Cel Mai Bun Set Complet de Ustenstile pentru Grătar

Seturi de ustensile de calitate pentru grătare în aer liber

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 129 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de ustensile pentru grătar de calitate?

Un adevărat pasionat de grătare se înconjoară de ustensile de calitate. Acest aspect este important pentru că asigură rezistența și durabilitatea instrumentelor, modul lor de întreținere, dar și aspectul estetic. În ceea ce privește cleștele, furca, cuțitul, este de preferat inoxul, material rezistent la temperaturi ridicate, ușor de curățat, cu un finisaj lucios și neted. Inoxul sporește rezistența la uzură, la rugină, la oxidare sau coroziune. Există ustensile din aluminiu, care sunt însă mai vulnerabile. În ceea ce privește spatula, aceasta poate fi fabricată din inox sau, de preferat, din silicon, material durabil și foarte simplu de curățat.

Frigăruile cele mai practice sunt din metal, dar dacă ai țepuse de lemn, nu uita să le înmoi în apă înainte de a le pune pe grilaj. Pensula pentru uns poate fi cu peri de silicon iar peria de curățat grătarul va fi cu peri din plastic sau din alamă. Indiferent de material, verifică întotdeauna indicațiile cu privire la întreținere și curățare, mai ales dacă ai opțiunea de a le igieniza la mașina de spălat vase.

Truse de ustensile pentru grătar pe care le poți cumpăra

Cel mai bun

Set inox pentru gratar in valijoara

 • Fabricate din inox
 • Calitate superioară
 • Ușor de întreținut
 • Greutate redusă
 • Simplu de curățat
Verifică prețul

Setul pentru grătar compus din patru ustensile de mare precizie din inox de înaltă calitate este ideal pentru fiecare gospodărie, fie că este vorba de un grătar acasă, ori în aer liber cu prietenii sau familia. Cele patru ustensile sunt dotate cu mânere din plastic ce împiedică accidentarea la temperaturi înalte, fiind perfect nituite şi rezistente în timp. Ustensilele sunt depozitate într-o cutie din aluminiu, căptușită cu material textil și dotată cu curele de prindere pentru fiecare în parte. De acum ai tot ce-ți trebuie pentru grătar.

Set ustensile gratar in geanta aluminiu Enders, 12 ps

 • Oțel inoxidabil placat cu aluminiu
 • Mânere de lemn
 • Set 12 accesorii
 • Cutie depozitare cadou
 • Culoare: inox
Verifică prețul

Orice amator de barbeque va avea nevoie de un set de grătar, care să includă ustensilele utile pentru manevrarea sigură și comodă a bucăților de carne și sau legume. Setul de ustensile pentru grătar sunt de înaltă calitate, realizate din oțel inoxidabil și depozitate în carcasă din aluminiu, constând dintr-un clește de cărbuni, furculiță, perie de grăsime, spatulă pentru întoarcerea alimentelor pe grătar și opt frigărui pentru coacerea porumbului. De asemenea, țepușele de frigărui sunt accesorii practice, care îți dau posibilitatea să combini diferite preparate, fiecare cu aroma sa.

la buget

Set cadou valiza cu 18 ustensile gratar

 • Fabricate din oțel inoxidabil
 • Ușor de utilizat
 • Calitate germană
 • Simplu de depozitat
 • Ideale chiar și pentru începători
Verifică prețul

Setul pentru grătar de mare precizie compus din 18 ustensile din oțel inoxidabil de înaltă calitate și cu mânere din plastic rezistente la temperaturi ridicate, este ideal pentru ieșirile în aer liber cu prietenii, colegii sau chiar familia. Servieta rezistentă în care sunt depozitate, de dimensiuni reduse, face mai simplă transportarea lor oriunde. Chiar dacă nu ești bucătar de meserie, acestea sunt ușor de utilizat, mai ales datorită mânerelor anti-aderente și greutății reduse. Relaxarea prinde contur.

Premium

Set 32 accesorii gratar OutDoor din otel inoxidabil de calitate superioara, geanta transport din aluminiu captusita, cu material textil

 • Fabricate din oțel inoxidabil
 • Calitate superioară
 • Cutie căptușită cu material textil
 • Mânere fine
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Setul pentru grătar de mare precizie format din cele 32 de ustensile fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate este unul din cele mai ample existente pe piață, din această categorie. Sunt rezistente la rugină și la deformare, neinflamabile şi sigure pentru maşina de spălat vase, având bucle de agățare. Sunt depozitate într-o valiză din aluminiu, căptușită pe interior cu material textil, ce ajută la o bună fixare și transportare a acestora. De acum, ieșirile în aer liber cu prietenii sau familia va fi o plăcere.

Set 6 accesorii din inox pentru gratar in cutie de bambus 5949096468279

 • Fabricat din inox
 • Calitate înaltă
 • Rezistență ridicată
 • Simple de manevrat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Acest set de grătar, format din 6 accesorii diferite este fabricat din inox de înaltă calitate ce rezistă în timp. Este dotat cu mânere metalice ce nu alunecă în timpul folosirii şi nu se degradează în timp. Vin la pachet cu o cutie pentru depozitare, de dimensiuni reduse, ceea ce înseamnă că este ușor de luat oriune, fiecare ustensilă avânt curelușe de fixare pentru secțiunea ei. Având în vedere că sunt din inox, sunt ușor de splălat și uscat. De acum, ieșirile în aer liber cu prietenii sau familia sunt o plăcere.

Trusa pentru gratar barbeque BBQ 18 Ustensile din inox si manere din lemn

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Potrivit pentru toate grătarele
 • Ușor de utilizat
 • Greutate redusă
 • Simplu de depozitat
Verifică prețul

Acest set special pentru grătar este fabricat din inox de o calitate superioară, ideal pentru ieșirile în aer liber la un grătar cu familia sau prietenii. Mânerele din lemn atent prelucrat, ajută la manevrarea ustensilelor cu ușurință, chiar și de cei mai puțin experimentați. Fiind din inox, carnea sau alte alimente nu se lipesc de ele fiind simplu de curățat. Datorită trusei cu căptușeală textilă, sunt ușor de depozitat și pot fi luate oriunde, fără să ocupe prea mult spațiu. Este atât de simplu să faci grătar acum.

Întrebări despre ustensilele pentru grătar

Cum se curăță ustensilele pentru grătar?

În funcție de materialul din care sunt confecționate, ustensilele pentru grătar pot fi curățate atât la mașina de spălat vase (dacă nu conțin lemn) dar și manual cu soluții speciale pentru degresare, respectiv detergent pentru curățarea depunerilor de grăsimi.

Ce unelte conțin de obicei astfel de truse?

În general, aceste set-uri cu ustensile de grătar pot conține: 1 x clește lung, 1 x cuțit cu mâner lung, 1x furculită cu mâner lung, 1 x spatulă cu mâner lung. Uneori, aceste truse pot avea chiar și un set de furculițe și/sau cuțite, ori alte tipuri de accesorii pentru grătar.

Ce lungime trebuie să aibă uneltele pentru a fi utile?

Totul depinde de mărimea grătarului tău. Lungimea accesoriilor trebuie să îți permită sa manevrezi carnea de pe grătar din orice unghi fără a fi pus în pericol de accidentare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă
Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Petreci mult timp vara în grădină și vrei să te poți răcori cu un duș? Un duș solar se instalează foarte ușor și folosește lumina soarelui pentru a încălzi apa la o temperatură confortabilă.

Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică
Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Stai la bloc sau la curte și îți dorești un colt de relaxare numai al tau? Balansoarele suspendate tip scoică pot fi locul perfect de citit sau tras un pui de somn la prânz.

Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor
Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Te-ai săturat ca păsările dăunătoare să-ți strice cultura? Aceste aparate automate fac sunete puternice la intervale stabilite de timp și în acest fel alungă majoritatea dăunătorilor.

Cel Mai Bun Aerator de Gazon Electric
Cel mai bun aerator de gazon electric

Un gazon ca în filme nu se face singur, oamenii pasionați investind în unelte și echipamentele necesare. Aeratorul de gazon este o mașinărie esențială pentru îngrijirea grădinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe