Cel mai bun Suport Reglabil de Picioare pentru Birou

Suport de picioare reglabil pentru statul la birou

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 96 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un suport de picioare reglabil pentru birou?

Deși știm că orele petrecute la birou ne pot afecta atât spatele cât și mâinile sau picioarele, tot uităm să facem pauzele recomandate pentru mișcare. Așa că, dacă lucrezi mult la birou, ori chiar de ai un birou acasă de unde îți dezvolți afacerea, poate ar fi bine să îl accesorizezi cu un suport reglabil pentru picioare. Chiar și medicii susțin asta pentru a evita problemele de spate ce pot apărea din cauza unei poziții care nu e ergonomică, apariția varicelor ori a picioarelor umflate. În plus acestea pot fi folosite și când te relaxezi la televizor, pe canapea ori pe verandă când admiri priveliștea.

Acest suport poate fi integrat ușor în designul spațiului întrucât există modele inclusiv căptușite cu material. Acestea se reglează pentru a se potrivi înălțimii biroului și a scaunului dar și pentru a putea susține o poziție ergonomică ce nu va pune presiune pe nicio parte a corpului. Multe dintre suporturi sunt prevăzute cu rizuri sau denivelări care realizează un masaj subtil, stimulând punctele de presopunctură.

Cele mai bune suporturi de picioare reglabile

Cel mai bun

DesQ

Suportul are o suprafață texturată, acoperită cu material cauciucat ce previne alunecarea picioarelor. Acest model de suport este realizat din materiale de calitate si rezistente. Beneficiile suportului de picioare de la DesQ sunt: ajustarea manuală pe înălțime în 3 poziții, posibilitatea înclinării între 0 si 45 grade și îmbunătățirea circulației sanguine.
Verifică prețul

Având un design elegant și ergonomic, suportul reglabil pentru picioare de la DesQ ajută persoanele care lucrează la birou să își desfășoare activitatea într-un mod plăcut și relaxat.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kensington

Inălțimea suportului este ajustabilă (6 trepte) pentru un confort maxim al utilizatorului. Suportul prezintă un mecanism cu pedală de reglare si blocare in poziția optimă de confort. Suprafața de contact cu tălpile este confectionată dintr-un material EVA cu spumă de memorie care previne alunecarea acestora.
Verifică prețul

Suportul ergonomic cu spumă de memorie pentru picioare de la Kensington este ușor de ajustat datorită sistemului patentat SmartFit, acesta fiind conceput special pentru confortul lucrului la birou.

la buget

Fellowes

Păstrează-ți picioarele în mișcare cu suportul de picioare Ultimate Fellowes, o platformă care ușurează încordarea din spate și se blochează ușor în timp ce exercitați presiune. Această mișcare va ajuta la stimularea fluxului de sânge în corpul dvs. pentru a vă menține alert și energizat în timp ce stați. Suportul de picioare are, de asemenea, o suprafață umflată pe care o puteți folosi pentru a vă masa picioarele pentru a scăpa de tensiunea și stresul adunat pe parcursul zilei.
Verifică prețul

Petrecerea unor perioade lungi de timp în poziția stând este cunoscută creșterea riscului unor probleme de sănătate, inclusiv dureri de spate inferioare.

Suport ergonomic relaxare picioare inclinare 30 grade 3 trepte inaltime antiderapanta CDF8012

Suportul poate fi înclinat până la maxim 30 grade astfel încât poziția picioarelor să fie una relaxantă. Înclinarea suportului se face cu ușurință printr-o simplă balansare a părții superioare. Suprafața texturată antiderapantă asigură o poziție fixă a picioarelor fără ca acestea să alunece. Suprafața este cauciucată menținând astfel o poziție stabilă, iar înălțimea suportului poate fi ajustată manual în 3 poziții. Suportul ajută la reducerea oboselii membrelor inferioare, dar si a durerilor care pot fi cauzate de o poziție incorectă, îmbunătățind totodată circulația sângelui.
Verifică prețul

Pentru un confort maxim sporit, suportul ergonomic ajută la relaxarea picioarelor, fiind folositor atât la serviciu, cât și acasă sau în vacanță.

Suport reglabil picioare birou, ergonomic DESQ 60073, 3 pozitii ajustare, negru

Suprafața sa permite frecarea picioarelor pentru a diminua starea de încordare. Rolul unui suport pentru picioare este de a îmbunătăți circulația sângelui prin menținerea picioarelor într-o poziție ridicată. Veți avea opțiunea de a lucra la locul de muncă destul de mult timp într-o manieră relaxată.
Verifică prețul

Alegeți mai mult confort la locul de muncă. Suportul reglabil de picioare permite modificarea manuală în 3 poziții și înclinare până la 45 de grade. Este confecționat dintr-un material de calitate, care nu permite alunecarea.

Suport ergonomic pentru picioare unghi reglabil suprafata antiderapanta 45x35cm negru CDF7012

Utilizați acasă sau sub birou la locul de muncă în timp ce stați pe perioade lungi de timp. Permiteți picioarelor și gleznelor să se miște și să îmbunătățească fluxul de sânge general și să mențineți picioarele ridicate și în acțiune în timp ce stați. Asigurați-vă că vă creați un mediu confortabil oriunde sunteți pentru perioade lungi de timp.
Verifică prețul

Îmbunătățiți circulația, poziționarea și înălțimea picioarelor cu ajutorul suportului pentru picioare, conceput pentru a oferi confort și a crește fluxul sangvin în timpul șederii.

Suport reglabil picioare birou, ergonomic DESQ 60074, 4 pozitii ajustare, negru

Suportul de picioare reglabil de la DesQ prezintă o suprafață texturată (cu dungi orizontale si puncte de masaj) ce nu permite alunecarea și care este potrivită pentru masarea ușoară a tălpii piciorului, ce va avea ca efect inducerea unei stări de bine si reducerea încordării. Suportul poate fi ajustat manual pe înălțime in 4 poziții și permite înclinarea prin balansare intre 0 si 90 de grade. Suportul ergonomic pentru picioare de la DesQ îmbunătățește circulația sanguină si menține picioarele într-o poziție ridicată și confortabilă.
Verifică prețul

Suport picioare birou, ergonomic, DESQ 60078, otel inoxidabil, ajustabil, negru

Se remarcă prin suprafața pe care se poziționează picioarele, care este de mari dimensiuni si prezintă stabilitate ridicată. Excelent în cazul în care aveți nevoie de o poziție mai înaltă a scaunului, acesta permite înclinarea prin balansare intre 0 si 30 grade și ajută la îmbunătățirea circulației sanguine si menținerea picioarelor ridicate.
Verifică prețul

Suportul de birou pentru picioare ergonomic și reglabil DESQ cu suprafață texturată ce nu permite alunecarea picioarelor asigură un mod de lucru relaxat la birou. Suportul este realizat din oțel inoxidabil de calitate.

Întrebări despre suporturile de picioare reglabile pentru birou

Au și funcție de masaj?

În dependență de producător și model, unele suporturi de picioare reglabile pentru birou nu au această funcție, dar sunt alte modele care pot avea suprafață texturată, ce permite masarea ușoară a tălpii piciorului. Rămâne să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine.

Câte poziții de reglare are?

Suportul pentru picioare se înclină de la -30° la +30°, permițându-vă să găsiți unghiul cel mai confortabil pentru a vă îmbunătăți postura și a reduce stresul fizic. Oferă 3 poziții reglabile, fiind complet ajustabil la mai multe unghiuri de înclinare și setări de înălțime.

Pot fi folosite și în afara biroului?

Suporturile pentru picioare pentru birou sunt dispozitive ce se reglează conform preferințelor, fiind concepute în special pentru poziționarea optimă a picioarelor în timpul orelor petrecute la birou. Cu toate acestea, ele pot fi utilizate oricând, atunci când ești acasă și lucrezi sau te uiți la un film, pentru a reduce cât mai mult riscurile survenite odată cu petrecerea timpului prelungit pe scaun/la birou.

Cum se alege?

Dacă petreci la birou peste 4 ore, atunci un suport reglabil pentru picioare este ceea ce îți trebuie pentru a reduce impactul negativ al poziției incorecte. Pentru alegerea modelului potrivit ție, ia în considerare următoarele: scopul (pentru birou, dar și pentru acasă, pentru susținerea picioarelor în fața TV-ului, în timp ce citești), design și dimensiuni (în funcție de preferințe și locul de utilizare), reglaj și complexitate.

Vine asamblat?

Suporturile de picioare reglabile, pentru birou sunt niște produse moderne care, de obicei, nu au nevoie de asamblare, ci vin asamblate deodată. La unele modele, ar putea fi și piese adiționale, dar care nu necesită o dificultate mare de încorporare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tastatură Mecanică Iluminată De Gaming
Tastatură mecanică de gaming cu cu iluminare

Îți dorești o tastatură profesionistă pentru gaming? O tastatură mecanică bună te poate face fără doar și poate un jucător mai bun.

Cel Mai Bun Mouse Wireless pentru Gaming
Cel mai bun mouse wireless pentru gaming

Precizia și viteza de răspuns sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă mouse-ul tău de gaming. Și le poți găsi inclusiv la moușii wireless.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Mouse Pad cu Iluminare RGB
Cel mai bun mouse pad cu iluminare RGB

Cauți un mouse profesional de gaming pentru biroul tău? Alege unul cu iluminare RGB pentru un aspect SF și pentru o folosire confortabilă în camere întunecate.

Cel Mai Bun Volan cu Pedale și Schimbător de PC
Cel mai bun volan cu pedale și schimbător pentru PC

Îți plac jocurile cu mașini pe calculator și cauți un set de volan cu pedale și schimbător cât mai realist? Află care sunt cele mai bune branduri și modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe