Alegerea unui pavilion pentru terasa sau grădina ta

Alegerea unui pavilion pentru grădina sau terasa ta trebuie să fie o decizie bazată pe mai mulți factori. În primul rând, dimensiunile pavilionului trebuie alese în funcție de spațiul disponibil. În al doilea rând, există modele care au stâlpi de susținere din plastic sau din metal. Este indicată a fi aleasă a doua opțiune deoarece pavilionul va fi mai solid și mai longeviv. Modul de ancorare este și el important (pavilionul se va fixa cu dale de beton care vin la pachet sau se cumpără separat ori/și se ancorează în pământ/beton etc).

Materialul din care pavilionul este făcut trebuie să fie de o bună calitate, să fie impermeabil și să respingă radiațiile periculoare UV. De multe ori, pavilioanele sunt construite dintr-un compus special de polietilenă tratat care asigură o longevitate foarte mare. Unele modele de pavilioane pentru grădină au pereți detașabili prin fermoar și/sau trapă de aerisire. Cei care își doresc să aibă un spațiu frumos și relaxant în grădină, își pot împlini visul prin achiziționarea unui pavilion de grădină!

Ce modele de umbrele și pavilioane pentru grădină poți cumpăra online

1. Outsunny Pavilion Gazebo pentru Grădină Alb din Metal 3x3m BEST CHOICE

Gazebo este de foarte bună calitate și design elegant. Pavilionul este unul foarte stabil și rezistent datorită structurii solide din metal, ușor de montat și demontat. Este ideal în grădină sau pe terasă pentru a crea spații umbrite, protejate de soare. Acoperișul și structura acestuia sunt stabile, fără colțuri. Este recomandat ca pavilionul să nu fie expus în condiții meteo foarte nefavorabile. Dimensiunile externe sunt 300 x 300 x 260cm, iar suprafața este de 3 x 3 m. Materialul este metal vopsit, culori: Alb și Negru.

2. Pavilion de gradina PREMIUM

Cel mai mare și frumos pavilion de grădină pe care l-am cumpărat. Este un fel de foișor, așa de bine este construit, din materiale de calitate. Acoperișul pavilionului parcâ este proiectat încât să nu se acumuleze caldură în interior chiar în condiții meteo nefavorabile.
Întreaga țesătură este, de asemenea, rezistentă la 50+ UV Cadrul metalic este acoperit cu pulbere este foarte stabil și oferă pavilionului un design exclusivist. Un alt aspect important de menționat este plasa foarte fină cu ochiuri mici ce nu oferă șansa țânțarilor sau altor insecte să pătrundă în pavilion. Această plasă are benzi practice de velcro, pentru atașare rapidă.

3. Pavilion, antracit, 300 x 300 cm LA BUGET

Acest pavilion are un design clasic și elegant și va crea adăpostul perfect pentru evenimente în aer liber, precum mese festive, grătare, întâlniri de familie și alte activități. Acoperișul este realizat din poliester 100% cu înveliș din PA si vă protejează de strălucirea soarelui și razele UV dăunătoare. Pavilionul este construit solid din oțel dur, fiind rezistent la rugină si foarte stabil. Pachetul de livrare include și elemente de fixare cu bandă autoadezivă cu arici, pentru a fi ușor de atașat. Pavilionul poate fi fixat pe sol cu ușurință, cu ajutorul accesoriilor de fixare incluse. Pavilionul este ușor de asamblat.

4. Steakhouse Wings pavilion

Weekend-urile în gradină sau la terasă, petrecute în familie sau cu prietenii sunt cele mai dragi și relaxante momente. Astfel, pentru ca acestea sa fie și mai plăcute, îți sugerăm pavilionul pentru grătar “Steakhouse Wings”, care îți va oferi protecție garantată împotriva vântului, ploii sau altor factori externi imprevizibili. Totodată, acesta redă protecție și pentru incendii, având acoperiș confecționat din material neinflamabil, cu extracție de fum, perfect pentru a fi folosit deasupra grătarului.

5. Pavilion 3x3 m, 4 pereti laterali cu fermoare

Acest pavilion de 3x3m cu 4 pereți cu fermoare, este ideal pentru petreceri de grădină, sărbători, cluburi / piețe sau doar pentru o întâlnire confortabilă! Avantajele produsului constau în protecție UV 50+, cadru stabil, 4 pereți din care 2x cu fereastră + 1x cu intrare cu fermoare, picioare ancorabile, construcție convenabilă și rapidă, hidrofug și instalare ușoară. Materialul de rafie este impermeabil la ploaie și rezistent la razele nocive UV, asigurând astfel un confort optim și un timp de neuitat!

6. Umbrela plaja Kring, 220x100, metal/poliester, alb

Umbrela de plajă Kring este soluția ideală pentru proprietarii de plaje, terase, dar se potrivește perfect și la curte, mai ales când dorești să te protejezi de soare în zilele însorite de vară, când faci un grătar cu familia și prietenii. Atât spițele, cât și coada umbrelei sunt realizate dintr-un metal de calitate superioară și vopsite alb.Acoperișul sau pânza este, bineînțeles impermeabilă.
Umbrela Kring este ușor de depozitat și de transportat, fiind perfectă pentru ieșirile în natură, la iarbă verde, la un mic picnic, dar și pentru terasa din curte alături de mobila pentru exterior.

7. Pavilion pliant Timeless Tools cu cadru metalic, 3 x 3m, Alb

Acest pavilion pliant este ideal împotriva razelor Uv și a vântului moderat. Eu l-am montat foarte rapid și ușor, de unul singur, urmând Instrucțiunile aflate în cutie, deoarece nu trebuie să îmbinați țevi. În cazul în care cortul este bine ancorat, rezistă la rafale de vânt de până la 30 km/h. Are multiple întrebuințări, să enumăr câteva, stand de vânzare, pavilion la diverse evenimente, sală de mese sau acoperiș pentru scenă, a făcut fațâ cu brio. Cu puțin efort și cu diferite lampioane, ghirlande sau surse de lumini exterioare, acest pavilion poate transforma o atmosferă banală într-una romantică, specială.

8. Pavilion pliant Timeless Tools cu cadru metalic, 3 pereti laterali, 3 x 3m, Alb

Acest pavilion are o structura solidă cu schelet din metal, asigurandu-i astfel o stabilitate mare. Se montează simplu și rapid și se pot regla pe înălțime în funcție de necesitate.
Pavilionul este foarte potrivit pentru curțile sau grădinile locuințelor mici spre medii, pentru zile sau seri speciale în aer liber, petrecute alături de familie și prieteni. Cortul este ușor de depozitat și de transportat. Dacă se pliază scaunele din spatele mașinii, îl poți transporta cu mașină personală fără probleme.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe