?Trollere Bune. Modele cu Desene Interesante

Trollere pentru bagaj de cală cu desene interesante

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi un troller cu desene interesante?

Dacă ești o persoană care are nevoie să se exprime atât prin vorbe cât și prin felul în care se îmbracă atunci cu siguranță asta se va vedea și în accesoriile pe care le alegi. Un troller cu desene atractive, cu mesaje sau chiar în culori vibrante va spune despre tine exact ceea ce vrei să exprimi. Mulți dintre noi vrem să ne simțim speciali, să ieșim uneori în evidență așa că de ce să nu o facem și prin alegerea unui troller cu desene interesante. Cu ajutorul acestui accesoriu vei putea concepe o întreagă ținută pentru vacanța pe care o pregătești de un an.

Toată lumea va remarca stilul, pe tine și chiar îți va fi mai ușor să identifici bagajul pe banda de la aeroport. Iar dacă ești un împătimit al modei, cu siguranță vei căuta cele mai interesante motive din colecțiile designerilor în tendințe, chiar și atunci când vine vorba de un troller. Poți alege să folosești un troller ca să faci o campanie de imagine companiei tale, sau poți face un cadou inedit unui prieten care e pasionat de filme celebre, prin oferirea unui cadou precum un troller cu personajul lui preferat.

Modele de trollere cu desene pe care le poți cumpăra

la buget

KRING P.Stamp

Materialul din care este confecționat trollerul este ușor și rezistent, ca dimensiuni valiza este generoasă respectiv 65x26x44cm și poate fi blocată cu cifru. Are 4 roți spinner cu rotație 360 grade, un sistem telescopic cu blocare în trepte și două mânere, unul în partea superioară și unul lateral ceea ce face ca bagajul să fie foarte ușor și comod de transportat.
Verifică prețul

Trollerul face orice călătorie mult mai ușoară deoarece este foarte ușor de transportat și are o compartimentare ușoară. Designul este tineresc și modern, ușor de asortat.

Cel mai bun

Troler de cala ELLA ICON URBAN 68×26×46 cm - NEGRU

La interior este căptușit și are benzi reglabile pentru fixarea bagajelor. Este ușor de transportat datorită celor 4 roți duble dar și manevrabil cu ajutorul mânerelor ergonomice din partea superioară, laterală dar și de la baza acestuia. Este conceput dintr-un material rezistent și ușor iar ca dimensiuni are 68 x 26 x 46 cm.
Verifică prețul

Trollerul este potrivit pasionaților de călătorit și bagaje organizate, întrucât are un buzunar din plasă închis cu fermoar, două buzunare cu elastic și un buzunar în mijloc inchis cu fermoar.

Premium

ELLA ICON

Este un troler foarte rezistent, datorită materialului de fabricație, policarbonat , dar și extrem de colorat, de vesel. Cu siguranță, vei atrage toate privirile atunci când te afli în aeroport. La interior este prevăzut cu benzi elastice pentru fixarea bagajelor și un compartiment separat cu fermoar, plus ai un buzunar închis cu fermoar.
Verifică prețul

Acest troler are 4 roți de tip spiner ce permit deplasarea pe orice direcție fără a fi nevoie să fie înclinat, iar piciorușele laterale pentru protecția trolerului când este așezat.

Troler KRING Balloons, ABS PC, 55 cm, White

Bagajul are 4 roți spinner cu rotație 360 grade, sistem telescopic cu blocare în trepte și două mânere, unul în partea superioară și unul lateral ce asigură transportul facil în orice condiții. Compartimentarea este simplă iar ca dimensiuni acesta are lungime 55 cm, adâncime 24 cm și lățime 37 cm. Materialul este rezistent și ușor, se închide cu fermoar și poate fi blocat cu cifru pentru mai multă siguranță. .
Verifică prețul

Trolerul are un design ce iese în evidență prin culoare și imprimeu, este compact, silențios și durabil.

Troler KRING Red Booth, ABS PC, 55 cm, Silver

Roțile de tip spinare, se învârt 360 de grade, deci este ușor de manevrat, iar sistemul telescopic cu blocare în trepte te scoate din niște situații foarte dificile. Troleul are două mânere unul pe lateral și unul în partea superioară pentru un plus de versatilitate în toate călătoriile tale, oriunde în lume .
Verifică prețul

Un troler de calitate realizat din materiale de bune, care oferă protecție sporită bagajelor tale indiferent de situație. Desenul este fresh și cool, poți sa-l găsești imediat dintr-o mie de trolere.

Troler Lamonza Fantasy mov cu galben 67x45x27 cm

Unul din cele două compartimente are curele fixe, iar cel de-al doilea este închis cu un fermoar și include un buzunar cu plasă și alte două buzunare cu elastic. În plus, în mijloc, mai există un mic buzunar multifuncțional. Are 4 roți duble și două mânere rezistente ce facilitează transportul dar și un sistem telescopic ce se acționează în mai multe trepte. Este încăpător, are 67x45x27 cm, este conceput din ABS și căptușeală buretată. .
Verifică prețul

Trollerul are un design modern, tineresc dar și componente ce asigură utilitate maximă.

roler KRING CrossFlower, ABS PC, 55 cm, White

Se transportă cu ușurință ajutat de cele 4 roți spinner cu rotație 360 grade dar și de cele două mânere montate în partea superioară și laterală a acestuia. Un plus este și sitemul telescopic cu blocare în trepte. Ca dimensiuni este generos având o înălțime de 55 cm, adâncime de 24 cm și lățime de 32 de cm. Este făcut din ABS și policarbonat și se poate coda cu cifru.
Verifică prețul

Trollerul are un design modern, în mai multe variante de culoare așa că se asortează cu orice și poate fi purtat atât de doamne cât și de domni.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Șampanii franțuzești de colecție. Ideale pentru un cadou premium.

Șampania franțuzească poate fi cadoul ideal pentru o ocazie deosebita. Află care sunt cele mai bune șampanii de colecție pe care le poți cumpăra online cu livrare gratuită.

Seturi de pahare pentru servirea unui whisky de calitate

Ai un whisky de calitate pe care vrei să-l deguști într-un pahar special? Seturile de pahare de whisky sunt fabricate din cristal și unele dintre ele vin la pachet și cu o sticlă din care poți servi invitații.

Whisky-uri de colecție pentru domnii rafinați

Cauți un cadou inedit pentru un domn rafinat sau vrei să deguști unele dintre cele mai bune whisky-uri din lume? Te ajutăm să alegi cel mai bun whisky de colecție.

Ceasuri de lux Tissot pentru domnii rafinați

Vrei să faci un cadou memorabil și de calitate? Ceasurile Tissot sunt ceasuri de lux fabricate din materiale de calitate și recunoscute drept ceasuri de colecție.

Cel mai bun humidor pentru trabucuri

Humidorul este necesar pentru a păstra trabucurile proaspete pentru o perioadă mai mare de timp. Un humidor poate fi cadoul ideal pentru un pasionat de trabucuri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe