Make-Up

Arăți mai bine, te simți mai bine! E simplu să începi ziua cu un tonus bun iar pentru asta nu trebuie decât să bei o cafea bună și să te îmbraci cu hainele preferate la care poți asorta un machiaj care să te ajute să te simți mai bine în pielea ta. Poate nu ai dormit bine sau pur și simplu ai nevoie să ascunzi câteva imperfecțiuni. Alege să oferi un refresh pielii cu produsele din categoria make-up. Ai la îndemână soluții pentru toate tipurile de ten, dar și pentru orice ocazie. Aruncă așadar o privire în categoria dedicată.

Cel mai bun balsam de buze

Cel mai bun balsam de buze

Modificat pe 12 aprilie 2021 de Ricardo Costache
Balsamul de buze are un rol de îngrijire mai mult decât rolul de make-up. Alege unul de calitate pentru o bună sănătate a buzelor.
Cel mai bun kit de laminare gene (lash lifting)

Cel mai bun kit de laminare gene (lash lifting)

Modificat pe 24 februarie 2021 de Liviu Mihuț, Sorin Suciu
Îți doreși gene pregătite ca la salon mai ieftin decât la salon? Cu kiturile de lash lifting poți face acest lucru din confortul propriei locuințe la un preț de până la 10 ori mai redus decât la salon.
Gene false magnetice care pot fi refolosite

Gene false magnetice care pot fi refolosite

Modificat pe 24 februarie 2021 de Ildiko Popescu, Andrei Ursache
Genele false sunt accesoriul perfect pentru un machiaj complet, oferind în același timp flexibilitate, contur și volum natural genelor. Datorită calității superioare, pot fi reaplicate de nenumărate ori.
Lămpi UV / LED Luxorise pentru unghii ca la salon

Lămpi UV / LED Luxorise pentru unghii ca la salon

Modificat pe 24 februarie 2021 de Theo Dobre, Narcisa Bălan
Cu lămpile UV Luxorise poți avea acasă rezultate ca la salon pentru unghiile tale. Vezi cele mai bune modele disponibile.