Pescuit

Pescuitul este o activitate benefică sănătății mintale, dar și sufletești. Indiferent că ești amator sau profesionist în ale pescuitului, atunci această secțiune este pentru tine. Aici vei găsi cele mai bune ponturi pentru alegerea celor mai potrivite kit-uri, plase, undițe, bărci gonflabile pentru pescuit.Articolele noastre te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru o sesiune de pescuit într-un mod rapid, ușor și sigur. Pentru ca pescuitul să fie o relaxare pentru tine, lasă-ne pe noi să te informăm.

Cea mai buna barcă gonflabilă pentru pescuit

Cea mai buna barcă gonflabilă pentru pescuit

Modificat pe 05 mai 2022 de Pavel Moscovici
Te-ai săturat de stat pe mal și cauți o metodă nouă de a pescui? Pentru asta cel mai probabil ai nevoie de o barcă gonflabilă cu care să ieși direct pe lac/baraj. Uite care sunt cele mai bune.
Cel mai bun scaun de pescuit

Cel mai bun scaun de pescuit

Modificat pe 04 mai 2022 de Otilia Alexe, Victor Cojocariu
Pescuitul este în primul rând despre relaxare. Scaunul de pescuit este una dintre cele mai importante scule având în vedere că-ți vei petrece majoritatea timpului șezând. Investește într-unul de calitate.
Cel mai bun rucsac de pescuit

Cel mai bun rucsac de pescuit

Modificat pe 08 aprilie 2022 de Alina Tudornic, Ianis Pipor
Vrei să fii un pescar organizat care-și găsește rapid uneltele, momelile și altele necesare la pescuit? Cumpără-ți un rucsac de pescuit de calitate.
Cea mai bună baterie externă solară

Cea mai bună baterie externă solară

Modificat pe 31 decembrie 2021 de Pavel Moscovici
Scapă de grija consumului bateriei externe folosind energia solară. O lași la soare câteva ore și e deja încărcată gata de refolosire. Utilă la camping sau în drumeții.
Kit-uri de pescuit sportiv pentru începători

Kit-uri de pescuit sportiv pentru începători

Modificat pe 29 iulie 2021 de Nicolae Filimon, Ricardo Costache
Te-ai decis să încerci mersul la pescuit și ai nevoie de scule dar nu ști să le alegi? Kit-ul de pescuit sportiv pentru începători conține tot ce ai nevoie pentru a ieși pe baltă. Doar momeală îți mai trebuie.