De ce să alegi un instrument de scris premium marca Parker?

Un instrument de scris premium marca Parker este foarte potrivit atunci când succesul tău sau al afacerii tale depind și de imaginea pe care vrei să o promovezi. Pe lângă calitatea ireproșabilă pe care brandul a dovedit-o de-a lungul timpului, un astfel de instrument va face cu siguranță și o impresie bună la orice negociere de contract, prezentare sau pur și simplu la întâlnirile importante. Chiar dacă trăim în era în care totul este digitalizat, un instrument bun și frumos pentru scris este cu siguranță un obiect pe care e bine să îl ai. În plus, reprezintă și un cadou ales pentru orice ocazie și pentru orice tip de personalitate.

Estetica gamei precum și a scrisului caligrafic care este obținută se remarcă și vor fascina mereu pe toată lumea. În prezent, unele piese au ajuns să fie considerate adevărate bijuterii. Cele mai bune piese se pot lăsa moștenire și pot rezista zeci de ani. Pe lângă aspect, brandul se remarcă și prin forma ergonomică și manevrabilitate astfel că instrumentele de scris sunt extrem de funcționale chiar dacă ești stângaci.

Instrumente de scris premium (Parker)

1. Duofold (peniță aur masiv) PREMIUM

Stilourile din această gamă, sunt considerate printre cele mai bune din lume. Este fabricat și ansamblat manual în Franța, din 22 piese, acordându-se o atenție deosebită producției, detaliilor și finisajelor. Ediția este limitată la 1300 de bucăți, fiecare stilou fiind numerotat individual. Capacul este placat cu aur, gravat cu un model inspirat de o diagramă a globului, vârf cu o piatră de 2ct. Lapis Lazuli, cilindrul are o hartă aurie gravată în lac albastru și semnătura lui George Parker, iar penița este de aur bi-color solid, de 18ct., cu model unicat.

Video Duofold (peniță aur masiv)

2. Urban Premium Pearl BEST CHOICE

Stiloul face parte din gama Urban și prezintă finisaje ultra moderne, cu accesorii placate cu crom, iar corpul și capacul sunt lăcuite în straturi multiple cu lac metalic argintiu perlat. Penița este din oțel inoxidabil placată cu crom, care alături de tot ansamblul stiloului, conferă o notă de elegantă și rafinament, caracteristici deja bine-cunoscute ale gamei Urban. Forma stiloului e sofisticată, ușor futuristă, însă perfect echilibarata pentru confortul scrisului în orice moment și în orice context, impresionând utilizatorul încă din prima clipă.

Video Urban Premium Pearl

3. Vector Standard CT LA BUGET

Stiloul VECTOR, face parte din gama Premium al proucatorului Parker și este o combinație echilibrată între materiale de calitate și design inovator. Finisajul special al suprafeței garantează senzația de confort pe toată durata folosirii lui. Corpul și capacul sunt fabricate din ABS, iar gripul și penița sunt din oțel inoxidabil. Atât penița cât și accesoriile sunt placate cu crom, iar produsele vin însoțite de o garanție internațională și instrucțiuni de folosire. Pe scurt, stiloul Vector este destinat persoanelor care se respectă și care au grijă constant de imaginea lor.

4. Stilou - Im Royal Lac Negru

Stiloul face parte din gama Urban, are o formă sofisticată, ușor futuristă, însă perfect echilibrata pentru confortul scrisului. Accesoriile sunt placate cu crom, corpul și capacul sunt din alamă, cizelate cu model grid, lăcuite cu multiple straturi de lac metalic auriu perlat, iar penița este fabricată din oțel inoxidabil placată cu crom. Finisajele premium conferă o notă de elegantă și rafinament, caracteristici bine-cunoscute deja ale gamei Urban. Toate acestea fac din stiloul Im Royal o declarație clară de originalitate pe care o face în favoarea posesorului sau.

5. Pix Parker Duofold Royal Classic Ivory

Gama Duofold reprezintă o emblemă a excelenței și perfecțiunii fără egal, o piesă de patrimoniu a familiei Parker. Pixul are accesorii din alamă placate cu aur de 23K, clip din oțel inoxidabil placat cu aur de 23K, mecanism twist (prin răsucire) iar corpurile inferior și superior sunt din rășină acrilică prețioasă cu aspect de smalț de culoare ivory. Pixul vine cu mină de tip Parker montată, cutie ambalaj originală, garanție internațională și instrucțiuni de folosire. Este o piesă de colecție de excepție dar și un cadou exclusivist.

6. Set roller si stilou de lux Parker Urban Premium Metallic Pink

Setul, compus din roller și stilou, face parte din gama Urban, având forme îndrăznețe, conturate de linii extravagante și avangardiste. Designul unic, plin de dinamism și fluență, impresionează utilizatorul încă din prima clipă, potrivindu-se perfect stilului nonconformist. Finisajele sunt ultra moderne, majoritatea accesoriilor find placate cu crom titanium, iar corpurile sunt lăcuite în straturi multiple cu lac metalic mat roz. Penița este din oțel inoxidabil placată cu crom, având în vârf pastilă de iridiu.

7. Pix Parker IM Premium Deep Gun Metal Chiselled CT

Pixul face parte din gama Premium al producătorului Parker și combină în mod natural funcționalitatea cu eleganța, oferind o experiență aparte, plină de încredere și de confort la scriere. Datorită raportului excelent preț-calitate-funcționalitate-aspect, pixul IM este un produs extrem de apreciat, îndrăgit în special de generația tânără, fiind unul din preferatele incontestabile ale pieței. Atât corpul cât și accesoriile sunt din alamă, iar clipul și gripul din oțel inoxidabil, majoritatea componentelor fiind placate cu crom.

8. Stilou Parker Sonnet Royal - Matte Black GT Agenda Cutie cadou speciala

Când dăruiești instrumente de scris, cadoul este complet dacă adaugi și o agendă - într-un set deosebit, apreciat de cei pasionați de acest tip de accesorii. Setul este compus din stilou Parker Sonnet Royal și o agendă Matter Black GT, într-o cutie specială. Caracteristicile de excepție ale acestui stilou sunt accesoriile din alamă placate cu aur de 23K prin tehnologia PVD. Capacul se închide prin apăsare, atât acesta cât și corpul de alamă fiind realizate din alamă și este lăcuit cu mai multe straturi de lac negru mat. Penița este din oțel inoxidabil (placate cu aur de 23K prin tehnologia PVD), în vârf are iridiu. Stiloul funcționează cu cartușe sau convertor, iar designul este unul sofisticat.


Întrebări despre instrumentele de scris premium Parker

Ce culori de scriere sunt disponibile?

Găsim pastă de pix sau cerneală Premium Parker pe următoarele variante de culori: negru, albastru clasic și albastru închis. O varietate mai mare de culori probabil că m-ar determina să aleg acest produs. Doar 3 variante de culori îmi par insuficiente.

Ce tip de rezervă au?

Instrumentele de scris Parker sunt recunoscute pentru calitatea materialelor din care sunt realizate, precum și pentru calitatea scrisului. Tipul rezervei diferă în funcție de instrumentele de scris de care ești interesat/-ă. Astfel, stilourile funcționează atât cu cartușe de cerneală, cât și cu convector, iar pixurile, pe care le poți achiziționa și la seturi (pix+stilou) cu rezervă de pix.

Au cutie de depozitare?

Instrumentele de scris Parker fac parte din gama premium, astfel că acestea vin împreună cu propria curie de depozitare, care diferă în funcție de ediția sau gama din care face parte produsul. Brandul acoperă atât modele clasice cât și potrivite unui stil tânăr și nonconformist.

Pot fi gravate sau personalizate?

Toate instrumentele de scris premium Parker pot fi personalizate prin gravare cu tehnologie laser, trebuie doar să specificăm că dorim personalizare în secțiunea "Observații", la plasarea comenzii. Această personalizare poate presupune costuri suplimentare.

Instrumentele de scris premium Parker au componente care se pot schimba?

Pixurile premium Parker vin cu o mină inclusă, dar aceste mine pot fi ulterior schimbate, pentru o folosință îndelungată. Stilourile premium Parker vin, de asemenea, cu un cartuș de cerneală inclus, dar și acesta poate fi cumpărat separat și schimbat.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe