Vânătoare

Trăim vremuri dificile în care relaxarea este o dorință pe care nu o putem potoli orice și oricât am face. Dacă unii pescuiesc sau se relaxează la piscină, alții merg la vânătoare. Este o activitate mai veche decât ai crede. Dacă și tu mergi la vânătoare pentru a te relaxa și a evada din stresul cotidian, ai aici mai multe informații despre cum poți efectua această activitate într-un mod cât mai distractiv, eficient și ușor. Vei avea nevoie de produsele și uneltele potrivite, de aceea îți venim în ajutor cu informații cât mai utile.

Cea mai bună stație de tip Walkie Talkie

Cea mai bună stație de tip Walkie Talkie

Modificat pe 19 octombrie 2021 de Otilia Alexe
Stațiile walkie talkie te ajută să comunici gratuit în zonele greu accesibile fără semnal mobil. Cu o rază de funcționare de până la 5km sunt utile la plimbările pe munte sau la vânătoare.
Cel mai bun binoclu profesional

Cel mai bun binoclu profesional

Modificat pe 14 octombrie 2021 de Victor Cojocariu, Alina Tudornic
Ești pasionat de vânătoare, bird-watching sau pur și simplu vrei să supraveghezi de la distanță anumite locații? Un binoclu profesional te poate ajuta în acest sens.
Cel mai bun briceag multifuncțional

Cel mai bun briceag multifuncțional

Modificat pe 04 mai 2021 de Ricardo Costache
Briceagul multifuncțional este accesoriul indispensabil unei persoane care are obiceiul să iasă la plimbări pe munte sau prin păduri. Acesta te poate scoate din situații limită și-ți face călătoria mai sigură.