Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii

Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Modificat la 16 aprilie 2021
Articol evaluat de 12 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-i montezi copilului un leagăn în grădină?

Dacă ai grădină, poți petrece cât mai mult timp posibil afară, în aer liber, înconjurați de mult verde și de natură. În plus, poți invita și prietenii pentru a se bucura împreună cu tine și cu cei mici. Leagănul de grădină se numără printre cele mai apreciate obiecte de mobilier outdoor, datorită confortului oferit și asocierii copiilor cu locul de joacă favorit.

Disponibil într-o varietate de modele și stiluri, un astfel de produs este cu atât mai ușor de ales, cu cât știi câte ceva despre elementele care definesc calitatea și siguranța oferită. Leagănul trebuie să aibe un suport solid și stabil cu stâlpi sau picioare puternice și o bază cât mai largă pentru a preveni răsturnarea. Binențeles nu uita de elementele de siguranță, cum ar fi un ham de prindere sănătos pentru a preveni alunecarea copilului din scaun.

Întotdeauna trebuie să cumperi un leagăn nou, nu la mână a doua. Leaganele mai vechi s-ar putea să aibe piese sau părți stricate sau slăbite care măresc riscul ca bebelușul sau copiulul tău să cadă.

Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Cel mai bun

Leagan cu cadru metalic Allegro

 • Structură stabilă
 • Frumos colorat
 • Include ancore
 • Protecție la coroziune
 • Pentru un singur copil
Verifică prețul

Aceast leagăn cu cadru metalic pentru copii cu vârsta de peste 3 ani., are o structura metalică stabilă de diametru 50 mm, bara trasnsversală și 40 mm picioarele, cu o rezitență la coroziune de 10 ani. Pachetul include cadrul și un leagăn standard drept, pentru un singur copil, astfel greutatea maximă recomandată fiind de maxim 50 kg. Sunt incluse ancore pentru prins în ciment, sau ancore pentru sol și pământ, fiind foarte ușor de montat, având dimensiuni totale de 132x190 cm și înălțimea de 190 cm.

la buget

vidaXL Leagăn de o persoană, portocaliu

 • Diametru bară transversală: 3,8 cm
 • Diametru țeavă de cadru în formă de A: 2,8 cm
 • Diametru bară transversală de cadru în formă de A: 1,9 cm
 • Greutate maximă suportată: 45 kg
 • Scaun de leagăn proiectat ergonomic
Verifică prețul

Micuții din familia ta vor adora acest leagăn minunat. Poți fi sigur că achiziționarea acestui set va fi o investiție de durată, datorită structurii sale rezistente din oțel și a scaunului din plastic de bună calitate. Leagănul va sta foarte bine fixat pe bara transversală solidă în formă de A cu șuruburi, cârlige și frânghii rezistente. Setul include dispozitivele de fixare la sol, precum și toate accesoriile de montare necesare. Este simplu de montat și nu necesită ajutor specializat. Greutatea maximă suportată este de 45kg.

Premium

Leagan Metalic Dublu cu Balansoar pentru Exterior Venus

 • Leagăn metalic solid
 • Dublu cu balansoar
 • Tratat pentru rezistență
 • Cabluri ajustabile
 • Montare rapidă
Verifică prețul

Copiii iubesc leagănele clasice din parcurile de joacă, însă cu acest leagăn fantastic dublu, nu mai este nevoie să mergi în parc. Doar montează-l și distracția va fi garantata la tine acasă, până când soarele apune. Spătarul este întărit, pentru o poziție a spatelui cât mai sigură. Cadrul de oțel durabil cu acoperire cu pulbere, oferă o mai mare protecție UV. Scaunul copilului are o suprafață ergonomica, fabricata din material textil, cu o susținere ridicată a spatelui, care încapsulează copilul pentru a asigura securitate maximă în timpul jocului.

Leagan cuib Springos, 100 cm, Albastru-negru

 • Leagăn tip cuib
 • Spațios 100 cm
 • Sarcină maximă de 150 KG
 • Ușor de curățat
 • Prindere tavan
Verifică prețul

Leagănul cuib de la Springos reprezintă alegerea potrivită pentru casa sau grădina ta și poți fi sigur că va fi adorat de întreaga familie. Este extrem de ușor de montat și vine dotat cu toate accesoriile. Materialele folosite sunt de înaltă calitate, astfel poți fi sigur că este o investiție de lungă durată. Nu necesită întreținere specială, constantă sau dificilă. Greutatea maximă suportată ajunge până la 150 kg. Este stabil și rezistent, iar copilul tău va fi în siguranță în el. În plus, datorită designului, legănatul va fi extrem de confortabil.

Leagan de gradina MyKids Multicolor

 • Multicolor
 • Coș de baschet inclus
 • Stabil și solid
 • Sisteme de protecție copii
 • Instalare rapidă
Verifică prețul

Leagănul MyKids cu coș de baschet atașat, va deveni locul preferat de joacă al copilului tău, îi va aduce o mare bucurie și îl va ține ocupat zeci de minute. Fie că vei dori să îl montezi în grădină sau în casă, leagănule este extrem de stabil și rezistent, astfel poți fi sigur că ai făcut alegerea corectă achiziționându-l. Nu absoarbe apa sau alte substanțe și este rezistent UV, ceea ce înseamnă că nu își va schimba culorile, formele sau funcționalitatea. Un alt avantaj este acela că se întreține și curăță foarte ușor.

Leagan pentru copii Ecotoys BOC100 cuib de barza, cadru din otel galvanizat albastru

 • Cadru din oțel galvanizat
 • Formă de cuib de barză
 • 2 frânghii reglabile cu o grosime de 10mm
 • Tapițerie din spumă
 • Realizat din poliester rezistent la uzură și intemperii
Verifică prețul

Leagănul de la Ecotoys BOC (cuib de barză) va fi foarte îndrăgit de copilul tău, acesta petrecându-și timp de calitate în el, stând confortabil și în deplină siguranță. Indiferent că îl vei amplasa pe terasă sau grădină, designul său va fi perfect încadrat în decor. Întreg ansamblul este foarte simplu de montat și nu necesită ajutor specializat, frânghiile fiind echipate cu inele metalice de prindere. Cadrul este galvanizat și securizat, iar materialul folosit este poliester de calitate, rezistent la uzură.

Complex 2 leagane si scara Atena

 • Include 2 leagăne
 • Optțiuni extra, gen scară.
 • Realizat din lemn tratat
 • Solid și stabil
 • Ancore incluse
Verifică prețul

Complexul cu două leagăne și scară Atena va deveni cu siguranță locul de joacă preferat al copiilor tăi. Este cea mai bună investiție pe care o poți face, fiind o structură extrem de stabilă și rezistentă în timp, realizată numai din materiale de înaltă calitate, cum ar fi spre exemplu lemnul de pin tratat prin presiune. Copiii tăi se vor juca în deplină siguranță, iar elementul surpriză al scării de cățărat cu siguranță nu va fi neglijat. Se întreține și curăță foarte ușor, iar montarea se realizează rapid și nu necesită ajutor specializat.

Întrebări frecvente despre leagănele de exterior pentru copii

Cât de important este cadrul unui leagăn de exterior pentru copii ?

Leagănul pentru copii trebuie să aibe stâlpi rezistenți și o bază solidă, astfel încât să fie foarte greu de răsturnat, chiar dacă copilul se va apleca în scaun în orice direcție.

Ce elemente de siguranță are un leagăn de exterior pentru copii ?

Leagănele pentru copii trebuie să aibă o centură de prindere fixă. Unele modele au o centura de prindere peste umăr în 5 puncte, pentru că îl împiedică pe copil să cadă.

Din ce material sunt realizate leagănele de exterior pentru copii ?

Materialul pe care îl vei alege depinde de modelul leagănului de grădină, dar selecția va fi făcută și în funcție de durabilitate și preț, adică lemn sau un metal solid.

Ce tip de leagăne se pot monta pentru o utilizare în grădină ?

Nu este o noutate să spunem că un model pentru un singur copil este cel mai răspândit tip de leagăn de grădină. Deoarece designul este potrivit pentru cele mai multe familii din România, însă există cu 2 sau 3 locuri și chiar cu un leagăn tip balansoar pe mijloc pentru bebeluși.

Ce dimensiune au aceste leagăne de exterior pentru copii ?

Este ușor să găsești un leagăn cu o dimensiune care să se potrivească nevoilor tale. De regulă acestea sunt exprimate în funcție de numărul de copii care îl pot utiliza simultan. Astfel un leagăn de grădină va putea fi cu un loc, cu două locuri, trei sau patru.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grătar pe Gaz de Terasă / Grădină
Grătare pe gaz cu reglarea temperaturii pentru profesioniști

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Cel Mai Bun Scaun de Bicicletă pentru Copii
Scaune sigure de bicicletă pentru plimbarea copilului

Plimbarea pe bicicletă cu copilul este un mod ușor și distractiv de a ieși la aer și a face mișcare în același timp. Siguranța copilului trebuie să fie pe primul loc în această activitate așa că vei avea nevoie de un scaun special pentru bicicletă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe