Cele Mai Bune Căști cu Anulare Zgomot

Căști cu opțiunea de anulare a zgomotului

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 75 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi căști cu anulare a zgomotului?

De ce nu?! Dacă tot îți place și vrei să îți asculți muzica preferată neperturbat de factori externi ai face bine să îți iei o pereche de căsti cu anulare a zgomotului (sau noise cancelling). Liniștea completă este un lucru rar, indiferent unde lucrezi sau locuiești. Zgomotele de fond permanente nu sunt tocmai bune/plăcute pentru auzul și sănătatea noastră.

Spre deosebire de căștile care doar izolează zgomotul exterior folosind un design special și anumite materiale, căștile cu "active noise cancelling" folosesc puterea bateriilor pentru a bloca în mod activ zgomotele exterioare.

Urechile tale îți vor mulțumi pentru faptul că le protejezi de decibelii dăunători ai mașinilor de tuns iarba sau ai motorului avionului. În plus, atunci cănd zgomotele exterioare sunt izolate nu vei mai avea riscul să îți deteriorezi canalul auditiv din cauza faptului că erai obligat să dai volumul la maxim pentru a acoperi zgomotele înconjurătoare.

Dacă vei călători cu căștile, ar fi bine să cauți o pereche cu fir detașabil și husă de transport. În plus, o pereche de căști pliabile te vor ajuta și la o depozitare ușoară.

Cele mai bune căști cu anulare zgomot

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Sennheiser

 • Sunet stereo
 • On-ear
 • Microfon incorporat
 • Sensibilitate 108 dB
 • Bluetooth
Verifică prețul

Treci la un sunet wireless excelent cu noul HD 450BT. Indiferent dacă te relaxezi acasă sau în deplasare, te vei bucura de o combinație excepțională de versatilitate și sunet superior. Modelele HD robuste și elegante sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Transmisia perfectă este garantată de cea mai recentă tehnologie wireless, Bluetooth 5.0. Experimentează sunetul muzical suprem cu anularea activă a zgomotului și designul închis al Sennheiser HD 450 BT. Această caracteristică reduce sunetul de fundal și poți auzi fiecare detaliu al sunetului la o calitate excepțională.

Premium

Bucură-te de o experiență inedită de fiecare dată când asculți muzică cu aceste căști audio Over the Ear de la Apple, concepute și analizate în detaliu de la înveliș până la pernele extra confortabile pentru urechi cu care sunt prevăzute. Sunetul exterior este blocat cu ajutorul tehnologiei avansate de anulare activă a zgomotului. Designul este original și modern și potrivirea se face perfect pe orice dimensiune sau formă a capului. Materialul care se întinde pe bandă este realizat dintr-o plasă tricotată respirabilă pentru un plus de confort.

la buget

* Prezentare video mai jos

Sony

 • Sunet fără cusur și fără întreruperi;
 • Funcție automată de anulare a zgomotului;
 • Dotate cu doi senzori de zgomot;
 • Încărcare rapidă;
 • Funcție ''mâini libere''.
Verifică prețul

Căști audio Sony WH-CH710NB, oferă noise canceling, Google Assistant, wireless, bluetooth, NFC, autonomie de 35 ore. Sunet fără cusur și fără întreruperi. Căștile wireless cu funcție de anulare a zgomotului WH-CH710N oferă o experiența de audiție solidă, fără distrageri, oriunde v-ați afla. Cu funcția de anulare a zgomotului, oferită grație tehnologiei cu doi senzori de zgomot, și cu modul de sunet ambiental, puteți prelua controlul asupra a ceea ce auziți. În plus, cu o autonomie de 35 de ore de redare în sistem wireless, puteți asculta muzica preferată întreaga zi.


* Prezentare video mai jos

Casti audio Bose 700, Wireless, Noise cancelling, Negru

 • Prezintă un sistem de 4 microfoane de neegalat.
 • Are un sistem care preia și izolează vocea.
 • Căștile noastre sunt optimizate pentru Google Assistant și Amazon Alexa.
 • Pentru întreruperi rapide, apăsați un buton, iar Modul Conversație va pune pauză la muzică și va lasa să se auda sunetul ambiental.
 • Experimentarea unei audiție naturală și imersivă la orice volum cu egalizarea activă.
Verifică prețul

Căștile audio Bose 700, cu tehnologie wireless, noise cancelling, reprezintă o pereche de căști duse la un alt nivel. Căștile cu anularea zgomotului Bose 700 vă oferă tot ce v-ați dorit, dar și lucruri pe care nu vi le-ați imaginat ca fiind posibile. Priviți-le ca pe niște căști smart cu care țineți capul sus în lume, cu acces facil la asistența vocală. Sau efectuați un apel confidențial cu cel mai puternic sistem de microfon pentru preluarea vocii: cel mai bun sistem adaptiv de microfoane pentru o preluare superioară a vocii!

Casti Audio-Technica ATH-ANC500BT Negru

 • Noise-cancelling activ
 • Drivere 40 mm
 • Autonomie maxim 20 ore
 • Sensibilitate 96 dB/mW
 • Cablu încărcare USB
Verifică prețul

Păstrează muzica redată la nesfârșit cu cablul audio detașabil inclus, care extinde capacitatea de anulare a zgomotului până la 42 de ore. Cu conector Micro-USB și profiluri Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP asigură că nu vei pierde niciun apel pe telefon în timp ce transmiți videoclipuri pe tabletă. Gama de frecvență a căștilor este de 20-20000 Hz, cu o impedanță de 32 Ohm. Frecvența microfonului pornește de la 50-4000 Hz cu sensibilitatea microfonului de -36 dB, iar tipul direcției microfonului este omnidirecțional.

Aceste căști on-ear sunt ideale pentru călătorii și utilizare zilnică, deoarece au anulare activă a zgomotului. Acest lucru înseamnă că zgomotul ambiental este filtrat de un microfon din urechi. JBL Tune 600BTNC utilizează bluetooth pentru a te conecta fără fir la orice dispozitiv inteligent. Bateria durează aproximativ 12 ore dacă asculți fără fir și cu eliminarea zgomotului. Bateria este complet încărcată din nou în decurs de două ore. Bineînțeles, apelarea fără mâini nu este o problemă datorită butoanelor de pe căști.

Întrebări despre căștile cu anulare zgomot

Căștile anulează zgomotul sau îl izolează?

În funcție de utilizarea pe care urmează să i-o oferi, vei avea se ales între căști cu bandă pe urechi sau fără bandă în urechi, fiecare având părți bune și rele. În timp ce cele pentru bandă oferă o anulare și o calitate mai bună a sunetului, tipul în ureche este mai ușor de transportat datorită dimensiunilor lor, dar amândouă anulează sunetul.

Căștile trebuie să fie din spumă sau din cauciuc?

Există diferite tipuri de materiale utilizate atât pentru exteriorul căștilor, cât și pentru construcția componentelor interne. Cu toate acestea, unde veți observa cea mai mare diferență este în calitatea construcției pad-ului, adică căștile propriu-zise. Dacă utilizezi căști pentru bandă, acestea trebuie să fie fabricate din spumă de calitate.

Diferă prețul în funcție de culoare?

Anularea activă a zgomotului este un detaliu care a fost în vogă de câțiva ani în aproape orice tip de căști pe care vi le puteți imagina. Este definit ca „un sistem care vă permite să anulați zgomotul nedorit” și ne oferă anumite multe avantaje, dar prețul lor nu este influențat se culoare, ci ne tehnologia pe care o dețin și de marimea lor.

Căștile au și microfon încorporat?

Căștile care anulează zgomotul au cel puțin două microfoane capabile să ridice și să diferențieze între sunetul ambiental, sunetul emis de tot ceea ce ne înconjoară, și, de exemplu, propria noastră voce. Astfel prin suprapunerea zgomotului ambiental și prelucrat de microfoane cu cel pe care îl auzim prin urechi, rezultă „ zgomot anulat”.

Se găsesc căști cu anulare a zgomotului wireless?

Căștile pot funcționa fie cu baterii, fie au un acumulator încorporat ce poate fi reîncărcat și se găsesc în cele mai diverse forme: de la design mai neutru/business la un aspect fashion & streetwear, cu funcții bluetooth/wireless sau cu fir. Autonomia variază de la câteva ore, până la o zi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele Mai Bune Căști Pentru Alergare Fără Fir
Cele mai bune căști pentru alergare fără fir

Află care sunt căștile cele mai recomandate pentru alergare. Rezistente la apă, cu fixare bună în ureche sau cu funcții de anulare a zgomotului.

Cele Mai Bune Căști Antifonice pentru Bebeluși
Cele mai bune căști antifonice pentru bebeluși

Bebelușul tău adoarme greu din cauza zgomotului din casă sau vrei să-i protejezi urechile de zgomotele făcute de vecini? O pereche de căști antifonice speciale pentru bebeluși sunt ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Stand pentru Căști cu USB
Cel mai bun stand pentru căști cu USB-uri

Îți place să ai biroul organizat? Un stand de căști de ajută să păstrezi curățenia și în același timp să mai scapi de cablurile enervante.

Cele Mai Bune Căști Over Ear Wireless cu Microfon
Căști over ear wireless cu microfon inclus

Cauți căști cu abilități de anulare a zgomotului de exterior superioare? Căștile Over Ear sunt soluția ideala și noi îți prezentăm cele mai bune modele fără cablu și cu microfon inclus.

Cele Mai Bune Căști In-Ear Wireless
Cele mai bune căști wireless in-ear

Îți dorești o pereche de căști fără fir care să-ți permită să faci activități fără să te încurce? Află care sunt cele mai bune căști in-ear.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe