sunt fabricate din ABS, iar gripul și penița sunt din oțel inoxidabil. Atât penița cât și accesoriile sunt placate cu crom, iar produsele vin însoțite de o garanție internațională și instrucțiuni de folosire. Pe scurt, stiloul Vector este destinat persoanelor care se respectă și care au grijă constant de imaginea lor.
Verifică prețul

Stiloul VECTOR, face parte din gama Premium al proucatorului Parker și este o combinație echilibrată între materiale de calitate și design inovator.

Premium

* Prezentare video mai jos

Stilou Parker Duofold Royal Prestige Blue Chevron CT, albastru

Eleganța, clasicul, designul stilat reprezintă doar o parte din tot ce are de oferit acest stilou de mare calitate. Accesorii din alamă sunt placate cu aur de 23K. Clipul din oțel inoxidabil este placat cu aur de 23K. Capacul din alamă este cizelat cu un moderl chevron prin gravare laser de mare precizie, lăcuit cu lac metalic de culoare albastru închis. .
Verifică prețul

Dacă voiai un stilou care să dea lumea pe spate, l-ai găsit aici. Nu numai că arată ca și cum ar fi stiloul unui rege, dar are și un preț pe măsură.

Pix Parker Duofold Royal Classic Ivory

Pixul are accesorii din alamă placate cu aur de 23K, clip din oțel inoxidabil placat cu aur de 23K, mecanism twist (prin răsucire) iar corpurile inferior și superior sunt din rășină acrilică prețioasă cu aspect de smalț de culoare ivory. Pixul vine cu mină de tip Parker montată, cutie ambalaj originală, garanție internațională și instrucțiuni de folosire. Este o piesă de colecție de excepție dar și un cadou exclusivist. .
Verifică prețul

Gama Duofold reprezintă o emblemă a excelenței și perfecțiunii fără egal, o piesă de patrimoniu a familiei Parker.

Stilou Parker Sonnet Royal - Matte Black GT Agenda Cutie cadou speciala

Setul este compus din stilou Parker Sonnet Royal și o agendă Matter Black GT, într-o cutie specială. Caracteristicile de excepție ale acestui stilou sunt accesoriile din alamă placate cu aur de 23K prin tehnologia PVD. Capacul se închide prin apăsare, atât acesta cât și corpul de alamă fiind realizate din alamă și este lăcuit cu mai multe straturi de lac negru mat. Penița este din oțel inoxidabil (placate cu aur de 23K prin tehnologia PVD), în vârf are iridiu. Stiloul funcționează cu cartușe sau convertor, iar designul este unul sofisticat. .
Verifică prețul

Când dăruiești instrumente de scris, cadoul este complet dacă adaugi și o agendă - într-un set deosebit, apreciat de cei pasionați de acest tip de accesorii.

Întrebări despre instrumentele de scris premium Parker

Ce culori de scriere sunt disponibile?

Găsim pastă de pix sau cerneală Premium Parker pe următoarele variante de culori: negru, albastru clasic și albastru închis. O varietate mai mare de culori probabil că m-ar determina să aleg acest produs. Doar 3 variante de culori îmi par insuficiente.

Ce tip de rezervă au?

Instrumentele de scris Parker sunt recunoscute pentru calitatea materialelor din care sunt realizate, precum și pentru calitatea scrisului. Tipul rezervei diferă în funcție de instrumentele de scris de care ești interesat/-ă. Astfel, stilourile funcționează atât cu cartușe de cerneală, cât și cu convector, iar pixurile, pe care le poți achiziționa și la seturi (pix+stilou) cu rezervă de pix.

Au cutie de depozitare?

Instrumentele de scris Parker fac parte din gama premium, astfel că acestea vin împreună cu propria curie de depozitare, care diferă în funcție de ediția sau gama din care face parte produsul. Brandul acoperă atât modele clasice cât și potrivite unui stil tânăr și nonconformist.

Pot fi gravate sau personalizate?

Toate instrumentele de scris premium Parker pot fi personalizate prin gravare cu tehnologie laser, trebuie doar să specificăm că dorim personalizare în secțiunea "Observații", la plasarea comenzii. Această personalizare poate presupune costuri suplimentare.

Instrumentele de scris premium Parker au componente care se pot schimba?

Pixurile premium Parker vin cu o mină inclusă, dar aceste mine pot fi ulterior schimbate, pentru o folosință îndelungată. Stilourile premium Parker vin, de asemenea, cu un cartuș de cerneală inclus, dar și acesta poate fi cumpărat separat și schimbat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Brichetă Zippo. Cadoul ideal.
Cele mai bune brichete Zippo - ideale pentru cadou

O brichetă Zippo este cadoul ideal pentru un domn rafinat. Trainice și de calitate, brichetele Zippo sunt confecționate din materiale rezistente și pot rezista zeci de ani.

Cel Mai Bun Whisky de Colecție. Disponibil Online.
Whisky-uri de colecție pentru domnii rafinați

Cauți un cadou inedit pentru un domn rafinat sau vrei să deguști unele dintre cele mai bune whisky-uri din lume? Te ajutăm să alegi cel mai bun whisky de colecție.

Cel Mai Bun Aparat De Rulat Țigări
Cel mai bun aparat de rulat țigări

Preferi să-ți faci singur țigările dar nu ai dexteritatea sau răbdarea necesare să le rulezi manual? Află ce tipuri de aparate de rulat țigări sunt disponibile și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Șampanie de Colecție. Cadoul Ideal.
Șampanii franțuzești de colecție. Ideale pentru un cadou premium.

Șampania franțuzească poate fi cadoul ideal pentru o ocazie deosebita. Află care sunt cele mai bune șampanii de colecție pe care le poți cumpăra online cu livrare gratuită.

Cel Mai Bun Decantor de Vin
Cel mai bun decantor de vin

Savurează vinul acasă în mod corect cu ajutorul unui decantor. Acesta permite aerisirea vinului în timpul scurgerii în pahare și în acest fel vei putea simți gustul și aroma originală.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe