?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.

Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 137 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Alina Tudornic
Alina Tudornic

Utilitatea unei olițe portabile cu pungi

Vine un moment în viața fiecărui părinte când copilul trebuie să deprindă obiceiul folosirii toaletei în locul scutecelor. Așa că orice ajutor în acest sens e binevenit. Cu atât mai mult o oliță portabilă, care e de folos mai ales când ești într-o vacanță cu familia sau într-un loc fără prea multe facilități. Designul atractiv, dar și faptul că poate fi folosită fără constrângeri de locație pot face diferența. Unul din cele mai importante beneficii este spațiul mic pe care îl ocupă o oliță portabilă dar și ușurința cu care se montează și se demontează punga.

Ca greutate, acestea nu depășesc câteva sute de grame. Un alt aspect important ar fi igiena, pentru că poți arunca cu ușurință punga după folosire fără să fie nevoie să petreci mult timp ca să cureți dispozitivul, mai ales dacă ești în deplasare. În plus, acest produs se poate folosi și pe toaleta adulților, așa că micuții pot imita gesturile părinților ceea ce e mult mai interesant pentru ei și astfel procesul de renunțare la scutec poate fi mai scurt.

Ce modele de olițe portabile se găsesc în România?

Cel mai bun

Potette Plus Economic

Olița portabilă Potette Plus este ideală pentru călătorii , plimbări sau pentru atunci când nu ai acces la o toaletă igienică. Realizată din materiale de calitate și viu colorată olița e gata să se “împrietenească” repede chiar și cu cei mai reticenți dintre micuți. Pungile biodegrabile aflate în pachet fac ca această oliție să fie indispensabilă pentru părinți. Ușor de curățat practică și igienică.
Verifică prețul

Oricât de amuzantă ar parea această afirmație pentru un necunoscător, momentul renunțării la scutec și al folosirii oliței este una dintre marile pietre de încercare din viața oricărui părinte.

la buget

* Prezentare video mai jos

Potette Plus

Este un model simplu, dar care conferă un nivel crescut de confort pentru copil și posibilitatea de curățare igiennică și cu minimum de efort pentru părinți. Se folosește îm preună cu pungile de unică folosință cu bază absorbantă pe care le poți arunca la gunoi ca pe un scutec.
Verifică prețul

Tranziția de la scutec la oliță este una care marchează o etapă foarte importantă din viața oricărui copil, și părinte. Olița are un design solid, echilibrat și jucăuș. Frumos colorată atrage copilul dar este și practică.

Premium

Potette Plus Premium

Olița multifunctională cu perioadă îndelungată de utilizare. Se poate converti din oliță în reductor cu înalțător. Olița are un design amuzant și prietenos și previne stropirea multumită formei speciale. Poate fi folosită pentru copii cu greutatea de maxim 35 kg dar mai ales atunci când vrei să incepi antrenamentul la oliță.
Verifică prețul

Olița este realizată din materiale premium de cea mai bună calitate și foarte ușor de asamblat, deci este foarte practică, perfectă pentru călătorii sau plimbări atunci când nu dispui de o variată igienică de a salva situația.

Pungi biodegradabile de unica folosinta Potette Plus - 30 buc/set

Sunt de cea mai bună calitate pentru că au o parte absorbantă care reține lichidul, au un parfum discret pentru a ascunde mirosurile și după ce treaba e gata se leagă imediat. Aceste pungi ne sunt indispensebabile mai ales in călătorii pentru că sunt practice și igienice, plus că ele sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de olițe, chiar și cele portabile. Toată familia de la mic la mare este fericită.
Verifică prețul

Pungile biodegradabile ne-au făcut viața mai ușoară. Simplu de folosit, o desfaci o prinzi cu cele 2 mânere de oliță și gata.

Întrebări despre olițele portabile

Până la ce vârstă sunt funcționale olițele portabile?

O oliță pliabilă care este ușor de folosit oriunde și oricând este nevoie de ea poate fii utilizată pana la vârsta de 6 ani.
În manual scrie că poți utiliza olița de la 6 luni si până la o greutate maximă de 22 kg. Mai ales un model de oliță care poate fi folosită și ca reductor pentru un WC de dimensiuni normale .

Cât costă un set de pungi pentru olițele portabile?

Un set de 30 bucăți de pungi biodegradabile pentru olițele portabile costa aproximativ 50 RON. Pungile din set sunt de calitate bună, se potrivesc la majoritatea tipurilor de olițe, sunt ușor de folosit, foarte absorbante, practice și igienice, deci sunt ideale pentru călătorii.

Se poate plia pentru a încăpea mai ușor în bagaj?

Olița se poate plia pentru a fi ușor de transport, ea poate chiar încăpea într-un bagaj, troler, de dimensiune medie pentru a te salva în orice călătorie de situațiile delicate care pot apărarea la tot pasul. Plus ca poate fii folosită și ca reductor de WC normal.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cărucior Copii 3 in 1 (Somn + Plimbare + Scaun Auto)
Cărucioare pentru copii transformabile 3 în 1

Fă o alegere înțeleaptă și alege un cărucior transformabil și multi funcțional. Ai tot ce îți trebuie într-un singur loc și în același stil / design.

Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii
Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Îți dorești o dantură îngrijită pentru copilul tău? O periuță electrică este primul lucru pe care trebuie să-l cumperi din momentul în care începe să se spele singur/ă pe dinți.

Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Cea Mai Bună Stație de Încărcare Mașini Electrice pentru Acasă
Stații de încărcare mașină electrică pentru acasă

Stațiile de încărcare pentru uz casnic funcționează pe 220v sau 380v și sunt varianta cea mai rapidă și eficientă pentru a-ți putea încărca mașina la tine în curte. Află care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra astăzi.

Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe