Alergare

Alergarea este un exercițiu sau un tip de sport eficient și recomandat pentru a te menține în formă. Dar cum am putea ca să facem alergarea mai relaxantă și plăcută? Ei bine, în articolele noastre vei descoperi o mulțime de lucruri sau produse, care îți vor facilita practicarea alergării și îți vor dezvolta dorința mai mare de a practica acest exercițiu, care s-a dovedit a avea un impact pozitiv asupra condiției fizice și psihologice, rolul acestor informații fiind de a te familiariza cu produsele noi.

Cel mai bun ceas outdoor

Cel mai bun ceas outdoor

Modificat pe 18 martie 2022 de Sorin Suciu
Ești pasionat de activități în aer liber și cauți un ceas outdoor care îți poate arăta altitudinea, localizarea, vremea și multe alte opțiuni? Vezi care sunt cele mai bune modele de ceasuri outdoor.
Benzi de alergat de calitate pentru acasă (pliabile)

Benzi de alergat de calitate pentru acasă (pliabile)

Modificat pe 09 februarie 2022 de Liviu Mihuț
Îți dorești să faci mai multă mișcare dar îți lipsește timpul sau nu îți este comod să mergi la o sală de sport? Cu benzile de alergat pentru acasă îți poți face cei 10.000 pași recomandați zilnic din confortul propriului living.
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Modificat pe 10 ianuarie 2022 de Narcisa Bălan
Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.
Cele mai bune căști pentru alergare fără fir

Cele mai bune căști pentru alergare fără fir

Modificat pe 08 decembrie 2021 de Ildiko Popescu
Află care sunt căștile cele mai recomandate pentru alergare. Rezistente la apă, cu fixare bună în ureche sau cu funcții de anulare a zgomotului.
Cel mai bun rucsac de alergare

Cel mai bun rucsac de alergare

Modificat pe 04 iunie 2021 de Otilia Alexe, Ianis Pipor
Alergi distanțe lungi de-a lungul cărora trebuie să te hidratezi sau să-ți iei doza de energie? Rucsacul de alergare este special conceput să nu deranjeze în timpul alergării și poți păstra în el apă, medicamente, vitamine sau aparate electronice.