Cele Mai Bune Căști Pentru Alergare Fără Fir

Cele mai bune căști pentru alergare fără fir

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

Pasionat de alergare? Află de ce îți sunt utile căștile fără fir.

Dacă îți place să alergi sau să asculți muzică la sala de fitness sau, de ce nu, acasă, un model de căști fără fir este probabil un gaget care nu trebuie să lipsească din viața ta. Ca autonomie căștile trebuie să reziste circa 20 de ore, iar ca sunet, izolarea zgomotelor de la exterior și personalizarea sunetului cu proprii tăi bași trebuie să fie niște opțiuni obligatorii. Durata de playback asigurată la o încărcare completă trebuie să fie ajutatâ de încărcarea rapidă iar un microfonul inclus asigură și posibilitatea de a raspunde la apeluri, fără a scoate telefonul din buzunar.

Rezistența la apă este unul din elementele care te va atrage să-l cumperi, mai ales pentru fanii jogging-ului sau ciclismului, indiferent dacă vorbim despre pericolul reprezentat de ploaie sau de sudoare. Să nu uităm de design, căștile trebuie să fie confortabile, versatile și practice, căștile wireless trebuie să se potrivescă perfect și elegant în viața ta, să te complimenteze. Pentru o audiție perfectă cu mult bas trebuie ca difuzoarele să fie de minim 9 mm cu frecvențe de la 20 de Hertzi, astfel sunetul este clar. Iată perechea perfectă de căști wireless sau fără fir.

Căști pentru alergat fără fir

la buget

Căşti Fără Fir Bluetooth Alergare Jogging 500 Alb KALENJI

 • Izolate fonic, asigură îmbunătățirea calității sunetului și a percepției basului.
 • Capatele din silicon sunt prevăzute cu aripioare.
 • Se recomandă depozitarea într-un spaţiu uscat, ferit de umiditate.
 • Majoritatea căștilor bluetooth permit comanda telefonului când este în buzunar.
 • Sunt compatibile majoritatea laptopurilor Apple sau Windows.
Verifică prețul

În ceea ce privește izolarea fonică, noile căști asigură o calitate îmbunătățită a sunetului și percepția basului. Setul cu cască nu poate fi mutat în timpul funcționării. Include 3 dimensiuni ale capului, iar lungimea este reglabilă, deci nu se vor mișca. Se recomandă păstrarea lor într-un loc uscat și ferit de umezeală. Pentru a putea face mișcare pe stadion, setul cu cască poate face față conexiunii de 10 m distanță fără obstacole. Telecomanda și microfonul sunt integrate direct în setul cu cască.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

JBL REFFLOW

 • Wireless
 • Asistent vocal
 • Rezistente la apă
 • Baterie rezistentă 30 ore
 • Sistem conștientizare ambientală
Verifică prețul

Căștile sunt potrivite mai ales persoanelor extrem de active datorită faptului că poți gestiona muzica sau apelurile foarte ușor cu ajutorul asistentului vocal. Se încarcă foarte rapid iar folosind carcasa de încărcare poți ajunge la o autonomie de 30 de ore de funcționare. În materie de siguranță, căștile sunt echipate cu sistem de conștientizare pentru exterior dar și pentru a purta conversații fără a fi nevoie să le scoți din urechi. Totodată ele sunt rezistente la apă și au un design modern, contemporan.

Premium

* Prezentare video mai jos

PowerBeats 3 by Dr. Dre

 • Perfecte pentru sport
 • Design simplu și rezistent la apă
 • Sunet excelent cu Bass profund
 • Încărcare rapidă
 • Baterie de lungă durată
Verifică prețul

Căștile PowerBeats 3 by Dr.Dre sunt calibrate pentru bas puternic, pornind de la frecvente de la 20 de Hertzi, iar ca autonomie excelează oferind până la 12 ore de funcționare cu bateria încărcată complet. Includ și microfon, pentru izolarea fonică dinamică și preluat apeluri. Căștile sunt rezistente la apă și transpirație și asigură durabilitatea necesară pentru antrenamente intense pe vreme nefavorabilă. Sunt niște căști dedicate în special persoanelor cărora le place basul și persoanelor cărora le place mișcarea.

Casti Bluetooth 5.0 True Wireless Blitzwolf BW-FYE7, TWS, Dual Dynamic Driver, Bas puternic stereo

 • Conexiune simplă și stabilă
 • Încărcare rapidă
 • Sunet clar și curat
 • Design inovator
 • Tehnologie revoluționară
Verifică prețul

Căștile beneficiază de tehnologie Bluetooth 5.0 ceea ce permite conectarea rapidă, redarea unui sunet de calitate cu înalte și bas puternice dar și primirea de apeluri monore pentru siguranța în timpul condusului. Căștile sunt rezistente la apă, se încarcă rapid și au o autonomie de până la 16 ore de funcționare. Căștile arată foarte bine, sunt din materiale de calitate și sunt foarte ușoare și comode. În plus funcționează la o distanță de maxim 10 m față de dispozitivul la care sunt conectate.

Casti Bose SoundSport wireless, Aqua

 • Rezistente la umezeală
 • Conectare prin Bluetooth și NFC
 • Autonomie de până la 6 ore
 • Aplicație smart pentru utilizare personalizată
 • Raza mare de acțiune wireless
Verifică prețul

Căștile se conectează la alte dispozitive prin Bluetooth și NFC. Sunt foarte confortabile datorită vârfului din silicon moale, ce are o formă unică ce se potrivește cu ușurință urechii. Se conectează cu o aplicație de unde poți personaliza setările și astfel te poți bucura de sunet de o calitate superioară. Mai mult, aplicația permite comutarea între mai multe dispzitive care sunt interconectate. În plus căștile beneficiază de tehnologia de egalizare în funcție de volum, care contribuie la calitatea sunetului redat.

Casti Alergare Wireless BOSE Sport Earbuds In Ear, Bluetooth 5.1, Touch Control, Microfon (Negru)

 • Design modern
 • Funcție bluetooth
 • Confortabil
 • Sunet clar, echilibrat
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Te-ai plictisit de antrenamentele monotone? Folosește căștile Wireless BOSE Sport Earbuds In Ear, pentru practicarea sportului mai productiv și efectiv. Sunt soluția ideală pentru motivația la un mod de viață activ. Căștile dispun de un sistem inteligent de reacționare la comenzile utilizatorului. Acestea au un sistem audio performant, ce asigură calitatea unui sunet echilibrat și asimilarea tuturor notelor. Un avantaj mai constituie rezistența acestora la apă, transpirație și praf ce le descriu perfecte pentru utilizarea lor în activitățile cotidiene.

Întrebări despre căștile de alergare fără fir

Sunt căștile sport rezistente la transpirație?

Dacă producătorul certifica faptul că aceste căști au fost fabricate la standarul IPX4, atunci, da, ele sunt rezistente la transpirație (și apă). Dacă nu, căștile, în general, tot pot sa fie folosite, însă, există riscul de a se strica destul de repede.

Cât ține bateria unor căști fara fir?

Bateria trebuie să țină minim 4 ore. În funcție de marimea căștilor și modelul bateriei, ele pot să țină și până la 20 ore. Mai trebuie menționat că ele trebuiesc oprite când nu le folosești și dacă este mai liniște în spațiul unde le folosești să mai reduci din volum pentru o viață mai lungă a bateriei.

Cât durează încărcarea unor căști fără fir?

În funcție de model / producător și mărimea acumulatorului, căștile se pot încărca în jumătate de oră (dacă au fast charging) sau chiar în câteva ore. Contează tipul portului USB (generația să fie cât mai nouă) și dacă se pot încarca prin fast charging.

Alegerea căștilor fără fir pentru alergare

Aplicarea pe ureche

Căstile se pot băga în urechi (sau se pot prinde de ureche / cap printr-o bandă specială) si vor sta fixe cât timp faci sport! Aceste produse sunt proiectate să fie ergonomice, pentru a asigura un confort sporit, potrivire perfectă și sunet foarte bun!

Autonomie baterie

Autonomia este importantă pentru când vrei să-ți cumperi o pereche de căști wireless ( fără fir ). Bateria trebuie să susțină întreaga experiență timp de minim 6 ore de ascultat muzică fără a fi nevoie de încărcare. Dar O bateria cu încărcare rapidă poată să crească autonomia cu aproape 50%.

Microfon

Unele modele au microfon incorporat. Altele nu prezintă acest feature, astfel, o să fie nevoie să vorbiți la microfonul telefonului. Dacă nu aveți acces facil la telefon, este recomandat să cumpărați o pereche de căști care prezintă un microfon incorporat.

Izolare zgomot

Izolarea zgomotului sau izolarea fonică este un element care nu trebuie să lipsească la o pereche de căști wireless. Melodiile redate vor fi foarte reale și clare ca atunci când ești live la un concert, te bucuri de fiecare moment. O să te simți motivat și dornic de a mai alerga câțiva kilometri în plus pentru că sunetul este foarte natural.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele Mai Bune Căști Over Ear Wireless cu Microfon
Căști over ear wireless cu microfon inclus

Cauți căști cu abilități de anulare a zgomotului de exterior superioare? Căștile Over Ear sunt soluția ideala și noi îți prezentăm cele mai bune modele fără cablu și cu microfon inclus.

Cel Mai Bun Stand pentru Căști cu USB
Cel mai bun stand pentru căști cu USB-uri

Îți place să ai biroul organizat? Un stand de căști de ajută să păstrezi curățenia și în același timp să mai scapi de cablurile enervante.

Cel Mai Bun Rucsac De Alergare
Cel mai bun rucsac de alergare

Alergi distanțe lungi de-a lungul cărora trebuie să te hidratezi sau să-ți iei doza de energie? Rucsacul de alergare este special conceput să nu deranjeze în timpul alergării și poți păstra în el apă, medicamente, vitamine sau aparate electronice.

Cele Mai Bune Căști cu Anulare Zgomot
Căști cu opțiunea de anulare a zgomotului

Vrei să fii sigur că atunci când îți pui căștile nu ești deranjat de zgomotul exterior? Căștile cu anulare zgomot folosesc o tehnologie modernă de care te poți bucura și tu.

Cele Mai Bune Căști Antifonice pentru Bebeluși
Cele mai bune căști antifonice pentru bebeluși

Bebelușul tău adoarme greu din cauza zgomotului din casă sau vrei să-i protejezi urechile de zgomotele făcute de vecini? O pereche de căști antifonice speciale pentru bebeluși sunt ceea ce ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe