De ce să-i cumperi copilului un pat în formă de mașină?

Aceste paturi sunt ideale pentru copilul tău și reprezintă acel spațiu miraculos în care el se simte confortabil și în siguranță. Modul în care alegi să integrezi mobila în spațiul de odihnă al copilului tău poate face diferența. Un pat-mașinuță rezistent și cu un design spectaculos este pe gustul oricărui copil, fie el băiat sau fată. Paturile sunt destinate copiilor deoarece au marginile rotunjite, ceea ce face imposibil de lovit copilul dumneavoastră. Sunt multe modele de mașini de acest fel, alege-l pe cel potrivit cu ajutorul copilului tău.

De exemplu, pentru micuții ce visează să ajungă pompieri paturile ce arată ca mașina pompierilor este alegerea perfectă. Băiețelul dumneavoastră va adora acest pat-mașinuță deoarece imită până în cele mai mici detalii aspectul unei utilitare reale. Cel mic va fi foarte încântat. Este ușor de asamblat cât și de întreținut, se curăță cu o lavetă sau cu un prosop de hârtie ușor umed. Citiți cu atenție specificațiile produsului înainte de cumpărare, nu toate paturile vin cu saltea și perne incluse!

Cele mai bune paturi pentru copii în formă de mașină

1. Coupe Red PREMIUM

Patul face parte din colecția de paturi Carbed, ce se caracterizează prin finisaje spectaculoase și design unic. Datorită formei, modelului și culorii, patul aduce bucuria pe chipul oricărui copil. Acest model din pal suprapus pentru copii Coupe Red se remarcă prin aspectul estetic și atractiv. Salteaua de sus are dimensiunile de 190 x 90 cm iar salteaua de jos are dimensiunile 180 x 90 cm. Greutatea maximă suportată de pat este de 200 kg fiind realizat din pal cu grosimea de 18 mm, metal și plastic. Patul conține suportul pentru saltea.

2. Coupe White BEST CHOICE

Pat din pal pentru copii Coupe White, 190 x 90 cm. Colecția de paturi Carbed este caracterizată de finisajele spectaculoase și un design unic, pe gustul copiiilor! Datorită formei, a modelului dar și a culorii, acest model de pat va aduce bucurie pe chipul copilului tău. Dimensiun: Pentru saltea 190 x 90 cm: lungime: 208 cm, lățime: 109 cm, înălțime căpătâi: 80 cm. Înălțimea cadrului este de 59,2 cm, picioarele au o înălțime de 40,4 cm. Patul are o greutate de 60 KG și suportă o greutate maximă de 180 - 200 kg.

3. Pat de copii cu birou tip mașină de poliție, 90x200 cm

Patul cu design deosebit - cu birou tip mașină de poliție - este un model care va fi pe placul copiilor și va deveni principalul punct de interes al dormitorului. Este confortabil, realizat din materiale calitative, într-o construcție rezistență, conceput cu balustradă pe ambele părți pentru siguranță maximă. Șipcile de susținere sunt rezistente la uzura zilnică și asigură confortul necesar în timpul somnului. Patul este prevăzut cu un birou și scaun mic în interior, iar cei mici vor avea un loc potrivit pentru studiu, lectură sau pictură. Cadrul de pat este potrivit pentru dimensiunea de saltea 90 X 200 cm, fiind nevoie să o achiziționezi separat (pachetul de livrare nu include salteaua).

4. Pat masina LA BUGET

Acest model de pat pentru copiii are un design atractiv și va aduce zâmbete și încântare pentru micuțul tău. Camera acestuia poate să devină acel spațiu miraculos în care acesta să se simtă confortabil și în siguranță. Modul în care alegi să integrezi mobila în spațiul de odihnă al copilului tău poate face diferența! Astfel, îți propunem un stil de mobilare vesel, cu un pat rezistent care are un design spectaculos ce este pe gustul oricărui copil, fie el băiat sau fată! Lungimea este de 225 cm, lățimea de 105 cm, iar înălțimea de 60 cm.

5. Pat pentru copii Batcar 52x171 cm

Pat pentru copii Batcar 52x171 cm. Un super pat, care va aduce zâmbete și încântare pentru micuțul tău! Camera acestuia poate să devină acel spațiu miraculos în care acesta să se simtă confortabil și în siguranță. Dar pe lângă aceasta, cel mic trebuie să nu fie plictisit de mobilierul din cameră. Astfel, îți propunem un stil de mobilare vesel, cu un pat rezistent care are un design spectaculos ce este pe gustul oricărui copil, fie el băiat sau fată! Mărime: 52x171 cm (lungime 171 cm/lățime 52 cm/înălțime 84 cm).

6. Patut multifunctional Step2 Masina sport, 60 x 227.3 x 125.1cm, multicolor, MGC

Patul este o alegere bună atunci când vrei să treci cu ușurință de la pătuțul de copilaș la patul de copil mare doar prin înlocuirea saltelei. Totul datorită designului flexibil care este foarte asemănător cu cel al unei mașini de curse cu roți și faruri. Atunci când este folosit ca pătuț pentru copilul mic, rămâne lângă partea de la picioare o pistă de curse modelată pentru jocul cu mașinuțe. Părțile laterale mai înalte ale pătuțului îl fac pe copil să se simtă mai în siguranță. Conține peste 50 de abțibilduri colorate cu nume foarte cunoscute.

7. Pat pentru copii Speed 52x171 cm

Patul este o alegere minunată pentru copilul tău, datorită formelor ovale, marginilor moi și a unui cadru flexibil, ce oferă confort dar și siguranță copilului în timpul somnului și jocului. Grafica este securizată cu un laminat, ceea ce îl face durabil și rezistent la abraziune. Înălțimea corectă a părților laterale ale patului previne căderea copiilor în timpul somnului iar formele ovale îl fac extrem de sigur. Patul necesită asamblare, cadrul este din placaj laminat de calitate, PVC, ABS iar salteaua este inclusă.

8. Pat copii masina Light MG 3d

Acest pat tip mașină este fabricat din PAL laminat (clasa de emisii E-0,5), are un design modern ce asigură și confort alături de siguranță în timpul somnului celor mici. Panourile laterale reprezintă un element de siguranță, blocând alunecarea copilului din pat în timpul nopții. Acest model include 4 roți 3D din plastic, faruri LED dar și lumini LED pentru ca cel mic să fie atras să doarmă în camera lui și să aibă parte și de o experiență plăcută de joacă, cât mai mult timp. Saltea recomandată este de dimensiunea 160x70 cm.


Întrebări despre paturile în formă de mașină

Ce dimensiuni are?

Dimensiunea paturilor în formă de mașină, variază de la unul la celălalt. Lungimea recomandată este de 2 m, lățimea de 1, 2 m iar înălțimea de 60 cm. Cu cât este mai jos, cu atât copilul dumneavoastră este mai în siguranță. Salteaua are, în general, 2 m lungime și 90 cm lățime.

Vine la pachet cu saltea?

Somnul copilului va depinde foarte mult de calitatea saltelei și de măsura în care aceasta îi poate susține o poziție corectă în timpul somnului, și să fie special recomandată pentru copii. Salteaua poate fi cumpărată separat, având dimensiuni normale, de pat pentru copii.

Ce greutate suportă?

Greutatea suportată de un astfel de pat variază de la un model la altul, unele paturi suportă maxim 40 kg, altele chiar și 70 kg. Pentru a fi sigur de ce cumperi, citește cu atenție fiecare specificație a produsului, paturile variază și la dimensiuni și vârstă.

Vine gata asamblat?

Patul în formă de mașină se livrează demontat. Montarea acestuia este ușoară, venind împreună cu un kit de instalare, nu este nevoie de un profesionist, o poți face chiar tu. Atenție la orice specificație a produsului, pernele și salteaua s-ar putea să nu fie incluse.

Cu ce se curăță suprafețele patului?

Multitudinea de culori în care lemnul sau plasticul poate fi prelucrat poate crea efectul perfect pentru orice dormitor de copil. Sunt ușor de asamblat, au un preț mai accesibil decât variantele competitive și sunt foarte ușor de întreținut și de curățat, simplu, cu o cârpă ușoară, uscată.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe