Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni

Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Modificat la 08 mai 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi un grătar de grădină pe cărbuni?

Grătarele pe cărbune si grătarele pe lemne sunt cele mai utilizate, deoarece au preț de achiziție mic, comparativ cu cele pe gaz, sunt ușor de utilizat și de manipulat, pot fi folosite atât în curte cât și la ieșirile în aer liber. Grătarul de grădină pe cărbuni este destinat folosirii pentru obținerea gustului tradițional, sănătos și ușor afumat.

Cu un astfel de grătar ai posibilitatea de a găti direct deasupra jarului dar și în mod indirect, fără aprinderea grăsimilor. Grătarele dotate cu termometru în capac, oferă control sporit asupra gătitului iar cele dotate cu sistemul anti-aprindere al grăsimilor face ca fumul să fie foarte puțin.

Este recomandat să umpli maxim două treimi din cuva grătarului, întrucât umplerea sa în totalitate va face manevrarea acestuia dificilă. Înainte de a pune carnea așteaptă până când cărbunii se acoperă cu strat de cenușă. Nu folosi apă rece pentru a stinge cărbunii, deoarece aceasta poate deteriora grătarul iar în timp, nu vei mai putea să îl folosești.

Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Cel mai bun

Grătar pe cărbuni Cattara Barrel

 • Deplasare pe roți
 • Lungime 108 cm
 • Lățime 70 cm
 • Înălțime 103 cm
 • Tip grătar pe cărbuni
Verifică prețul

Grătarul pe cărbuni de la Cattara Barrel este nemaipomenit atât pentru a fi folosit în familie, cât și atunci când ai musafiri în vizită și vrei să le pregătești o friptură. Cu acest grătar vei fi surprins să descoperi cât de multe delicatese poți prepara, iar oaspeții tăi vor fi, și ei, pe cât de surprinși, pe atât de impresionați. Grătarul are o zonă pentru pregătirea preparatelor cu dimensiunea de 71,5 x 35 cm și este realizat din oțel inoxidabil. Trebuie să mai ții cont de faptul că vine dezasamblat, iar greutatea lui este de 18 kg.

la buget

Grătarul aduce o mare satisfacție tururor. Odată cu venirea căldurii, a venit și vremea lor. Pentru a petrece cât mai bine este nevoie de un grătar bun. Grătarul de la Kring este unul potrivit. Acesta funcționează pe bază de cărbuni are un suport lateral și termometru capac. Dimensiunile de 115 x 46 x 106 sunt potrivite pentru a nu depune prea mult efort când gătești. Suprafața de coacere de 2 x 28x42,5 cm este rezistentă la temperaturi înalte. Grătarul Kring este construit din materiale rezistente, este dotat cu picioare înalte și mânere cu un design ce permit o manevrare ușoară.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kingsville Smoker grătar combinat

 • Putere termică totală: 13,5 kW
 • Arzător principal: 3 × 3,6 kW
 • Arzător lateral: 1 × 2,7 kW
 • 2 zone mari de grătar
 • 2 zone mari pentru a menține alimentele calde
Verifică prețul

Grătarele pe care le vezi la americani în filme, nu sunt o utopie. Ele sunt și devin realitate odată cu achiziționarea acestui echipament de făcut grătar. Te va impresiona designul extrem de complex care te va ajuta să faci cele mai suculente fripturi cu minim de efort. Gata cu suflatul în foc și turnatul gazului pe foc. Vei face grătar mai ușor și mai rapid ca oricând. Cu ajutorul acestui echipament vei face grătar fără să te murdărești, dar și rapid-rapid. Ai tot ce îți trebuie aici. Prețul este bun pentru calitatea oferită.

Outsunny Barbecue Cu Carbon Bbq Grill Cu Blat De Sprijin In Otel Inox

 • Din materiale rezistente
 • Compact
 • Ocupă puțin spațiu
 • Rezistă la temperaturi înalte
 • Protecție împotriva coroziunii
Verifică prețul

Acest grătar fabricat din oțel este cu adevărat un partener de neuitat în excursiile tale sau pentru curtea ta de la țară. Dispune de o placă de prăjit și 2 rafturi laterale, găuri mici de ventilație pentru a disipa căldura și pentru a asigura circulația aerului și are o formă îngustă și compactă astfel încât ocupă puțin spațiu în transport. Este prevăzut cu protecție împotriva ruginii, deformării și coroziunii iar cele 4 picioare cu care a fost gândit, asigură o fixare perfectă pe sol, fără a se mișca în timpul utilizării.

Meat Machine grătar pe cărbune

 • Elegant
 • Mâner izolat termic
 • Termometru în capac
 • Suprafața grătar: 45 x 32,5 cm (L x A)
 • Material grătar: oțel inoxidabil
Verifică prețul

Grătarul este o tradiție la români, dar la nordici el arată diferit. Nordicii fac grătar cu un astfel de echipament mult mai sigur decât vechiul, tradiționalul grătar de pus pe iarbă sau undeva la umbră. Acest echipament este unul extrem de ușor de folosit, dar și sigur. Poate fi folosit atât de adolescenți, cât și de adulți. Prețul este unul corect pentru designul, comfortul, modernitatea, siguranța și rezistența pe care le oferă. Raportul calitate - preț este ridicat, dar merită în orice caz.

Gratar carbune Grillchef Konfort, 100 x 115 x 71 cm, suprafata de gatit din fonta 53 x 42 cm, husa inclusa

 • Material oțel
 • Material grătar fontă
 • Mobil
 • Număr grătare 3
 • Înălțime ajustabilă
Verifică prețul

Grill-ul pe cărbuni Landmann Grill Chef Comfort Basic 11528 este ușor de utilizat și facilitează gătirea și curățarea rapidă. Datorită zonei de ardere a cărbunelui reglabilă pe înălțime, căldura poate fi ușor transportată în sus și în jos până la grătar. Zona de gătit cu dimensiunile de 53 cm x 42 cm este, de asemenea, de înaltă calitate fiind fabricată din fontă și garantează buna dispoziție la grătar. Camera de ardere este echipată cu zone reglabile de ventilație iar raftul lateral este pliabil astfel economisind spațiu, iar grătarul este dotat cu un termometru în capac.

Gratar pe carbuni Ambiance, 117x57x108 cm, negru mat

 • Suprafață mare de gătit
 • Pe bază de cărbuni
 • Ușor de utilizat
 • Din materiale rezistente
 • Design plăcut
Verifică prețul

Carnea sau legumele făcute pe grătar sunt delicioase. Nimic nu se compară cu aroma pe care fumul cărbunilor sau jarul o poate oferi alimentelor. Acest grătar este exact ceea ce ai nevoie pentru curtea ta, mai ales pe timp de vară sau în concediu, de ce nu. Nu ocupă spațiu mult, este mobil, poate fi transportat ușor cu ajutorul celor 2 roți cu care este prevăzut și poate fi folosit și în pădure deoarece încape în portbagaj. Suprafața de gătit măsoară 55 cm lungime și 41,7 cm lățime, suficient pentru a hrăni câteva persoane.

Gratar pe carbuni Char-Broil Performance Charcoal 3500 140725

 • Tip combustibil: Cărbune
 • Dimensiune: 146.3 x 71.6 x 114.8 cm
 • Greutate (Kg): 40
 • Capacitate gătire: 14 persoane
 • Termometru
Verifică prețul

Grătarul Char-Broil se deosebește prin calitatea superioară și funcționalitățile testate și dezvoltate în decursul anilor. Construit din oțel tratat special pentru a rezista la temperaturi ridicate, grătarul pe cărbuni Char-Broil are un design deosebit și este foarte rezistent la utilizare intensă. Zona de gătit este patentată de Char-Broil fiind printre cele mai eficiente variante de menținere constantă a temperaturii obținute în interiorului grill-ului. Carcasa și sertarul sunt ușor de dat la o parte cu scopul de a fi curățate.

Întrebări frecvente despre grătarele pe cărbune

Din ce material să aleg grătarul pe cărbune?

Cele mai durabile grătare pe cărbune sunt fabricate din fontă sau oțel, fiind preferabilă evitarea aluminiului, deoarece acesta se încinge prea tare și poate arde atât alimentele preparate, cât și mâinile celor neatenți dar totodată mai dificil de curățat.

Ce accesorii nu trebuie să lipsească la grătarele pe cărbune?

Este important ca aparatul achiziționat să beneficieze de un capac, care are rolul de a răspândi uniform căldura peste toate preparatele, de a le intensifica aroma specifică de afumat generată de cărbune, dar și de a proteja grătarul de praf și alte impurități atunci când nu-l folosești.

Care este lungimea perfectă pentru suprafața de gătit a grătarelor pe cărbune?

Acest lucru depinde de nevoile tale, de numărul de persoane din familia ta sau de prietenii pe care îi ai. De pildă, dacă numărul invitaților la masă nu este mai mare de 6, atunci un grătar cu o zona de preparare a alimentelor de 38–58 cm ar trebuie să fie mai mult decât suficient.

Există grătare pe cărbune mobile?

Grătarele pe cărbune se împart în doua categorii: fixe și mobile. Dimensiunile celor fixe sunt destul de generoase, drept pentru care sunt ideale pentru utilizatorii care locuiesc la casă cu grădina sau curte iar cele mobile, au dimensiuni mai mici pentru a putea fi transportate mai ușor.

La ce trebuie să am grijă când utilizez grătarul pe cărbune?

Pentru a evita incidentele neplăcute, asigura-te că grătarul cu cărbune achiziționat este prevăzut cu mânere termoizolante, nu îl folosi în spații închise, evită să folosești benzina pentru aprindere și nu bloca orificiile de ventilație ale acestuia.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Cel Mai Bun Proiector LED de Exterior cu Senzor de Mișcare
Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior

De ce să lași lumina aprinsă tot timpul când poți avea un proiect LED care se aprinde și se stinge automat în funcție de mișcările surprinse?

Cel Mai Bun Compostor Ecologic de Grădină
Compostor ecologic de grădină

Tranformă resturile menajere în compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ natural pentru grădina ta. Cumpără un container de compost ecologic.

Cel Mai Bun Coteț pentru Găini Gata Construit
Cel mai bun coteț pentru găini gata construit

Ai nevoie de un coteț pentru păsări dar nu găsești meșteri pentru construcție? Cumpără un coteț gata construit pe care-l poți instala singur în câteva minute.

Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe