De ce să alegi un coteț pentru găini gata construit?

Cei care au ales viața la curte își doresc, de multe ori, să se poată bucura și de alte avantaje în afară de aerul curat, o experință autentică, iar câteva gâini care să îți pună la dispoziție câteva ouă BIO, proaspete sunt ușor de întreținut, cu condiția să le oferi un adăpost adecvat și puțină dragoste combinat cu atenție. Un adăpost, tip coteț, care oferă atât o incintă protejată pentru noapte, cât și un spațiu de tip țarc pentru ca păsările să poată beneficia de aer curat și spațiu de mișcare, necesar zilnic pentru o producție ECO este cea mai bună variantă.

Fiind echipat cu cuibar și sertar pentru evacuarea dejecțiilor, reprezintă o alternativă interesantă și completă, care te va ajuta enorm în a crește eficient și fără mari bătăi de cap păsările mult dorite. Ventilația adecvată a cotețului este un element esențial, menit să îți păstreze păsările sănătoase, mai ales vara. Pe timp de iarnă, o ventilație adecvată va elimina excesul de umezeală, astfel încât păsărilor să le fie mai ușor să facă față frigului.

Cotețe pentru păsări gata construite

1. Coteț Dumbrava PREMIUM

Cotețul găini cu țarc Dumbrava este un coteț elegant ce are un cuibar în partea din spate pentru colecta ouălor. În lateral se găsește o portiță ce este folosită de către găini ca rampa de urcare și coborare. În partea din față are o ușa dublă ce ajută la igienizarea și curățarea cotețului. Capacitatea cotețului este de 14 găini outoare. Dimensiuni exterioare - Lungime 1069mm, Lățime 1140mm, Înălțime 1483 mm (dimensiuni fără cuibarul amplasat în spate). Dimensiuni cuibar lateral - Lungime 968mm, Lățime 431 mm, Înălțime 462 mm.

2. Cotet din lemn BEST CHOICE

Veți putea accesa cu ușurință orice parte a acestui coteț, deoarece este proiectat cu două uși, un sistem de blocare din metal și o cutie de cuibar. O ușă glisantă permite, de asemenea, găinilor să intre cu ușurință în zona ridicată a cotețului. Acest adăpost robust este construit dintr-un lemn masiv de brad care vă va păstra găinile în siguranță și cușca durabilă timp de ani. Este construit cu o tavă glisantă detașabilă pentru acces ușor la deșeuri. În timp ce gardul de sârmă metalică este vital pentru ventilație, acesta vă va proteja găinile de prădătorii din afară.

3. Coteț cu țarc LA BUGET

Coteț de găini pentru exterior, de calitate superioară, este recomandat pentru găini, pui, rațe și multe alte animale mici. Are un design de calitate, complex, fiind prevăzut cu o casă, un cuib și un spațiu pentru mișcare foarte spațios cu plasă din fier, ce vă permite să monitorizați găinile și previne accidentele. Cotețul este fabricat din lemn premium tratat, ce este vopsit, pentru a rezista în mediul exterior. Materialul rezistent la apă, de culoare verde, de pe acoperiș protejează împotriva ploii, creând o zonă de odihnă confortabilă în interiorul culcușului.

4. Casa pentru gaini si iepuri, 191x151 cm, Lemn, Ego

Calitate germană pentru confortul animalelor dvs. de companie. Căsuță de calitate superioară pentru găini, iepuri și alte animale mici de companie, împărțit în două părți: zonă de odihnă spațioasă si o zonă de mișcare împrejmuită cu plasă de sârmă. Fabricat din lemn tratat, vopsit, este rezistent la intemperii. Acoperișul tratat cu bitum, impermeabil, de culoare verde, protejează împotriva ploii șo creează o zonă de odihnă confortabilă în interiorul culcușului. Etajul superior este accesibil printr-o rampă pentru iepuri și o scară pentru păsări. Dimensiuni: 191 x 151 x 148 cm

5. Coteț de exterior pentru găini, coteț păsări cu 1 cuibar, lemn

Coteț de exterior pentru găini, cu 1 cuibar, fabricat din lemn de pin de calitate superioară. Acoperișul impermeabil verde din partea superioară protejează împotriva ploii, creând o zonă de odihnă caldă și confortabilă în interiorul cotețului. Datorită plasei de sârmă metalică prevăzută cu ochiuri mici, puii dvs. vor avea întotdeauna suficient aer curat. O rampă de urcare ușoară duce de la nivelul inferior la etajul superior. O tavă detașabilă permite o curățare ușoară. Ușa poate fi încuiată cu ușurință cu o încuietoare cu zăvor. În plus, un cuibar pentru ouă este proiectat pentru a pune ouăle într-un loc sigur.

6. Cotet gaini din lemn, Garden Wood Montana cu Tarc, 45 kg, 950mm X 1025mm, X 1186mm

Coteț găini din lemn, Garden Wood Montana cu țarc, 45 kg, 950mm X 1025mm, X 1186mm. Cotețul pentru găini Montana, cel mai mic model al nostru, este un coteț cu un singur cuibar. În partea de jos se află un sertar din tablă zincată extractabil pentru o curățare rapidă și ușoară. Ușile cotețului sunt susținute de balamale tratate anticoroziv și cu zăvor de închidere. Cotețul stratificat Montana are capacitate de 8 găini outoare. Cușca pentru păsări dispune de o ușă – frontală pentru acces - ce folosește o rampă pentru găini, aceasta fiind calea de acces.

7. Cotet de gaini Ferplast, Plastic, 140 x 139 x 110 cm, Bej

Cotețul de găini Happy Farm 120 de la Ferplast este un adăpost pentru găini din plastic robust, perfect pentru utilizarea în aer liber. Este echipat cu picioare solide, ceea ce-l menține bine izolat de sol. Happy Farm 120 are un singur nivel completat cu accesorii, inclusiv o stinghie din lemn și o casă exterioară pentru găini. Dispune de uși care se deschid în lateral și în față, permițând păsărilor să iasă în grădină și să se plimbe liber. La nevoie, puteți sprijini scara de lemn pe ușa de la intrare.


Întrebări despre cotețele pentru găini gata construite

Din ce material este construit ?

Cotețele sunt confecționate din lemn premium, tratat sau lăcuit în mai multe straturi pentru o protecție superioară, sau din OSB, cu un acoperiș impermeabil în mai multe ape. Izolația termică este necesară și obilgatorie mai ales în anotimpul rece de aceea este foarte important ca cuibarul să fie foarte bine fabricat.

Oferă și un spațiu exterior ?

Cotețele pentru găini sunt concepute nu numai pentru a adăposti puii, dar poate fi folosite pentru păstrarea cocoșilor, iepurilor, rațelor sau a altor animale mici. Zonele de locuit ridicate și zona de ieșire în cuști exterioare vor oferi găinilor sau animalelor de companie mult spațiu.

Cuibarul este inclus ?

Cotețele pentru găini sunt construite din lemn solid de brad rezistent la ploaie. Includ, de asemenea, o cutie de cuibărit care are un acoperiș deschis/închis ușor accesibil pentru a vă permite să oferiți cu ușurință găinilor voastre hrană și apă, să le curățați zona de locuit sau să colectați ouă.

Cum este asigurată aerisirea ?

Cotețele pentru găini gata construite reprezintă o variantă de asigurare culcușul optim păsărilor din curte. În ceea ce privește aerisirea, creatorii acestor produse se îngrijesc de asigurarea unui mediu sănătos: datorită plasei de sârmă metalică (ochiuri mici), atașată cotețului, păsările se bucură în permanență de aer curat.

Cât de ușor se curăță ?

Furnizarea unui mediu de trai confortabil pentru găinile dvs. necesită o întreținere regulată a spațiului lor de locuit. Majoritatea cotețele pentru găini gata construite sunt simplu de curățat, deoarece au instalate o tavă glisantă detașabilă pentru acces ușor la deșeuri.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe