Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime

Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți iei o pompă submersibilă dacă ai un puț de peste 100m adâncime?

Pompa submersibilă reprezintă opțiunea cea mai bună pentru pomparea apei de la adâncimi mari. Acest produs este foarte rezistent și mult mai fiabil comparându-l cu un hidrofor. Pompa poate fi utilizată în cadrul oricărui tip de aplicații, atât pentru uz casnic, cât și pentru uz industrial, agricol sau comercial. Pompele submersibile sunt produse care sunt utilizate pentru drenarea apei ori pentru pomparea apelor reziduale, pentru irigații și pentru asigurarea apei curente în anumite locuințe unde nu există încă o rețea de apă.

După cum îi spune și numele, pompa este imersată în lichidul care trebuie pompat, lichid care are, de asemenea și rol de răcire al pompei. Pompa submersibilă este recomandată celor care locuiesc la casă și care nu vor să plătească în plus pentru apă. Ei pot scoate apa direct din pământ, acest produs dovedindu-se alegerea ideală mai ales dacă aveți în grijă și o grădină care trebuie udată periodic. Pompa va aduce apa la suprafață din sursele subterane fără pic de efort.

Cea mai bună pompă submersibile pentru puțuri de adâncime mare

Cel mai bun

MF 100QJD

 • Asigură alimentare cu apă curată în gospodării, unități cazare sau domeniul industrial
 • Pompa funcționează și în sistem hidrofor
 • Echipată cu protecție împotriva nisipului
 • Prevăzută cu Presscontrol: protecție, control pompe, detectare presiune și debit
 • Combustibil - curent (tip: monofazat)
Verifică prețul

Pompa submersibilă multietajată pentru puț de adâncime MF 100QJD(4stm) 1100 W 120m + Prescontrol. Acest produs este recomandat pentru alimentarea cu apă curată în domeniul domestic, hotelier sau industrial. În plus, această pompă fucționează și în sistem hidrofor. Avantajele tehnice constau în protecție sporită împotriva nisipului, este ideală pentru fântâni forate cu dimensiunea minimă de 100mm, pompă multietajată pe 8 nivele, puterea este de 1.1 kw / 1.5 Cp la 2850 rpm, Debit max de 5m3/h etc.

Premium

Pompa submersibila Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m, cablu 20 m, rezistenta la nisip 200 mg/mc

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Rezistență la nisip
 • Consum redus de energie
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Pompa submersibilă de la Pedrollo este creată special pentru puțurile de mare adâncime, este extrem de rezistentă la nisip, deci o puteți folosi fără griji pentru denisiparea puțurilor proaspăt forate. Are un corp din inox extrem de rezistent , dotată cu un motor puternic și un nivel de zgomot redus, cu un cablu de 20 m ce permite scufundarea la mare adâncime. are o capacitate de 60 L pe minu, o presiune de maxim 9.4 bari și un consum redus de energie, fiind ușor de instalat, datorită greutății reduse de numai 12.4 kg.

la buget

MFE 100QJD

 • Potrivită pentru alimentarea cu apă în domeniile: domestic, industrial, hotelier
 • Model de pompă de mare adâncime multietajată (120 m)
 • Poate fi utilizată și în sistem hidrofor
 • Dispune de protecție împotriva nisipului
 • Pe lângă pompă, vei adăuga: vas expansiune, presostat, manometru, presscontrol
Verifică prețul

Pompă apă submersibilă multietajată MFE 100QJD (4STM) 5/8 1.1kw 120m este recomandată pentru alimentare cu apă curată în domeniul domestic, hotelier sau industrial. Această pompă submersibilă pentru puț funcționează și în regim hidrofor. Adăugați la sistemul de instalare al pompei un vas de expansiune, presostat, manometru și o supapă de sens sau presscontrol. Pompele submersibile multietajate de adâncime QJD cu turbină, au o rezistență mai crescută la nisip față de pompele cu șurub, deoarece au palete centrifugale flotante.


* Prezentare video mai jos

Set Pompa apa submersibila 1100W, 120m, 3m3/Ora, Micul Fermier QGD3 Prescontrol ( Inlocuieste Vasul de expansiune ), Model 2019

 • Pompă submersibilă de mare adâncime, cu diametru exterior redus (100mm)
 • Sistem hidrofor alcătuit din pompa submersibilă și presscontrol electronic
 • Mult mai compact, în comparație cu sistemele de pompare tradiționale
 • Avantaje Presscontrol - detectare presiune și debit, protecție și control pompel casnice
 • Tip combustibil - curent monofazat
Verifică prețul

Kit Hidrofor Pompă Submersibilă cu șurub Micul Fermier QGD3 + PressControl. Pompă apă submersibilă pentru puț de mare adâncime, Micul Fermier QGD3 1100Kw 120m, are diametru exterior redus (100 mm), ceea ce permite introducerea în puțuri de mare adâncime cu diametru minim de 110mm. Puteți forma un sistem hidrofor dintr-o pompă subersibilă și un presscontrol electronic. Presscontrol este un sistem ce oferă o protecție și un control optim al pompelor de uz casnic detectând în același timp atât presiunea și debitul, precum și gestionarea automată a funcționării pompei.

Pompa submersibila, multietajata, ROTAKT 4STM6-19, 2.2 kW, 100 l/min, H 135 m

 • Motor în baie de ulei
 • Racord refulare din cupru
 • Supapa de sens încorporată în pompă
 • Componente nontoxice și nonpoluante
 • Carcasă separată pentru motor
Verifică prețul

Pompa submersibilă, multietajată, ROTAKT 4STM6-19 poate fi folosită la pomparea apei curate din fântâni și puțuri de cel puțin 100mm diametru, pentru umplerea sau golirea rezervoarelor de apă a locuințelor caselor și vilelor, pentru uzul în agricultură și irigarea prin picurare sau creșterea presiunii apei curate pentru utilizarea în diverse aplicații. Electropompă nu trebuie să fie scufundată în apă mai mult de 30 metri, iar distanța dintre motorul pompei și fundul fântânii sa nu fie mai puțin de 5 metri.

Pompa submersibila Ruris Aqua 104 1100W 1.8mc/h qgda1.8-100-1.1

 • Pompă de mare adâncime, pentru foraje de maxim 100 m
 • Optimă pentru alimentare apă în gospodării, sisteme mici de irigații, sistem hidrofor
 • Pachetul de achiziție conține panou de control și cablu de alimentare (30m)
 • Dimensiunea maximă a particulelor (0.05mm)
 • Facil de manevrat - greutate 13,7 kg
Verifică prețul

O pompă de apă bună aduce diverse avantaje, dar cel mai important este acela că îți permite să-ți procuri apa rapid, ușor și gratuit dintr-o sursă proprie: lac, izvor, iaz sau fântână. Ei bine, această pompă submersibilă RURIS Aqua 104 este o pompă de adâncime care poate fi instalată în puţuri şi fântâni forate la maxim 100 m adâncime.Pompa este perfectă pentru a alimenta cu apă curată gospodării sau mici sisteme de irigaţii, putând fi de asemenea şi parte componeneta a unui sistem hidrofor. Pompă se livrează cu panou de control şi un cablu de alimentare cu lungime de 30 m.

Întrebri despre pompele submersibile de adâncime mare

Care este adâncimea de aspirație ?

Pompele submersibile sunt scufundate în poziţie verticală în apă și, prin intermediul unui rotor acționat de motor, împing fluidul cu ajutorul unei forţe centrifuge puternice spre suprafață sub forma unui jet puternic. Cu cât motorul este mai puternic cu atât adâncimea poate să fie mai mare. Adâncimea de aspirație poate să fie între 100m-400m.

Cât de puternic este motorul ?

Puterea motorului unei pompe submersibile de adâncime mare are o valoare de 1400W, ceea ce oferă utilizatorilor un aparat puternic, rezistent. Cuplajul motor-pompă este făcut conform standardelor NEMA, arătând capacitatea ridicată de funcționare a pompei.

Pompa este echipată cu șuruburi pentru fixare ?

Pompele submersibile sunt echipate cu elementele de fixare, însă componența pachetului livrat variază de la un model de la altul. Pentru unele pompe este nevoie de achiziționarea separată a unor elemente, în timp ce unele sunt livrate cu absolut tot ce este nevoie - acest aspect este vizibil și în costurile inițiale de achiziție.

Din ce material este realizată carcasa ?

Pompele submersibile de adâncime mare au carcasa și șurubul(snecul) realizate în întregime din materialul inox AISI 304. Aspectul este unul neted, are un finisaj argintiu ceea ce conferă o senzație plăcută, relaxată. Inoxul este un material rezistent, durabil, ceea ce înseamnă că pompa va fi îndelung folosită.

Care este puterea de pompare ?

În cazul pompelor submersibile de adâncime mare, ca și în cazul altor model, potrivite pentru foraje de adâncime medie sau mică, puterea de pompare diferă de la un model la altul. Astfel, la achiziționare, este unul dintre criteriile de bază pentru selectare, care este menționat chiar de la primele specificații în descriere.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Încălzitor Electric Vertical pentru Terasă
Încălzitoare electrice verticale pentru terasă

Vrei să-ți petreci serile de vară afară pe terasă chiar și atunci când temperatura scade sub 20 grade? Încălzitoarele electrice verticale au un design plăcut și un îți oferă toată căldura de care ai nevoie.

Cea Mai Bună Pompă De Recirculare Pentru Piscină
Cea mai bună pompă de recirculare pentru piscină

Ai acasă o piscină gonflabilă pentru care vrei un sistem automat de umplere / circulare a apei? Cel mai important element este pompa de recirculare. Află care este cea mai bună pompă de piscină.

Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii
Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Vrei să-ți surprinzi copilul cu un loc de joacă în grădină dar bugetul este o problemă? Află care sunt cele mai ieftine căsuțe de joacă de exterior pentru copii.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe