Cel Mai Bun Scaun de Bicicletă pentru Copii

Scaune sigure de bicicletă pentru plimbarea copilului

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Plimbarea copilului pe bicicletă într-un mod sigur (scaune speciale pentru copii)

Pentru cei care iubesc ciclismul, nu este nimic mai bun decât să mergi într-o nouă călătorie. Dar cum să o faci când ai un copil?
Răspunsul este - scaunele speciale pentru biciclete. Ele sunt special concepute pentru siguranță și confortul copilului.

Este important că scaunul să aibă o formă anatomică și o căptușeală moale specială în interior. Trebuie să existe spațiu suficient între spate și ancorajul centurii. Multe modele au spătar reglabil pentru înălțime. Pentru o protecției maximă a copilului în timpul călătoriei pe bicicletă, este nevoie de o cască specială, potrivită dimensiunii capului. Forma scaunului trebuie să permită folosirea acestuia: un bebeluș care poartă o cască ar trebui să fie așezat confortabil și înclinat înapoi. Pentru picioare trebuie asigurată o protecție pe trei laturi, plus curelele de fixare pentru a împiedica pătrunderea acestora în roată.

Scaune pentru plimbarea copilului pe bicicletă

Cel mai bun

Scaun copii HAMAX CHILL HAMAX

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Protecție sporită
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Acest produs este special conceput pentru copii cu vârsta cuprinsă între 9 luni și 4/5 ani, cu o greutate de maxim 22 kg. Este ușor de instalat datorită sistemului de prindere modern și totodată extrem de sigur, asigurându-i copilului tău protecție maximă datorită curelelor de fixare pentru picioare și cele pentru corp. Scăunelul este fabricat după modelul englez, îndeplinind toate certificatele de normă europeană. De acum va fi o plăcere să îl scoți pe cel mic la o plimbare prin oraș sau în aer liber.

la buget

Scaun copii cadru 100 ELOPS

 • Fabricat din polipropilenă
 • Rezistență sporită
 • Este reglabil
 • Ușor de instalat
 • Include pernă confortabilă
Verifică prețul

Acest produs este destinat utilizării pe bicicletă la o plimbare în parc sau în timpul unei drumeții. Scaunul pentru copil este confortabil datorită formei ergonomice și mai conține o pernă ventilată. De asemenea, este reglabil și se poate adapta formei corpului celui mic datorită chingilor și a suportului pentru picioare. Este ideal pentru conformațiile copiilor între 9 luni și 4-5 ani, cu o greutate maximă de 22 kg. Mai mult, este compatibil cu tuburile de 28-35 mm și folosește un dispozitiv de fixare pe cadru.

Premium

* Prezentare video mai jos

THULE YEPP NEXXT MAXI

 • Greutate redusă
 • Design modern
 • Confort sporit
 • Pentru copii cu vârsta între 9 luni și 6 ani
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Acest scaun destinat transportului copiilor este ușor și extrem de rezistent datorită materialelor de înaltă calitate din care este fabricat, oferindu-i în acest fel siguranță și protecție maximă. Este destinat montării pe portbagajul din spatele bicicletei fiind ușor de fixat datorită sistemului de prindere modern. Oferă confort sporit datorită copitonajului de pe interior și siguranță crescută datorită curelelor de prindere, destinate picioarelor și corpului. De acum îți poți scoate copilul la plimbare în deplină siguranță.

Scaun Bicicleta Bobike ONE maxi 1P cu prindere pe Cadru si Portbagaj Negru

 • Scaun cu prindere pe cadru și portbagaj
 • Este potrivit pentru utilizarea în oraș
 • Face mersul pe bicicletă o plăcere
 • Îți oferă siguranță
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Acest produs are o rezistență sporită, datorită plasticului dur din care este fabricat. Este ușor de instalat și de utilizat, oferindu-i copilului tău siguranță maximă atunci când îl scoți la plimbare prin oraș, indiferent că este zi sau noapte. Acest scaun este fabricat după modelul olandez, elegant și modern fiind dotat cu bretele moi și confortabile , iar sistemul pentru blocarea picioarelor este foarte simplu de folosit. Așadar, acest scaun îndeplinește toate condițiile de siguranță și este potrivit pentru copii de la 9 luni până la 6 ani.


* Prezentare video mai jos

Polisport Koolah FF

 • Sistem de siguranță reglabil in 3 puncte
 • Pernă moale în zona lombară
 • Element reflectorizant în spate
 • Picioare protejate de contactul cu roata
 • Suport pentru picioare reglabil in 4 poziții
Verifică prețul

Scaunul de bicicletă Polisport Koolah FF este un model distribuit în peste 70 de țări din întreaga lume. Suportul de pe cadrul bicicletei permite instalarea și dezinstalarea scaunului în câteva secunde, fără a fi nevoie de scule pentru montare. Pentru siguranța copilului, scaunul de bicicletă Koolah FF are un sistem de siguranță reglabil în 3 puncte și suporturi pentru picioare reglabile în 4 poziții, care protejează picioarele copilului de contactul cu roata. Montarea scaunului se face pe cadru, ceea ce înseamnă că este compatibil atât cu bicicletele cu portbagaj, cât și cu cele fără.

Scaun bicicleta pana la 22kg Bellelli Tiger Standard B-Fix Yellow Hi-Viz

 • Cadru din plastic solid
 • Ușor de instalat
 • Sigur și confortabil
 • Susține până la 22 kg
 • Spătar reglabil
Verifică prețul

Acest scaun de bicicletă de culoare galbenă este ideal pentru copiii de maxim 22 kg. Dacă nu știai este omologat în conformitate cu Regulamentul European EN 14344 si respectă toate regulile de protecție și siguranță. Marca Bellelli este specializată în produse pentru copii și asigură rezistență, siguranță, confort. Produsul a fost creat cu atenție la detaliile cum ar fi stabilitatea și confortul în timpul călătoriei, dar și un design modern. Este ușor de montat pe cadrul bicicletei în partea din spate.

Întrebări frecvente despre scaunele de bicicletă pentru copii

Cât de sigur e modul de prindere al copilului?

Modurile de prindere pot varia de la o gamă la alta de produse. Fiind vorba de copii, aceste sisteme de prindere sunt gândite în așa fel încât să fie cât mai sigure. Dacă urmărești pașii din instrucțiuni și montezi bine scaunul, iar copilul este corect amplasat, poți să stai fără griji.

Copilul va sta confortabil?

Ca orice produs existent, cu cât este mai scump, cu atât calitatea este mai bună. Un produs bun nu va pune probleme în a crea un spațiu inconfortabil pentru copilul tău. Nu uita totuși să lași spațiu suficient copilului tău pentru a se simți cât mai bine.

E dificil de pedalat cu un astfel de scaun montat?

Nu este absolut deloc dificil de pedalat. De fapt, nu intervine ca o piedică în pedalare, ci mai degrabă intervine în forța necesară pentru deplasare. Daca vreodată ai cărat un rucsac în spate în timp ce pedalai și nu ți s-a părut dificil, atunci poți sta fără griji.

De la ce vârsta e recomandată plimbarea copilului pe bicicletă?

După vârsta de 1 an- 1 an și jumătate, copiii dezvoltați normal din punct de vedere staturo-ponderal, vor fi capabili să își mențină corpul în echilibru pe scăunelul specializat. Se recomandă atenție sporită și plimbări cât mai relaxante alături de copilul tău.

Criterii importante în alegerea unui scaun de bicicletă pentru copil

Poziție montare

Poziția de montare a scaunului poate varia în funcție de modelul pe care îl selectezi. Este foarte important să citești înainte de achiziționarea produsului care este poziția de montare. Obligatoriu trebuiesc urmăriți toți pașii din instrucțiunile produsului pentru o siguranță sporită.

Tip montare

Siguranța copilului tău primează întotdeauna! Optează pentru un scaun cu montare pe cadru care va permite un echilibru mai bun copilului tău, menținut fiind și de corpul tău sau brațe în caz ca se sperie sau se agită (față de cele cu montare pe portbagaj sau ghidon care nu au acest avantaj).

Greutatea copilului

Conform legislației în vigoare și a standardelor de siguranță, se consideră că scaunul frontal trebuie folosit doar pentru copii cu greutate până în 15 kilograme. Pentru copii cu greutate între 18 și 30 de kg se recomandă ca montarea să se facă în partea din spate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Cea Mai Bună Sanie de Copii cu Sac Îmblănit
Sanie pentru copii cu sac îmblănit

Vrei ca plimbarea cu sania să fie o plăcere? Alege o sanie de plimbare cu sac îmblănit iar copilul tău se va bucura de plimbare și va uita de frigul de afară.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe