Cea Mai Bună Foarfecă Electrică pentru Gardul Viu

Foarfece electrice pentru întreținerea gardului viu

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 126 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

Trimmerul electric - unealta indispendabilă pentru un gard viu îngrijit

Atunci când locuiești la casă, îți dorești o grădină care să arate impecabil, ceea ce presupune un gazon mereu verde și tuns cu mare atenție. La aceste lucruri se mai adaugă și florile multicolore, gardurile vii, dar și alte plante ornamentale. Toate aceste lucruri îți transformă grădina într- una de vis , fiind exact cum ți-o imaginezi. Astfel trimmerul electric poate fi alegerea potrivită pentru ține , pentru că asigura o tăiere uniformă , ușor de realizat fără ajutorul unui specialist.

Este de asemenea ușor de folosit și de depozitat, datorită mărimii de mici dimensiuni . În funcție de puterea trimmerului, acesta se poate folosi atât pentru gazon, cât și pentru gardurile vii de diferite dimensiuni . În funcție de dimeniunea grădinii , poți alege un trimmer cu acumulatori pentru o suprafață mai mare , sau unul cu fir pentru spații mai mici. Un ultim punct forte al trimmer-ului electric, este faptul că este mult mai silențios decât cele pe bază de carburant, iar pentru un cartier liniștit , un zgomot redus este recomandat.

Trimmere electrice pentru întreținerea gardului viu

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch AHS 45-16

 • Confortabilă
 • Poate tăia variate suprafețe de diferite dimensiuni
 • Ușor de manevrat
 • Ușor de depozitat
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Bosch este unul dintre brandurile consacrate în materie de producție unelte și mașini pentru realizarea sarcinilor specifice în ateliere și gospodării, pentru meseriași specializați sau pentru persoane fizice. Modelul de față poate fi manevrat facil, așa că te poți ocupa personal de tăierea gardului viu, fiind ideal pentru toaletarea arbuștilor și tufișurilor de dimensiuni mici și medii. Designul ergonomic permite o poziție confortabilă în timpul lucrului, iar specificațiile tehnice contribuie la performanță: motor de mare viteză, lungime cuțit - 450mm, deschiderea dinților lamei - 16 mm.

Premium

* Prezentare video mai jos

Karcher HGE 18-45 Battery Set

 • Design modern
 • Practic
 • Eficient
 • Facil de utilizat
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui fierăstrău de tuns gardul viu vei obține cel mai frumos gard. Acest fierăstrău de tuns gardul viu vine într-un set cu un acumulator și mai ales, cu un încărcător rapid. Îl vei folosi cu minim de efort deoarece are o greutate redusă și îți oferă un mare grad de confort în utilizare. De asemenea, el îți oferă o tăiere precisă datorită lamei diamantate. Are un design modern și îl vei plăcea de la prima utilizare datorită eficienței sale și performanțelor ridicate de care este capabil.

la buget

Heinner

 • Ușor și simplu de utilizat
 • Versatil și puternic
 • Greutate mică și manevrabilitate excelentă
 • Lungime lamă de 51 cm (folositor pentru garduri înalte)
 • Motorul este fiabil și nu se încălzește
Verifică prețul

Puține sunt gospodăriile unde nu este nevoie de uneltele potrivite pentru toaletare și întreținere grădină. Un trimmer este astfel util oriunde este nevoie de îngrijirea și tunderea unui gard viu sau arbuști de dimensiuni mici. Heinner VTG 001 este facil de utilizat, fiind excelent pentru activitățile frecvente de tundere. Este realizat din materiale calitative, rezistente și este prevăzut cu frână electrică, facilitând astfel utilizarea. Pe lângă specificațiile tehnice de excepție, prețul este foarte accesibil, generând astfel un raport cost-eficiență foarte bun.

Trimmer gard viu Gardena EASYCUT 42 ACCU

 • Timp de funcționare: 60 de minute
 • Lungimea lamei: 42 cm
 • Diametru maxim de tăiere: 16 mm
 • Capacitate acumulator: 1600 mA
 • Putere: 18 V
Verifică prețul

Te poți ocupa personal de toaletarea gardului viu cu acest model de trimmer care funcționează cu acumulator, pe care vei învăța rapid să îl folosești. Lama este proiectată cu geometrie optimizată pentru tăierea rapidă, curată și eficientă. Acumulatorii sunt Li-Ion, trimmer-ul funcționează aproximativ 1 oră, astfel încât să ai timp să tunzi cea mai mare parte din gardul viu care înfrumusețează spațiul de locuit sau de lucru. Vei primi și încărcător de baterii și acumulator. În plus, bateriile garantează performanțe ridicate de tăiere și pot fi înlocuite, la nevoie.

CSM0749 Foarfeca electrica gard viu 1500C 45 CM csm0132

 • Facil de folosit
 • Design plăcut
 • Preț competitiv
 • Rezistent
 • Eficient
Verifică prețul

Pentru unii grădina este spațiul de relaxare. Grădinăritul fiind o activitate care îi ajută să se detensioneze, iar asta este un lucru bun. Grădina are nevoie de îngrijiri susținute pentru a arăta incredibil și aici intervine foarfeca electrică, un bun absolut necesar oricărui gospodar. Cu un design modern, este foarte ușoară și foarte ușor de folosit de către oricine. Te va ajuta să dai gardului viu forma și dimensiunile pe care ți le dorești cu minim de efort din partea ta. Se alimentează la priză.

Fierastrau pentru gard viu Gardena EasyCut 420/45

 • Pornire/oprire facilă
 • Mâner ergonomic
 • Protecție la impact
 • Geometrie optimă pentru precizia tăierii crengilor subțiri
 • Depozitare sigură - protecție pentru lamă
Verifică prețul

Atunci când ai nevoie de un fierăstrău pentru toaletarea frecventă a arbuștilor de dimensiuni reduse, poți să te orientezi cu încredere către acest model. Oricare ar fi bugetul de care dispui, prețul acestuia este relevant în raport cu funcțiile oferite: greutatea redusă conferă facilitatea operării, siguranța manevrării. Fierăstrăul este prevăzut cu un buton mare pentru oprire/pornire rapidă. Totodată, lamele sunt recunoscute pentru durabilitate, mai ales dacă le protejezi cu accesoriul inclus (protecție lame), făcând totodată depozitarea sigură.

Foarfeca electrica tuns gard viu Hecht 608, putere 520 W, lungime lama 50 cm, alimentare 230 V

 • Calitate ridicată
 • Dotată cu motor puternic
 • Consum redus de energie
 • Nivel redus de zgomot
 • Eficiență crescută
Verifică prețul

Grădina ta merită tot ce este mai bun, atenția, grija și energia ta. Pentru a obține acea grădină de vis pe care ne-o dorim cu toții, ai nevoie de timp petrecut întreținând fiecare pom și arbust decorativ. Noi suntem aici să îți facem viața mai ușoară cu ajutorul acestei foarfece electrice care taie mai repede și mai ușor ca oricând. Cu ea poți tunde gardul viu la dimensiunile și forma dorită. Lungimea lămii este de 50 cm și se alimentează la 230 V. Are o putere mare de 520 W și te poți baza total pe ea.

Bosch ASB

 • Greutatea redusă facilitează operarea
 • Durată mare de funcționare (aproximativ 100 de minute)
 • Design plăcut și optim pentru utilizare, chiar dacă ești începător
 • Accesorii utile (trimmer, lamă foarfecă pentru iarbă, cuțit foarfecă pentru arbori)
 • Ergonomia trimmer-ului permite operarea în spațiile greu accesibile
Verifică prețul

Fie că locuiești la casă, fie că te ocupi de întreținerea unei grădini din jurul blocului în care locuiești sau pentru orice altă nevoie de întreținere gazon, arbuști, acest set îți permite achiziționarea a tot ceea ce ai nevoie pentru întreținere rapidă și sigură. Facilitatea operării reprezintă principalul avantaj al trimmer-ului și accesoriilor incluse, având greutatea sub 1 kg. Îl poți utiliza până la 100 de minute, ceea ce înseamnă timp suficient pentru toaletarea frecventă, încărcându-se relativ repede - 3,5 ore.

Întrebări și răspunsuri despre foarfecele electrice pentru grădină

E necesară purtarea ochelarilor de protecție atunci cand folosesc trimmer-ul?

Este indicat ca o pereche de ochelari să fie purtată atunci când este utilizat trimmer-ul. Când aparatul este pus în funcțiune, deoarece lama are o rotație foarte mare, există riscul ca bucăți din gardul viu să sară în orice direcție, implicit spre zona feței.

Mă pot zgâria frunzele taiate cu o foarfecă electrică?

Este indicată purtarea echipamentelor de protecție în folosirea aparatelor de tăiat electrice. Când aparatul este pus în funcțiune, deoarece lama are o rotație foarte mare,  există riscul ca frunzele să sară în oricare direcție și utilizatorul să fie rănit.

Pot toaleta și arbuștii cu un trimmer electric?

Un trimmer electric, nu doar că face parte din grădina ta dar este util și pentru o gamă diversificată de plante și arbuști. Bineînțeles că se recomandă a se utiliza pentru cei de grosime mică, medie, ce depășesc cu puțin diametrul gardului viu, a nu se folosi pentru copaci.

Ce durată de funcționare are o foarfecă electrică cu acumulator?

Fie că ai o grădină mare si spațioasă sau doar ceva micuț si creat pe alese, foarfecele electrice te pot ajuta să o faci așa cum ți-ai dorit, fără mari eforturi și ușor de utilizat gardul tău va arăta așa cum ți-ai dorit. Rezistența bateriei este de până la 60 de minute în medie.

Pot alege unghiul de tăiere la o foarfecă electrică?

Gardul tău viu și grădina sunt parte din ambientul exterior, ce îți oferă la orice pas cheful de viață și relaxarea perfectă. Alege tipul de tăiere si unghiul perfect și aranjează-ți gardul așa cum ai visat. Poți alege unghiul de tăiere la o foarfecă electrică, atenție însă să fie utilizată cu grijă pentru a nu exista pericole de accidentare.

La ce e important să te uiți când alegi un trimmer electric

Tip alimentare

Tipul alimentării pentru un trimmer este un criteriu esențial atunci când vizezi achiziționarea unui astfel de produs. Pentru operare facilă, orientează-te către cele care funcționează cu acumulator, dar asigură-te că funcționează pentru o durată optimă, în raport cu necesitatea de lucru, 100 de minute utilizare continuă, spre exemplu.

Lungime lamă

Un trimmer electric este perfect pentru curățarea și amenajarea spațiului extern, ușor de folosit, acesta oferă o lamă între 45 și 55 cm, perfectă pentru arbuștii mai înalți sau pentru plantele agățătoare.

Greutate

Foarfecele electrice au o greutate de la 2,5 kg pana la aproximativ 7 kg, în funcție și de opțiunile auxiliare. Alege varianta perfectă pentru a nu depune un efort exagerat.

Nivel zgomot

Grădina, spațiul verde și ceea ce găsim in jurul casei sunt o adevărată oglindă a imaginii de sine. Amenajarea și întreținerea periodică poate fi o provocare, importantă pentru a nu deranja vecinii. Optați pentru o foarfecă electrică cu nivel de zgomot între 90 si 110 dB.

Unghiul de tăiere

În cazul în care în grădina ta sunt prezente și flori sau gard viu, pe lângă gazon, ai nevoie de un trimmer electric căruia îi poți regla unghiul de tăiere , să poată fi reglat în înălțime , iar sistemul de tăiere să fie dublu. Astfel îl poți adapta nevoilor tale.

Multifuncționalitatea

Un trimmer electric este perfect pentru o gamă variată de plante și arbuști, ușor si practic acesta se poate utiliza în grădină și in afara sa. Datorită lamei de o lungime considerabilă si autonomiei bateriei, acesta este de-a dreptul multifuncțional. Atenție însă să nu îl folosiți pentru copaci.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Sistem de Răcire Terasă cu Ceață
Cel mai bun sistem de răcire terasă cu ceață

Vrei să-ți petreci zilele călduroase de vară pe terasă și să nu te deranjeze căldura? Cumpără și instalează-ți un sistem de răcire pe bază de ceață.

Cea Mai Bună Vatră de Foc pentru Terasă sau Grădină
Vatră de foc cu lemne de pus pe terasă sau în grădină

Decorează-ți grădina sau terasa cu o vatră de foc pe lemne. O poți folosi atât pentru decor, încălzire în nopțile răcoroase afară sau chiar pentru gătit.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe