Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii

Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Modificat la 07 aprilie 2022
Articol evaluat de 12 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-i montezi copilului un leagăn în grădină?

Dacă ai grădină, poți petrece cât mai mult timp posibil afară, în aer liber, înconjurați de mult verde și de natură. În plus, poți invita și prietenii pentru a se bucura împreună cu tine și cu cei mici. Leagănul de grădină se numără printre cele mai apreciate obiecte de mobilier outdoor, datorită confortului oferit și asocierii copiilor cu locul de joacă favorit.

Disponibil într-o varietate de modele și stiluri, un astfel de produs este cu atât mai ușor de ales, cu cât știi câte ceva despre elementele care definesc calitatea și siguranța oferită. Leagănul trebuie să aibe un suport solid și stabil cu stâlpi sau picioare puternice și o bază cât mai largă pentru a preveni răsturnarea. Binențeles nu uita de elementele de siguranță, cum ar fi un ham de prindere sănătos pentru a preveni alunecarea copilului din scaun.

Întotdeauna trebuie să cumperi un leagăn nou, nu la mână a doua. Leaganele mai vechi s-ar putea să aibe piese sau părți stricate sau slăbite care măresc riscul ca bebelușul sau copiulul tău să cadă.

Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Cel mai bun

Leagan cu cadru metalic Allegro

 • Structură stabilă
 • Frumos colorat
 • Include ancore
 • Protecție la coroziune
 • Pentru un singur copil
Verifică prețul

Aceast leagăn cu cadru metalic pentru copii cu vârsta de peste 3 ani., are o structura metalică stabilă de diametru 50 mm, bara trasnsversală și 40 mm picioarele, cu o rezitență la coroziune de 10 ani. Pachetul include cadrul și un leagăn standard drept, pentru un singur copil, astfel greutatea maximă recomandată fiind de maxim 50 kg. Sunt incluse ancore pentru prins în ciment, sau ancore pentru sol și pământ, fiind foarte ușor de montat, având dimensiuni totale de 132x190 cm și înălțimea de 190 cm.

la buget

vidaXL Leagăn de o persoană, portocaliu

 • Diametru bară transversală: 3,8 cm
 • Diametru țeavă de cadru în formă de A: 2,8 cm
 • Diametru bară transversală de cadru în formă de A: 1,9 cm
 • Greutate maximă suportată: 45 kg
 • Scaun de leagăn proiectat ergonomic
Verifică prețul

Micuții din familia ta vor adora acest leagăn minunat. Poți fi sigur că achiziționarea acestui set va fi o investiție de durată, datorită structurii sale rezistente din oțel și a scaunului din plastic de bună calitate. Leagănul va sta foarte bine fixat pe bara transversală solidă în formă de A cu șuruburi, cârlige și frânghii rezistente. Setul include dispozitivele de fixare la sol, precum și toate accesoriile de montare necesare. Este simplu de montat și nu necesită ajutor specializat. Greutatea maximă suportată este de 45kg.

Premium

Leagan Metalic Dublu cu Balansoar pentru Exterior Venus

 • Leagăn metalic solid
 • Dublu cu balansoar
 • Tratat pentru rezistență
 • Cabluri ajustabile
 • Montare rapidă
Verifică prețul

Copiii iubesc leagănele clasice din parcurile de joacă, însă cu acest leagăn fantastic dublu, nu mai este nevoie să mergi în parc. Doar montează-l și distracția va fi garantata la tine acasă, până când soarele apune. Spătarul este întărit, pentru o poziție a spatelui cât mai sigură. Cadrul de oțel durabil cu acoperire cu pulbere, oferă o mai mare protecție UV. Scaunul copilului are o suprafață ergonomica, fabricata din material textil, cu o susținere ridicată a spatelui, care încapsulează copilul pentru a asigura securitate maximă în timpul jocului.

Leagan multifunctional pentru junior 1-5 ani 30 kg testat TV Rheinland Grey Stars Incababy

 • Rezistent
 • Confort sporit
 • Aspect modern
 • 2 puncte de suspensie
 • Materiale premium
Verifică prețul

Leagăn multifuncțional pentru junior 1-5 ani 30 kg testat TV Rheinland Grey Stars Incababy. Acest leagăn oferă copilului experiență unică de a se relaxa și legăna în interiorul casei, astfel bucurându-se de copilărie chiar și atunci când este o vreme urâtă afară. Leagănul are inclus un suport din materiale moi și o pernă care oferă sprijin spatelui și gâtului copilului, pentru o siguranță cât mai mare și confortabilitate extinsă pentru copil. Greutatea maximă susținută este de 30 kg, astfel copilul îl va putea folosi mai mult timp.

Leagan cuib Springos, 100 cm, Albastru-negru

 • Leagăn tip cuib
 • Spațios 100 cm
 • Sarcină maximă de 150 KG
 • Ușor de curățat
 • Prindere tavan
Verifică prețul

Leagănul cuib de la Springos reprezintă alegerea potrivită pentru casa sau grădina ta și poți fi sigur că va fi adorat de întreaga familie. Este extrem de ușor de montat și vine dotat cu toate accesoriile. Materialele folosite sunt de înaltă calitate, astfel poți fi sigur că este o investiție de lungă durată. Nu necesită întreținere specială, constantă sau dificilă. Greutatea maximă suportată ajunge până la 150 kg. Este stabil și rezistent, iar copilul tău va fi în siguranță în el. În plus, datorită designului, legănatul va fi extrem de confortabil.

Leagan de gradina MyKids Multicolor

 • Multicolor
 • Coș de baschet inclus
 • Stabil și solid
 • Sisteme de protecție copii
 • Instalare rapidă
Verifică prețul

Leagănul MyKids cu coș de baschet atașat, va deveni locul preferat de joacă al copilului tău, îi va aduce o mare bucurie și îl va ține ocupat zeci de minute. Fie că vei dori să îl montezi în grădină sau în casă, leagănule este extrem de stabil și rezistent, astfel poți fi sigur că ai făcut alegerea corectă achiziționându-l. Nu absoarbe apa sau alte substanțe și este rezistent UV, ceea ce înseamnă că nu își va schimba culorile, formele sau funcționalitatea. Un alt avantaj este acela că se întreține și curăță foarte ușor.

Complex de leagane pentru 6 copii Luca

 • Dotat cu spătar
 • Include opritor T în față
 • Cadru metalic solid
 • Sigur
 • Anti coroziv
Verifică prețul

Complexul de leagăne Luca este potrivit pentru 6 copii! Include două leagăne drepte - standard, un leagăn dublu Sky Scooter, un leagăn tip nacelă și un leagăn pentru bebeluși și copii mici, prevăzut cu spătar și opritor de tip T în față. Copiii tăi își pot invita chiar și prietenii la joacă, iar distracția nu are limite. Pentru că siguranța este pe primul loc, cadrul metalic este foarte solid, iar cei mici se vor putea juca fără oprire, timp îndelungat. Este potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani.

Întrebări frecvente despre leagănele de exterior pentru copii

Cât de important este cadrul unui leagăn de exterior pentru copii ?

Leagănul pentru copii trebuie să aibe stâlpi rezistenți și o bază solidă, astfel încât să fie foarte greu de răsturnat, chiar dacă copilul se va apleca în scaun în orice direcție.

Ce elemente de siguranță are un leagăn de exterior pentru copii ?

Leagănele pentru copii trebuie să aibă o centură de prindere fixă. Unele modele au o centura de prindere peste umăr în 5 puncte, pentru că îl împiedică pe copil să cadă.

Din ce material sunt realizate leagănele de exterior pentru copii ?

Materialul pe care îl vei alege depinde de modelul leagănului de grădină, dar selecția va fi făcută și în funcție de durabilitate și preț, adică lemn sau un metal solid.

Ce tip de leagăne se pot monta pentru o utilizare în grădină ?

Nu este o noutate să spunem că un model pentru un singur copil este cel mai răspândit tip de leagăn de grădină. Deoarece designul este potrivit pentru cele mai multe familii din România, însă există cu 2 sau 3 locuri și chiar cu un leagăn tip balansoar pe mijloc pentru bebeluși.

Ce dimensiune au aceste leagăne de exterior pentru copii ?

Este ușor să găsești un leagăn cu o dimensiune care să se potrivească nevoilor tale. De regulă acestea sunt exprimate în funcție de numărul de copii care îl pot utiliza simultan. Astfel un leagăn de grădină va putea fi cu un loc, cu două locuri, trei sau patru.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cel Mai Bun Programator de Irigații pentru Grădină
Cel mai bun programator de irigații pentru grădină

Apa este elementul cel mai important de care are nevoie grădina ta pentru a fi sănătoasă și îngrijită. Programatorul de irigații te scapă de efort și de bătăi de cap pentru acest aspect.

Cel Mai Bun Pat De Grădină
Cel mai bun pat de grădină

Nimic nu e mai relaxant decât un somn de prânz în aer liber, direct la tine pe terasă / în grădină. Află ce fel de paturi de grădină poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Proiector LED de Exterior cu Senzor de Mișcare
Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior

De ce să lași lumina aprinsă tot timpul când poți avea un proiect LED care se aprinde și se stinge automat în funcție de mișcările surprinse?

Cel Mai Bun Cărucior De Grădinărit
Cel mai bun cărucior de grădinărit

Transformă activitatea de grădinărit într-una mai puțin solicitantă cu ajutorul unui cărucior de grădinărit. Cu ajutorul acestuia vei face mai puțin efort și îți va ușura munca.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe