Pești

Dacă îți plac peștii, o idee bună este să te documentezi înainte să achiziționezi unii și să amenajezi un acvariu sau un terarium. Peștii au nevoie de îngrijiri speciale și ar fi bine să știi dinainte de ce au nevoie pentru o viață cât mai lungă și pentru a fi cât mai sănătoși. Dacă îți iubești peștii și vrei să le asiguri o viață bună, ai nevoie de cele mai utile și avizate informații. Te ajutăm să ai grijă de peștii tăi în fiecare zi cu iubire și atenție cât cuprinde. Documentează-te și ai grijă de ei!

Cel mai bun hrănitor automat pentru acvariu

Cel mai bun hrănitor automat pentru acvariu

Modificat pe 15 octombrie 2021 de Andrei Ursache
Ești mult timp plecat de acasă și nu are cine să hrănească peștii constant? Un hrănitor automat îți va permite un stil de viață mai relaxat știind că peștișorii tăi sunt bine hrăniți fără bătăi de cap din partea ta.
Cea mai bună pompă de aer pentru acvariu

Cea mai bună pompă de aer pentru acvariu

Modificat pe 15 octombrie 2021 de Alina Tudornic, Andrei Ursache
Dacă îți dorești să ai grijă de peștiișorii tăi din acvariu, cumpără și instalează o pompă care va oxigena apa. Acest lucru îi va face mai fericiți și mai sănătoși.
Acvarii de pești bune pentru apartament sau casă

Acvarii de pești bune pentru apartament sau casă

Modificat pe 15 octombrie 2021 de Liviu Mihuț
Știai că simpla prezență a unui acvariu încăpere te poate relaxa? Deasemenea poate fi și o pată de culoare vie care îți poate înfrumuseța locuință. Vezi cel mai bun acvariu pe care-l poți cumpăra astăzi.
Cel mai bun aspirator electric pentru acvariu

Cel mai bun aspirator electric pentru acvariu

Modificat pe 21 aprilie 2021 de Liviu Mihuț
Un acvariu curat este necesar pentru sănătatea peștilor tăi. Aspiratorul electric de acvariu te va ajuta să cureți mai ușor sedimentele depuse pe pietrișul de pe fund.