Cea Mai Bună Bandă De Alergare Pliabilă

Benzi de alergat de calitate pentru acasă (pliabile)

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 65 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de o bandă de alergat pentru acasă?

Banda de alegat pentru acasă este foarte bună pentru toate grupele de utilizatori, pentru începători, cu exerciții cardiovasculare ocazionale sau de recuperare medicală, pentru utilizatori intermediari care doresc să slăbească sau să ardă calorii, pentru utilizatori avansați, care o folosesc pentru tonifiere sau rezistență, adică pentru toate grupele de oameni.

În comparație cu alte tipuri de aparate sportive, banda de alergare este mult mai simplă de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să mergi sau să alegi pe cureaua specială, pusă în mișcare, la viteza și intensitatea dorită, de un motor pozitionat dedesubt. Banda de alergat este alegerea ideală pentru că te ajută să scapi de kilogramele nedorite, să îți tonifiezi și dezvolți musculatura totul în timp ce îți crești rezistența corpului, fără ajutorul unei alte persoane specializate și în intimitatea casei tale.

Consola vă furnizează informaţii de bază cu privire la exerciţii. Spre exemplu viteza, distanţa parcursă, timpul de alergare, numărul mediu de calorii arse. Există modele de benzi de alergat care îți oferă diferite instrumentele de măsură şi diferite programe care permit evaluarea performanţelor şi progresul, ca şi compatibilitatea cu diferite accesorii, gen MP3 player.

Benzi de alergat care pot fi folosite în propria casă

Cel mai bun

Banda de alergat / mers, pliabila, T5006, TheWay Fitness

 • Are Bluetooth
 • Viteză maximă 17km/h
 • Dublu afișaj digital
 • Pantă fixă
 • Poate fi controlată prin remote control
Verifică prețul

Banda de alergat / mers, pliabilă, T5006, TheWay Fitness este ceea de ce la sigur ai nevoie, o poți folosi atât acasă, cât și la birou ea permite să efectuezi orice exerciții în care este implicat mersul sau alergatul și poate fi controlată de la distanță cu ajutorul remote control. Are Bluetooth și posibilitatea de conectare la apilcația EQisports, această aplicație permite audierea muzicii preferate, a filmelor și este dotată cu un suport pentru dispozitivul tău mobil, aceasta îți va amplifica plăcerea de a face sport și mai mult.

la buget

FitTronic D550

 • Design modern și robust
 • Ușor de depozitat sau mutat
 • Redare muzică MP3
 • Înregistrare puls
 • Oprire de siguranță
Verifică prețul

Designul plăcut și motorul puternic dar totodată silențios fac din această bandă de alergare un model deosebit. Stabilă și robustă este modelul perfect atât pentru persoanele care sunt începătoare în ale fitness-ului, cât și pentru sportivii de performanță care doresc o îmbunătățire semninificativă. Displayul multifuncțional și programele prestabilite sunt un mare plus pentru antrenamentele de bază sau pentru cele complexe. După terminarea exercițiilor banda se pliază ușor iar cu ajutorul roțiilor se poate depozita într-un loc ferit.

Premium

* Prezentare video mai jos

Banda de alergare RUN2000

 • Conectare la aplicații prin Bluetooth (Kinomap, Zwift, FitShow).
 • 16 programe.
 • Mânere pentru măsurarea pulsului.
 • Afisaj ecran: Viteză, Distanță, Timp, Calorii, Puls.
 • Buton inteligent de reglare a vitezei.
Verifică prețul

Dacă îți place să alergi și să faci jogging, am decis să îți pregătim o bandă de alergare Run2000 cu design potrivit pentru orice casă. Această bandă extrem de eficientă poate fi antrenorul tău personal din cauza compatibilității cu aplicațiile Fitshow, Kinoap sau Zwift. Acum te poți conecta la o comunitate de fitness imensă și îți poți personaliza rutina de antrenament. Au fost propuse 16 planuri implicite pentru a-ți testa abilitățile de fitness și pentru a te ajuta să atingi obiective. RUN2000 este fabricat în materiale de înaltă calitate.

Benzi de alergat de calitate pentru acasă (pliabile)

Mergi direct în magazinul tău preferat.

decathlon.ro fitlife.ro beprogressive.ro emag.ro evomag.ro biciclop.eu

Banda de alergat RUN4000

 • Funcționalitate sporită
 • Design modern
 • Rezistent
 • Puternic
 • Fiabil
Verifică prețul

Banda de alergat RUN4000 este alternativa perfectă pentru activitățile fizice chiar de la domiciliul tău. Multitudinea de exerciții care pot fi efectuate cu acest aparat pot înlocui un antrenament complet la sala de forță. Dotată cu un sistem inovativ de conectare Bluetooth, sporește comoditatea de utilizare și monitorizare a activității tale. Ecranul generos, boxele incorporate, dimensiunile ergonomice și cele 15 trepte de înclinație asigură derularea unui antrenament mai productiv și interactiv.

Banda de alergat TEMPO T81

 • Suprafață potrivită de alergat
 • Mod econom
 • Dotat cu mufă audio
 • Dotat cu 3 ferestre LED
 • Detecție cu senzori de contact
Verifică prețul

Pentru zilele în care vremea de afară nu o permite sau pur și simplu sunt prea aglomerate, fă-ți antrenamentul zilnic chiar din confortul casei tale, utilizând această bandă de alergat TEMPO T81. Principalul avantaj al acesteia este sistemul IdealZONE încorporat care oferă o amortizare variabilă pentru un echilibru corect între confort și absorția foarte bună de șocuri. Pe display-ul acestei benzi de alergat îți sunt afișate ritmul cardiac, timpul, viteza, caloriile, chiar și distanța pentru o bună monitorizare a activității fizice.

Banda de alergat multifunctionala 2in1 S5001i TheWay Fitness

 • Dotată cu bluetooth
 • Senzori de puls pe mânere
 • 12 programe de antrenament
 • Înclinare: 0-15%
 • Covor de tip diamond
Verifică prețul

Banda de alergat multifuncțională 2 în1 S5001i TheWay Fitness este un element necesar pentru tine, pentru dezvoltarea stilului sănătos de viață. Această bandă de alergat este perefctă pentru utilizarea zilnic, un mare plus al ei fiind redată de faptul că este mobilă, are roți cu ajutorul cărora a poți muta și depozita unde îți este mai comod. Banda de alergat conține și accesorii pentru masaj, astfel poți face atât exerciții pe ea, cât și să te relaxezi și să îți tonifiezi excelent corpul înăinte și după antrenament.

Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A

 • Înclinare automată
 • Sistem de amortizare a șocului la alergare
 • Funcționare ușoară și silențioasă
 • Depliere automată
 • Dimensiune medie
Verifică prețul

Acest model de bandă este ideal pentru uz casnic având un motor silențios, dar suficient de puternic de 1.5 CP cât să poți beneficia de un antrenament complet. Suportă o greutate a utilizatorilor de până la 130 kg. Ca mărime este medie așa că nu ocupă mult loc, este relativ ușoară și are roți pentru transportul facil. Afișajul permite monitorizarea pulsului, vitezei, timpului, distanței parcurse, caloriilor consumate, dar și a nivelului de înclinare. Produsul vine asamblat în proporție de 95% ceea ce ușurează mult munca în momentul instalării.

Pacemaker F100 bandă de alergat

 • Usor de utilizat
 • Ușor de depozitat
 • Economisire de spațiu
 • Absoarbe șocurile
 • Mișcare liniștită a benzii
Verifică prețul

Această bandă de alergat este numai bună pentru a te menține în formă și pentru a duce un ritm de viață sănătos. Este creată din materiale de înaltă calitate oferindu-ți siguranță maximă și este dotată cu tehnologie inteligentă de ultimă genereție. Este ideală pentru toate vârstele, având diferite viteze de reglaj. Nu trebuie să îți faci griji în privința instalării, aceasta având dimensiuni reduse și poate fi la fel de simplu de mutat, datorită greutății reduse. Acum este foarte simplu să începi o viață sănătoasă.

Întrebări despre benzile de alergat pentru interior

Cât timp e recomandat să alerg zilnic pentru a avea o sănătate bună?

Pentru a avea o sănătate mai bună Organizația Mondială a Sănătății recomandă să facem mișcare fizică regulată timp de 60 minute zilnic. Foarte important este să facem încălzirea inainte de antrenament dar și să relaxăm musculatura după un efort susținut măcar 10 minute.

Se poate strânge banda de alergat pentru a ocupa mai puțin loc?

Sistemul de pliere sau depliere este foarte important pentru că poți strânge sau ascunde banda de alergare foarte rapid. Majoritatea benzilor de alergare vă oferă posibilitatea de a ridica şi fixa suprafaţa de alergare la finalul cursei. Pentru a aşeza la loc banda de alergare, aparatul este prevăzut cu un sistem care înlesneşte coborârea benzii.

Zgomotul poate deranja vecinii?

În general, benzile de alergat nu sunt zgomotoase, însă, cu cât crește viteza de alergare sau înclinația, acestea pot scoate mai mult zgomot. Cu toate acestea, o bandă de alergat nu poate să genereze atât de mult zgomot încât să enerveze vecinii sau pe cei din casă.

Dacă am o problemă există vreun sistem de urgență să opresc rapid banda?

Banda de alegere are un sistem de siguranță cu ajutorul căruia întreg sistemul se poate opri pentru a nu rănii utilizatorul în situații de urgență, spre exemplu dezechilibrări. Acest sistem se poate activa prin cheia de siguranță, sau cheia magenetică, un buton de culoare roșie, aflat în fața utilizatorului.

Pot muta ușor dintr-un loc în altul o bandă de alergat pentru interior?

Cheia unui aparat bun se ascunde însă în detalii, de aceea o bandă de alergare de interior trebuie să fie ușor de mutat. Sistemul de deplasare la majoritatea benzilor de alergare sunt echipate cu role pentru deplasare. Însă unele benzi sunt mai ușor de mutat datorită greutății scăzute.

Cum aleg cea mai bună bandă de alergat pentru interior?

Tipul de motor

La o bandă de alergat motorul este cel care pune în mișcare covorul rulat și te asistă în timpul antrenamentului. Puterea motorului este factorul decisiv în ceea ce privește calitatea aparatului. O bandă de alergare de interior trebuie să aibă cel puțin 2 CP.

Greutatea suportată

Greutatea maximă suportată de o bandă de alergare variază între 100 și 150 KG, sarcină maximă. Nu este indicat să forțăm banda cu o greutate care depășeste sarcina maximă admisă a acesteia. Există totuși și modele profesionale dedicate persoanelor care depășesc această greutate.

Programe speciale

Un plus în cazul benzilor de alergat de uz casnic este confortul pe care îl oferă opțiunile de antrenament. Cele mai bune benzi oferă programe speciale care acoperă mai multe nivele de dificultate, de la începători la avansați dar și programe care pun accentul pe rezolvarea anumitor probleme de sănătate.

Nivel de înclinare

Antrenamentele la banda de alergare pot fi dintre cele mai solicitante mai ales dacă modelul permite ajustarea înclinației. Cu cât crești nivelul înclinației cu atât scade viteza de alergare însă crește nivelul de efort depus în timpul antrenamentului dar și numărul caloriilor consumate.

Viteza maximă

Cea mai bună bandă de alergat pentru uz casnic este ea care îndeplinește nevoile utilizatorului. Dacă esti o fire atletică, antrenamentele tale sunt susținute și îți place să cresți în permanență obiectivele atunci viteza maximă pe care o poți atinge la alergare este printre cele mai importante criterii.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Rucsac De Alergare
Cel mai bun rucsac de alergare

Alergi distanțe lungi de-a lungul cărora trebuie să te hidratezi sau să-ți iei doza de energie? Rucsacul de alergare este special conceput să nu deranjeze în timpul alergării și poți păstra în el apă, medicamente, vitamine sau aparate electronice.

Cel Mai Bun Ceas Outdoor (Mers Pe Munte, Alergat etc)
Cel mai bun ceas outdoor

Ești pasionat de activități în aer liber și cauți un ceas outdoor care îți poate arăta altitudinea, localizarea, vremea și multe alte opțiuni? Vezi care sunt cele mai bune modele de ceasuri outdoor.

Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Cele Mai Bune Căști Pentru Alergare Fără Fir
Cele mai bune căști pentru alergare fără fir

Află care sunt căștile cele mai recomandate pentru alergare. Rezistente la apă, cu fixare bună în ureche sau cu funcții de anulare a zgomotului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

decathlon.ro fitlife.ro beprogressive.ro emag.ro evomag.ro biciclop.eu