Cel Mai Bun Briceag Multifuncțional

Cel mai bun briceag multifuncțional

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei un briceag multifuncțional?

Briceagul multifuncțional este unul dintre cele mai importante accesorii pentru camping și drumeții, oferind o sumă întreagă de soluții practice, incorporate în același design compact. Versatilitatea și dimensiunile reduse ale unui briceag multifuncțional se pretează pe o mulțime de contexte, de la pescuit la vânătoare, de la drumeții la expediții militare, iar lista poate continua.

Poate fi folosit pentru grădinărit sau sport și mai ales în construcții. Componentele din aluminiu ale unui briceag multifuncțional trebuie să garanteze o rezistență deosebită în fața șocurilor mecanice puternice, dar și în fața oxidării sau a zgârieturilor puternice. De asemenea, este importantă și prezența anumitor inserții din cauciuc pe zona de prindere, astfel încât briceagul să nu alunece din mână, în cazul care îl utilizezi într-un spațiu cu umiditate ridicată.

Există 3 tipuri de bricege, după cum urmează: cele care arată ca un breloc de chei și măsoară 76 mm, cele clasice de 91-93 mm și în final cele de dimensiuni mari, undeva la 111-130 mm.

Cel mai bun briceag multifuncțional

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Briceag multifunctional Victorinox Ranger Wood 55 0.9561.63

 • Șurubelniță
 • Desfăcător cutii
 • Material lemn
 • Fierăstrău
 • Inel chei
Verifică prețul

Briceagul Ranger Wood 55 este un model extrem de util în orice activitate de acasă sau în excursii, camping ori cu cortul. Are mânerul îmbrăcat în lemn de nuc și se deschide foarte ușor, cu o singură mână. Lungimea briceagului este de 130 mm iar lungimea lamei este de 84mm. Este atât de bun încât a fost desemnat câștigător al concursului international de design reddot. Ca funcții acesta cuprinde lama mare dreaptă blocabilă cu buton, desfăcător cutii, șurubelniță mică, deschizător capace, șurubelniță, dezizolator, fierăstrău lemn, găuritor, perforator, tirbușon dar și inel chei.

la buget

* Prezentare video mai jos

Cuțit elvețian Drumeție huntsman 15 funcții VICTORINOX

 • Practic
 • Compact
 • Multifuncțional
 • Rezistent
 • Utilizare ușoară
Verifică prețul

Dacă vrei să fii mereu pregătit de orice, un aliat potrivit pentru tine este cuțitul elvețian de drumeție Huntsman. Acesta are o culoare plăcută, este compact, încape în orice gentuță, geacă sau buzunar și încorporează 15 funcții, printre care mini-ferăstrău pentru lemn, foarfecă, șurubelniță și tirbușon. Este ușor de transportat și utilizat, potrivit în orice situație dificilă și foarte rezistent. Poate fi curățat în mașina de spălat vase, dar cu precauție. De asemenea, vă poate servi în jur de 10 ani.

Premium

Briceag multifunctional Baladeo Barrow 11 ECO094

 • Deschizător capace
 • Foarfece
 • Spărgător geamuri
 • Material inox
 • Greutate 273 g
Verifică prețul

Briceagul multifuncțional de la Baladeo dispune de unelte fabricate din inox iar cuțitul și deschizătorul de conserve sunt prevăzute cu sistem de blocare. Mânerul este fabricat din aluminiu cu finisaje din cauciuc. Dintre multele funcții ale briceagului, cele mai utilizate sunt: lama, fierăstrăul, foarfeca, deschizătorul de capace și conserve dar și șurubelnița. Este destinat folosirii în bucătărie sau birou cât și în gospodărie la treburile din garaj și atelier ori pentru grădină. Are dimensiuni reduse și o greutate de numai 273 g.

Briceag multifunctional Total, 15 functii, maner aluminiu

 • Aspect modern
 • Rezistent
 • Multifuncțional
 • Durabil
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Indiferent că ești pasionat de pescuit, camping, vânătoare sau drumeții în natură, este bine de știut că ai nevoie de echipamentele și uneltele potrivite, pentru a-ți putea urma pasiunea în cele mai bune condiții. Cei de la TOTAL vin cu o unealtă multifuncțională de mare folos și anume cu briceagul de mare precizie dotat cu fierăstrău, cuțit, forfecuță, șurubelniță, tirbușon, etc. Practic, acesta este dotat cu orice ai nevoie în natură și mai mult decât atât, acesta este pliabil și portabil, datorită dimensiunilor sale reduse.

Topor tip briceag multifunctional Pufo pentru camping cu patent, ciocan, fierastrau, desfacator, surubelnita, cutit, etc

 • Design modern
 • Fabricat din oțel rezistent
 • Multifuncțional
 • Simplu de utilizat
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de drumeții și de ieșirile în natură, este bine de știut că ai nevoie de echipament și unelte profesionale pentru a face față oricărei provocări. Indiferent că vrei să faci focul, ori vrei să gătești, ai nevoie de o unealtă care să se ocupe de toate acestea. De aceea ai nevoie de această unealtă mutifuncțională de la PUFO, dotată cu topor, cuțit, ciocan, șurubelniță, fierăstrău, etc. Este de o calitate net superioară, fiind pliabil și ușor de luat cu tine în orice tip de aventură.

