Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior

Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Modificat la 03 ianuarie 2022
Articol evaluat de 41 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce ai nevoie de un aparat împotriva rozătoarelor?

Fie că locuiești la țară sau la oraș, este posibil să ai la un moment dat probleme cu șoarecii sau șobolanii. Pentru a preveni astfel de incidente neplăcute sau pentru a scăpa de dăunători, dacă deja sunt prezenți, poate ar fi mai bine să alegi o soluție simplă și curată și anume aparatele anti-șoareci.

Aceste dispozitive funcționează, de regulă, prin ultrasunete, fiind produse semnale sonore foarte puternice, pe frecvențe percepute în mod specific de către rozătoare (25-65 kHz). Totuși, ele nu vor fi auzite de către oameni și nici nu vor fi deranjante pentru animalele de companie, ci vor fi percepute de rozătoare ca semnale de avertizare și drept urmare ele părăsesc zona acoperită de acestea.

Majoritatea producătorilor specifică faptul că pentru a obține rezultate satisfăcătoare, este bine ca un aparat anti șoareci, să funcționeze continuu. Unele aparate anti șoareci folosesc, pe lângă acele zgomote speciale și lămpi ce produc flash-uri luminoase la intervale regulate de timp ceea ce le face mult mai eficiente.

Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Cel mai bun

Oferta ! Pachet Aparat anti rozatoare, anti soareci,anti sobolani,anti gandaci DUO PRO PESTREPELLER + CADOU Raticid Bros 100 gr. contra soareci sobolani, impotriva rozatoarelor

000 Hz până la 65. 000 Hz, dar foarte deranjante pentru rozătoare și gândaci, astfel obligându-le să părăsească zona protejata de acest aparat. Eficiența maximă a aparatului se constată după 10-15 zile de funcționare continuă, după care se lasă să funcționeze preventiv.
Verifică prețul

Aparatul Duo Pro Pestrepeller poate fi folosit cu succes în locuințe, , birouri, spații de depozitare, fabrici și chiar depozite de cereale. Ultrasunetele emise de aparat nu sunt sesizabile de către om, frecvența variabilă de la 25.

la buget

Aparat impotriva rozatoarelor Bug Scare, pana la 100 mp

Acest dispozitiv are o rază de acțiune de până la 100 mp și o putere de maxim 250 v. Frecvența sa este de 50Hz - 60Hz. Este extrem de util în locurile unde nu se poate utiliza momeala, otrava sau pesticidele cum ar fi: fabricile de prelucrare a produselor alimentare, fabrica de orez, fabrica de farmaceutice, fabrica de furajepentru animale, etc.
Verifică prețul

Dacă urăști rozătoarele și nici nu vrei să auzi că stau prin preajma casei tale, ai nevoie de cea mai bună soluție: un aparat împotriva rozătoarelor care te va ajuta să scapi de ele.

Premium

Aparat cu ultrasunete anti-rozatoare insecte Transonic Pro

Metodele tradiționale nu funcționează, dar există și metode moderne care dau rezultatele dorite. De aceea, îți recomandăm un aparat cu ultrasunete care îți va alunga orize rozător sau insectă care dorește să îți strice liniștea intrându-ți în casă. Acest dispozitiv electronic este foarte ușor de folosit și te ajută să alungi șoareci, șobolani, veverițe, dihori, lilieci, insecte târâtoare, gândaci, purici, etc.
Verifică prețul

Unii oameni ar face orice pentru a scăpa de rozătoare sau chiar de insecte. De aceea, au nevoie de cea mai bună protecție împotriva rozătoarelor și insectelor.

Aparat anti soareci sobolani gandaci cu ultrasunete DUO PRO Pest Repeller

Soluția acestei probleme este aparatul cu ultrasunete DUO PRO Pest Repeller care te ajută să ții dăunătorii la distanță în mod ecologic, fără a afecta sănătatea ta sau mediul înconjurător. Funcționează cu 220V și emite aproximativ 2 x 135dB, suficient cât să țină dăunătorii la distanță. Are un consum redus de energie și acoperă o suprafață de 570 m² la interior și 300 m² la exterior.
Verifică prețul

Dacă locuiești la casă, probabil te confrunți cu o problemă destul de des întâlnită și anume, musafirii nedoriți, cum ar fi gândacii și rozătoarele care sunt extrem de dăunători.

Aparat Pest Repeller cu ultrasunete anti rozatoare si insecte PR 220.6 Electronic

Dispozitivul este eficient împotriva șoarecilor, șobolanilor, pisicilor, veverițelor, dihorilor, nevăstuicilor, vulpilor, liliecilor și unor insecte zburătoare. Acest aparat cu ultrasunete este ideal pentru case, garaje, depozite, birouri, restaurante, spații comerciale, etc. Datorită frecvenței înalte, ultrasunetele nu deranjează sau afectează în niciun mod omul.
Verifică prețul

Aparatul Pest Repeller cu ultrasunete anti rozătoare și insecte PR 220. 6 este conceput pentru a face față infestărilor de rozătoare într-un mod ecologic, fără poluanți sau produse chimice.

Aparat Electronic Ultrasonic Pro VOTTON ® US 022 - High Power - Impotriva Soarecilor, Sobolanilor, Rozatoarelor - Fabricat in Germania ®

Poate fi utilizat și pentru mașini, în garaje, ideal ca protecție pentru mașinile care rămân parcate o perioada mai lungă de timp. Aparatul trebuie montat astfel încât să nu pătrundă apă sau murdărie în carcasă. Este dotat cu un modul electronic și un difuzor special conceput astfel încât sunetul emis este extrem de puternic și înțepător.
Verifică prețul

Aparatul Electronic Ultrasonic Pro VOTTON ® US 022 - High Power respinge șoarecii și șobolanii din locuințe, garaje și magazii, funcționând cu cea mai recentă tehnologie de ultrasunete.

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor

Rozătoarele și gândacii îți creează probleme? Ți s-a întâmplat să descoperi lucruri mâncate sau roase de către șobolani? Dacă capcanele clasice sunt periculoase și ineficiente pentru tine, treci la acest aparat cu ultrasunete împotriva rozătoarelor. Boxa cu ultrasunete este perfect adaptată nevoilor tale și te ferește de neplăcerile cauzate de acești mici dăunători. Este ecologic, nu folosește substanțe toxice și își găsește loc în orice încăpere datorită designului modern. Dispozitivul emite semnale foarte puternice și are o rază de acțiune de până la 200mp.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre aparatele anti rozătoare

Ce este un aparat anti rozătoare?

Un aparat împotriva rozătoarelor este un dispozitiv, alimentat electronic sau nu, care este conceput pentru a alunga șoarecii, rozătoarele. Pe piata există dispozitve destinate anumitor dăunători, a oricăror rozătoare, în timp ce altele funcționează atât pentru rozătoare, cât și pentru insecte.

Cum funcționează un aparat anti rozătoare cu ultrasunete?

Acestea sunt dispozitive electronice care funcționează prin emiterea undelor sonore de înaltă frecvență, un nivel de sunet insuportabil pentru șobolani, gândaci, furnici și alți dăunători, dar inofensiv pentru urechea umană și sigur de utilizat în preajma copiilor.

Ce distanță acoperă un dispozitiv anti rozătoare?

Aparatele împotriva șoarecilor cu cablu pot acoperi până la aproximativ 5000 de metri pătrați, deci pot fi folosite în spații mai mari precum subsoluri sau o mansardă Dacă însă vorbim de spațiile mici poți alege sisteme plug in, adică un mic aparat în fiecare cameră ce poate acoperi o suprafață cuprinsă ntre 80 și 120 mp.

Ce putere a sunetului folosește un dispozitv anti rozătoare?

Aceste aparate pornesc de la aproximativ 65 de decibeli și pot ajunge până la 135 decibeli. În mod firesc, cu cât sunetul este mai puternic, cu atât rozătoarele vor fi mai deranjate și vor pleca mai repede din jurul gospodăriei.

Ce aparat anti rozătoare este cel mai eficient?

Pentru o eficiență și mai ridicată, există dispozitive care pe lângă sunet, emit și lumină în mod intermitent. Aceasta are rolul de a orbi și de a speria rozătoarele. Mai mult, dacă dorești să elimini și insectele, gândacii și păianjenii, atunci caută și funcția de lumină UV care te va proteja împotriva acestora.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Cea Mai Bună Lustră Cu Led
Cea mai bună lustră cu LED

Cumpără-ți o lustră care arată cool și oferă o lumină de calitate pe bază de LED. Nu va trebui să-i schimbi becurile niciodată.

Cea Mai Bună Măsuță De Cafea Extensibilă
Cea mai bună măsuță de cafea extensibilă

Îți dorești o măsuță de cafea în living dar totuși stai pe gânduri din cauza spațiului limitat? Alege o măsuță de cafea extensibilă și ai rezolvat problema.

Cea mai bună Pompă de Suprafață Autoamorsantă
Cea mai bună pompă de suprafață autoamorsantă

Vrei să scapi de bătaia de cap cu umplerea sorbului a pompei de apă? O pompa autoamorsantă are tehnologia necesară pentru ca acest proces să nu mai fie necesar.

Cel Mai Bun Proiector LED de Exterior cu Senzor de Mișcare
Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior

De ce să lași lumina aprinsă tot timpul când poți avea un proiect LED care se aprinde și se stinge automat în funcție de mișcările surprinse?

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe