Cel Mai Bun Generator de Curent pentru Uz Casnic

Generatoare de curent electric pentru vile și gospodării

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 115 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Generatorul electric, aparatul indispensabil oricărei gospodării

Îți dorești să realizezi lucruri, sa construiești și să dezvolți? Ești o persoană dinamică și acesta e un adevărat plus in viață, cu siguranță vei avea doar de câștigat pas cu pas pentru fiecare lucru clădit si creat de către tine. Nu de puține, ori ne-am lovit de problema electricității și ne-am confruntat cu mici dificultăți, atunci când am dorit să construim lucruri in jurul propriei locuințe sau în spațiile depărtate de reședință.

Un generator electric este soluția testată si validată de către cei din jur. Firmele de construcții și specialiștii au optat pentru aceasta variantă, astfel au obținut rezultate cu adevărat satisfăcătoare. Cu o autonomie de până la 9 ore, un generator electric este perfect pentru a pune în funcțiune o serie de aparaturi electrice ce nu pot funcționa pe acumulatori: betoniera, bormașină și implicit lumină obținută de la becuri la locație.

În funcție de planurile tale de viitor, alege generatorul electric ce poate fi de până la o capacitate de 13 l si o autonomie perfectă pentru o întreagă zi de muncă.

Generatoare electrice bune la casa omului

Cel mai bun

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN2900, 2900 W cu stabilizator de tensiune, benzina, autonomie 10h

 • Alimentare cu benzină fără plumb;
 • Motor cu acționare 4 timpi;
 • Siguranță pentru deficitul de ulei;
 • Certificare EURO V;
 • Reglare automată a tensiunii.
Verifică prețul

Generatorul de curent electric este acel obiect de care ai nevoie atunci când vrei să ai curent electric în zone în care nu există. Fie că ești deja la munte, într-o drumeție, fie că ți-a căzut curentul și ai nevoie să folosești produse electronice sau electrocasnice, generatorul este obiectul de care ai nevoie. Este rezerva de care ai nevoie pentru acele momente în care nu te poți baza pe rețea. Ai la dispoziție un produs de calitate, rezistent, la un preț accesibil care va fi acolo pentru tine când ai nevoie.

la buget

Steinhaus PRO-GEN1000

 • Autonomie: 9 h
 • 1000 W cu stabilizator de tensiune
 • Sistem de pornire este pe baza de demaror cu sfoară
 • Rezervor de 6 litri
 • Reglare automată a tensiunii
Verifică prețul

Perfect pentru utilizarea în uzul casnic și construcții, generatorul Steinhaus PRO-GEN1000 îți propune un echipament perfect la unul din cele mai mici prețuri din piață. Ușor de utilizat și perfect pentru spațiile ce nu dispun de energie electrică, generatorul electric vă oferă un adevărat echipament complet pentru a desfășura diverse activități. Autonomia de 9 ore este de a dreptul perfectă pentru o zi completă, facilitând desfășurarea muncii pe tot parcursul unei zile. Ușor de întreținut, acesta ocupă puțin spațiu pentru depozitare.

Premium

Generator Trifazat 5500W Stanley SG5600B Profesional

 • Puternic;
 • Performant;
 • Eficient;
 • Util;
 • Practic.
Verifică prețul

Generatorul trifazat Stanley SG5600B, face parte din categoria generatoarelor portabile și este montat pe un cadru tubular pentru protecție și manipulare. Acest generator este acționat de un motor termic pe benzină cu pornire atât electrică, cât și manuală. Este destinat, mai ales utilizări intensive pe șantier sau în alte aplicații profesionale, dar și în aplicații casnice. Poate fi utilizat și în aer liber. Este echipat cu tehnologie AVR stabilizator de tensiune, care corectează eventualele fluctuații de tensiune și reglează tensiunea de ieșire.

Generatoare de curent electric pentru vile și gospodării

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro mathaus.ro vexio.ro casaidea.ro evomag.ro

* Prezentare video mai jos

Generator de curent Senci SC-2500

 • Poate fi utilizat în gospodării sau aplicații comerciale/industriale
 • Prevăzut cu protecție la suprasarcină, oprindu-se pentru evitarea avariilor
 • Autonomie de 12.5 ore (rezervor 15 l)
 • Panoul de control permite urmărirea informațiilor utile (ore de funcționare, frecvență)
 • Pentru funcționare corespunzătoare, este nevoie de ulei ulei de motor 10w40
Verifică prețul

Generatorul de curent monofazat SC-13000 ATS oferă o putere maximă de 12 kw si o automatizare perfectă. Cu o capacitate a rezervorului de 30 l, generatorul ne propune o bună autonomie de chiar până la 13 ore pentru o funcționare la capacitate de 50% și 11 ore dacă este folosit 100%. Practic și perfect pentru orice gospodărie, acesta se poate folosi în orice context, beneficind de caracteristici premium, o adevărată ultimă clasă pentru utilizare. O serie de senzori și alerte vă vor ajuta la o folosire sigură si de durată.

Generator de curent Senci SC-3500

 • Protejează electronicele și electrocasnicele de fluctuațiile de tensiune electrică
 • Optim pentru utilizare casnică sau comercială
 • Asigură autonomie de 15 ore (rezervor de 15 l)
 • Protecție la sarcină integrată, se oprește automat pentru prevenirea avariilor
 • Funcționează cu ulei de motor 10w40
Verifică prețul

Un generator de curent este perfect pentru spațiile unde necesită să efectuați anumite lucrări sau modificări și nu beneficiați de curent electric. Generatorul Senci SC-3500 ne propune un raport perfect calitate- preț și un motor perfect în 4 timpi, ce beneficiază de o răcire cu aer rapidă. Ușor și fiabil, acesta se poate transporta pe roți și oferă un afișaj perfect al nivelului de electricitate transmis. Nivelul de zgomot de doar 95 dB, fac ca generatorul electric să se resimtă foarte puțin auzului atunci când este folosit.

Generator curent electric Black Decker BD3000

 • Portabil
 • Cadru metalic cu roți
 • Protecție: scurtcircuit
 • Autonomie: 11 h
 • Putere maximă: 2.7 kW
Verifică prețul

Generatorul de curent electric Black & Decker BD3000 este aliatul perfect pentru a-ți construi o casă, a face modificări sau anexe pe spațiul personal. Ideal in construcții, acesta se poate utiliza pentru a genera orice sursă necesară de electricitate. Îndeplinind cerințele directivei 2000/14/CE, se poate utiliza si in afara clădirilor, in spațiile deschise și chiar în cele comerciale pentru aprovizionare. Perfect ca și element de rezervă, se poate folosi ca și sursă alternativă pentru penele de curent electric.

Generator curent monofazat SENCI SC-4000

 • Indicator nivel combustibil
 • Multimetru digital cu afișare
 • Tensiune
 • Frecvență
 • Contor ore funcționare
Verifică prețul

Ești o persoana dinamică, ce nu bate pasul pe loc, dorești mereu sa construiești lucruri și să fie de cea mai bună calitate? Știu perfect cum e, însă de multe ori ne lovim de mici impedimente. Generatorul de curent monofazat SENCI SC-4000 propune posibilitatea de a clădi lucruri într-un ritm continuu si alert. Cu un rezervor de 15 litri, acesta are o autonomie de 9,5 ore și asigură o zi de muncă completă. Nivelul de zgomot este de doar 96 dB și asigură un zgomot redus pentru o activitate de lungă durată și fără a deranja vecinii.

Întrebări despre generatoarele electrice

Poate un generator electric să alimenteze centrala termică?

Pentru alimentarea centralei electrice și protecția acesteia în caz de avarie, trebuie achiziționat un generator cu automatizare. Astfel, generatorul pornește la fluctuațiile de tensiune, protejând centrala. Pentru unele modele, este nevoie să cumperi și un invertor special pentru aceste aplicații (îl găsești în magazinele de specialitate).

Pornește greu un generator electric atunci când este frig afară?

La fel ca autovehiculele sau alte aparate care funcționează cu motorizare, un generator poate să nu pornească iarna, când este depozitat la temperaturi extrem de scăzute. Cele mai performante modele nu mai prezintă probleme ca cele de acum 10 ani. Întreținerea corespunzătoare și depozitarea într-un loc relativ ferit garantează pornirea optimă.

Cât de des trebuie schimbat uleiul din generator?

Multe modele de generatoare, mai ales cele care aparține generației performante, dispun de indicator pentru completarea/schimbarea combustibilului sau uleiului de motor. Astfel, îți recomandăm să optezi pentru un generator prevăzut cu afișaj care te avertizează în legătură cu nivelul uleiului de motor.

Ce durată de viață are un generator electric?

Durata de viață a generatoarelor este îndelungată, ca și în cazul altor scule similare, atunci când le utilizezi și întreții corespunzător. Așadar, folosește tipul de carburant și cantitatea specificată, optimă pentru rezervor, precum și uleiul de motor recomandat de producător, iar investiția ta își va dovedi utilitatea mulți ani de la achiziție.

Poate generatorul să pornească automat când se ia curentul?

Un generator electric îți va schimba radical viața: în momentul penelor de curent, acesta protejează aparatura casnică și electrocasnică. Unele generatoare sunt cu pornire automată, însă costurile sunt mai mari. De aceea, dacă ai nevoie de curent atunci când ești la cabană sau când lucrezi pe șantier, poți opta pentru unul cu pornire manuală.

Cum aleg un generator electric pentru casa mea?

Combustibil

În ceea ce privește combustibilul, generatoarele pot fi alimentate cu motorină sau benzină. Citește cu atenție specificațiile producătorului și ia în considerare și aceste aspecte: cele cu benzină funcționează mai silențios, dar consumă mai mult, în timp ce generatoarele care funcționează cu motorină consumă mai puțin, dar operează mai zgomotos.

Tip curent

La achiziția unui generator, trebuie să acorzi atenție la tipul de curent, distingându-se generatoare de curent continuu și generatoare de curent alternativ. Majoritatea modelelor asigură la ieșite curent continuu, oricare ar fi metoda de producere - prin alternator sau dinam.

Putere

Chiar dacă nu ești expert, puterea trebuie să fie un criteriu primar de selecție pentru un generator. Puterea oscilează de la mică (500-2200W), medie (2200W-5500W) sau mare (5000W-10kW). Vei alege un generator în funcție de aparatura care va fi conectată la rețea, incluzând și numărul de becuri folosite în timpul unei avarii.

Autonomie

Autonomia generatorului este unul dintre criteriile cheie în momentul achiziției. Astfel, orientează-te către cele cu capacitatea rezervorului de combustibil mai mare, însemnând și autonomie mai mare. Există modele care au autonomie de 9,5 ore, 10 ore sau chiar 13,5 ore.

Portabilitate

Cele mai multe generatoare electrice sunt proiectate pentru a fi utilizate atât pentru gospodării, cât și pentru aplicații industriale sau comerciale. Pentru a te asigura că îl manevrezi facil alege, pe lângă detaliile tehnice de excepție, un model prevăzut cu roți și mâner detașabil, care permite portabilitatea.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cea Mai Bună Căsuță de Grădină pentru Depozitare
Căsuțe de grădină cu rol de depozitare din materiale rezistente

Ai nevoie de un loc sigur în care-ți poți păstra uneltele necesare treburilor din jurul casei? Află de la noi ce modele de casuțe de depozitare pot fi cumpărate online din România.

Cel Mai Bun Tocător de Frunze și Crengi
Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Folosește resturile de prin grădină cu folos! Tocătorul de frunze și crengi te ajută să faci compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ.

Cea Mai Bună Pompă De Butoi
Cea mai bună pompă de butoi

Vrei să poți folosi apa de ploaie culeasă în butoi pentru a uda grădina sau florile din curte? Cumpără-ți o pompă de butoi cu ajutorul căreia poți scoate apa din butoi fără efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro mathaus.ro vexio.ro casaidea.ro evomag.ro