Cea Mai Bună Antenă de Interior HDTV

Cea mai bună antenă de interior HDTV

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 48 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce ai nevoie de o antenă de interior HDTV?

În caz că îți dorești să fii independent și să nu depinzi de programele furnizate de o anumită companie de servicii de televiziune, atunci poți să alegi o antenă TV care să îți satisfacă cerințele. Soluția cea mai simplă o reprezintă antenele HDTV de cameră, compatibile cu noua tehnologie de transmisie, ce oferă o calitate superioară.

Clasicele antene parabolice (cu tehnologie VHF sau UHF) sunt înlocuite de ceva vreme de modele moderne, ce integrează tehnologia DVB-T, odată cu trecerea la emisia digitala terestre. Aceste antene au dimensiuni mici și nu necesită instalarea de către un profesionist. De asemenea, spre deosebire de modelele de exterior, la care orice clădire înaltă din apropiere va afecta captarea semnalului, în cazul celor de cameră nu există această dificultate și nu există nici risc de deteriorare din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Totuși, calitatea recepției la unele antene TV de camera, depinde de distanța dintre turnul de emisie și receptor și poate fi afectată de furtuni.

Cea mai bună antenă de interior HDTV

Cel mai bun

Antena de interior HDTV/UHF/VHF/FM cu design ultra plat, 41dB, control variabil, cablu coaxial 1,8m, 75 Ohm, filtru 3G/4G, DVB-T/T2 ready

  • Design ultra plat și modern
  • Durabilitate
  • Ușor de instalat și folosit
  • Sunet și imagini de calitate superioară
  • Zgomot redus
Verifică prețul

Această antenă cu amplificare, cu design ultra plat și control de amplificare variabil a fost concepută pentru a asigura o recepție de calitate superioară a transmisiilor digitale și analogice. Design-ul subțire a fost creat pentru a se potrivi cu televizorul plat și cu interiorul modern sau minimalist al unei locuințe pentru tineri. Dispune de filtru de reducere a zgomotului și de filtrare superioară GSM/4G, pentru o protecție sportită împotriva pierderii semnalului, în caz de furtună. Trebuie amintit faptul că această antenă dispune de reglaj al amplificarii în trei trepte, care oferă 3 niveluri de amplificare.

la buget

Bucură-te de recepţie digitală! Această antenă compactă, cu un singur dipol este proiectată pentru a funcţiona cu set-top box-ul tău. Amplificarea de 18 dB asigură o rază şi o performanţă de recepţie mărite, astfel încât să poţi recepţiona semnalul de care ai nevoie pentru a viziona posturi TV digitale. Designul compact al acestei antene se va potrivi perfect în decorul locuinţei tale. Antena are baza cu greutate. Acest detaliu stabilizează poziţia antenei, astfel încât să beneficiezi de mai multe poziţii.

Premium

Această antenă cu amplificare, cu filtru de reducere a zgomotului, a fost concepută pentru a asigura o recepție îmbunătățită pentru transmisiile analogice și digitale. Are un design foarte subțire, reversibil și imprimabil pentru a se potrivi cu decorul locuinței. Amplificarea este foarte importantă, de aceea această antenă reușește să amplifice semnalul salb cu 48 dB, largind intervalul de recepție, astfel îți oferă posibilitatea de a recepționa mai multe semnale, de la o distanță mai mare, chiar și pe vreme urâtă.

Întrebări frecvente despre antenele de interior HDTV

Câte modele de antene HDTV de interior există ?

În funcție de direcția de captare a semnalului, vei găsi antene omnidirecționale și direcționale, iar în ultima vreme, antenele cu amplificator propriu predomină piața.

Cum se montează o antenă HDTV de interior ?

Ele trebuiesc așezate pe un perete, cât mai aproape de tavan, lângă fereastră și chiar după televizor, dacă te afli la o distanță mică de transmițător, dar unde ai amplasa există riscul ca recepția să fie afectată în zilele în care au loc furtuni.

Ce dimensiuni au antenele HDTV de interior ?

Cele de interior sunt mici și foarte subțiri, întrucât un disc de peste 80 de centimetri ar fi greu de plasat într-o camera. Din acest motiv, este bine sa investighezi si marimea produsului dorit, însă există modele cât o foaie A5.

Ce programe prinzi cu antenele HDTV de interior ?

Poți prinde ce pachet ți se potrivește de la furnizorul de televiziune sau poți rămâne la canalele difuzate în mod gratuit. Nu uita să verifici compatibilitatea antenei cu tehnologia DVB-T și DVB-T2 (ultima fiind și cea mai performantă).

Care este raza de recepție al acestor antene ?

La unele modele pentru un semnal HDTV terestru raza este de 15-20 de kilometri, în funcție de ce obstacole se afla în cale, însă în cazul celor prin satelit, astfel de valori nu sunt oferite, întrucât ele au o rază foarte mare, fiind irelevanta distanța maximă posibilă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Cauți un TV cu acces Netflix și Youtube? Vezi Modele
Televizoare cu acces Netflix și Youtube

Vrei să nu mai stai cu laptopul în brațe uitându-te la serialele tale preferate de pe Netflix? Ai nevoie de un televizor smart cu acces Netflix. Cu tehnologia 4K sau OLED personajele tale favorite se văd altfel. Trebuie să vezi ca să înțelegi.

Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Cel Mai Bun Televizor OLED
Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe