De ce să-ți iei un hamac cu suport inclus?

Nevoia de relaxare există mereu iar acum există și soluții. Nu mai este nevoie să aștepți vara ca să profiți de leagăn ori balansoar care se montează afară ci te poți relaxa într-un hamac cu suport, chiar în interiorul locuinței sau balconului. Îl poți monta cu ușurință oriunde ai nevoie de el mai ales dacă nu ești limitat de spațiu. Poți alege dintr-o multitudine de materiale, imprimeuri sau forme, ceea ce înseamnă că îl poți integra în designul locuinței și astfel poate reprezenta un obiect de decor important.

Unele modele suportă chiar și o greutate de 200 kg, așadar te poți relaxa în 2 cu persoana iubită. În plus, majoritatea pot avea accesorii suplimentare extrem de utile precum plasă de țânțari, protecție pentru apă sau sac de transport. Așa că îl poți lua cu tine pentru câteva zile de relaxare la casa de vacanță sau, de ce nu la bunici, ori în grădină. Dacă ai nevoie de o idee interesantă de cadou, un hamac cu suport poate fi soluția ideală ca să ieși din tiparul cadourilor clasice. Sunt ușor de montat, de întreținut dar și de curățat.

Cele mai bune hamace cu suport

1. Timeless Tools BEST CHOICE

Dacă cauți hamacul perfect pentru curtea sau grădina ta, atunci hamacul Timeless Tools pentru două persoane, cu suport metalic și geantă de transport, cu un design multicolor, poate să fie fix ceea ce aveai nevoie! Produsul suportă o greutate maximă de 120 KG, are un cadru metalic masiv, înălțimea de șezut este reglabilă și este ușor de asamblat și de dezasamblat dacă respecți instrucțiunile producătorului incluse în pachet. Cârligul poate fi înșurubat la 6 înălțimi diferite, astfel încât poți asambla hamacul la mărimi diverse după cum doriți.

2. Hamac cu suport LA BUGET

Momentele de liniște petrecute la aer curat sau chiar acasă merită împărtășite cu cineva drag. Prezentul hamac cu suport metalic inclus este însoțit de un hamac bonus, pentru momente de relaxare completă cu cineva drag. Suportul metalic poate fi asamblat cu ușurință acasă, în curte sau la iarbă verde și la fel de facil îl poți dezasambla și depozita în geanta pe care o vei primi la achiziție. Este portabil, îl vei transporta ușor, iar la montaj, vei putea să îl reglezi la 6 înălțimi diferite, în funcție de preferințele personale.

3. Halie Beige PREMIUM

Un model mai special, acest hamac cu suport și protecție țânțari este perfect pentru camping. Hamacul este rezistent la intemperii și se usucă rapid, iar marginile întărite ale materialului îl fac extrem de rezistent la rupere. Materialul hamacului este realizat din o fibră de polipropilenă, care a fost special concepută pentru hamace, ce arată și se comportă ca și cum ar fi din bumbac. Structura de rezistență este din oțel acoperită cu pulbere, iar baldachinul din poliester cu protectie împotriva UV și rezistent la apă, cu protecție țânțari inclusă.

4. Hamac Potenza cu suport de gradina pentru 2 persoane, Hamac dublu multicolor, stand albastru 2XL 220x160 200 kg, Suport hamac cu rama de otel pana la 220 kg, Rezistent la conditii meteorologice si radiatii UV

Deoarece ritmul de viață este din ce în ce mai alert și momentele de relaxare din ce în ce mai greu de găsit, atunci când în sfârșit îți faci timp pentru un moment de pauză, este bine ca totul să iasă perfect. Hamacul Potenza cu suport de gradină, inclus este perfect pentru 2 persoane, pentru tine și persoana iubită, sau pentru tine și copilul care și-a terminat lecțiile. Acest hamac dublu multicolor are un stand de culoare albastru 2XL, cu o dimensiune de 220x160 cm și care suportă 200 kg, Suportul este rezistent la condiții meteorologice și radiații UV, deci este perfect pentru terasă, sau gradină.

5. Hamac Green M

Hamacul Green M este un model potrivit utilizării în interior și exterior, disponibil în diferite mărimi, conform măsurilor și preferințelor utilizatorilor. Suportul - picioarele sunt incluse, hamacul suportând până la 200 de kg. Greutatea totală a hamacului este 6 kg, astfel că nu va fi greu de transportat și depozitat. Materialele din care este realizat sunt de calitate ridicată - bumbac, lemn și metal, iar culoarea este extrem de plăcută. Designul este minimalist, dar elegant în același timp, deci îl vei putea lăsa asamblat în living, pe balcon, terasă sau în grădină, pentru a completa decorul alcătuit.

6. Set hamac Spring Flow si suport de lemn, Koala, Albastru

Având în vedere că sezonul călduros tocmai a intrat în drepturi, este firesc să îți dorești să te relaxezi afară în aer liber. Setul hamac compus din hamacul din colecția KOALA și un suport din lemn, este perfect pentru gradină, terasă sau lângă piscina ta. Suportul este din lemn laminat de molid, rezistent la apă si la razele soalare, fiind tratat în baie de măslin. Dimensiunea va influența destul de mult achizioționarea lui, dar acesta este un hamac mediu, ce nu necesită mult spațiu, cu 230 x 128 lungime cm și o greutate suportată de 120 kg.

7. Hamac Red

Una din cele mai bune modalități de a te relaxa în aer liber este aceea de a sta în hamac, singur sau cu o persoană dragă alături, într-o atmosferă perfectă. Pânza din care este fabricat este din bumbac de o calitate foarte bună, fiind de dimensiuni bune pentru doua persoane. Durabil, din bumbac foarte bun, poate suportat o greutate de 160 kg și împreună cu lungimea de 365 cm se potrivește cel mai bine în grădină, dar îl poți folosi și în casă dacă dispui de un spatiul mai mare. Legăturile care sunt utilizate pentru fixare sunt realizate manual, iar picioarele din lemn sunt incluse.

8. Hamac pentru 2 Persoane cu Sac Depozitare, 220x160cm, Albastru/Verde Cu Suport Cadru Metalic Pliabil 2-in-1, Capacitate 220kg, culoare alb

Atunci când auzi cuvântul hamac probabil să automat ți se activează în minte ideea de camping, iarbă verde, aer curat, dar aceast hamac poate fii utilizat și la tine acasă, în balcon, pe terasă sau grădină. Nu este nimic mai bun decat relaxarea în sânul naturii, într-un hamac moale. Foarte ușor de instalat, oriunde te hotărești să-l folosești, trebuie doar să legi cele două capete ale hamacului la copaci sau posturi robuste (suportul este inclus ) și te poți bucura de confort. Hamacul este fabricat din material durabil, precum și cordoane groase. Materialul poate fi spălat în mașina automată, fiind foarte rezistent, dar în același timp prin material pătrunde și aer, astfel încât odihna să fie deosebit de plăcută.


Întrebări despre hamace cu suport inclus

Care este greutatea maximă suportată?

Un hamac cu suport inclus, poate suporta o greutate destul de mare, aceasta variând, în funcție de materialele folosite, model dar și producători. Plaja de greutăți suportate poate pleca de la minim 100 KG și poate ajunge undeva în jurul valorii de 200 KG.

Materialul este rezistent la ploaie ?

Hamacele cu suport inclus sunt în general create din materiale durabile și de bună calitate. În funcție de modelul și brandul ales, un hamac poate să fie realizat dintr-un material rezistent la ploaie, însă cel mai bine este de confirmat cu specificațiile tehnice ale produsului, pentru a te asigura dacă este așa sau nu.

Cum se montează ?

Modelele de hamace cu suport inclus sunt concepute pentru a facilita montajul - asamblare și dezasamblarea. Suportul metalic poate fi asamblat oriunde, picioarele de sprijin sunt stabile - nu trebuie decât să urmezi pașii simpli prezentați în ghidul de utilizare oferit de fiecare producător.

Este portabil ?

Hamacele cu suport inclus sunt facil de utilizat și pentru ca tu să te poți bucura de relaxare oriunde - în parc, drumeții sau excursii pe munte - sunt ușor de transportat, grație genții atașate. După utilizare și dezasamblare, vei putea așeza rapid și simplu hamacul în geanta pe care ai primit-o în pachetul de achiziție.

DIspune de o geantă pentru transport ?

Fiind un produs destinat deopotrivă utilizării în interior și exterior, orice model de hamac cu suport inclus este furnizat cu o geantă de transport, care face și depozitarea ușoară și practică, de altfel. Astfel, geanta permite depozitarea corectă a elementelor componente - hamac și cadrul de susținere.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe