Televizoare

Așează-te și bucură-te de filmele, emisiunile TV și alte programe preferate la o calitate impresionantă, alegând din varietatea de televizoare. Fie că ești în căutarea unui televizor 3-D extra-mare de 60 inch care să creeze imagini uimitoare, realiste sau un televizor mic, portabil de 8 inch, care îți permite să te bucuri de divertismentul preferat în excursii, oferim o varietate de opțiuni pentru a te distra. Poți găsi o varietate de alte dispozitive pentru a-ți completa configurarea home theater în celelalte categorii.

Cel mai bun televizor curbat pentru living

Cel mai bun televizor curbat pentru living

Modificat pe 06 mai 2022 de Alina Tudornic, Călin Pompiliu
Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.
Cel mai bun televizor smart cu LED în spate

Cel mai bun televizor smart cu LED în spate

Modificat pe 04 mai 2022 de Alina Tudornic
Alege un televizor cu lumină în spate pentru un efect cool și modern. Lumina din spatele televizorului își va schimba culoarea în timp real în funcție de imaginea de pe TV pentru a reduce oboseala ochilor.
Cel mai bun televizor OLED

Cel mai bun televizor OLED

Modificat pe 04 mai 2022 de Ricardo Costache
OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.
Televizoare cu acces Netflix și Youtube

Televizoare cu acces Netflix și Youtube

Modificat pe 13 aprilie 2022 de Theo Dobre, Liviu Mihuț
Vrei să nu mai stai cu laptopul în brațe uitându-te la serialele tale preferate de pe Netflix? Ai nevoie de un televizor smart cu acces Netflix. Cu tehnologia 4K sau OLED personajele tale favorite se văd altfel. Trebuie să vezi ca să înțelegi.
Cel mai bun stick TV media player

Cel mai bun stick TV media player

Modificat pe 04 martie 2022 de Ioana Chiabur
Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.
Cel mai bun televizor de bucătărie

Cel mai bun televizor de bucătărie

Modificat pe 01 martie 2022 de Ioana Chiabur, Narcisa Bălan
Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.
Cel mai bun suport TV de tavan

Cel mai bun suport TV de tavan

Modificat pe 01 martie 2022 de Alina Tudornic
Te-ai hotărât să agăți televizorul de tavan? Alege un suport TV de tavan de calitate pentru a elimina orice risc atât pentru sănătatea ta cât și pentru protejarea investiției în TV.
Cea mai bună antenă de interior HDTV

Cea mai bună antenă de interior HDTV

Modificat pe 21 octombrie 2021 de Elisa Bercu
Scapă de cablurile TV de prin casă și alege o antenă de interior care îți va transmite semnalul TV către un număr nelimitat de televizoare.