Cel Mai Bun Generator de Curent Pentru Camping

Cel mai bun generator de curent pentru camping

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să cumperi un generator portabil de curent pentru camping?

Cu greu ne-am mai putea imagina viața fără electricitate. De mulți ani curentul electric nu mai este un lux sau o opțiune. A devenit o necesitate stringentă, iar lipsa lui poate duce fie la pierderi semnificative financiare și de timp, sau chiar la tragedii legate de viața oamenilor. Indiferent de gravitatea situației, este absolut firesc să ai în gospodărie o sursă alternativă de generare a curentului pentru acele perioade în care te vei confrunta cu pene de curent sau pentru a-ți satisface plăcerile în camp.

Printre cele mai notabile avantaje ale generatorului de curent electric pentru camping amintim prețul redus cu aproximativ 20% față de un model staționar, și posibilitatea de a-l muta cu ușurință prin casă, sau de a-l lua în vacanțe sau excursii fără să ocupe mult spațiu.

Totuși, puterea va fi mult mai mică, chiar înjumătățită, de aceea nu îți va permite nicidecum să alimentezi întreaga casă la capacitatea normală furnizată de sursa principală de energie. Vei putea alimenta doar câteva electrocasnice pentru o perioadă nu foarte mare de timp. Cele mai scumpe modele de acest fel funcționează cu benzină, dar vor avea nevoie de un stabilizator. Restul pot fi alimentate cu propan sau gaz.

Generator de curent portabil pentru camping

Cel mai bun

Goal Zero NOMAD 10

  • Util
  • Eficient
  • Compact
  • Rezistent
  • Modern
Verifică prețul

Panoul solar Goal Zero NOMAD 10 este recomandat pentru încărcarea electronicelor precum mobilul, în timpul drumețiilor sau a expedițiilor unde accesul la curent electric este dificil. Panoul se poate fixa de rucsac și poate încărca bateria externă în timpul mersului. Cel mai eficient este poziționarea panoului în dreptul soarelui cu ajutorul suportului. Panoul monocristalin poate încărca direct electronicele, însă este recomandat să se încarce mai întâi bateria externă Goal Zero și mai apoi să se încarce telefonul cu ajutorul acesteia.

la buget

Ia-ți adio de la momentele neplăcute când ești departe de casă și rămâi fără baterie la telefon, tabletă sau chiar laptop, iar acest moment devine destul de frustrant, cu ajutorul panoului solar de 10W de la PYRAMID. Acesta este pliabil, portabil și rezistent la praf și apă, făcând față oricărei provocări a naturii. Panoul solar este fabricat din materiale de înaltă calitate ce are o durată de viață de aproximativ 15ani, în condiții normale de utilizare. Are dimensiuni și o greutate redusă, ceea ce îl face simplu de transportat.

Premium

Dacă ai nevoie de o stație de alimentare care să te ajute în orice situație, tocmai ce ai găsit-o. Vei avea la dispoziție o sursă portabilă de energie ori de câte ori vei avea nevoie să reîncarci ceva sau să luminezi locul în camping sau excursii în locuri inaccesibile. Se folosește de energia solară pentru a-ți oferi energie electrică, ce produs mai bun ai putea găsi pe piață? Cu toții avem nevoie de energie electrică oriunde ne-am afla, dar mai ales când avem pene de curent în zona unde locuim.

Dacă îți petreci mult timp pe drumuri, fie din cauza locului de muncă pe care îl ai, fie că îți place să călătorești, atunci înseamnă că știi cum este să rămâi fără baterie la telefon, smartphone, tabletă, laptop, mp3-player sau GPS. Această problemă se poate rezolva într-un mod foarte simplu, prin intermediul unei baterii externe laptop 45000mAH power bank. Powerbank 45000mAH are un generator solar portabil, compatibil cu prizele de 220V, la care se adaugă invertor auto, 2 porturi intrare USB și panoul solar, care este inclus în pachet.

Goal Zero NOMAD 5

  • Eficient
  • Compact
  • Robust
  • Rezistent
  • Modern
Verifică prețul

Panoul Goal Zero Nomad 5 un dispozitiv util și interesant care își va dovedi deseori caracteristicile avantajoase. Deși compact și robust, greutatea sa este mică, iar acest lucru îl face simplu de ambalat. Puterea sa este de 5W, iar asta înseamnă că îți va fi ușor să îți încarci cu ajutorul său telefonul mobil, felinarele sau alte dispozitive moderne de mici dimensiuni. Materialele din care este confecționat sunt ferme și rezistente și este dotat cu un suport încorporat și pentru încărcătorul de energie electrică.

Dacă ai nevoie de reîncărcare electrică, un panou solar este unul ideal. Are un preț accesibil și elemente de design modern. Este compact și pliabil fiind foarte ușor de folosit de către oricine. Deține chiar și două porturi USB care pot fi folosite în același timp. Designul său atractiv este unul care te va convinge să îl iei mereu cu tine atunci când ieși în natură, în excursie sau la camping. Este extrem de portabil și te ajută să încarci telefonul mai repede. Poți încărca și powerbank, Mp3, GPS sau diverse echipamente.

Un produs extraordinar de care nici nu știai că există: mini-panou solar cu ajutorul căruia îți poți reîncărca telefonul când te afli departe de surse electrice. Este util mai ales când mergi în camping sau în drumeții. Are două porturi USB și un cablu de intrare. Este foarte ușor de folosit și poate fi utilizat cu ușurință de oricine. Este compact și pliabil pentru a nu ocupa mult spațiu în orice situație. Prețul său este unul ridicat, corelat din plin cu nivelul ridicat de calitate. Este rezistent.

Întrebări frecvente despre generatoarele de curent portabile pentru camping

La ce mai poate fi folosit generatorul de curent portabil pentru camping?

Acest generator poate fi folosit și în alimentarea locuințelor atunci când sunt pene de curent deoarece întreruperile de curent se produc mai frecvent decât oricând și sunt mai lungi, cu efecte devastatoare iar pentru a preveni orice nenorocire, este bine de achiziționat acest tip de produs.

Generator de curent portabil monofazat sau trifazat?

Locuințele și întreprinderile mici folosesc, de obicei, energie monofazată. Cea trifazată este folosită de întreprinderile medii și mari, în special acolo unde energia este utilizată pentru pornirea și funcționarea motoarelor electrice.

Ce sistem de pornire are generatorul de curent portabil pentru camping?

Sistemul de pornire al unui generator de curent electric este un element determinant al prețului. Dacă se alege un sistem de pornire pe sfoară, ca la motoarele de barcă sau drujbe, generatorul va avea un preț mai mic, fără a-i fi afectate performanțele.

Cât consumă generatorul de curent portabil pentru camping?

Trebuie ținut cont de tipul consumatorilor. Consumatorii inductivi sunt acei consumatori ce la pornire consumă mai mult decât în regim nominal de funcționare precum frigiderul, aerul condiționat sau pompa de apă. Consumatorii rezistivi sunt acei consumatori ce nu consumă mai mult în momentul pornirii decât în regim de funcționare precum televizoarele, radio-urile, etc.

Ce tip de combustibil utilizează motoarele generatoarelor portabile pentru camping?

Generatoarele de curent electric sunt acționate de motoare termice alimentate pe benzină sau motorină. In funcție de situație se poate opta pentru alegerea unui generator de curent pe benzină sau a unui generator de curent pe motorină, fiecare dintre cele două tipuri având avantajele sale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Hamac cu Suport Inclus
Cele mai bune hamace cu suport pentru casă și grădină

Vrei să ai un loc de relaxare în aer liber? Hamacele cu suport pot fi instalate foarte rapid în living, grădină sau pe terasă. Vezi care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Duș Pentru Camping
Cel mai bun duș pentru camping

Îți place să petreci vara timpul în aer liber în camping sau la pădure? Cu ajutorul unui duș de camping poți avea apă caldă destulă cât pentru dușul a 3-4 persoane și asta fără ajutorul curentului electric.

Cei mai buni Saci de Dormit în Cort pentru Vară
Saci de dormit confortabil în cort pentru vară

Vrei ca somnul în cort să fie unul confortabil atunci când temperatura scade sub 10 grade? Te ajutăm să alegi cel mai bun sac de dormit, confortabil, ușor de transportat și de curățat.

Cel Mai Bun Aragaz Pentru Camping
Cel mai bun aragaz pentru camping

Dacă ai de gând să petreci mai mult timp la cort în acest an, cu siguranță vei avea nevoie de un aragaz pentru camping. Află cum să alegi modelul potrivit.

Cel Mai Bun Grătar de Camping
Cel mai bun grătar pentru camping (camping grill)

O ieșire în natură nu este completă fără o friptură preparată pe loc la grill. Află cum să alegi grătarul ideal pentru camping în funcție de opțiunile disponibile pe piață.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe