Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni

Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Modificat la 22 octombrie 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi un grătar de grădină pe cărbuni?

Grătarele pe cărbune si grătarele pe lemne sunt cele mai utilizate, deoarece au preț de achiziție mic, comparativ cu cele pe gaz, sunt ușor de utilizat și de manipulat, pot fi folosite atât în curte cât și la ieșirile în aer liber. Grătarul de grădină pe cărbuni este destinat folosirii pentru obținerea gustului tradițional, sănătos și ușor afumat.

Cu un astfel de grătar ai posibilitatea de a găti direct deasupra jarului dar și în mod indirect, fără aprinderea grăsimilor. Grătarele dotate cu termometru în capac, oferă control sporit asupra gătitului iar cele dotate cu sistemul anti-aprindere al grăsimilor face ca fumul să fie foarte puțin.

Este recomandat să umpli maxim două treimi din cuva grătarului, întrucât umplerea sa în totalitate va face manevrarea acestuia dificilă. Înainte de a pune carnea așteaptă până când cărbunii se acoperă cu strat de cenușă. Nu folosi apă rece pentru a stinge cărbunii, deoarece aceasta poate deteriora grătarul iar în timp, nu vei mai putea să îl folosești.

Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Cel mai bun

Outsunny Barbecue Cu Carbon Bbq Grill Cu Blat De Sprijin In Otel Inox

 • Din materiale rezistente
 • Compact
 • Ocupă puțin spațiu
 • Rezistă la temperaturi înalte
 • Protecție împotriva coroziunii
Verifică prețul

Acest grătar fabricat din oțel este cu adevărat un partener de neuitat în excursiile tale sau pentru curtea ta de la țară. Dispune de o placă de prăjit și 2 rafturi laterale, găuri mici de ventilație pentru a disipa căldura și pentru a asigura circulația aerului și are o formă îngustă și compactă astfel încât ocupă puțin spațiu în transport. Este prevăzut cu protecție împotriva ruginii, deformării și coroziunii iar cele 4 picioare cu care a fost gândit, asigură o fixare perfectă pe sol, fără a se mișca în timpul utilizării.

la buget

Grătarul aduce o mare satisfacție tururor. Odată cu venirea căldurii, a venit și vremea lor. Pentru a petrece cât mai bine este nevoie de un grătar bun. Grătarul de la Kring este unul potrivit. Acesta funcționează pe bază de cărbuni are un suport lateral și termometru capac. Dimensiunile de 115 x 46 x 106 sunt potrivite pentru a nu depune prea mult efort când gătești. Suprafața de coacere de 2 x 28x42,5 cm este rezistentă la temperaturi înalte. Grătarul Kring este construit din materiale rezistente, este dotat cu picioare înalte și mânere cu un design ce permit o manevrare ușoară.

Premium

Beef Brisket gril cu afumătoare

 • Suprafață mare de gătit;
 • Eficientă;
 • Potrivită pentru familii;
 • Ușor de utilizat;
 • Prevăzută cu roți.
Verifică prețul

Beef Brisket gril cu afumătoare, este un grill excepțional, deoarece este foarte practic, comod și ușor în utilizare. Pentru a folosi acest grill este nevoie doar de cărbune pentru grătar, și dispoziția ta bună. Grill-ul are mai multe spații pentru gătit, astfel se va eficientiza procesul de preparare a bucatelor, se pot plasa etajat carnea și legumele în același timp. Un punct forte al grătarului, este și o afumătoare, astfel fumul se deplasează din spațiul mic de fum în spațiul mare de grătar.

Beef Baron grătar rotund

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Reglabil
 • Spațios
Verifică prețul

Beef Baron grătar rotund, s-a terminat vara, dar nu s-a terminat timpul petrecut cu prietenii la grătar. E timpul perfect să-ți i-ai un grătar, pentru a prepara cea mai delicioasă carne, gătit lent, afumat, pește și legume grill. Este un grătar cu arderea pe cărbune, este cu ventilație din oțel crom pentru controlul temperaturii datorită sistemului FlameTamer, datorită acestui sistem cu ventilație comutabilă permite controlul convenabil al temperaturii în intervalul de la 50 până la 350 ° C, cu un control rotativ.

Gratar carbune Grillchef Konfort, 100 x 115 x 71 cm, suprafata de gatit din fonta 53 x 42 cm, husa inclusa

 • Material oțel
 • Material grătar fontă
 • Mobil
 • Număr grătare 3
 • Înălțime ajustabilă
Verifică prețul

Grill-ul pe cărbuni Landmann Grill Chef Comfort Basic 11528 este ușor de utilizat și facilitează gătirea și curățarea rapidă. Datorită zonei de ardere a cărbunelui reglabilă pe înălțime, căldura poate fi ușor transportată în sus și în jos până la grătar. Zona de gătit cu dimensiunile de 53 cm x 42 cm este, de asemenea, de înaltă calitate fiind fabricată din fontă și garantează buna dispoziție la grătar. Camera de ardere este echipată cu zone reglabile de ventilație iar raftul lateral este pliabil astfel economisind spațiu, iar grătarul este dotat cu un termometru în capac.

Meat Machine grătar pe cărbune

 • Elegant
 • Mâner izolat termic
 • Termometru în capac
 • Suprafața grătar: 45 x 32,5 cm (L x A)
 • Material grătar: oțel inoxidabil
Verifică prețul

Grătarul este o tradiție la români, dar la nordici el arată diferit. Nordicii fac grătar cu un astfel de echipament mult mai sigur decât vechiul, tradiționalul grătar de pus pe iarbă sau undeva la umbră. Acest echipament este unul extrem de ușor de folosit, dar și sigur. Poate fi folosit atât de adolescenți, cât și de adulți. Prețul este unul corect pentru designul, comfortul, modernitatea, siguranța și rezistența pe care le oferă. Raportul calitate - preț este ridicat, dar merită în orice caz.

Gratar rectangular metal/lemn, negru, 54 x 34 x 6.5 cm

 • Prevăzut cu roți;
 • Ușor de folosit;
 • Dispune de rafturi și loc pentru ustensile;
 • Suprafață mare de gătit;
 • Eficient.
Verifică prețul

Gratar rectangular metal/lemn, negru cu mărimea de 54 x 34 x 6.5 cm este mai mult decât perfect pentru a face carne și legume grill. Acest grătar este practic și ușor în utilizare, are forma dreptunghiulară și este pe cărbune, e perfect pentru întâlnirile cu prietenii și cei apropiați în aer liber. Are un raft lateral și unul inferior care îți va conferi o mare utilitate la lăsarea ustensilelor. Un plus mare pentru acest grătar este faptul că are roți, tu vei putea schimba cu ușurință locul ui, atât și să îl păstrezi undeva.

Gratar pe carbune Weber, negru, 67 x 57 x 107 cm

 • Prevăzut cu roți;
 • Ușor;
 • Simplu de transportat;
 • Practic și eficient;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Cauți un grătar elegant, comod, compact și care gătește excelent, atunci la sigur tu cauți Gratarul pe cărbune Weber, negru cu mărimi de 67 x 57 x 107 cm. Bazat pe designul original din 1952 cu caracteristici actualizate pentru a face grătarul ușor. Este proiectat ergonomic pentru înălțimea optimă de gătit, cu stabilitate sporită și cârlige pentru scule integrate. Acest grătar are un sistem de curățare performant, ce elimină cenușa printr-o singură atingere. Este perfect pentru orice eveniment cu familia și prietenii.

Întrebări frecvente despre grătarele pe cărbune

Din ce material să aleg grătarul pe cărbune?

Cele mai durabile grătare pe cărbune sunt fabricate din fontă sau oțel, fiind preferabilă evitarea aluminiului, deoarece acesta se încinge prea tare și poate arde atât alimentele preparate, cât și mâinile celor neatenți dar totodată mai dificil de curățat.

Ce accesorii nu trebuie să lipsească la grătarele pe cărbune?

Este important ca aparatul achiziționat să beneficieze de un capac, care are rolul de a răspândi uniform căldura peste toate preparatele, de a le intensifica aroma specifică de afumat generată de cărbune, dar și de a proteja grătarul de praf și alte impurități atunci când nu-l folosești.

Care este lungimea perfectă pentru suprafața de gătit a grătarelor pe cărbune?

Acest lucru depinde de nevoile tale, de numărul de persoane din familia ta sau de prietenii pe care îi ai. De pildă, dacă numărul invitaților la masă nu este mai mare de 6, atunci un grătar cu o zona de preparare a alimentelor de 38–58 cm ar trebuie să fie mai mult decât suficient.

Există grătare pe cărbune mobile?

Grătarele pe cărbune se împart în doua categorii: fixe și mobile. Dimensiunile celor fixe sunt destul de generoase, drept pentru care sunt ideale pentru utilizatorii care locuiesc la casă cu grădina sau curte iar cele mobile, au dimensiuni mai mici pentru a putea fi transportate mai ușor.

La ce trebuie să am grijă când utilizez grătarul pe cărbune?

Pentru a evita incidentele neplăcute, asigura-te că grătarul cu cărbune achiziționat este prevăzut cu mânere termoizolante, nu îl folosi în spații închise, evită să folosești benzina pentru aprindere și nu bloca orificiile de ventilație ale acestuia.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Cea Mai Bună Priză De Grădină
Cea mai bună priză de grădină

Curentul electric în curtea casei sau în grădină este esențial pentru o bună organizare a activități. Prizele de grădină sunt puțin diferite față de cele normale fiind nevoie să reziste la intemperiile naturii.

Cel Mai Bun Jacuzzi Gonflabil De Exterior
Jacuzzi-uri gonflabile pentru exterior

Vrei să-ți petreci zilele relaxându-te în propria grădină într-un jacuzzi? Jacuzzi-urile gonflabile sunt soluția cea mai economică, ușor de instalat și întreținut.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Fotoliu Recliner
Cel mai bun fotoliu recliner

Un fotoliu recliner nu trebuie să lipsească din living-ul casei tale. Un astfel de fotoliu îl poți folosi pentru citit, somn sau doar relaxare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe