De ce să-ți iei o yală inteligentă pentru ușa ta?

Dacă ai un apartament sau o casă folosit în regim hotelier (Airbnb, Booking etc.), unde ai o mulțime de oameni care trebuie să aibă acces la locuință, este mult mai ușor să folosești o yală inteligentă. Scapi astfel de grija întâlnirilor cu persoanele care trebuie să primească cheia de la la ușă, câștigând timp pe care îl poți folosi în alte scopuri. În plus, siguranța este sporită. Poți seta din aplicația de mobile a yalei, coduri de acces, care pot fi comunicate prin SMS ori via email către persoanele care au nevoie de acces.

Codurile, pot fi și dezactiva ulterior, pentru a evita accesul persoanelor nedorite. Se poate folosi și funcția de scanare a amprentei pentru acces în locuință. O altă posibilitate de acces este prin card ori prin cheia clasică. Monitorizarea este continuă, 24/24H, în cadrul aplicației care se poate instala pe telefon sau tabletă. Yalele inteligente, prin combinația de design futurist și tehnologie, reprezintă mixul perfect între clasic, util dar și practic!

Yale smart bune, deschidere cu telefonul

1. Danalock V3 BEST CHOICE

Danalock V3 se potrivește cu toate tipurile de uși obișnuite, și completează perfect orice design datorită aspectului său modern și minimalist. Funcționalitatea este completată printr-un design din aluminiu anodizat cu finisaj rezistent la zgârieturi. La primirea semnalului de la telefonul mobil, Danalock V3 va roti cilindrul special modificat, și va lăsa mecanismul de blocare deschis timp de 5 secunde. Ușa va fi apoi blocată cu ajutorul funcției automate, conform setărilor dumneavoastră (1 - 180 secunde).

Video Danalock V3
Opțiuni cheie
 • Yala oferă o securitate de înaltă calitate
 • Se potriveste tuturor tipurilor de uși
 • Are un aspect modern și minimalist
 • Funcționalitate completă
 • Rezistență la zgârieturi

2. Entr PREMIUM

ENTR Y2000FP KIT 1 este o încuietoare SMART, fiind una din cele mai versatile și sigure yale pentru orice fel de uși. Pentru deschidere, poți folosi aplicația Android sau iOS, codul PIN, telecomanda, sau chiar accesul biometric (amprentă), sau, dacă dorești să folosești o cheie normală pentru deschidere, ENTR îți permite acest lucru. ENTR poate fi integrat cu sistemul Yale SMART HOME și poate dezactiva alarma atunci când e cazul. De asemenea, are propriul sistem de incuiere automată, ceea ce înseamnă că locuința este în permanentă protejată.

Video Entr
Opțiuni cheie
 • Rezistentă la apă și praf
 • Alimentare cu curent electric
 • Aplicație pentru Android sau iOS
 • Fără cablaje
 • Întreținere ușoară

3. Homeflow L-7001 LA BUGET

Yala inteligentă HomeFlow-L7001 este un produs cu finisaje de lux, de o calitate superioară produselor existente pe piață. Foarte utilă proprietarilor de apartamente în regim hotelier, deoarece se pot genera coduri de valabilitate direct din aplicația mobilă, coduri ce pot fi trimise clienților prin email sau sms. Accesul în apartament se poate face pe bază de amprentă, card de acces, cod PIN securitate, monitorizarea este 24/24H, iar controlul se poate face facil din aplicația de pe telefon.

Opțiuni cheie
 • Incuietoare inteligentă Homeflow L-7001
 • PIN, Card NFC, Amprentă, Cheie metalică, control de pe telefon/ tabletă
 • Panou tactil
 • Monitorizare în timp real
 • Compatibil Google Assistant, Amazon Alexa

4. Yala inteligenta Orbita P8010, amprenta, 200 utilizatori, otel inoxidabil

Modelul P8010 Orbita face parte din categoria yalelor smart, permițând accesul (deschidere) prin amprentă, card, cod, cheie și telefon. Poate memora până la 200 de amprente, viteza de identificare fiind de 0,5 secunde. În situația în care codul este greșit de 5 ori, pornește alarmă, yala blocându-se pentru 5 minute. O poți achiziționat pentru diferite modele de uși, fiind compatibilă cu ușile cu grosime între 40-100mm, confecționate din lemn, cupru și oțel inoxidabil. În plus, este prevăzut cu alarmă în caz de inundație, intruziune violentă și tensiune scăzută. Funcționează cu baterii - durata de viață fiind cuprinsă între 8-12 luni (grație celor 4 baterii alcaline AA de 6 V DC).

Video Yala inteligenta Orbita P8010, amprenta, 200 utilizatori, otel inoxidabil
Opțiuni cheie
 • P8010 este o yală inteligentă de la Orbita
 • Se poate deschide prin amprentă, card, cod, cheie și telefon
 • Are o capacitate de memorare a până la 200 de amprente
 • Viteza de identificare este 0.5 secunde cu o rată a identificării false mai mică de 0.001 %
 • O rată a refuzului mai mică de 0.05 %

5. Incuietoare inteligenta smart cu amprenta, card, cod, cheie mecanica, si prin aplicatie, pentru apartament, sistem reversibil cu deschidere pe ambele parti

Acest model de încuietoare inteligentă este perfectă pentru orice tip de ușă, fie din metal, lemn, aluminiu ori glisantă. Este compatibilă pentru ușile cu o grosime între 38-50 mm, iar accesul în locuință se poate face prin parolă, cheie clasică, aplicație, amprentă ori cartelă. Amprenta este recunoscută în maxim 3 secunde, carul este suficient a fi glisat, iar ușa se va deschide, bateriile țin aproximativ 1 an, iar dacă se întâmplă ca acestea să se consume, cheia mecanică de urgență poate fi folosită pentru deschiderea ușii.

Opțiuni cheie
 • Yală smart
 • Cu amprentă
 • Material aluminiu
 • 5 carduri
 • Pentru uși de interior

6. Yala inteligenta bluetooth IOS Android, Romdaf, din aluminiu, Argintiu

Această yală inteligentă reprezintă un management complet și automatizat al control accesului. Posibilitatea de deschidere prin telefon, amprentă, cod, card sau chiar și cheie mecanică. Se pot genera și trimite invitații bluetooth și coduri de acces permanente, temporare, ciclice sau o singură deschidere. Aplicația IOS și Android poate gestiona un număr nelimitat de locații. Sistemul rezidențial oferă un control acces facil cu ajutorul aplicației IOS și Android. Accesul se realizează prin amprenta, telefon, cod sau card. Musafirii pot primi o invitație bluetooth sau un cod de access permanent sau temporar. Pentru soluționarea problemelor nedorite, se poate trimite o invitație bluetooth sau un cod pentru o singură deschidere.

Opțiuni cheie
 • Sistemul de control acces Bluetooth mobile App Un management complet și automatizat al control accesului
 • Posibilitatea de deschidere prin telefon, amprentă, cod, card sau chiar și cheie mecanică
 • Se pot genera și trimite invitații bluetooth și coduri de acces permanente, temporare, ciclice sau o singură deschidere
 • Aplicatia IOS și Android poate gestiona un numar nelimitat de locații
 • Sistemul rezidențial oferă un control acces facil cu ajutorul aplicatiei IOS și Android

7. Incuietoare inteligenta AIX ,acces control , amprenta , aplicatie generare cod cu telefonul android, IOS bluetooth ,cod , cheie , Apartamente in regim hotelier, firme ,institutii clanta - maner , broasca , butuc ,cheie

Încuietoarea inteligentă AIX este soluția potrivită pentru a vă simți în siguranță în confortul caminilui dumneavoastră. Oferă acces control cu ajutorul amprentei sau prin intermediul aplicației generând un cod pentru telefonul android sau IOS. Dispune de bluetooth, cod de blocare și cheie. Este potrivit și pentru apartamente în regim hotelier, firme, sau oricare alte instituții. Produsul este format din clanță- mâner, broasca, butuc și cheie. Culoarea este neutră deci se potrivește cu orice fel de design.

Opțiuni cheie
 • Aplicație generare cod cu telefonul
 • Și digitală și manuală
 • Deschidere cu amprenta
 • Alimentare la 12V
 • Instalare ușoară

8. Incuietoare inteligenta Portass -acces control cu: amprenta , aplicatie generare cod cu telefonul -android, IOS ,bluetooth ,cod , card si cheie -, Apartamente in regim hotelier, firme ,institutii , clanta - maner , broasca , butuc , zavor de usa negru

Foarte utilă propietarilor de apartamente în regim hotelier deoarece se pot genera coduri de valabilitate diferită, din aplicație , coduri ce poat fi trimise , clienților, printr-un email, sms. Astfel nefiind necesară prezența gazdei, în momentul sosirii clientilor la adresa locației de odihnă. Această yala de interior este un produs cu finisaje de lux , de o calitate superioară celor existente pe piață, este un produs ce permite deschidere pe partea dreapta , sau stanga, spre interior, sau spre exterior și se poate monta pe uși interioare, cu o grosime cuprinsă, între 40mm și 120mm.

Opțiuni cheie
 • Aceasta yală de interior este un produs cu finisaje de lux
 • Calitate superioara celor existente pe piața din Romania
 • Este un produs ce permite deschidere pe partea dreaptă , sau stanga, spre interior, sau spre exterior
 • Se poate monta pe uși interioare, cu o grosime cuprinsă, intre 40mm și 120mm
 • Are încuietoare inteligentă modernă

Întrebări despre yalele de ușă smart

Se poate monta pe orice fel de ușă?

Această yală de interior sau exterior este un produs cu finisaje de bună calitate , superioara altor yale existente pe piață. Este un produs ce permite deschidere pe partea dreaptă , sau stanga, spre interior, sau spre exterior și se poate monta pe uși cu o grosime cuprinsă între 4 cm și 12 cm.

Care sunt modalitățile de deschidere?

Accesarea este ușoară, rapidă și sigură , pentru membrii familiei, ideală pentru copii fără chei legate la gât, iar adminul poate urmării , ultimele activități ale yalei. Această yală are încorporat sistemul office de control acces, cu o capacitate de 100 carduri și 100 amprente, la care se adaugă si modalitățile standard de deschidere și anume, cod, card, cheie, amprentă și aplicație cu generare cod unic.

Cum se alimentează?

Yalele de ușă smart se remarcă prin securitatea sporită și multiplele posibilități de operare, fiind nevoie doar să verifici dacă modelul vizat se potrivește cu dimensiunile ușii pe care vrei să o montezi. În ceea ce privește alimentarea, este nevoie de alimentare cu baterii, detaliu care este precizat în descriere de către producător.

Poate fi deschisă cu cheie normală?

Scopul principal al acestei categorii de yale de nouă generație este utilizarea fără cheie. Yalele smart pot fi operate cu cheie magnetică RFID cod, cu touch, cititor amprentă (reține până la 100 de amprente, cu posibilitatea de modificare), fiind important să te informezi cu privire la toate funcțiile cu care modelul de yală este prevăzut.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe