Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător

Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 115 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de un distrugător de buruieni (perie electrică, smulgător sau arzător)?

Buruienile reprezintă o problemă comună pentru spațiile deschise, inclusiv pentru cele pavate, deoarece acestea își pot face apariția chiar și în cele mai restrânse suprafețe, așa cum sunt rosturile dintre pavele. O soluție foarte bună ca să scapi rapid de buruieni ar fi un dispozitiv pentru curățarea lor, cu perie electrică, un smulgător ori un arzător. Aceste dispozitive te scutesc de multă muncă.

Smulgătorul de buruieni este o unealtă foarte potrivită pentru situația în care nu ai foarte multe buruieni, iar cele care există sunt solitare, cu rădăcini solide și adânci. Apeși, răsucești, extragi și ai scăpat de buruiană printr-o metodă 100% ecologică.

Arzătorul de buruieni cu flacără este perfect pentru suprafețele mari, pentru independență în mișcare, dar va polua cu noxele produse prin arderea gazului. Unele dispozitive au roți de ghidare așa că pot rula confortabil peste îmbinările pavajelor și pot îndepărta murdăria nedorită. În plus nici nu e nevoie să te mai apleci ci poți împinge dispozitivul complet relaxat. Majoritatea au tubul din aluminiu reglabil pe înălțime ce asigură o muncă confortabilă într-o poziție verticală.

Cele mai bune aparate de distrus buruienile

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Karcher

 • Tensiune 18 V
 • Diametru perie 18 cm
 • Material perie nailon
 • Dimensiuni 132/23/38 cm (L, l, h)
 • Greutate 2,9 kg
Verifică prețul

Designul ergonomic al aparatului pentru gradină special de îndepărtare a buruienilor alimentat cu acumulator, permite lucrul prietenos cu spatele și genunchii, în timp ce conceptul inovator de perie asigură o îndepărtare rapidă și puternică a mușchilor și a buruienilor enervante de pe suprafețe, precum și între crăpături și pe margini. Dispozitivul de îndepărtare a buruienilor este deosebit de potrivit pentru suprafețe mari și modele complexe de așezare în jurul casei. Setul include baterie și încărcător.

Premium

* Prezentare video mai jos

Thermoflamm

 • Îndepărtează permanent buruienile
 • Placă integrată de protecție termică
 • Reflectoare din oțel inoxidabil
 • Spirală de încălzire de 800°C
 • Dispozitiv operat electric
Verifică prețul

Acum ai control asupra buruienilor fără utilizarea substanțelor chimice nocive pentru mediu. Datorită temperaturii ridicate de operare de 800 ° C și a suprafeței de radiații extra-mari de 150 cm², permite eliminarea eficientă a buruienilor cu ușurință. În timpul dezvoltării, o atenție specială a fost acordată unei funcționări confortabile și simple, dar și sigure. Dispozitivul electric de flăcări cu o lungime de 1,22 m poate fi încălzit la simpla atingere a unui buton și poate fi ghidat confortabil, datorită celor 4 roți ale sale. Perfect pentru distrugerea buruienilor, ajungând la rădăcinile lor.

la buget

* Prezentare video mai jos

Fiskars SmartFit

 • Acesta ușurează munca în grădină.
 • Mânerul ergonomic ajută la o prindere mai bună cu mai puțin efort.
 • Ghearele acestuia prind rădăcinile buruienilor și vă ajută să le smulgeți fără a fi nevoie să vă aplecați.
 • Este ușor de folosit și foarte eficient.
 • Indepartează toate buruienile cu rădăcini adânci.
Verifică prețul

Acest extractor telescopic pentru controlul buruienilor cu un diametru de max. 4 cm este potrivit pentru combaterea buruienilor pe termen lung în mod ecologic. Ideal pentru extragerea păpădiilor, a urzicilor și a altor culturi de rădăcini. Extrage ușor planta împreună cu rădăcinile sale datorită unui mecanism patentat de gheare, iar cu o mică presiune pe mâner, ghearele se deschid și buruienile sunt eliberate direct într-o roabă. Lucrați într-o poziție verticală, previne încordarea musculară și durerile de spate.

Arzator electric de buruieni, 2000W, Dekton 680015

 • Funcționare fără gaz, flăcări sau pesticide
 • 4 capere de ardere diferite
 • 2 setări de temperatură : 65°C și 650°C
 • Nu deteriorează plantele înconjurătoare
 • Utilizare sigură
Verifică prețul

Arzătorul electric de buruieni este prietenos cu mediul și elimină utilizarea substanțelor chimice toxice, astfel reducând riscul de incendii potențiale. Pe scurt, fără gaze, fără flăcări și fără pesticide. Include 4 capete de ardere pentru diferite tipuri de aplicații și are un design compact și inovator cu mâner detașabil pentru depozitare ușoară și suport retractabil încorporat. Cu două setări de temperatură: temperatura 1 - 60⁰C, temperatura 2 - 650⁰C, nu există riscul de a deteriora plantele din jur.

Dispozitiv pentru smuls buruieni Fiskart Xact

 • Acest dispozitiv pentru smuls buruienile ușurează munca în grădină.
 • Mânerul ergonomic ajută la o prindere mai bună cu mai puțin efort.
 • Ghearele acestuia prind rădăcinile buruienilor și vă ajută sa le smulgeți fără a fi nevoie să vă aplecați.
 • Transformă o activitate foarte obositoare de a elimina buruienile, într-una mult mai plăcută și ușoară.
 • Extrage eficient și ușor buruienile.
Verifică prețul

Această unealtă de grădină vă va ușura munca enorm. Fiindcă este gândită pentru voi, i s-a adăugat un mâner ergonomic care vă va ajuta să controlați mult mai ușor dispozitivul de smuls buruieni. Și rezultatul va fi unul de durată deoarece acest dispozitiv nu rupe buruienile, ci le smulge rădăcinile cu ajutorul ghearelor de fier cu care este prevăzut. Acest aparat dește ușor de folosit , iar dimensiunile sale sunt perfecte. Nu mai este nevoie să vă aplecați pentru a smulge buruienile deoarece acest dispozitiv are lungimea de 1 metru.

Arzator de buruieni Toolland, 300 W, fara emisii de CO2, pin de precizie, temperatura 200 grade

 • Arde buruienile în câteva secunde.
 • Are o putere foarte mare.
 • Este ușor de folosit și eficient.
 • Confort maxim cu efort minim.
 • Este combinația perfectă dintre utilitate, ergonomie și funcționalitate.
Verifică prețul

Acest produs folosește tehnologie profesională, temperatura maximă a flăcării poate atinge 200° C, poate elimina rapid și eficient buruienile dintre pietricele sau de pe alei. În comparație cu arzătoarele tradiționale pentru buruieni, acest produs nu trebuie încărcat cu gaz natural, ci folosește electricitatea pentru a-l face mai eficient și mai sigur. Privind protecția mediului, acest produs funcționează într-un mod ecologic. Fiind alimentat cu energie electrică, nu are flacără deschisă. Nu produce substanțe și gaze toxice și periculoase.

Întrebări despre distrugătoarele de buruieni

Pe ce fel de suprafețe pot fi folosite?

Asfaltul, pavajul și betonul sau suprafețe cu un strat superior de nisip, pietriș sau material măcinat, prielnice pentru buruieni. Ele cresc ușor în spațiile deschise prezente, cum ar fi fisurile. Distrugătoarele de buruieni asigură eliminarea acestora din locurile greu accesibile.

Sunt zgomotoase?

Distrugătoarele de buruieni cu propan fie au scurgeri, fie nu mențin presiunea și au dificultăți legate de conectarea la rezervor. În cazul arzătoarelor de buruieni electrice, aceste probleme sunt inexistente. Un instrument electric este mult mai sigur, deoarece nu produce flacără deschisă și nici zgomot puternic.

Care este sursa de alimentare?

În funcție de tipul distrugătorului de buruieni ales, acesta se alimentează la o priză normală, domestică. Ca să alegi ustensila de care ai nevoie e important să ai în vedere anumite aspecte precum: locul în care cresc buruienile, dar și de suprafața pe care o ai de curățat.

Cum se depozitează?

Distrugătoarele de buruieni necesită păstrare și curățenie. Le puteți depozita în garajul vostru sau în curte, undeva, sub un acoperiș mai retras, dar, numaidecât, să le feriți de soare excesiv și de apă, în caz contrar, mecanismele se pot distruge.

Au accesorii incluse?

Distrugătoarele de buruieni pot avea accesorii incluse, dar sunt unele produse de genul acesta care nu au. De obicei, un distrugător de buruieni poate veni în setul său și cu o perie adițională, de înlocuire, dar, în principiu, totul depinde de producător.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Cel Mai Bun Tambur de Furtun Grădină cu Cadru și Roți (Tip Cărucior)
Cel mai bun tambur pentru furtun de grădină cu cadru metalic și roți

Cauți o variantă practică de a rula furtunul din grădină și în același timp să-l poți muta de colo colo cu ușurință? Descoperă tamburul de furtun de tip cărucior.

Cel Mai Bun Motocultor pe Benzină
Cel mai bun motocultor pe benzină

Ai o mică grădină pe care vrei să o lucrezi ca la carte și ai nevoie de un utilaj care te poate ajuta la multiple operațiuni? Află ce poate face un motocultor pe benzină și de ce este alegerea perfectă.

Cel mai bun Zdrobitor Electric pentru Fructe (Mere, Pere, Struguri)
Cel mai bun zdrobitor electric pentru fructe (mere, pere, struguri)

Ai cules rodul și vrei să zdrobești fructele rapid și fără efort? De o zdrobitoare electrică ai nevoie. Doar pui fructele în cuvă și lași motorul zdrobitor să-și facă treaba.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe