Camera Copilului

Camera copilului tău este foarte importantă atât pentru tine, cât și pentru el. Știai că somnul acestuia poate fi influențat de aspectul camerei tale ? Aici poți găsi lămpi și veioze care va face ca somnul copilului tău să fie liniștit și odihnitor, paturi care au diverse forme desprinse din desene animate, birouri care mai de care mai inventive și mai atractive pentru copilul tău. Dacă vreodată ai nevoie de inspirație și idei nu ezita să intri în această secțiune, poți foarte bine să vizualizezi articolele și alături de copilul tău, daca acesta are o vârstă mai mare astfel încât îți poate spune ce îți dorește.

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Modificat pe 01 mai 2022 de Ilinca Matei
Covorul în camera copilului nu trebuie să aibă un rol numai estetic ci și practic. De multe ori copii au tendința de a se juca pe jos și este important ca materialul covorului să nu se descompună ușor.
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Modificat pe 28 aprilie 2022 de Theo Dobre, Ana Antonescu
Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Modificat pe 06 aprilie 2022 de Helena Agape
Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.
Lampă de veghe pentru bebeluși

Lampă de veghe pentru bebeluși

Modificat pe 08 decembrie 2021 de Ildiko Popescu
Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.