Imprimante & Scannere

Fie că ai nevoie să printezi documente personale, poze alături de cei dragi, ori să scanezi diverse documente, imprimantele și scanerele moderne vin în ajutorul tău, acoperindu-ți toate necesitățile în acest domeniu. Sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, putând fi conectate prin wireless, direct la telefonul mobil, iar dimensiunile reduse facilitează instalarea rapidă a acestora, ocupând spațiu puțin. Dacă vrei să afli mai multe despre imprimante și scanere și despre avantajele acestora, citește mai multe aici.

Cel mai bun scanner portabil wireless

Cel mai bun scanner portabil wireless

Modificat pe 29 iulie 2021 de Alina Tudornic, Elisa Bercu
Ai nevoie de un scanner dar nu vrei să ocupe foarte mult spațiu? Un scanner portabil care poate transmite fișierele scanate pe telefon e ceea ce ai nevoie. Vezi cum funcționează și cât costă.
Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Modificat pe 23 martie 2021 de Călin Pompiliu, Ilinca Matei
Îți dorești o imprimantă de dimensiuni reduse? Dar una cu conectare wireless pe care o poți folosi chiar și pentru telefon? Îți prezentăm cele mai bune imprimante wireless pentru acasă.
Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Modificat pe 24 februarie 2021 de Pavel Moscovici
Imprimanta laser monocrom oferă cel mai bun raport preț per 100 pagini printate. Dacă faptul ca printează doar alb-negru nu e o problemă pentru tine, ia o decizie înțeleaptă și alege o imprimantă laser monocrom.