Cuţit 15 Funcţii Victorinox Climber VICTORINOX

 • Dimensiuni reduse
 • Lame ascuțite
 • Funcție de șurubelniță
 • Desfăcător de sticle
 • 15 funcții inedite și utile
Verifică prețul

Acest cuțit este un produs conceput pentru a avea la îndemână toate instrumentele necesare în timpul partidei de vânătoare dar și alte activități în exterior. Cuțitul Victorinox este prevăzut cu 15 funcții, printre care lamă de cuțit, deschizător de conserve, desfăcător de sticle sau foarfecă. Așadar poți să îl folosești când ești cu prietenii și vrei să desfaci o sticlă cu vin, sau atunci când ai de tăiat câteva ațe ce atârnă de puloverul preferat. În plus este foarte ușor, câtărind numai 82 g și mic, având 91 mm după pliere.

Zwilling Classic Inox cuțit multifuncțional de buzunar

 • Eficient
 • Durabil
 • Preț accesibil
 • Multifuncțional
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Se știe că atunci când călătorești este destul de dificil să iei cu tine absolut tot ceea ce ai nevoie pentru îngrijirea personală, deoarece ar fi nevoie de mai multe bagaje, acestea fiind dificil de cărat. Ustensila de la ZWILLING a fost special creată în această privință, fiind multifuncțională, un fel de 4 în 1, unghieră, forfecuță, pilă și cuțitaș de curățat unghiile. Este fabricată din inox de înaltă calitate, iar dimensiunile sale reduse o fac simplu de luat cu tine peste tot atunci când ești în deplasare.

Întrebări frecvente despre bricegele multifuncționale

Unde pot fi utilizate bricegele multifuncționale?

Aceasta unealtă reprezintă gadgetul perfect pentru cei care călătoresc mult și pentru aventurierii pasionați de incursiuni în natură dar bineînțeles ca poate fi utilizat și acasă în bucătărie și la birou sau în atelier sau garaj.

Din ce materiale sunt fabricate bricegele multifuncționale?

Bricegele sunt realizate din materiale rezistente. Fie au mânere de lemn fie din plastic rezistent. În general, inoxul trebuie folosit pentru toate componentele mobile pentru a rezista la uzură, oxidare și șocuri mecanice sau zgârieturi.

Ce dimensiuni ar trebui să aibă un briceag multifuncțional care să mă ajute?

Cele mai populare în vânzări rămân piesele medii, cu 91-93mm în lungime pliate, constituind prototipul cuțitului elvețian clasic. Pot fi luate în călătorii și încap întotdeauna în buzunar, completând trusa clasică a celor care pleacă des în expediții în natură sau cu cortul.

Ce tip de lamă să aleg pentru briceagul multifuncțional?

Sunt mai multe tipuri de lamă însă tu ai nevoie de cel mai bun, adică de tipul straight back. Coama lamei e neascuțită, iar tăișul este curbat. E ușor de folosit, deoarece poți ține degetul pe partea care nu taie, pentru o utilizare mai confortabilă. Este utilă și la scobit.

De ce accesorii am nevoie la deținerea briceagului multifuncțional?

În anumite cazuri, bricegele vin la pachet cu anumite accesorii. Husa, de exemplu, e utilă pentru a-ți proteja cuțitul atunci când nu-l folosești. Un alt accesoriu este și protecția pentru vârf. Ea e întâlnită la modelele care nu au lama retractabilă, ca să-ți ofere siguranța împotriva tăierii accidentale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai Bună Saltea Gonflabilă de 2 persoane Camping
Saltele gonflabile de 2 persoane pentru camping

Cu saltelele gonflabile pentru camping poți dormi în cort aproape la fel de confortabil ca în patul de acasă. Accesibile și ușor de întreținut, sunt indispenabile dormitului în cort.

Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor
Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Pleci la munte sau la mare și ai nevoie de un cort de calitate pe care să-l poți monta ușor și rapid? Uite cele mai bune modele disponibile online.

Cea Mai Bună Baterie Externă Solară
Cea mai bună baterie externă solară

Scapă de grija consumului bateriei externe folosind energia solară. O lași la soare câteva ore și e deja încărcată gata de refolosire. Utilă la camping sau în drumeții.

Cea Mai Bună Toaletă Portabilă (Camping, Rulotă)
Cea mai bună toaletă portabilă

Ai nevoie de o toaleta curată și ecologică în camping, în autorulotă sau pe un teren viran? Nu necesita instalare, este ușor de curățat și cel mai important, este portabilă.

Cel mai bun Cort de Plajă cu Protecție UV
Corturi bune de plajă cu protecție UV

Vrei să stai la plajă toată ziua fără să-ți faci griji de radiațiile solare puternice de la prânz? Corturile de plajă cu protecție UV sunt făcute special pentru a te proteja de temperaturile mari de la amiază.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe