Cel Mai Bun Briceag Multifuncțional

Cel mai bun briceag multifuncțional

Modificat la 04 mai 2021
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei un briceag multifuncțional?

Briceagul multifuncțional este unul dintre cele mai importante accesorii pentru camping și drumeții, oferind o sumă întreagă de soluții practice, incorporate în același design compact. Versatilitatea și dimensiunile reduse ale unui briceag multifuncțional se pretează pe o mulțime de contexte, de la pescuit la vânătoare, de la drumeții la expediții militare, iar lista poate continua.

Poate fi folosit pentru grădinărit sau sport și mai ales în construcții. Componentele din aluminiu ale unui briceag multifuncțional trebuie să garanteze o rezistență deosebită în fața șocurilor mecanice puternice, dar și în fața oxidării sau a zgârieturilor puternice. De asemenea, este importantă și prezența anumitor inserții din cauciuc pe zona de prindere, astfel încât briceagul să nu alunece din mână, în cazul care îl utilizezi într-un spațiu cu umiditate ridicată.

Există 3 tipuri de bricege, după cum urmează: cele care arată ca un breloc de chei și măsoară 76 mm, cele clasice de 91-93 mm și în final cele de dimensiuni mari, undeva la 111-130 mm.

Cel mai bun briceag multifuncțional

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Briceag multifunctional Victorinox Ranger Wood 55 0.9561.63

 • Șurubelniță
 • Desfăcător cutii
 • Material lemn
 • Fierăstrău
 • Inel chei
Verifică prețul

Briceagul Ranger Wood 55 este un model extrem de util în orice activitate de acasă sau în excursii, camping ori cu cortul. Are mânerul îmbrăcat în lemn de nuc și se deschide foarte ușor, cu o singură mână. Lungimea briceagului este de 130 mm iar lungimea lamei este de 84mm. Este atât de bun încât a fost desemnat câștigător al concursului international de design reddot. Ca funcții acesta cuprinde lama mare dreaptă blocabilă cu buton, desfăcător cutii, șurubelniță mică, deschizător capace, șurubelniță, dezizolator, fierăstrău lemn, găuritor, perforator, tirbușon dar și inel chei.

la buget

* Prezentare video mai jos

Cuțit elvețian Drumeție huntsman 15 funcții VICTORINOX

 • Practic
 • Compact
 • Multifuncțional
 • Rezistent
 • Utilizare ușoară
Verifică prețul

Dacă vrei să fii mereu pregătit de orice, un aliat potrivit pentru tine este cuțitul elvețian de drumeție Huntsman. Acesta are o culoare plăcută, este compact, încape în orice gentuță, geacă sau buzunar și încorporează 15 funcții, printre care mini-ferăstrău pentru lemn, foarfecă, șurubelniță și tirbușon. Este ușor de transportat și utilizat, potrivit în orice situație dificilă și foarte rezistent. Poate fi curățat în mașina de spălat vase, dar cu precauție. De asemenea, vă poate servi în jur de 10 ani.

Premium

* Prezentare video mai jos

MULTIFUNCTIONAL BOKER SPORT ANNIVERSARY

 • Greutate 98 g
 • Tribuson
 • Deschizător
 • Grosime lamă 2 mm
 • Material mâner lemn
Verifică prețul

Acest briceag poate fi folosit sub mai multe forme precum cuțit, tirbusor, deschizător de sticle și pe post de sulă. Materialul lamei este fabricat din oțel, materialul mânerului este din lemn iar lungimea totală al dispozitivului măsoară 6,5 cm. Este extrem de practic și ușor de cărat deoarece cântărește greutatea de numai 98 de grame. Îl poți pune oriunde, chiar și în buzunar și este destinat folosirii atât în bucătărie și birou, cât și la atelier sau garaj, datorită funcțiilor sale multiple.

Multifunctional Boker Plus Tech Tool City 4

 • Material mâner: G10
 • Lungime lamă: 7,1 cm
 • Grosime lamă: 2,3 mm
 • Lungime totală: 16,7 cm
 • Greutate 179 g
Verifică prețul

După aproape 150 de ani de prezență de succes pe piață, briceagul Boker Camp transformă vechiul concept într-un cuțit modern. Construcția se bazează pe garnituri din oțel solid, este încorporată în doi solzi de mâner, realizați din G10 negru. Oțelul suedez Sandvik 12C27 are o duritate Rockwell de 58-60 HRC . Producția de înaltă calitate, cu o acțiune lină a lamei și o operabilitate optimizată, sunt o dovadă a calității premium a instrumentelor tehnice Boker Plus. Lama din oțel inoxidabil vine însoțită de o mulțime de instrumente.

Briceag toporisca multifunctionala pentru camping

 • Material oțel
 • Cuțit
 • Fierăstrău
 • Ciocan
 • Patent
Verifică prețul

Această toporișcă multifuncțională înlocuiește cu succes o întreagă trusă de scule, fiind un dispozitiv suficient de rezistent pentru a face față oricăror condiții de utilizare, tactic, camping, supraviețuire, unealtă pentru casă sau pentru diverse reparații. Briceagul toporișcă înglobează scule diferite într-o singură unealtă multifuncțională versatilă de la tăiere, înșurubare sau orice provocare indiferent de locul în care ai nevoie. Dimensiunile pe care le are o fac unealta ideală pentru camping, pescuit sau drumeții.

MULTIFUNCTIONAL BLACK C-BRA MULTI TOOL MIL-TEC

 • Material rezistent
 • Include 9 unelte
 • Include toc din poliester pentru portul la curea
 • Perfectă pentru drumeții și zi de zi
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Acesta unealtă multifuncțională de la Mil-Tec este fabricată din oțel 2Cr13, vine echipată cu 9 unelte și include toc din poliester cu o rezistență mărită pentru portul la curea. Este super utilă în drumeții sau portul de zi cu zi pentru meșterit, cântărind puțin peste 300 g. Ori de câte ori ai nevoie de una din uneltele sale poate fi un prieten de nădejde. Este foarte ușor de utilizat, toate uneltele putând fi trase afară cu o singură mână. Fixarea uneltelor pe timpul lucrului cu ele este de asemenea foarte sigură.

Briceag multifunctional Baladeo Barrow 11 ECO094

 • Deschizător capace
 • Foarfece
 • Spărgător geamuri
 • Material inox
 • Greutate 273 g
Verifică prețul

Briceagul multifuncțional de la Baladeo dispune de unelte fabricate din inox iar cuțitul și deschizătorul de conserve sunt prevăzute cu sistem de blocare. Mânerul este fabricat din aluminiu cu finisaje din cauciuc. Dintre multele funcții ale briceagului, cele mai utilizate sunt: lama, fierăstrăul, foarfeca, deschizătorul de capace și conserve dar și șurubelnița. Este destinat folosirii în bucătărie sau birou cât și în gospodărie la treburile din garaj și atelier ori pentru grădină. Are dimensiuni reduse și o greutate de numai 273 g.

Cuţit 15 Funcţii Victorinox Climber VICTORINOX

 • Dimensiuni reduse
 • Lame ascuțite
 • Funcție de șurubelniță
 • Desfăcător de sticle
 • 15 funcții inedite și utile
Verifică prețul

Acest cuțit este un produs conceput pentru a avea la îndemână toate instrumentele necesare în timpul partidei de vânătoare dar și alte activități în exterior. Cuțitul Victorinox este prevăzut cu 15 funcții, printre care lamă de cuțit, deschizător de conserve, desfăcător de sticle sau foarfecă. Așadar poți să îl folosești când ești cu prietenii și vrei să desfaci o sticlă cu vin, sau atunci când ai de tăiat câteva ațe ce atârnă de puloverul preferat. În plus este foarte ușor, câtărind numai 82 g și mic, având 91 mm după pliere.

Întrebări frecvente despre bricegele multifuncționale

Unde pot fi utilizate bricegele multifuncționale?

Aceasta unealtă reprezintă gadgetul perfect pentru cei care călătoresc mult și pentru aventurierii pasionați de incursiuni în natură dar bineînțeles ca poate fi utilizat și acasă în bucătărie și la birou sau în atelier sau garaj.

Din ce materiale sunt fabricate bricegele multifuncționale?

Bricegele sunt realizate din materiale rezistente. Fie au mânere de lemn fie din plastic rezistent. În general, inoxul trebuie folosit pentru toate componentele mobile pentru a rezista la uzură, oxidare și șocuri mecanice sau zgârieturi.

Ce dimensiuni ar trebui să aibă un briceag multifuncțional care să mă ajute?

Cele mai populare în vânzări rămân piesele medii, cu 91-93mm în lungime pliate, constituind prototipul cuțitului elvețian clasic. Pot fi luate în călătorii și încap întotdeauna în buzunar, completând trusa clasică a celor care pleacă des în expediții în natură sau cu cortul.

Ce tip de lamă să aleg pentru briceagul multifuncțional?

Sunt mai multe tipuri de lamă însă tu ai nevoie de cel mai bun, adică de tipul straight back. Coama lamei e neascuțită, iar tăișul este curbat. E ușor de folosit, deoarece poți ține degetul pe partea care nu taie, pentru o utilizare mai confortabilă. Este utilă și la scobit.

De ce accesorii am nevoie la deținerea briceagului multifuncțional?

În anumite cazuri, bricegele vin la pachet cu anumite accesorii. Husa, de exemplu, e utilă pentru a-ți proteja cuțitul atunci când nu-l folosești. Un alt accesoriu este și protecția pentru vârf. Ea e întâlnită la modelele care nu au lama retractabilă, ca să-ți ofere siguranța împotriva tăierii accidentale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Binoclu Profesional
Cel mai bun binoclu profesional

Ești pasionat de vânătoare, bird-watching sau pur și simplu vrei să supraveghezi de la distanță anumite locații? Un binoclu profesional te poate ajuta în acest sens.

Cel mai bun Cort de Plajă cu Protecție UV
Corturi bune de plajă cu protecție UV

Vrei să stai la plajă toată ziua fără să-ți faci griji de radiațiile solare puternice de la prânz? Corturile de plajă cu protecție UV sunt făcute special pentru a te proteja de temperaturile mari de la amiază.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cel Mai Bun Cuțit/Briceag de Supraviețuire. Ghid / Păreri
Cuțite și bricege pentru supraviețuire utile în pădure

Îți dorești un cuțit de calitate cu care să cioplești, despici sau chiar să pornești un foc? Cuțitele militare de tip supraviețuire îți sunt de ajutor pentru orice ieșire în natură.

Cea mai Bună Saltea Gonflabilă de 2 persoane Camping
Saltele gonflabile de 2 persoane pentru camping

Cu saltelele gonflabile pentru camping poți dormi în cort aproape la fel de confortabil ca în patul de acasă. Accesibile și ușor de întreținut, sunt indispenabile dormitului în cort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe