Cel mai bun Kit de Laminare Gene (Lash Lifting)

Cel mai bun kit de laminare gene (lash lifting)

Modificat la 07 decembrie 2021
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi un kit de laminare gene?

V-ați săturat să vă treziți cu 10 minute înainte ca să vă periați genele fir cu fir sau să vă aplicați rimelul? Un kit pentru laminarea genelor ar rezolva această problemă în câțiva pași. De acum nu va mai fi nevoie să plătiți lunar sute de lei la salon pentru extensii de gene. Un kit de laminare gene îți va pune genele naturale în valoare curbându-le și oferindu-le culoare.

Laminarea genelor este o metodă nouă, cu ajutorul căreia prin curbare și volum se înfrumusețează genele naturale, oferindu-le un look nou și o privire accentuată. Procesul de lash lifting ordonează firele crețe și rebele. Produsele din kit conțin keratină cu ajutorul căreia genele sunt fortificate.
Kit-urile de laminare a genelor sunt o alternativă pentru genele false pe care vi le puteți aplica de fiecare dată înainte de a ieși din casă, lucru care nu doar că poate fi costisitor, dar necesită și foarte mult timp.

De asemenea, lash lifting-ul înlocuiește și extensiile de gene fir cu fir puse la salon, proces destul de scump și prin care se pierde chiar mai mult timp. Rezultatele laminării genelor pot fi vizibile chiar și după cinci săptămâni.

Cel mai bun kit de lash lifting

Cel mai bun

Lash Brow

Acesta prezintă o vopsea cu o acoperire foarte bună, inclusiv a părului încărunțit, este o vopsea rezistentă la apă, pătrunde rapid în firul de păr și rezistă mult timp. Acesta este recomandat pentru toate tipurile de păr având calitatea de a stimula creșterea și fortificarea genelor și a sprâncenelor. Setul este unul complet, prezentând toate produsele necesare obținerii unor rezultate ca la salon. Alege cele mai bune produse pentru tine!.
Verifică prețul

Setul profesional de vopsit genele și sprâncenele este exact ce ai nevoie.

la buget

Iconsign

Acest kit se potrivește tuturor tipurilor și lungimilor de gene. Indiferent câtă bătaie de cap îți dau genele tale, vei vedea rezultate imediate, produsul alungind și curbând genele. Kitul de laminare a genelor reprezintă o alternativă mai ieftină și eficientă, pe care o poți face în confortul propriei case, câștigând astfel timp și bani.
Verifică prețul

Kitul de laminare pentru gene reprezintă soluția de durată pe care o căutai. Procesul este unul foarte ușor de parcurs și foarte eficient, genele tale n-au arătat niciodată atât de curbate și accentuate.

Premium

Refectocil EyeLash Lift Kit permanent gene pentru 36 tratamente

Beneficiile așteptate după folosire sunt : gene îngrijite și arcuite până la 6 săptămâni, genele sunt ridicate direct de la rădăcină oferindu-se efectul de accentuare a privirii. Folosirea acestui kit este simplă, pașii sunt clar descriși în pachet și, de asemenea, și foarte rapidă, procesul durează în total 13 minute. Siguranța folosirii este garantată, în urma aplicării produselor nu se vor constata deteriorări ale genelor, scopul produsului fiind acela de a revitaliza genele.
Verifică prețul

Acest kit de laminare gene poate fi folosit pentru 36 de tratamente.

Permanent de gene cu Power pad de silicon 3 D Lifting de gene

Acest kit oferă un efect spectaculos și o privire naturală și efectuează o ridicare eficientă a genelor naturale, pornind direct de la baza lor, ceea ce face ca genele să pară mai lungi, voluminoase și strălucitoare. Efectul final conferă o deschidere luminoasă a privirii, oferind o curbură senzuală și o privire un aspect radiant. Kitul îmbunătățește aspectul în situația genelor mici sau drepte și aliniază genele care tind să crească încurcate și, de asemenea, eficientizează aplicarea rimelului.
Verifică prețul

Dacă aspiri să ai gene incredibile, curbate, lungi și bogate acest produs este pentru tine.

Kit laminare - permanent gene si sprancene FALL IN VOLUME

Făcându-ți genele permanente, acestea devin mai groase, mai puternice și, prin urmare, mai sănătoase! Acest kit este potrivit atât pentru genele scurte cât și pentru cele lungi. Tijele din silicon sunt mai ușor de utilizat decât tijele tradiționale. Acest kit are și un ser cu conținut de cheratină pură care întărește, îngroașă și protejează genele și sprâncenele naturale și le oferă mai multă vitalitate pentru a se dezvolta sănătos.
Verifică prețul

Kit-ul de laminare permanent ridică genele chiar de la rădăcini și le face mai lungi.

Kit laminare sprancene, Iconsign, alungeste si curbeaza sprancenele

Pe langă conturarea sprancenelor, aceste produse te vor ajuta și la menținerea machiajului intact pentru cât mai mult timp, iar rezultatul final va fi unul natural. Fixarea machiajului nu va mai trebui să reprezinte o problemă. În plus, vei economisi foarte mult timp. Obține un rezultat ca la salon pentru care te vei putea bucura pe o perioadă îndelungată. .
Verifică prețul

Acum poți obține sprâncene ridicate și arcuite chiar în confortul propriei case. Kitul pentru laminarea sprâncenelor este special creat pentru a putea fi folosit cu ușurință.

Întrebări despre kiturile de lash lifting

De câte ori se poate repeta procesul cu soluțiile dintr-un singur kit?

În funcție de kit-ul de laminare gene achiziționat, acesta poate fi utilizat pentru un anumit număr de repetări. În general, numărul de proceduri ce îl conține un kit de lash lifting este cuprins între 25 și 30. Dacă optezi pentru un kit mai mic, l-ai putea utiliza pentru 20 de repetări, iar un kit mai mare poate conține soluții chiar și pentru 35.

Cât timp durează procesul de lash lifting?

Procedura de lash lifting durează aproximativ 90 de minute, deoarece sunt 5 substanțe care trebuie aplicate pe genele naturale, fiecare cu timpul ei de acționare. Pentru că beneficiara acestei proceduri stă în timpul acesta cu ochii închiși, poate fi o binemeritată relaxare.

Care sunt beneficiile laminării genelor?

Avantajele laminării genelor sunt următoarele : alungește firele de păr, îngroașă firul natural cu 30%, ajută la obţinerea unui aspect de gene voluminoase. De asemenea ajută la pigmentarea firului natural de păr, la curbarea genelor și la protecţia şi intărirea genelor.

Ce fel de întreținere necesită genele după laminare?

După realizarea procedurii, nu este recomandat dușul fierbinte sau udarea cu apă a genelor timp de 24 ore de la efectuarea ei. De asemenea, rimelul va putea fi folosit abia după 24 ore. După acest timp, genele se vor demachia în mod normal, de preferabil cu produse special destinate ochilor sensibili.

Există efecte secundare sau reacții alergice?

Din studiile făcute, s-a constatat că nu există reacții alergice sau efecte secundare, în urma utilizării acestor kituri de lash lifting. Totuși, eu consider că este necesar să nu exagerați în folosirea excesivă a substanțelor chimice pe pielea dumneavoastră.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Balsam De Buze
Cel mai bun balsam de buze

Balsamul de buze are un rol de îngrijire mai mult decât rolul de make-up. Alege unul de calitate pentru o bună sănătate a buzelor.

Cel Mai Bun Ser Iluminator Pentru Ten
Cel mai bun ser iluminator pentru ten

Îți dorești un ten asemănător influencer-ițelor pe care le urmărești pe instagram? Unul din secretele acestora este serul iluminator. Uite cum te poate ajuta acest tip de produs.

Cea Mai Bună Lampă UV Pentru Unghii Luxorise
Lămpi UV / LED Luxorise pentru unghii ca la salon

Cu lămpile UV Luxorise poți avea acasă rezultate ca la salon pentru unghiile tale. Vezi cele mai bune modele disponibile.

Cel Mai Bun Set de Gene False Magnetice (Refolosibile)
Gene false magnetice care pot fi refolosite

Genele false sunt accesoriul perfect pentru un machiaj complet, oferind în același timp flexibilitate, contur și volum natural genelor. Datorită calității superioare, pot fi reaplicate de nenumărate ori.

Cel Mai Bun Mascara Rezistent La Apă
Cel mai bun mascara rezistent la apă

Cumpără-ți un mascara rezistent la apă și vei putea merge inclusiv la piscină cu machiajul aplicat. Află care sunt cele mai bune branduri pe care le poți găsi în România.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe