Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă

Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Modificat la 27 iunie 2021
Articol evaluat de 120 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți montezi un duș solar pe terasă?

Un duș solar este alimentat cu energie solară, fiind completarea perfectă pentru orice grădină, indiferent dacă dorești să îți faci duș înainte sau după ce ai fost în piscină sau în cada cu hidromasaj sau ai nevoie de un loc dedicat pentru a-ți face duș de relaxare. Excelent pentru proprietarii de câini care doresc să își curețe câinele după o plimbare în noroi.

Folosind apa din furtunul de grădină și energia solară pentru a încălzi apa, te poți bucura de un duș de grădină frumos în aer liber. Dușurile solare sunt un remediu simplu pentru reducerea cantității de murdărie din piscina ta. Dușul înainte de scăldat reduce semnificativ antrenarea murdăriei, ai nevoie de mai puține produse de îngrijire a apei și dușul solar își alimentează puterea prin soare.

Acest lucru nu înseamnă costuri suplimentare de energie pentru tine. Dușul solar captează temperatura ambiantă care poate fi utilizată în zilele înnorate sau cu radiații solare reduse. Este, de asemenea, foarte util în piscine publice, centre sportive, plaje etc.

Dușuri solare de grădină

Cel mai bun

Dus solar pentru gradina

 • Capacitate 20 L
 • Economic
 • Ergonomic
 • Design modern
 • Conectare la furtun de grădină
Verifică prețul

Dușul solar pentru grădină este un aparat extrem de util, deoarece apa se încălzește într-un interval de 4-6 ore exclusiv cu ajutorul energiei solare. Cu o capacitate de 20 de litri, acesta poate fi conectat și la un furtun de grădină, iar apa poate atinge chiar și 60 ° C atunci când este amplasat într-o zonă cu lumină puternică. Dușul este ușor de fixat pe o bază de lemn sau de beton (folosind șuruburile cu care vine) și este fabricat din PVC ecologic. Astfel, dușul vă va aduce o senzație de răcorire chiar și în cele mai călduroase zile de vară.

la buget

Dus solar de exterior, vidaXL, 75 x 75 x 221 cm, Maro

 • Lungime 75 cm
 • Lățime 75 cm
 • Înălțime 220 cm
 • Greutate 7 Kg
 • Material lemn
Verifică prețul

Acest duș pentru exterior este realizat din lemn de esență tare și lemn de brad, măsoară 75 cm lungime, 75 cm lățime și 225 cm înălțime, dispune de un design modern, elegant care îl face să iasă în evidență. Alimentarea cu apă se realizează cu ajutorul furtunului de grădină care trebuie să fie conectat la o sursă de apă. Dușul poate fi transportat cu ușurință datorită kilogramelor reduse pe care le cântărește și poate fi așezat oriunde este nevoie în grădină și mai ales lângă piscină, pentru clătire.

Premium

Sumatra Breeze RD duș de grădină

 • Ușor de conectat
 • Greutate redusă
 • Material aluminiu
 • Robust
 • Poziție sigură
Verifică prețul

Acest duș de grădină pulverizează apa din pardoseală pentru o ușoară răcorire pe timpul verii. Este ușor de utilizat și se conectează la robinet printr-un furtun obișnuit, folosit pentru irigații. Este robust, dispune de o suprafață din lemn-plastic-compozit rezistent la apă, îngheț și razele UV de pe parcursul întregii zile. Înălțimea pulverizării măsoară 4 metri iar produsul cântărește greutatea de numai 8 kg fiind ușor de transportat și datorită mărimii reduse, poate fi depozitată oriunde în curte.

ManufacturGre Dus solar de 9 L din PVC pentru gradina

 • Design modern
 • Ușor de folosit
 • Ușor de montat
 • Ergonomic
 • Capacitate 9L
Verifică prețul

Acest duș are un design modern, dispune de un robinet pentru două direcții, măsoară capacitatea de 9 litri iar materialul din PVC are protecție împotriva razelor UV. Acest duș se poate amplasa în grădină mai ales în cazul în care ai la dispoziție o piscină deoarece este bine cunoscut faptul că un duș înaintea și după ieșirea din piscină, este cu adevărat necesar. Dușul se conectează printr-un furtun la robinetul din grădină pentru a se alimenta cu apă rece, urmată a fi încălzită de către acesta.

Dus solar Confort 34 L

 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
 • Capacitate crescută
 • Simplu de transportat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Ai auzit până acum de produsul de tip duș solar? Auzi acum despre acest produs care îți va face mai frumoase zilele de vară. Cine nu și-ar dori să poată face duș în afara locuinței în zilele de vară? Acum ai ocazia cu ajutorul acestui tip de duș care poate fi folosit în exterior. Are un design extrem de modern, minimalist și se încadrează oriunde l-ai instala. Nu mai vorbim că este extrem de ușor de instalat oriunde ai dori. Are o capacitate de 34 litri ceea ce îl face suficient pentru dușul unei persoane.

Dus de gradina

 • Reglare în 3 minute
 • Duză de pulverizare mobilă (180°)
 • Dotat cu stropitor duș
 • Spațiu pentru depozitare minim
 • Echipat cu trepied și cu tijă de fixare
Verifică prețul

Dușul de grădină de la Karcher este extrem de util în gospodăria dumneavoastră, deoarece poate fi folosit atât ca duș, cât și ca lance de pulverizare pentru irigarea eficientă a plantelor. Reglarea debitului de apă se realizează într-un mod extrem de facil ( cu ajutorul unei singure mâini), iar consumul de apă este unul redus în comparație cu răcorirea cu un furtun de grădină obișnuit. Extrem de stabil și cu o înălțime ajustabilă (1,50- 2,20 m), furtunul este ușor de depozitat în spațiile compacte.

Duș Solar Compact 10L SEA TO SUMMIT

 • Utilizare ușoară
 • Capacitate maximă 10 l
 • Deschidere largă
 • Duș 7 minute
 • Compact
Verifică prețul

Ideal pentru ieșirile în aer liber, mai ales în zilele toride, acest duş solar portabil este perfect pentru a face un duș rapid în aer liber, ori să te clăteşti de nisip după o zi de plajă. Este ușor de împachetat și de luat cu tine oriunde, are o capacitate de 10L ce asigură apă pentru maxim 7 minute şi este mai mult decât suficient pentru o persoană. Este fabricat din materiale de înaltă calitate și este dotat cu un cap de duș, plus reglaj al debitului de apă, iar geanta de transport asigură transportul în condiții optime.

Întrebări despre dușurile solare de grădină

Ce este dușul solar de grădină?

Dușul solar de grădină este o binecuvântare în zilele toride de vară. Acesta vă dă posibilitatea să faceți un duș revigorant în grădina dvs. sau lângă piscină, înainte sau după ce faceți baie. Dușul poate fi conectat cu ușurință la furtunul dvs. de grădină pentru o aprovizionare cu apă rece, iar apoi energia solară absorbită poate încălzi apă dinăuntru și să vă ofere dușul perfect, cu eforturi minime.

Câtă apă folosește un duș de 20 de minute?

De obicei, debitul de apă pentru un duș de 20 minute depinde foarte mult de jetul de apă și de preferințele tale. Dacă ești o persoană iubitoare de apă, ai putea folosi la câteva zeci de litri de apă. În caz contrar, se vor putea utiliza câțiva litri de apă.

Cum îmi curăț dușul solar?

Curățarea trebuie făcută o dată pe săptămână, dacă dușul este folosit des. Așa îi poți asigura o durată de viață lungă. Poți să îl ștergi cu o cârpă umedă cu bicarbonat de sodiu, apoi să clatesti și să ștergi din nou cu o cârpă moale. Apoi trebuie lăsat la uscat complet puțin, la aer.

Dușurile solare funcționează iarna?

Dușurile solare funcționează și iarna, chiar și când temperaturile sunt sub 0°C. Nu vor fi probleme, deoarece agentul termic care colectează căldura captată este un lichid antigel, ce poate rezistă până la -35°C iar vidul din interiorul tuburilor va asigura o izolație termică foarte înaltă, pierderile fiind sub 5%.

Care este timpul mediu de duș pentru o femeie?

Aș spune că timpul mediu de duș pentru o femeie este cam 15 minute, dar bineînțeles că sunt care fac duș mult mai repede sau mai lent. La mine, personal, dușul durează mai mult de 15 minute, iar spălatul părului, separat, durează cam cât un duș obișnuit.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Cea Mai Bună Pompă De Butoi
Cea mai bună pompă de butoi

Vrei să poți folosi apa de ploaie culeasă în butoi pentru a uda grădina sau florile din curte? Cumpără-ți o pompă de butoi cu ajutorul căreia poți scoate apa din butoi fără efort.

Cea mai bună Pompă de Suprafață Autoamorsantă
Cea mai bună pompă de suprafață autoamorsantă

Vrei să scapi de bătaia de cap cu umplerea sorbului a pompei de apă? O pompa autoamorsantă are tehnologia necesară pentru ca acest proces să nu mai fie necesar.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe