Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul

Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 124 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți iei o yală inteligentă pentru ușa ta?

Dacă ai un apartament sau o casă folosit în regim hotelier (Airbnb, Booking etc.), unde ai o mulțime de oameni care trebuie să aibă acces la locuință, este mult mai ușor să folosești o yală inteligentă. Scapi astfel de grija întâlnirilor cu persoanele care trebuie să primească cheia de la la ușă, câștigând timp pe care îl poți folosi în alte scopuri. În plus, siguranța este sporită. Poți seta din aplicația de mobile a yalei, coduri de acces, care pot fi comunicate prin SMS ori via email către persoanele care au nevoie de acces.

Codurile, pot fi și dezactiva ulterior, pentru a evita accesul persoanelor nedorite. Se poate folosi și funcția de scanare a amprentei pentru acces în locuință. O altă posibilitate de acces este prin card ori prin cheia clasică. Monitorizarea este continuă, 24/24H, în cadrul aplicației care se poate instala pe telefon sau tabletă. Yalele inteligente, prin combinația de design futurist și tehnologie, reprezintă mixul perfect între clasic, util dar și practic!

Yale smart bune, deschidere cu telefonul

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Incuietoare inteligenta WiFi Yale Linus 05/101200/SI, bluetooth 4.2, iOS/Android, geo-fencing, control de la distanta

 • Acces fără chei
 • Oferă chei virtuale
 • Blocare și deblocare automată a ușii
 • Control deplin asupra sistemului
 • Criptare disponibilă
Verifică prețul

Încuietoarea de la Yale din seria Linus este o încuietoare inteligentă compatibilă cu cilindrele care au profil euro, finlandez și scandinav și îți oferă acces la locuința ta fără chei și din orice colț al lumii. Încuietoarea permite blocarea și deblocarea automată a ușii în dependență de când vii și pleci. Datorită aplicației Yale Access poți verifica în orice moment dacă ușa ta este încuiată fără să te deplasezi la domiciliu. Prin conexiunea la WiFi poți oferi o cheie virtuală prietenilor sau rudelor când ajung înaintea ta acasă. Încuietoarea Yale 05/101200/SI oferă diferite tipuri de criptare pentru o mai bună securitate a datelor tale. De asemenea, aceasta este potrivită pentru sistemul hotelier facând check-in-ul și check-out-ul simplu și sigur.

la buget

Încuietoarea inteligentă AIX este soluția potrivită pentru a vă simți în siguranță în confortul caminilui dumneavoastră. Oferă acces control cu ajutorul amprentei sau prin intermediul aplicației generând un cod pentru telefonul android sau IOS. Dispune de bluetooth, cod de blocare și cheie. Este potrivit și pentru apartamente în regim hotelier, firme, sau oricare alte instituții. Produsul este format din clanță- mâner, broasca, butuc și cheie. Culoarea este neutră deci se potrivește cu orice fel de design.

Premium

* Prezentare video mai jos

Pachet Nuki Combo 2.0, Include Nuki Smart Lock si Nuki Bridge, Control de la distanta prin aplicatie

 • Instalare simplă
 • Încuietoare inteligentă
 • Oferă acces de oriunde
 • Oferă siguranță
 • Acces digital
Verifică prețul

Dacă vrei să uiți de grija cheilor și a ușii nesecurizate, atunci pachetul Nuki Combo este pentru tine. Încuietoarea inteligentă Nuki Smart Lock îți permite să încui și să descui ușa cu o singură atingere, iar sistemul Lock and Go încuie ușa pentru tine la câteva secunde după ce pleci. Nuki îți recunoaște telefonul datorită aplicației și îți descuie automat ușa. Datorită jurnalului de activități, primești acces la lista completă a celor care au blocat și deblocat ușa ta. Instalația are o greutate de 580 g și vine cu baterii incluse care au o durată de viață de până la 6 luni. Încuietoarea Nuki este compatibilă cu Nuca la exterior, mâner și bară (interior).

Acest model de încuietoare inteligentă este perfectă pentru orice tip de ușă, fie din metal, lemn, aluminiu ori glisantă. Este compatibilă pentru ușile cu o grosime între 38-50 mm, iar accesul în locuință se poate face prin parolă, cheie clasică, aplicație, amprentă ori cartelă. Amprenta este recunoscută în maxim 3 secunde, carul este suficient a fi glisat, iar ușa se va deschide, bateriile țin aproximativ 1 an, iar dacă se întâmplă ca acestea să se consume, cheia mecanică de urgență poate fi folosită pentru deschiderea ușii.

Incuietoare inteligenta Portass -acces control cu: amprenta , aplicatie generare cod cu telefonul -android, IOS ,bluetooth ,cod , card si cheie -, Apartamente in regim hotelier, firme ,institutii , clanta - maner , broasca , butuc , zavor de usa negru

 • Aceasta yală de interior este un produs cu finisaje de lux
 • Calitate superioara celor existente pe piața din Romania
 • Este un produs ce permite deschidere pe partea dreaptă , sau stanga, spre interior, sau spre exterior
 • Se poate monta pe uși interioare, cu o grosime cuprinsă, intre 40mm și 120mm
 • Are încuietoare inteligentă modernă
Verifică prețul

Foarte utilă propietarilor de apartamente în regim hotelier deoarece se pot genera coduri de valabilitate diferită, din aplicație , coduri ce poat fi trimise , clienților, printr-un email, sms. Astfel nefiind necesară prezența gazdei, în momentul sosirii clientilor la adresa locației de odihnă. Această yala de interior este un produs cu finisaje de lux , de o calitate superioară celor existente pe piață, este un produs ce permite deschidere pe partea dreapta , sau stanga, spre interior, sau spre exterior și se poate monta pe uși interioare, cu o grosime cuprinsă, între 40mm și 120mm.

Yala smart control acces hotelier Orvibo C1, Amprenta, RFID, Cod Pin, Control de pe telefon, pentru Airbnb, Booking

 • Securizare permanentă
 • Programare prin aplicația mobilă
 • Instalare ușoară
 • Nu necesită cablare
 • Viteză rapidă de recunoaștere a amprentelor
Verifică prețul

Yala Orvibo C1 este soluția potrivită pentru securitatea și controlul apartamentului tău personal sau oferite în regim hotelier. Aceasta permite proprietarului să genereze coduri prin email, SMS sau verbal, prin intermediul aplicației mobile ORVIBO Home. Instalarea yalei este foarte simplă, nu necesită cablare suplimentară și poate fi programată prin aplicația mobilă. Are 5 moduri de acces, se alimentează prin baterii, iar durata de viață a acestora este de circa 500 zile. Yala Orvibo C1 este potrivită pentru toate tipurile de uși: de metal, de interior, porți sau automatizări uși.

Întrebări despre yalele de ușă smart

Se poate monta pe orice fel de ușă?

Această yală de interior sau exterior este un produs cu finisaje de bună calitate , superioara altor yale existente pe piață. Este un produs ce permite deschidere pe partea dreaptă , sau stanga, spre interior, sau spre exterior și se poate monta pe uși cu o grosime cuprinsă între 4 cm și 12 cm.

Care sunt modalitățile de deschidere?

Accesarea este ușoară, rapidă și sigură , pentru membrii familiei, ideală pentru copii fără chei legate la gât, iar adminul poate urmării , ultimele activități ale yalei. Această yală are încorporat sistemul office de control acces, cu o capacitate de 100 carduri și 100 amprente, la care se adaugă si modalitățile standard de deschidere și anume, cod, card, cheie, amprentă și aplicație cu generare cod unic.

Cum se alimentează?

Yalele de ușă smart se remarcă prin securitatea sporită și multiplele posibilități de operare, fiind nevoie doar să verifici dacă modelul vizat se potrivește cu dimensiunile ușii pe care vrei să o montezi. În ceea ce privește alimentarea, este nevoie de alimentare cu baterii, detaliu care este precizat în descriere de către producător.

Poate fi deschisă cu cheie normală?

Scopul principal al acestei categorii de yale de nouă generație este utilizarea fără cheie. Yalele smart pot fi operate cu cheie magnetică RFID cod, cu touch, cititor amprentă (reține până la 100 de amprente, cu posibilitatea de modificare), fiind important să te informezi cu privire la toate funcțiile cu care modelul de yală este prevăzut.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Set de Becuri Inteligente
Cel mai bun set de becuri inteligente

Îți dorești să poți folosi becurile din casă într-un mod inteligent? Alege un set de becuri care-ți permit conectarea cu alte aparate smart pe care le ai în casă și vei putea crea nelimitate scenarii.

Cel Mai Bun Senzor de Fum cu Alarmă Integrată
Cel mai bun senzor de fum cu alarmă integrată pentru acasă

Protejează-ți locuința și pe cei dragi împotriva incendiilor cu ajutorul unui senzor de fum cu alarmă integrată. În doar câteva secunde de la declanșarea focului alarma va fi dată imediată limitând astfel posibilele pagube.

Cea Mai Bună Stație Meteo Cu Senzor Exterior
Cea mai bună stație meteo cu senzor exterior

Vrei să poți măsura precis temperatura exterioară, interioară, umiditatea sau presiunea atmosferică? Stația meteo este un aparat util în orice casă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe