Alegerea unui pavilion pentru terasa sau grădina ta

Alegerea unui pavilion pentru grădina sau terasa ta trebuie să fie o decizie bazată pe mai mulți factori. În primul rând, dimensiunile pavilionului trebuie alese în funcție de spațiul disponibil. În al doilea rând, există modele care au stâlpi de susținere din plastic sau din metal. Este indicată a fi aleasă a doua opțiune deoarece pavilionul va fi mai solid și mai longeviv. Modul de ancorare este și el important (pavilionul se va fixa cu dale de beton care vin la pachet sau se cumpără separat ori/și se ancorează în pământ/beton etc).

Materialul din care pavilionul este făcut trebuie să fie de o bună calitate, să fie impermeabil și să respingă radiațiile periculoare UV. De multe ori, pavilioanele sunt construite dintr-un compus special de polietilenă tratat care asigură o longevitate foarte mare. Unele modele de pavilioane pentru grădină au pereți detașabili prin fermoar și/sau trapă de aerisire. Cei care își doresc să aibă un spațiu frumos și relaxant în grădină, își pot împlini visul prin achiziționarea unui pavilion de grădină!

Ce modele de umbrele și pavilioane pentru grădină poți cumpăra online

1. Pavilion de gradina PREMIUM

Cel mai mare și frumos pavilion de grădină pe care l-am cumpărat. Este un fel de foișor, așa de bine este construit, din materiale de calitate. Acoperișul pavilionului parcâ este proiectat încât să nu se acumuleze caldură în interior chiar în condiții meteo nefavorabile.
Întreaga țesătură este, de asemenea, rezistentă la 50+ UV Cadrul metalic este acoperit cu pulbere este foarte stabil și oferă pavilionului un design exclusivist. Un alt aspect important de menționat este plasa foarte fină cu ochiuri mici ce nu oferă șansa țânțarilor sau altor insecte să pătrundă în pavilion. Această plasă are benzi practice de velcro, pentru atașare rapidă.

2. Cort pliabil BEST CHOICE

Pavilion cu cadru din oțel vopsit antistatic de culoare neagră , având un acoperiș de culoare alb impermeabil, cu o dimensiune de 3x3m .Pavilionul este potrivit pentru curțile sau grădinile locuințelor, pentru zile sau seri speciale în aer liber, petrecute alături de familie și prieteni. Sistemul tip acordeon asigură montare și demontarea foarte rapidă. Două persoane instalează cortul în doar câteva minute fără să aibă nevoie de unelte. Cortul este ușor de depozitat și de transportat, ocupând puțin spatiu în portbagajul mașinii personale

3. Umbrela suspendata LA BUGET

Această umbrelă hexagonală de grădină este din polietilenă, de culoare albastru închis și are un diametru de 350 cm. Fiting-urile sunt din aluminiu, are 8 spițe și aerisire unică (fără clapetă), cu design suspendat cu manivelă pentru coborâre/urcare. Este rezistentă la vânt, baza are dimensiunea de 100 x 100 cm (L x l). Materialul din care este făcută oferă protecție UV și promite o durabilitate crescută, fără ca materialul să se decoloreze. Această umbrelă de grădină este potrivită pentru orice curte!

4. Pavilion 3x3 m, 4 pereti laterali cu fermoare

Acest pavilion de 3x3m cu 4 pereți cu fermoare, este ideal pentru petreceri de grădină, sărbători, cluburi / piețe sau doar pentru o întâlnire confortabilă! Avantajele produsului constau în protecție UV 50+, cadru stabil, 4 pereți din care 2x cu fereastră + 1x cu intrare cu fermoare, picioare ancorabile, construcție convenabilă și rapidă, hidrofug și instalare ușoară. Materialul de rafie este impermeabil la ploaie și rezistent la razele nocive UV, asigurând astfel un confort optim și un timp de neuitat!

5. Umbrela de soare suspendata Timeless Tools, diametru 2,7 m, Crem

Umbrela de soare suspendată Timeless Tools are un diametru de 2.7 m, culoare crem și este de nelipsit din orice curte sau grădină! Stabilitatea este oferită de un cadru din metal și plastic, unghiul se poate regla, iar materialul din care este confecționată, poliester de calitatea, protejează împotriva radiațiilor UV și este foarte durabil în timp! Este foarte ușor de deschis prin rotirea manivelei manuale. Talpa poate fi înșurubată de suprafețe din beton și lemn sau poate fi susținută cu baza din beton (baza din beton nu este inclusă în pachet).

6. Pavilion EGO-Round, diametru 3.5 m, Antracit, include pereti laterali

Acest produs se bucură de calitate germană și este un mobilier de grădină atât aspectuos cât și foarte practic! Pavilionul EGO-Round are pereți laterali care pot fi deschiși și închiși. Pavilionul are 12 stâlpi de acoperiș, 6 picioare ancorabile și contrucție metalică pentru o durabilitate și stabilitate crescută. Culoarea este gri antracit, forma pavilionului este rotundă, are un diametru de 3.5 m și o înălțime de 270 cm. Este indicat pentru curți, grădini, pensiuni și pentru persoanele care vor un spațiu de relaxare aspectuos și practic!

7. Umbrela plaja Kring, 220x100, metal/poliester, alb

Umbrela de plajă Kring este soluția ideală pentru proprietarii de plaje, terase, dar se potrivește perfect și la curte, mai ales când dorești să te protejezi de soare în zilele însorite de vară, când faci un grătar cu familia și prietenii. Atât spițele, cât și coada umbrelei sunt realizate dintr-un metal de calitate superioară și vopsite alb.Acoperișul sau pânza este, bineînțeles impermeabilă.
Umbrela Kring este ușor de depozitat și de transportat, fiind perfectă pentru ieșirile în natură, la iarbă verde, la un mic picnic, dar și pentru terasa din curte alături de mobila pentru exterior.

8. Pavilion pliant Timeless Tools cu cadru metalic, 3 x 3m, Alb

Acest pavilion pliant este ideal împotriva razelor Uv și a vântului moderat. Eu l-am montat foarte rapid și ușor, de unul singur, urmând Instrucțiunile aflate în cutie, deoarece nu trebuie să îmbinați țevi. În cazul în care cortul este bine ancorat, rezistă la rafale de vânt de până la 30 km/h. Are multiple întrebuințări, să enumăr câteva, stand de vânzare, pavilion la diverse evenimente, sală de mese sau acoperiș pentru scenă, a făcut fațâ cu brio. Cu puțin efort și cu diferite lampioane, ghirlande sau surse de lumini exterioare, acest pavilion poate transforma o atmosferă banală într-una romantică, specială.

9. Pavilion pliant Timeless Tools cu cadru metalic, 3 pereti laterali, 3 x 3m, Alb

Acest pavilion are o structura solidă cu schelet din metal, asigurandu-i astfel o stabilitate mare. Se montează simplu și rapid și se pot regla pe înălțime în funcție de necesitate.
Pavilionul este foarte potrivit pentru curțile sau grădinile locuințelor mici spre medii, pentru zile sau seri speciale în aer liber, petrecute alături de familie și prieteni. Cortul este ușor de depozitat și de transportat. Dacă se pliază scaunele din spatele mașinii, îl poți transporta cu mașină personală fără probleme.

10. Umbrela de soare, iluminare LED, stalp metalic, vidaXL, Tesatura, 300 cm, Bej

Această umbrelă de soare elegantă, suspendată și cu iluminare prin LED-uri, este o alegere perfectă pentru a crea umbră și pentru a vă proteja de razele UV dăunătoare din timpul zilei. La apus, LED-urile alimentate prin energie solară se vor aprinde pentru a ilumina automat spațiul exterior. Umbrela are un diametru de 300 cm și este fabricată din poliester rezistent la raze UV, asigurând faptul că umbrela nu se va decolora în timp. Umbrela este suspendată indepement de stâlp, asigurând neobstrucționarea spațiul de sub aceasta.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe