De ce să-ți cumperi un TV inteligent cu acces Netflix și Youtube?

Un smart TV sau TV inteligent aduce câteva plusuri majore față de un TV clasic, convențional. Avantajele sunt că TV-ul inteligent se poate conecta la internet (prin Wifi sau direct prin cablu de net), eliminând astfel variantele puțin mai complicate care se rezumă la a conecta TV-ul la un PC sau laptop prin cabluri HDMI sau, mai rău, prin diverse adaptoare. În plus, poate cel mai mare avantaj, este că îl poți folosi ca un mini-pc. Te poți loga la contul de Netflix, YouTube sau chiar un browser.

Astfel, poți căuta ce te interesează pe net sau poți viziona filmele preferate. Dacă ai un sistem audio conectat la smart TV, atunci, poți asculta muzica preferată direct din contul tău de YouTube! Un alt avantaj este că poți folosi laptop-ul sau PC-ul la altceva, atunci când asculți muzica preferată. Este demn de reținut și faptul că dacă ai un smart TV, îți poți conecta telefonul, tableta, aparatul foto sau video ori un hard extern, direct la TV, prin conexiunea bluethooth sau wireless, scăpând astfel de tot felul de cabluri.

Modele de televizoare smart cu Netflix și Youtube disponibile

1. Televizor Smart LG, 108 cm 4K Ultra HD BEST CHOICE

LED Smart TV, diagonală display 108 cm și rezoluție 4K! Sistemul de operare este webOS, la care se adaugă asistent vocal inteligent (Alexa sau Google assistant), screen mirroring cu iOS / Android, procesor Quad core și o rată de refresh de 50 Hz. Ai la dispoziție o gamă variată de tehnologii audio, precum Dolbly Digital, Bluethooth Audio, Ultra Sound și altele, care asigură o vizionare perfectă a tuturor filmelor și serialelor preferate! Conectivitate Wi-fi, Bluethooth, HDMI, USB și multe altele!

Video Televizor Smart LG, 108 cm 4K Ultra HD
Opțiuni cheie
 • Ai, inteligență artificială
 • Culorii vii, culori realiste
 • Cadru și design modern
 • Sunet viu cu canale virtuale
 • Unghi mare de vizibilitate

2. Smart LED Star-Light, 81 cm LA BUGET

LED Smart TV ultra slim cu diagonală de 81 cm, HD Ready! Sistemul de operare este Android, are tuner digital integrat și super difuzoare de 16W. Conectivitatea este asigurată de port-uri clasice (USB, Jack 3.5 mm, HDMI, CI+ slot și altele) dar și Wi-Fi! Poți viziona filmele preferate prin aplicația de video streaming preinstalată Netflix / Youtube ori poți instala ce preferi din Google Store. Vizibilitatea de vizionare este de până la 178 grade, putând privi TV-ul de oriunde, din aproape orice poziție.

Video Smart LED Star-Light, 81 cm
Opțiuni cheie
 • Aplicații mobile, pe TV
 • 2 porturi USB, CI+
 • Timp de răspuns mic
 • Led ultra slim, ecran HD
 • Aptoide TV, platformă pentru filme

3. Samsung, 207 cm, 4K Ultra HD PREMIUM

Smart TV LED cu diagonală de 207 cm și rezoluție 4K, generația 2019, format display plat. Sistemul de operare Tizen vine la pachet cu asistent vocal inteligent (Alexa, Bixby sau Google), screen mirroring de pe iOS / Android, tuner digital și super tehnologii audio precum Dolby Digital Plus, Bluethooth Audio, Multiroom Link ori Dialog Enhancement. Conectivitatea wireless este asigurată de tehnologii Wi-Fi și bluethooth rapide ori port-uri clasice (4x HDMI, 2x USB, 1x RJ-45, 1x RF, 1x S/PDIF etc).

Video Samsung, 207 cm, 4K Ultra HD
Opțiuni cheie
 • Compatibil cu multe jocuri
 • Imagine cu milioane de culori
 • Design subțire și elegant
 • Tv poate controla aspiratorul
 • Asistent vocal încorporat

4. Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7102, 4K Ultra HD

LED Smart TV, diagonală 108 cm și rezoluție 4K Ultra HD. Sistemul de operare este Tizen, cu care poți face screen mirroring de pe iOS / Android. Procesor Quad core asigură zero lag când te uiți la Netflix ori HBO Go direct de pe TV! Sunetul este redat perfect de tehnologia Dolby Digital Plus prin difuzoare de 20W. Ai la dispoziție si tehnologia Bluethooth Audio ori Multiroom Link. Conectivitatea se realizează ușor prin Wi-Fi, bluethoot ori prin diverse porturi (3x HDMI, 2x USB, 1X RJ-45 etc). Eficiență energetică clasa A!

Video Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7102, 4K Ultra HD
Opțiuni cheie
 • Culori pure, superbe
 • Contrast clar și optimizat
 • Design elegant și subțire
 • Streaming sau sharing de conținut
 • O telecomanda specială pentru tot

Alegerea televizorului

Diagonală

Diagonala reprezintă dimensiunea ecranului unui TV. Această valoare este, de regulă, exprimată în cm, mm sau inch. O diagonală mică al unui TV, privit de la o distanță mare, poate obosi ochii, o alegere mai inspirată fiind achiziția unui TV cu o diagonală mai mare.

Claritate imagine

Claritatea imaginii (rezoluția) contează foarte mult atunci când îți dorești să îți cumperi un nou TV. Un TV cu diagonala de 80 cm și rezoluție Full HD (1920×1080), va avea o claritate mai mică față de un TV cu aceiași diagonală dar rezoluție 4K ( 3840×2160).

Conectivitate

Când vine vorba de conectivitate, pe lângă opțiunile clasice de conectare prin cablu televizorul ar trebui să aibă Wi Fi cu standard AC de 5 GHz, cât și Bluetooth 4.0. Pentru conectivitatea clasică aș avea nevoie de minim 3 mufe HDMI cu standardul HDCP 2.2 și un HDMI cu standardul MHL. De asemenea televizorul trebuie să aibă și slot CI+. La fel de importantă este și mufa de conectare audio optic.

Sistemul audio

Atunci când vreau să cumpăr un televizor, mă interesează ca pe lângă o imagine vie să mă bucur și de un sunet de calitate. Televizorul perfect ar trebui să aibă cel puțin 2 boxe de înalte pentru un dialog clar și medii pentru redarea unei ambianțe perfecte. Un subwoofer ar completa întreaga experiență audio mai ales când vreau să văd filme și videoclipuri în format 4K.

5. Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12, 4K Ultra HD

Smart TV LED Android Philips cu o diagonală de 108 cm și rezoluție 4K Ultra HD (1700 pixel per inch)! Format display plat, culoare argintie, an de apariție 2019. Sistemul de operare este Android și vine la pachet cu celebrele aplicații de video streaming Netflix, YouTube, HBO Go etc. Poți înregistra USB, ai opțiunea Ambilight și Asistent vocal inteligent (Google assistant)! Procesorul este Quad core și ai 16 GB capacitate de stocare internă. Sunetul este propulsat de tehnologia Dolby Atmos prin difuzoare de 20W!

Opțiuni cheie
 • Lumină ambientală
 • Contrast clar detalii reale
 • Sunet realist și glorios
 • Magazinul google play
 • Controlează Tv ul cu vocea

6. Televizor LED curbat Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD

Smart TV LED curbat, cu diagonală de 123 cm și rezoluție 4K Ultra HD! Anul de apariție este 2019, culoare negru, format display curbat. Sistemul de operare este Tizen și vine la pachet cu aplicații de streaming preinstalate: YouTube, Netflix și HBO Go. Poți face mirroring cu iOS și Android, ai asistent vocal inteligent (Alexa și Google assistant), tuner digital integrat și celebrul sistem audio Dolby Digital Plus. Conectivitatea se realizează prin Wi-Fi, Bluethooth, 3 port-uri HDMI, USB și multe alte opțiuni!

Opțiuni cheie
 • Detalii reale ale imaginii
 • Contrast superior
 • Design elegant curbat
 • Streaming sau sharing de conținut
 • Imagine luminoasa de calitate

7. Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43NU7092, 4K Ultra HD

Televizorul LED Smart TV de la Samsung face parte din generația 2019 și oferă un display de 108 cm cu o super rezoluție 4K Ultra HD! Te poți bucura de aplicațiile tale preferate de video streaming YouTube sau Netfelix! Vine la pachet cu un tuner digital integrat și tehnologii HDR precum HDR 10+ și HLG. Sunetul este extrem de important, de aceea, regăsim tehnologia Dolby Digital (Plus) cu o putere a difuzoarelor de 20W. Te poți conecta la internet, foarte ușor, direct prin Wi-Fi, are 2 porturi HDMI, 1 port USB, slot RF și CI.

Opțiuni cheie
 • Jocurile de pe PC pe TV
 • Design rafinat și subțire
 • Culori și contrast de calitate
 • Imagine de calitate
 • Telecomanda pe mobil

8. Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7000PLA, 4K Ultra HD

Smart TV-ul are o diagonală de 108 cm și o super rezoluție 4K (3840 x 2160 pixels), sunet clar și ajustabil în funcție de preferințe, web OS rapid și intuitiv. TV-ul vine la pachet cu multe aplicații preinstalate, precum HBO GO, Spotify, Netflix etc. Este un produs din generația nouă, din anul 2019 și poate face mirroring cu iOS si Android. ”Motorul” de sub capotă este un procesor Quad core, care impreună cu tehnologiile smart integrate, oferă o experiență de neegalat și o rată de refresh de 50 Hz.

Video Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7000PLA, 4K Ultra HD
Opțiuni cheie
 • Imagini realiste și culori vii
 • Canale audio virtuale
 • Unghi larg de vizualizare
 • Contraste vibrante
 • Detalii HDR

Întrebări despre televizoarele cu Netflix

Trebuie să am abonament la un operator TV ca să pot viziona Netflix sau Youtube?

Nu, nu ai nevoie de abonament la un operator de cablu din România. Trebuie, însă, să îți faci un cont Netflix. Pentru YouTube, poți folosi aplicația și fără cont (gratis), dar este bine să îți faci cont pentru a putea beneficia de mult mai multe opțiuni.

Trebuie să am acces la internet?

Trebuie menționat că nu ai cum să folosești Netflix, YouTube, Tidal ori alte platforme de continut video sau audio fară o conexiune stabliă și bună la internet. Smart TV-ul trebuie să fie conectat la Wi-Fi ori direct la cablul de net, prin mufa RJ-45.

Pot prinde televizorul de perete?

Da, însă pentru unele tipuri de TV-uri, trebuie să achiziționezi un suport, pentru a putea face acest lucru. Alte brand-uri, oferă gratis sistemul de prindere pe perete. Majoritatea TV-urilor au găuri pentru prindere în perete, operațiunea nefiind dificilă.

Pot folosi telecomanda pentru a pune pauză sau a schimba filmul de pe Netflix?

Da, la majoritatea TV-urilor smart, telecomanda televizorului ar trebui sa fie suficientă pentru a putea da play, pause, next ori back în filmul de pe Netflix sau muzica de pe Youtube. Unele brand-uri au chiar opțiunea de a (re)programa taste ale telecomenzii.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe