Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator

Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un proiector LED de exterior cu panou solar?

Un proiector solar de putere medie este cel mai potrivit pentru un spațiu de 270 de metri pătrați, iar LED-urile de 100 smd emit o lumină rece constantă. Aceste LED-uri au fost testate și au o durată de viață de până la 50.000 de ore și, deoarece programul poate fi controlat printr-o telecomandă cu infraroșu, durata de viață a LED-urilor poate fi mărită (de exemplu, dacă nu utilizezi proiectorul cu luminozitate maximă constant).

Proiectorul este complet încapsulat cu un adeziv special din silicon pentru a asigura rezistența la ploaie, zăpadă sau praf. Proiectoarele solare sunt foarte potrivite pentru locuri cu praf exterioare și interioare (praful nu poate fi beton sau alți adezivi care se pot lipi de proiector). Se recomandă plasarea acestuia în lumina directă a soarelui și să nu fie blocat de copaci sau alte obiecte.

Autonomia depinde de modul selectat, dar în principiu poate funcționa pe timp de noapte. Când soarele strălucește direct pe panoul solar, încărcarea durează aproximativ 8 ore.

Proiectoare LED cu panou solar

Cel mai bun

Solight

Corpul de iluminat este alimentat de lumina directă a soarelui, iar noaptea, grădina sau terasa vor fi iluminate elegant și confortabil. Așezând lampa într-un loc însorit în aer liber timp de cel puțin 6 ore, panoul solar poate fi pornit timp de 6-8 ore. Așezarea într-un loc întunecat poate afecta încărcarea bateriei și poate scurta durata de viață a proiectorului pe timp de noapte. .
Verifică prețul

Acest model este fabricat din plastic și metal vopsit și are un grad de protecție IP44, ceea ce înseamnă că poate preveni infiltrarea corpurilor străine solide mai mari de 1 mm, făcându-l foarte potrivit pentru uz casnic în aer liber.

la buget

Lohuis

În ciuda prețului redus, acesta are un randament ireproșabil, captând razele solare în câteva secunde, alimentarea dispozitivului fiind realizată într-un mod rapid și eficient. De asemenea, este dotat cu senzor de mișcare, astfel încât energia solară nu va fi irosită. Cu toate acestea, este ușor de utilizat, o simplă mișcare activând lumina instantaneu.
Verifică prețul

Proiectorul solar Lohius cu led este una dintre cele mai bune opțiuni curente. Acesta are o putere de 5W care asigură iluminarea locuinței tale pe timp de noapte fără nicio problemă.

Proiector LED PNI GreenHouse WS55, 50W, cu panou solar si acumulator, telecomanda, senzor crepuscular

Autonomie de până la 12 ore, este oferită de un circuit inteligent de consum, ce crește autonomia, reducând intensitatea luminii. Reflectoarele cu LED vor genera o economie considerabilă de energie electrică și implicit de bani. Acestea consumă cu până la 60% mai puțin curent electric față de becurile cu filament, iar calitatea luminii este net superioară față de becurile clasice.
Verifică prețul

Energia solară este definită ca fiind energia pe care soarele o produce în nuanțe de energie (fotoni) care interacționează cu atmosfera.

Premium

Steinel

Corpul de iluminat este fabricat din plastic rezistent la intemperii, apă, vânt, zăpadă, praf. Proiectorul LED solar STEINEL 671013 nu numai că asigură suficientă lumină, dar datorită becului cu soclu Modul LED integra, face parte din categoria produselor cu clasa ennergetică A+.
Verifică prețul

Lampă solară de exterior, cu un design elegant, echipată cu senzor de mișcare, de foarte bună calitate. Senzorul de mișcare cu infraroșu cu un unghi de acoperire de 140 grade. Panoul solar și panou LED pot fi montate separat.

Proiector cu led panou solar si senzor de miscare Home Gao 6923 H putere 6W IP44 Slim

Acest model are un grad protecție ridicat, adică IP IP65. Proiectorul este fabricat din aluminiu de înaltă calitate și sticlă călită, luminând cu o lumină albă rece, având un flux luminos total de 3700 lm și un unghi al fasciculului cuprin între 120° – 180°. Este potrivit pentru iluminarea pivnițelor sau garajelor.
Verifică prețul

Deoarece proiectoarele led de exterior sunt montate de obicei pe pereții exteriori ai casei, pe stâlpi sau garduri, este important să alegi un proiector cu protecție adecvată la intemperii (praf, apă, lovituri).

Solar Reflector cu senzor

Este dotat cu un bec calitativ, cât și cu un senzor eficient ce captează razele soarelui instantaneu, alimentându-se automat pe timpul zilei. Dimensiunile reduse de doar 157×155×180 de mm și greutatea de 1. 07 kg sunt într-un aparent contrast cu capacitatea sa uimitoare de 35000 de ore.
Verifică prețul

Reflectorul solar Global cu senzor 4×LED este ideal pentru locuința ta datorită funcției de iluminare pe timp de noapte. Are un design funcțional și simplist, dar care ascunde o putere de 5W și un flux luminos total de 180lm.

Proiector 25w, 42 LED SMD, Panou Solar si Telecomanda cu functii multiple

Proiectorul cu 42 LED SMD cu putere de 25W beneficiază de un panou solar cu ajutorul căruia se încarcă, fiind o alegere ideală pentru a fi folosit în locurile fără surse de energie electrică, spre exemplu: casa de vacanță, gradină, curte, magazin, cabană, rulote. Este creat special pentru utilizarea în spații exterioare și este rezistent la ploaie datorită gradului de protecție IP67. Proiectorul vine și cu o telecomandă cu funcții multiple pentru setarea timpului de funcționare și pentru a controla intensitatea luminii.
Verifică prețul

LED Proiector solar cu senzor TOMI

Expus la lumina soarelui timp de aproximativ 8 ore în timpul zilei, lumina solară poate funcționa prin detectarea mișcărilor pe timp de noapte. O lumină excelentă de securitate pentru terasă în aer liber, grădină, punte, curte, unitate, perete exterior, gard etc. În mod normal, acesta poate fi încărcat complet într-o singură zi, în lumina soarelui puternic.
Verifică prețul

Poate oferi o iluminare excelentă și poate transforma spațiul întunecat într-un spațiu luminat. Este prevăzut cu un abajur care acoperă ledul, bine conceput pentru a-și prelungi durata de viață.

Întrebări despre proiectoarele LED cu panou solar

Proiectoarele solare LED au nevoie de lumina directă a soarelui?

Fiecare lampă are un panou solar încorporat care colectează energia solară și o transformă în energie electrică, care este apoi colectată și stocată într-o baterie reîncărcabilă încorporată.
Datorită naturii radiației solare, este logic ca procesul de încărcare să aibă loc în timpul zilei.
Când soarele apune, fotocelula va aprinde automat luminile LED din lămpile de grădină solară și le stinge când soarele răsare.

Sunt proiectoarele LED solare bune?

Cu o îngrijire adecvată, majoritatea panourilor solare pot dura până la patru ani înainte de a fi nevoie să fie înlocuite, deoarece LED-urile pot funcționa bine timp de zece ani sau mai mult. Pentru a te asigura că durează cât mai mult timp, plasează-le în lumina directă a soarelui, departe de iluminatul stradal sau de luminile care ar putea să le inducă în eroare senzorii.

Cât timp rămân aprinse proiectoarele solare LED noaptea?

În funcție de condițiile atmosferice din timpul zilei funcționarea proiectoarelor led este influențată. Astfel, dacă ziua este însorit, atunci ele pot funcționa chiar toată noaptea, însă dacă ziua este înorat, atunci acestea vor funcționa pe o perioadă mai mică, de câteva ore.

Pot lăsa proiectoarele solare LED afară pe timp de iarnă?

Acestea funcționează iarna sau toamna atunci când afară este înorat, însă ce trebuie să luați în considerare este faptul că randamentul acesteia este afectat de starea vremii. Dacă afară este înorat toata perioada zilei, lampa se va încarcă la eficiență foarte mică, astfel noaptea va sta aprinsă puțin. Însă, dacă afară este soare și panoul este expus la lumina solară minim 6 ore, șansele sunt ca lampa să funcționeze pentru toată perioada nopții.

Pot lăsa proiectoarele solare LED în ploaie?

Ledurile sunt menite să reziste în media la până la 50.000 ore de utilizare și pot funcționa fără probleme la temperaturi foarte ridicate sau scăzute nefiind afectată puterea de iluminare.
Protecția la intemperii IP65 garantează funcționarea proiectorului chiar și în condiții de vreme nefavorabilă ce poate include ploaie torențială sau zăpadă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coteț pentru Găini Gata Construit
Cel mai bun coteț pentru găini gata construit

Ai nevoie de un coteț pentru păsări dar nu găsești meșteri pentru construcție? Cumpără un coteț gata construit pe care-l poți instala singur în câteva minute.

Cea mai bună Pompă de Suprafață Autoamorsantă
Cea mai bună pompă de suprafață autoamorsantă

Vrei să scapi de bătaia de cap cu umplerea sorbului a pompei de apă? O pompa autoamorsantă are tehnologia necesară pentru ca acest proces să nu mai fie necesar.

Cel Mai Bun Generator de Curent pentru Uz Casnic
Generatoare de curent electric pentru vile și gospodării

Vrei să fii sigur că nu vei mai rămâne fără curent în timpul furtunilor sau a perioadelor când rețeaua e supra încărcată? Cu tehnologia de astăzi îți poți permite și tu un generator bun și de calitate.

Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe