De ce să-ți cumperi un troller cu desene interesante?

Dacă ești o persoană care are nevoie să se exprime atât prin vorbe cât și prin felul în care se îmbracă atunci cu siguranță asta se va vedea și în accesoriile pe care le alegi. Un troller cu desene atractive, cu mesaje sau chiar în culori vibrante va spune despre tine exact ceea ce vrei să exprimi. Mulți dintre noi vrem să ne simțim speciali, să ieșim uneori în evidență așa că de ce să nu o facem și prin alegerea unui troller cu desene interesante. Cu ajutorul acestui accesoriu vei putea concepe o întreagă ținută pentru vacanța pe care o pregătești de un an.

Toată lumea va remarca stilul, pe tine și chiar îți va fi mai ușor să identifici bagajul pe banda de la aeroport. Iar dacă ești un împătimit al modei, cu siguranță vei căuta cele mai interesante motive din colecțiile designerilor în tendințe, chiar și atunci când vine vorba de un troller. Poți alege să folosești un troller ca să faci o campanie de imagine companiei tale, sau poți face un cadou inedit unui prieten care e pasionat de filme celebre, prin oferirea unui cadou precum un troller cu personajul lui preferat.

Modele de trollere cu desene pe care le poți cumpăra

1. KRING P.Stamp LA BUGET

Trollerul face orice călătorie mult mai ușoară deoarece este foarte ușor de transportat și are o compartimentare ușoară. Designul este tineresc și modern, ușor de asortat. Materialul din care este confecționat trollerul este ușor și rezistent, ca dimensiuni valiza este generoasă respectiv 65x26x44cm și poate fi blocată cu cifru. Are 4 roți spinner cu rotație 360 grade, un sistem telescopic cu blocare în trepte și două mânere, unul în partea superioară și unul lateral ceea ce face ca bagajul să fie foarte ușor și comod de transportat.

2. ELLA ICON PREMIUM

Acest troler are 4 roți de tip spiner ce permit deplasarea pe orice direcție fără a fi nevoie să fie înclinat, iar piciorușele laterale pentru protecția trolerului când este așezat. Este un troler foarte rezistent, datorită materialului de fabricație, policarbonat , dar și extrem de colorat, de vesel. Cu siguranță, vei atrage toate privirile atunci când te afli în aeroport. La interior este prevăzut cu benzi elastice pentru fixarea bagajelor și un compartiment separat cu fermoar, plus ai un buzunar închis cu fermoar.

3. TROLER FLORAL BEST CHOICE

Trolerul are 4 roți duble, silențioase, mânere retractabile, rezistente, unul în partea superioară și unul lateral ceea ce fac transportul bagajului foarte comod. Trolerul este dotat cu sistem telescopic, integral din aluminiu, foarte ușor și rezistent, cu mai multe trepte de fixare dar și sistem de închidere cu cifru încorporat. Trolerul beneficiază de două compartimente, primul are curele fixe, iar cel de-al doilea este închis cu un fermoar și include un buzunar cu plasă și două buzunare cu elastic.

4. Troler KRING Balloons, ABS PC, 55 cm, White

Trolerul are un design ce iese în evidență prin culoare și imprimeu, este compact, silențios și durabil. Bagajul are 4 roți spinner cu rotație 360 grade, sistem telescopic cu blocare în trepte și două mânere, unul în partea superioară și unul lateral ce asigură transportul facil în orice condiții. Compartimentarea este simplă iar ca dimensiuni acesta are lungime 55 cm, adâncime 24 cm și lățime 37 cm. Materialul este rezistent și ușor, se închide cu fermoar și poate fi blocat cu cifru pentru mai multă siguranță.

5. Troler KRING Red Booth, ABS PC, 55 cm, Silver

Un troler de calitate realizat din materiale de bune, care oferă protecție sporită bagajelor tale indiferent de situație. Desenul este fresh și cool, poți sa-l găsești imediat dintr-o mie de trolere. Roțile de tip spinare, se învârt 360 de grade, deci este ușor de manevrat, iar sistemul telescopic cu blocare în trepte te scoate din niște situații foarte dificile. Troleul are două mânere unul pe lateral și unul în partea superioară pentru un plus de versatilitate în toate călătoriile tale, oriunde în lume

6. Troler KRING World Traveler, ABS PC, 55 cm, Black

Trollerul are un efect vizual deosebit prin designul modern și actual. Are imprimat pe carcasa din ABS cele mai cunoscute destinații din lume. Trollerul beneficiază de 4 roți spinner, ce se rotesc 360 grade pentru a fi transportat foarte ușor. Manevrabilitatea este susținută și de cele două mânere montate în partea de sus și cea laterală. În plus, de ajutor este și sistemul telescopic ce se blochează în trepte. Trollerul are un compartiment principal, se poate închide cu cifru iar ca dimensiuni măsoară 55x24x37 cm.

7. Troler Lamonza Fantasy mov cu galben 67x45x27 cm

Trollerul are un design modern, tineresc dar și componente ce asigură utilitate maximă. Unul din cele două compartimente are curele fixe, iar cel de-al doilea este închis cu un fermoar și include un buzunar cu plasă și alte două buzunare cu elastic. În plus, în mijloc, mai există un mic buzunar multifuncțional. Are 4 roți duble și două mânere rezistente ce facilitează transportul dar și un sistem telescopic ce se acționează în mai multe trepte. Este încăpător, are 67x45x27 cm, este conceput din ABS și căptușeală buretată.

8. Troler KRING Bintang Walk, ABS PC, 65 cm, White

Trollerul este destinat bagajelor de cală având ca dimensiuni înălțime 65 cm, adâncime 26 cm și lățime 44 cm. Ca și împărțire a spațiului acesta beneficiază de un compartiment principal, prevăzut cu fermoar și curele pentru fixarea bagajelor. Se închide cu fermoar, se poate coda cu cifru, este ușor de transportat datorită roților spinner, și manevrabil cu ajutorul mânerelor din lateral și partea superioară dar și a sistemului telescopic ce se poate bloca în trepte. Designul este modern și atractiv.

9. Troler de cala ELLA ICON URBAN 68×26×46 cm - NEGRU

Trollerul este potrivit pasionaților de călătorit și bagaje organizate, întrucât are un buzunar din plasă închis cu fermoar, două buzunare cu elastic și un buzunar în mijloc inchis cu fermoar. La interior este căptușit și are benzi reglabile pentru fixarea bagajelor. Este ușor de transportat datorită celor 4 roți duble dar și manevrabil cu ajutorul mânerelor ergonomice din partea superioară, laterală dar și de la baza acestuia. Este conceput dintr-un material rezistent și ușor iar ca dimensiuni are 68 x 26 x 46 cm.

10. roler KRING CrossFlower, ABS PC, 55 cm, White

Trollerul are un design modern, în mai multe variante de culoare așa că se asortează cu orice și poate fi purtat atât de doamne cât și de domni. Se transportă cu ușurință ajutat de cele 4 roți spinner cu rotație 360 grade dar și de cele două mânere montate în partea superioară și laterală a acestuia. Un plus este și sitemul telescopic cu blocare în trepte. Ca dimensiuni este generos având o înălțime de 55 cm, adâncime de 24 cm și lățime de 32 de cm. Este făcut din ABS și policarbonat și se poate coda cu cifru.

11. Troler Travelite KITE 4 roti 75 cm L extensibil

Trollerul este foarte ușor, printre cele mai ușoare din categoria lui, cântărind puțin sub 3 kg, însă extrem de încăpător cu un volum de circa 95 litri. Ce e foarte util este că se poate extinde. Are un design modern cu mai multe variante din care poți alege și este foarte ușor de manevrat cu ajutorul celor 4 roți duble, extrem de silențioase la transport. Materialul din care este confecționat este rezistent, la fel și încuietoarea integrată. Înăuntru are curele elastice iar în exterior are două buzunare încăpătoare.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe