Rețelistică

Vremurile în care trăim ne obligă să fim mereu ancorați în cotidian, să accesăm soluții care să ne țină mereu ancorați în realitate atunci când vine vorba de tehnologie. De aceea, pentru a ține pasul cu tehnologia dar și cu necesitățile din zilele noastre putem apela la soluții eficiente care să ne ajute să rămânem mereu conectați în prezent dar și cu viitorul. Alege să folosești soluții inteligente pentru probleme curente când vine vorba de rețele de internet cabluri dar și accesorii în casa ori biroul tău.

Sisteme Wi-Fi Mesh utile pentru case cu etaj sau mansardă

Sisteme Wi-Fi Mesh utile pentru case cu etaj sau mansardă

Modificat pe 07 aprilie 2022 de Narcisa Bălan, Alina Tudornic
Cauți o soluție de împărțire a net-ului în toată casa, la etaj sau chiar în mansardă? Sistemele de tip mesh te ajută să prelungești puterea router-ului fără a avea nevoie de aparate pentru fiecare etaj în parte.
Routere wireless care funcționează cu cartelă SIM

Routere wireless care funcționează cu cartelă SIM

Modificat pe 09 februarie 2022 de Călin Pompiliu, Theo Dobre
Stai într-o zonă izolată și cauți un router wireless în care poți băga o cartelă SIM Vodafone, Orange sau Telekom? Vezi ce modele îți recomandăm pentru a avea net în toată casa.
Cea mai bun amplificator de semnal WiFi

Cea mai bun amplificator de semnal WiFi

Modificat pe 15 octombrie 2021 de Ioana Chiabur, Alina Tudornic
Ai probleme cu semnalul de internet din cauza router-ului prea îndepărtat de camera ta? Amplificatorul WiFi este soluția de care ai nevoie.