Cel Mai Bun Set Complet de Ustenstile pentru Grătar

Seturi de ustensile de calitate pentru grătare în aer liber

Modificat la 03 martie 2022
Articol evaluat de 129 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de ustensile pentru grătar de calitate?

Un adevărat pasionat de grătare se înconjoară de ustensile de calitate. Acest aspect este important pentru că asigură rezistența și durabilitatea instrumentelor, modul lor de întreținere, dar și aspectul estetic. În ceea ce privește cleștele, furca, cuțitul, este de preferat inoxul, material rezistent la temperaturi ridicate, ușor de curățat, cu un finisaj lucios și neted. Inoxul sporește rezistența la uzură, la rugină, la oxidare sau coroziune. Există ustensile din aluminiu, care sunt însă mai vulnerabile. În ceea ce privește spatula, aceasta poate fi fabricată din inox sau, de preferat, din silicon, material durabil și foarte simplu de curățat.

Frigăruile cele mai practice sunt din metal, dar dacă ai țepuse de lemn, nu uita să le înmoi în apă înainte de a le pune pe grilaj. Pensula pentru uns poate fi cu peri de silicon iar peria de curățat grătarul va fi cu peri din plastic sau din alamă. Indiferent de material, verifică întotdeauna indicațiile cu privire la întreținere și curățare, mai ales dacă ai opțiunea de a le igieniza la mașina de spălat vase.

Truse de ustensile pentru grătar pe care le poți cumpăra

Cel mai bun

Set inox pentru gratar in valijoara

 • Fabricate din inox
 • Calitate superioară
 • Ușor de întreținut
 • Greutate redusă
 • Simplu de curățat
Verifică prețul

Setul pentru grătar compus din patru ustensile de mare precizie din inox de înaltă calitate este ideal pentru fiecare gospodărie, fie că este vorba de un grătar acasă, ori în aer liber cu prietenii sau familia. Cele patru ustensile sunt dotate cu mânere din plastic ce împiedică accidentarea la temperaturi înalte, fiind perfect nituite şi rezistente în timp. Ustensilele sunt depozitate într-o cutie din aluminiu, căptușită cu material textil și dotată cu curele de prindere pentru fiecare în parte. De acum ai tot ce-ți trebuie pentru grătar.

la buget

Set cadou valiza cu 18 ustensile gratar

 • Fabricate din oțel inoxidabil
 • Ușor de utilizat
 • Calitate germană
 • Simplu de depozitat
 • Ideale chiar și pentru începători
Verifică prețul

Setul pentru grătar de mare precizie compus din 18 ustensile din oțel inoxidabil de înaltă calitate și cu mânere din plastic rezistente la temperaturi ridicate, este ideal pentru ieșirile în aer liber cu prietenii, colegii sau chiar familia. Servieta rezistentă în care sunt depozitate, de dimensiuni reduse, face mai simplă transportarea lor oriunde. Chiar dacă nu ești bucătar de meserie, acestea sunt ușor de utilizat, mai ales datorită mânerelor anti-aderente și greutății reduse. Relaxarea prinde contur.

Premium

Set 32 accesorii gratar OutDoor din otel inoxidabil de calitate superioara, geanta transport din aluminiu captusita, cu material textil

 • Fabricate din oțel inoxidabil
 • Calitate superioară
 • Cutie căptușită cu material textil
 • Mânere fine
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Setul pentru grătar de mare precizie format din cele 32 de ustensile fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate este unul din cele mai ample existente pe piață, din această categorie. Sunt rezistente la rugină și la deformare, neinflamabile şi sigure pentru maşina de spălat vase, având bucle de agățare. Sunt depozitate într-o valiză din aluminiu, căptușită pe interior cu material textil, ce ajută la o bună fixare și transportare a acestora. De acum, ieșirile în aer liber cu prietenii sau familia va fi o plăcere.

Set 6 accesorii din inox pentru gratar in cutie de bambus 5949096468279

 • Fabricat din inox
 • Calitate înaltă
 • Rezistență ridicată
 • Simple de manevrat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Acest set de grătar, format din 6 accesorii diferite este fabricat din inox de înaltă calitate ce rezistă în timp. Este dotat cu mânere metalice ce nu alunecă în timpul folosirii şi nu se degradează în timp. Vin la pachet cu o cutie pentru depozitare, de dimensiuni reduse, ceea ce înseamnă că este ușor de luat oriune, fiecare ustensilă avânt curelușe de fixare pentru secțiunea ei. Având în vedere că sunt din inox, sunt ușor de splălat și uscat. De acum, ieșirile în aer liber cu prietenii sau familia sunt o plăcere.

Set 12 ustensile pentru gratar Strend Pro Grill, Otel inoxidabil, maner din lemn

 • Realizate din oțel inoxidabil
 • Mâner din lemn
 • Design modern
 • Utile
 • Practice
Verifică prețul

Acest set de ustensile pentru grătar, format din 12 piese, îți oferă instrumentele de bază, indiferent de nivelul pe care pasiunea ta pentru gătitul la grătar îl are. Ustensilele sunt realizate din oțel inoxidabil și au mânere din lemn ce îți oferă protecția necesară în timpul utilizării, fiind ideale pentru utilizarea frecventă, deoarece nu se deteriorează ușor. Au o formă simplă, ceea ce constituie un avantaj în procesul de curățare. Acest set poate reprezenta și un cadou inedit pentru iubitorii gătitului în aer liber.

Set unelte pentru gratar Strend Pro Premium BBQ 45535, cutie metalica, Inox, 16 piese

 • Cutie metalică
 • Rezistente
 • Realizate din inox
 • Set cu 16 piese
 • Mâner din lemn
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de gătitul în aer liber, cu siguranță te-ai lovit de tot felul de probleme cu privire la gătitul efectiv. Setul de ustensile pentru grătar de la Strend Pro, Premium BBQ 45535, îți va ușura, cu siguranță munca. Setul conține 16 piese, frumos aranjate într-o cutie metalică pentru depozitare și transport, foarte rezistentă. Toate piesele au mânere lungi din lemn, pentru a te proteja de căldura degajată de foc și fiind realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, te vor deservi pentru o lungă perioadă de timp.

Set Ustensile pentru Gratar ,9 piese , Otel inoxidabil , GRUNBERG , UG9PS

 • Material inoxidabil
 • Rezistent la rugină
 • Compatibil cu mașina de spălat
 • Design elegant
 • Rezistență la deformare
Verifică prețul

Pentru cele mai reușite grătare, ai nevoie de un set de ustensile pentru grătar. Ai la dispoziție 9 piese pentru ca fripturile tale să fie cele mai bune. Acestea sunt confecționate din oțel inoxidabil și vor fi rezistente pe termen lung datorită calității superioare. De asemenea, sunt rezistente la rugină, neinflamabile și sigure chiar și pentru mașina de spălat vase. Nici nu se deformează. Toate sunt puse într-o mini borsetă de culoare neagră pe care o vei adora, dar și care te ajută să le ții în siguranță.

Întrebări despre ustensilele pentru grătar

Cum se curăță ustensilele pentru grătar?

În funcție de materialul din care sunt confecționate, ustensilele pentru grătar pot fi curățate atât la mașina de spălat vase (dacă nu conțin lemn) dar și manual cu soluții speciale pentru degresare, respectiv detergent pentru curățarea depunerilor de grăsimi.

Ce unelte conțin de obicei astfel de truse?

În general, aceste set-uri cu ustensile de grătar pot conține: 1 x clește lung, 1 x cuțit cu mâner lung, 1x furculită cu mâner lung, 1 x spatulă cu mâner lung. Uneori, aceste truse pot avea chiar și un set de furculițe și/sau cuțite, ori alte tipuri de accesorii pentru grătar.

Ce lungime trebuie să aibă uneltele pentru a fi utile?

Totul depinde de mărimea grătarului tău. Lungimea accesoriilor trebuie să îți permită sa manevrezi carnea de pe grătar din orice unghi fără a fi pus în pericol de accidentare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cea Mai Bună Vatră de Foc pentru Terasă sau Grădină
Vatră de foc cu lemne de pus pe terasă sau în grădină

Decorează-ți grădina sau terasa cu o vatră de foc pe lemne. O poți folosi atât pentru decor, încălzire în nopțile răcoroase afară sau chiar pentru gătit.

Cel Mai Bun Tocător de Frunze și Crengi
Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Folosește resturile de prin grădină cu folos! Tocătorul de frunze și crengi te ajută să faci compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ.

Cel Mai Bun Încălzitor Electric Vertical pentru Terasă
Încălzitoare electrice verticale pentru terasă

Vrei să-ți petreci serile de vară afară pe terasă chiar și atunci când temperatura scade sub 20 grade? Încălzitoarele electrice verticale au un design plăcut și un îți oferă toată căldura de care ai nevoie.

Cea Mai Bună Magazie de Depozitare a Lemnelor de Foc
Cea mai bună magazie de depozitare pentru lemne de foc

Dacă îți încălzești casa cu lemne și îți place ordinea și curățenia, achiziția unei magazii de depozitare a lemnelor pentru foc este achiziția ideală pentru tine.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe