Cea Mai Bună Cișmea De Grădină

Cea mai bună cișmea de grădină

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți instalezi o cișmea în grădină?

O cișmea de grădină la care să poți mufa un furtun este o treabă foarte utilă în orice curte sau grădină. Dincolo de utilitate, dacă vrei să ai o grădină de efect, poți să îți montezi o cișmea artistică. Vei găsi disponibile o mulțime de variante de cumpărat sau idei inspiraționale prin care să îți construiești singur cișmeaua de grădină ideală.

Cel mai important lucru în momentul în care îți construiești singur o cișmea de grădină este să ai grijă să izolezi foarte bine coloana de apă, altfel, în perioada de iarnă, în caz de temperaturi scăzute, apa poate îngheța și coloana se poate sparge. Dacă optezi totuși pentru o cișmea de grădină de la magazinele de profil, te poți orienta către modelele de la Firenze sau către cele de la Sandstone Mandras. Oricare dintre acestea vor avea mai întâi un rol practic, însă vor da și o notă de farmec grădinii tale.

Poți alege, de asemenea o cișmea de grădină din granit, care reprezintă o combinație de modern și arhaic, în acest fel lăsându-se deschise o mulțime de opțiuni în asortarea și amenajarea întregii curți sau a grădinii.

Cea mai bună cișmea de grădină

Cel mai bun

Cismea pentru gradina sau alei, fabricata in Romania, vopsita electrostatic, un singur robinet, 1000 x 10 x 10 cm, negru mat

 • Design minimalist
 • Disponibilă într-o varietate mare de culori
 • Potrivită pentru alei ori grădină
 • Produs românesc
 • Vopsită electrostatic
Verifică prețul

Grădinile sau curțile cu alei au nevoie de un element esențial în orice curte de român: cișmeaua. Este un simbol al apei adusă de departe în curțile oamenilor pentru ca nimeni să nu mai care apă de la fântână. Chiar dacă ne-am modernizat destul de mult, o cișmea tot poate să ne aducă plus valoare în gospodărie. Cu un design modern, minimalist, atrăgător, va atrage privirile celor care îți vor călca pragul pentru a petrece timp de calitate cu tine. Este rezistentă și durabilă, de aceea, este o mică investiție pe termen lung.

la buget

Cismea pentru gradina sau alei Strend Pro ITW 90 cm gri

 • Design modern
 • Ușor în folosire
 • Material sigur și rezistent
 • Mărime universală
 • Stil minimalist
Verifică prețul

Cișmeaua pentru grădină sau alei Strend Pro ITW este modernă și a fost creată având o înălțime de 90 de cm, cu un design într-un stil minimalist modern, oferind o soluție decorativă excelentă pentru peisajul curții tale. De asemenea, această cișmea poate fi folosită în parcuri și de ce nu pe străzile orașelor. Această cișmea este un exemplu clasic, având o formă îngustă arhitecturală, care se încadrează perfect în design-ul peisajului. Masca este realizată din fibră de sticlă. La baza, masca prezintă un suport pentru fixare.

Premium

Cismea Gradina Granit Leopard White (47 x 40 x 70cm)

 • Material rezistent la șocuri mecanice
 • Granit rezistent la agenți de pătare
 • Rezistență ridicată atât la soare puternic cat și la frig
 • Design modern
 • Orificiu pentru montarea conductei de alimentare
Verifică prețul

Dacă locuiești la casă trebuie neapărat să descoperi noua gamă de cișmele de grădină din granit Leopard White. Cu astfel de cișmea va adăuga un plus de eleganță grădinii tale. Cișmeaua este construită din două bucăți, cu deschidere pentru montarea țevii de alimentare și are marele avantaj de a se integra perfect în orice grădină indiferent de stilul acesteia. Fiind realizată din granit nu trebuie să îți faci griji asupra locului în care amplasezi cișmeaua, aceasta rezistând foarte bine atât la soare puternic cât și la frig.

Cismea Gradina Granit Padang Yellow (40 x 40 x 70cm)

 • Fabricată din granit
 • Prezintă rezistență în timp
 • Compactă
 • Design modern
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Cișmeaua de grădină Granit Padang Yellow face parte din amenajările exterioare care se vor baza mereu pe o combinație de robustețe și finețe. Granitul este materialul care vorbește de la sine despre rezistența în timp aceste cișmele. Pe lângă perfecta utilitate și funcționalitate a cișmelei Padang Yellow, vei descoperi că se potrivește perfect în toate amenajările exterioare din spațiile publice sau private, cum ar fi curți, grădini, parcuri sau multe altele. Greutatea totală a cestui cișmele este de 70 de kg.

Cismea Amone Cementarte, decoratiune gradina, beton, 125 x 60 x 50 cm, 110 kg

 • Stil clasic
 • Design atractiv
 • Ușor de montat
 • Rezistent
 • Eficient
Verifică prețul

Curtea ta merită toată atenția ta când vine vorba de decorare și amenajare. De aceea, ai nevoie nu doar de elemente utile, ci și de obiecte decorative sau unele care îmbină utilul cu plăcutul. De exemplu, această cișmea îmbină utilitatea de a-ți oferi apă curentă cu designul clasic, elegant al cișmelelor din secolul trecut. Aspectul său te va atrage din prima vizionare și o vei dori în curtea sau grădina ta. A fost fabricată din beton și piatră pentru a fi un obiect durabil și rezistent la intemperiile vremii.

Fântână cu design pompă de puț

 • Modernă
 • Design clasic
 • Ușor de instalat
 • Ușor de folosit
 • Rezistentă
Verifică prețul

Această fântână în stil vintage este un model recomandat pentru utilizare în interior. Are un design în formă de pompă de puț și poate fi asamblată ușor și rapid. Fântâna este prevăzută cu o pompă de apă, ce curge lin, iar apa este recirculată în mod continuu. Fântâna este fabricată din plastic durabil și este ideală pentru utilizare în interior. Pachetul de livrare include o fântână, o pompă de apă și un furtun.Este construită din plastic, cu finisaj în culoarea bronz. ca dimensiuni aceasta are 47 x 41 x 69 cm (l x ad. x î), are o pompă de apă inclusă (220-240 V ~, 6 W) precum și furtun inclus.

Cismea Milano, cu robinet din alama inclus , culoare ghisa, polietilena rotomolding

 • Fabricată din fontă
 • Capacitate crescută
 • Simplu de instalat
 • Compactă
 • Design plăcut
Verifică prețul

Orice curte sau grădină are nevoie de apă curentă și de ce să apelezi la o pompă obișnuită când poți apela la una cu design clasic și atrăgător? Ai la dispoziție cișmeaua Milano care nu numai că arată bine, dar este și utilă. Are un robinet din alamă inclus pentru a fi complet funcțională atunci când o vei aduce acasă, tot ce trebuie să faci este să o montezi, racordezi la rețeaua de apă. În partea de jos are un loc pentru acumularea apei, dar și un grătar decorativ. Are un design inspirat de la italieni.

vidaXL Coloană de apă de grădină, 95 cm, oțel inoxidabil, pătrat

 • Raft superior pentru agățarea furtunului
 • Raft mijlociu pentru recipientul de udare
 • Include două role de teflon pentru etanșare
 • Include accesorii pentru montaj
 • Oțel inoxidabil rezistent la intemperii
Verifică prețul

Această coloană de apă independentă cu robinet este o achiziție foarte bună pentru orice grădină. Fie că este folosită pentru udarea florilor sau spălatul mâinilor, te vei putea bucura de apă proaspătă în spațiul exterior cu această coloană de apă din oțel inoxidabil. Raftul mijlociu este proiectat pentru un acces ușor la recipientul de udare, iar furtunurile de apă pot fi atașate la racordul de jos. Pentru un mai bun efect etanș sunt incluse două role de teflon. Coloana de apă este ușor de asamblat cu accesoriile de montaj furnizate.

Întrebări frecvente despre cișmelele de grădină

Ce este o cișmea de grădină?

O cișmea de grădină este atât un obiect decorativ cât și unul funcțional, care poate fi folosit într-o multitudine de spații.

Ce tipuri de cișmele găsim pe piață?

Atunci când vrei să cumperi o cișmea, aceasta trebuie aleasă în funcție de potrivirea acesteia, adică dacă ai nevoie de o cișmea de perete sau una cu picior de susţinere care trebuie aşezată departe de zid.

Din ce material sunt construite cișmelele?

Cele mai comune materiale pentru fântânile arteziene exterioare sunt betonul sau metalul. Totodată regăsim pe piață și modele sculptate din piatră naturală. Cișmelele din beton sunt confecționate din ciment alb, vopsite și antichizate.

Cum alegi dimensiunea cișmelei?

În primul rând trebuie să analizezi spațiul în care vrei să montezi cișmeaua. Deși un model de perete este grozav de privit, acesta trebuie să se încadreze în grădina și peisajul existent. Dacă este prea mare, este prea dominantă, iar dacă este prea mică, nimeni nu o observă.

Cișmeaua poate fi folosită și iarna?

Atunci când ai o cișmea de grădin e important ca atunci când o montezi să izolezi foarte bine coloana de apă, altfel, pe perioada de iarnă, în caz de temperaturi scăzute, apa poate îngheța și coloana se poate sparge.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem de Răcire Terasă cu Ceață
Cel mai bun sistem de răcire terasă cu ceață

Vrei să-ți petreci zilele călduroase de vară pe terasă și să nu te deranjeze căldura? Cumpără și instalează-ți un sistem de răcire pe bază de ceață.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Ghivece
Cel mai bun kit de irigare pentru ghivece

Uiți tot timpul să uzi florile? Automatizează procesul de udare cu ajutorul unui kit de irigare a ghivecelor și nu vei mai avea grija udării plantelor.

Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Cea Mai Bună Căsuță de Grădină pentru Depozitare
Căsuțe de grădină cu rol de depozitare din materiale rezistente

Ai nevoie de un loc sigur în care-ți poți păstra uneltele necesare treburilor din jurul casei? Află de la noi ce modele de casuțe de depozitare pot fi cumpărate online din România.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe