Cea mai buna Barcă Gonflabilă pentru Pescuit

Cea mai buna barcă gonflabilă pentru pescuit

Modificat la 09 decembrie 2021
Articol evaluat de 133 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi o barcă gonflabilă pentru mersul la pescuit?

Primele bărci gonflabile sunt concepute de Zodiac în anul 1920 care a produs primul său prototip în anul 1934. De obicei, barca gonflabilă este construită din trei sau patru compartimente independente care pot conține, în funcție de lungime, un metru cub de aer. Fundul este flexibil și confecționat din pânză specială rezistentă. O barcă pneumatică poate transporta o mare cantitate de echipament și pasageri, rămânând în stare de plutire chiar și pe mare agitată sau atunci când este parțial inundată. Barca este construită din material textil sintetic, gros foarte durabil. În interior sunt camerele de aer din PVC.

Cu barca gonflabilă potrivită, pescuitul poate deveni o adevărată plăcere! O barcă pneumatică este destinată atât pescuitului cât și plimbărilor relaxante de agrement. Este ușoară, o poți lua cu tine oriunde, nu ocupă mult spațiu atunci când nu este umflată.
O marcă cunoscută este Intex, pentru prețurile accesibile și pentru calitatea superioară de care dau dovadă bărcile lor. Trebuie să ții cont de specificații atunci când vrei să cumperi o barcă gonflabilă deoarece mărimile, greutatea suportată și accesoriile pe care le vei primi, depind de la o barcă la cealaltă. Atunci când vrei să alegi o barcă gonflabilă, pentru pescuit, alege un set care să conțină vâsle, pompă pentru umflare și neapărat, kit de reparare!

Cea mai buna barcă gonflabilă pentru pescuit

Cel mai bun

Bestway THE OUTDOORSMAN 500

 • Ușor de utilizat
 • Confortabilă
 • Rezistentă
 • Calitate ridicată
 • Material calitativ
Verifică prețul

Dacă îți place să te plimbi cu barca pe apă, tocmai ce ai găsit produsul ideal de cumpărat: o barcă gonflabilă pentru două persoane. Ai posibilitatea să te plimbi cu persoana iubită pe apă mai ales pe timp de vară. Este dotată cu 4 compartimente de aer, un ventil pentru o umflare și dezumflare rapidă. O poți folosi pentru maxim de 2 adulți sau 3 copii. Grosimea materialului este de 0.55 mm și are un certificat GS. Materialul folosit este PVC și are o greutate de 10.5 kg. Culoarea sa este albastru închis, gri sau mix.

la buget

* Prezentare video mai jos

Fishman

 • Confortabilă
 • Compactă
 • Accesibilă
 • Durabilă
 • Stabilă
Verifică prețul

Dacă sunteți în căutarea unei bărci gonflabile confortabile, ușoare și foarte accesibile pentru pescuit, băi de soare sau pur și simplu pentru explorarea râurilor, atunci Jilong Fishman 200 este alegerea ideală pentru dvs. Poate fi umflată și dezumflată în mai puțin de 10 minute. Compactă și ușoară, poate fi depozitată și transportată convenabil în portbagajul mașinii dvs. și este o alegere excelentă pentru pescari și iubitorii de camping de weekend. Supapele de înaltă presiune asigură o inflație și deflație rapidă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Barcă Black Boat 270WI Pescuit la Crap

 • Extrem de fiabilă
 • Mărime polivalentă
 • Material rezistent
 • Volum mare în interior
 • Durabilitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ești un fan al pescuitului, ai nevoie de o barcă prin intermediul căreia sa te poți duce la pescuit la crap pe un râu sau un lac. Ai la dispozitie un model polivalent, creat special pentru a răspunde noilor nevoi ale pescarilor moderni care vor atât confort, cât și siguranță. Acest model de barcă pentru pescuit este ideală pentru iubitorii de pescuit deoarece este fiabilă si polivalentă deoarece oferă toate caracteristicile tehnice utile unei partide de pescuit la crap. Prețul reflectă calitatea.

Barca gonflabila Bestway Hydro-Force Marine Pro, 2.91m x 1.27m x 46cm

 • Sport: pescuit, rafting
 • Tip podină: umplut cu aer
 • Încărcătură maximă: 270 Kg
 • Capacitate persoane: 3
 • Material: vinil
Verifică prețul

Barca gonflabilă este un produs de calitate și rezistent. Prezintă supape cu șurub pentru umflare/dezumflare rapidă și, de asemenea, inele de blocare a vâslelor. În plus, prezintă suporturi incorporate pentru undițe, frânghie de siguranță, scaune cu perne gonflabile confortabile. Podea acesteia este de înaltă presiune. Barca este ideală pentru pescuit și plimbări de agrement. Are o rezistență sporită la acțiunea factorilor de mediu. Umflarea bărcii se poate face cu ajutorul unei pompe manuale sau al unei pompe electrice.

Barca gonflabila AquaMarina MOTION Sports Boat, 255x131cm

 • Livrat cu o pompă, set de vâsle și geantă de transport.
 • Mânere pentru vâsle.
 • Mânere laterale.
 • Scaun gonflabil.
 • Ideală pentru 2 adulți sau 1 adult și 2 copii.
Verifică prețul

Barca pneumatică Aqua Marină este construită cu 3 camere de aer, astfel încât ,dacă una din camere se dezumflă,celelalte 2 rămân umflate,pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță, iar pentru o umflare sau dezumflare rapidă este prevăzută cu 2 valve. Pe cele două laturi ale bărcii sunt prevăzute suporturi pentru undite și pentru vasle ( sunt incluse). Pentru distanțe mai mari este recomandat să se folosească un motor cu puterea de 1,1 kW. Umflarea bărcii se poate face cu ajutorul unei pompe manuale (inclusă) sau al unei pompe electrice (nu este inclusă).


* Prezentare video mai jos

Mivardi

 • Design ergonomic, ce permite viteza mare
 • Conceput pentru a funcționa cu eficiență energetică
 • Spațiul interior este mare, permițând mersul la pescuit și plimbările de agrement
 • Accesorii incluse: vâsle pliabile, pompă, kit de reparații și sac de transport/depozitare
 • Greutatea maximă permisă este 320 kg
Verifică prețul

Această barcă este mai avansată în comparație cu bărcile gonflabile comune de pe piață. O secțiune de arc special concepută împreună cu tuburi cu diametru mare asigură o hidrodinamică perfectă și permite o viteză mai mare, menținând totodată eficiența energetică. Această barcă oferă un spațiu interior mai mare în comparație cu bărcile gonflabile comune. Menține direcția de navigare chiar și pe vânturi puternice. Materialul fabricat coreean cu specificații ridicate oferă o greutate incredibil de mică.

Întrebări despre bărcile gonflabile pentru pescuit

Care este durata de viață a bărcilor?

O barcă gonflabilă pentru pescuit nu este genul de obiect pe care să îți dorești să îl achiziționezi în fiecare an. De aceea, durata minimă de viață pe care o are de obicei un astfel de produs începe cu 10 ani. Acest minim este, în general, îndeplinit chiar și în cazurile în care barcă este exploatată în fiecare zi.

Care este greutatea suportată?

În funcție de modelul de barcă gonflabilă pentru pescuit pe care l-ai ales, acestea pot suporta o greutate de până la 400 kg. Această greutate crește sau scade proporțional cu numărul de persoane pe care le poate găzdui o astfel de barcă. Așa că nu uita să verifici.

Include vâsle și pompă de umflare?

Majoritatea modelelor de bărci gonflabile pentru pescuit au incluse în pachet atât vâslele cât și o pompă manuală, însă cel mai bine ar fi să verifici acest aspect înainte de a decide să cumperi modelul pe care ai pus deja ochii. Asta ca să nu ai surprize.

Care sunt dimensiunile bărcii?

Mărimea unei bărci e diferită și depinde de câte persoane ar putea încorpora aceasta și de capacitatea sa (în kg). Așa că, poți găsi bărci de 160 x 94 x 29 cm, pentru 1 persoană și 80 kg, 236 x 114 x 41 cm pentru 2 persoane și 150 kg, 211 x 117 x 41 cm pentru 3 persoane și 186 kg, etc.

Kit-ul de reparare este inclus?

Bărcile gonflabile pentru pescuit îți oferă o serie de avantaje: se utilizează facil, sunt accesibile (comparativ cu alte tipuri de bărci) și pot fi utilizate pentru pescuit sau plimbare pe apă. De asemenea, le poți inclusiv repara, atunci când apare o defecțiune. Mulți furnizori includ kit-ul de reparație în pachetul de achiziție, dar este important să verifici acest aspect la fiecare model.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Baterie Externă Solară
Cea mai bună baterie externă solară

Scapă de grija consumului bateriei externe folosind energia solară. O lași la soare câteva ore și e deja încărcată gata de refolosire. Utilă la camping sau în drumeții.

Cel Mai Bun Scaun De Pescuit
Cel mai bun scaun de pescuit

Pescuitul este în primul rând despre relaxare. Scaunul de pescuit este una dintre cele mai importante scule având în vedere că-ți vei petrece majoritatea timpului șezând. Investește într-unul de calitate.

Cel Mai Bun Rucsac De Pescuit
Cel mai bun rucsac de pescuit

Vrei să fii un pescar organizat care-și găsește rapid uneltele, momelile și altele necesare la pescuit? Cumpără-ți un rucsac de pescuit de calitate.

Kit-uri de Pescuit Sportiv Bune pentru Începători
Kit-uri de pescuit sportiv pentru începători

Te-ai decis să încerci mersul la pescuit și ai nevoie de scule dar nu ști să le alegi? Kit-ul de pescuit sportiv pentru începători conține tot ce ai nevoie pentru a ieși pe baltă. Doar momeală îți mai trebuie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe