Cauți un TV cu acces Netflix și Youtube? Vezi Modele

Televizoare cu acces Netflix și Youtube

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 115 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi un TV inteligent cu acces Netflix și Youtube?

Un smart TV sau TV inteligent aduce câteva plusuri majore față de un TV clasic, convențional. Avantajele sunt că TV-ul inteligent se poate conecta la internet (prin Wifi sau direct prin cablu de net), eliminând astfel variantele puțin mai complicate care se rezumă la a conecta TV-ul la un PC sau laptop prin cabluri HDMI sau, mai rău, prin diverse adaptoare. În plus, poate cel mai mare avantaj, este că îl poți folosi ca un mini-pc. Te poți loga la contul de Netflix, YouTube sau chiar un browser.

Astfel, poți căuta ce te interesează pe net sau poți viziona filmele preferate. Dacă ai un sistem audio conectat la smart TV, atunci, poți asculta muzica preferată direct din contul tău de YouTube! Un alt avantaj este că poți folosi laptop-ul sau PC-ul la altceva, atunci când asculți muzica preferată. Este demn de reținut și faptul că dacă ai un smart TV, îți poți conecta telefonul, tableta, aparatul foto sau video ori un hard extern, direct la TV, prin conexiunea bluethooth sau wireless, scăpând astfel de tot felul de cabluri.

Modele de televizoare smart cu Netflix și Youtube disponibile

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Televizor LED Philips 109 cm (43) 43PUS8505/12, Ultra HD, Smart TV, Ambilight, Android TV, WiFi, CI+

 • Culori vii
 • Calitate ridicată a sunetului
 • Dotat cu sistem Dolby
 • Conectare la internet
 • Ideal pentu filme și jocuri
Verifică prețul

Acest televizor ultra inteligent este dotat cu un procesor de ultimă generație, făcând totul să pară foarte realistic și parcă desprins din realitate. Sistemul inteligent Dolby Atmos te va face să te simți ca la cinema, datorită clarității imaginii și calității sunetului. Este ideal pentru filme și jocuri, datorită detaliilor realiste și vitezei de procesare. Poate fi controlat doar folosindu-ți vocea, direct din confortul canapelei tale, fără a fi nevoie să te deplasezi. Totul este mult mai ușor acum.

la buget

Televizor Star-Light 32DM6700, 81 cm, Smart Android, HD, LED, Clasa A+

 • Dotat cu sistem android
 • Ideal pentru filme și jocuri
 • Claritate a imaginilor
 • Asistent vocal inteligent
 • Calitate ridicată a sunetului
Verifică prețul

Acest televizor Star-Light cu diagonala de 81 cm este un produs ideal pentru casa ta. Ai la dispoziție un produs Smart Android care te ajută să accesezi internetul și să te uiți la ce vrei tu. Dacă te întrebi ce beneficii îți aduce: - televizor Smart cu ecran LED - diagonală de 32 inch și rezoluție HD - interfață cu 3 porturi HDMI, 2 porturi USB - sistem de operare Android - Aplicații de streaming - Netflix, Youtube Are un aspect subțire și modern care se potrivește în orice casă. Poți să vezi detaliile fine ale fiecărei scene, fie ele luminoase sau întunecoase.

Premium

Televizor Samsung 43TU7172, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A

 • Sistem inteligent de operare
 • Calitate ridicată a imaginii
 • Consum redus de energie
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Dacă voiai să îți faci un cadou de an nou sau să faci cuiva drag un cadou de un raport calitate - preț ridicat, acest televizor este ideea cea mai bună. Vei avea la dispoziție un televizor care îți va oferi cele mai clare culori și un contrast de invidiat. Ai la dispoziție o gamă largă de culori pentru a transforma orice imagine în realitate în interiorul casei tale. Crystal Dsplay îți va optimiza culorile pentru a observa orice detaliu indiferent cât de subtil ar fi el. Calitatea imaginilor te va impresiona, iar asta doar datorită procesorului.

Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LM6300PLA, Full HD, Clasa A

 • Tehnologie LED
 • Full HD
 • Smart LG
 • Diagonală 80 cm
 • Culori intense
Verifică prețul

Acest televizor îți oferă un raport calitate - preț extrem de bun datorită culorile clare și intense pe care ți le aduce în casă. Are o rezoluție extraordinară și culorile sunt mai vii ca oricând. Datorită funcției Dynamic Color Enhancer vei vedea culori reglate, pentru a-ți oferi imagini cât ma intense și mai aproape de natural. Procesorul Quad Core îți aduce culori și un contrast cât mai dinamic. Va elimina zgomotul, iar imaginile la rezoluție mică vor fi reproduse sub forma imaginilor clare și vii.

Televizor LED curbat Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD

 • Detalii reale ale imaginii
 • Contrast superior
 • Design elegant curbat
 • Streaming sau sharing de conținut
 • Imagine luminoasa de calitate
Verifică prețul

Smart TV LED curbat, cu diagonală de 123 cm și rezoluție 4K Ultra HD! Anul de apariție este 2019, culoare negru, format display curbat. Sistemul de operare este Tizen și vine la pachet cu aplicații de streaming preinstalate: YouTube, Netflix și HBO Go. Poți face mirroring cu iOS și Android, ai asistent vocal inteligent (Alexa și Google assistant), tuner digital integrat și celebrul sistem audio Dolby Digital Plus. Conectivitatea se realizează prin Wi-Fi, Bluethooth, 3 port-uri HDMI, USB și multe alte opțiuni!

Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43NU7092, 4K Ultra HD

 • Jocurile de pe PC pe TV
 • Design rafinat și subțire
 • Culori și contrast de calitate
 • Imagine de calitate
 • Telecomanda pe mobil
Verifică prețul

Televizorul LED Smart TV de la Samsung face parte din generația 2019 și oferă un display de 108 cm cu o super rezoluție 4K Ultra HD! Te poți bucura de aplicațiile tale preferate de video streaming YouTube sau Netfelix! Vine la pachet cu un tuner digital integrat și tehnologii HDR precum HDR 10+ și HLG. Sunetul este extrem de important, de aceea, regăsim tehnologia Dolby Digital (Plus) cu o putere a difuzoarelor de 20W. Te poți conecta la internet, foarte ușor, direct prin Wi-Fi, are 2 porturi HDMI, 1 port USB, slot RF și CI.

Televizor LG 75NANO993NA, 189 cm, Smart, 8K Ultra HD, LED, Clasa B

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Claritate imagine
 • Tehnologie de ultimă generație
 • Diagonală de 189 cm
 • Sistem de operare inteligent
Verifică prețul

Acest televizor Smart îți aduce în casă culori pure și vii. Culorile RGB sunt esențiale pentru a reda imagini cu un aspect real. Tehnologia NanoCell va purifica nuanțele culorile pentru a elimina culorile mate și a îmbunătăți puritatea spectrului RGB. Tehnologia 4K real este obținută cu ajutorul culorilor pure. Astfel vei avea o experiență vizuală mai strălucitoare și mai clară decât știai. Procesorul 4k a7 de generația a treia este de "vină" pentru o vizualizare și o experiență spectaculoase.

Televizor Smart LED, NEI 50NE6700, 126 cm, Ultra HD 4K

 • Ultra HD
 • Tehnologie SMART
 • Diagonală 126 cm
 • Funcție de upscaling
 • Calitate incredibilă a imaginii
Verifică prețul

Acest televizor LED ultra inteligent dotat cu sistem modern de operare și procesor de ultimă generație redă totul la o calitate ridicată ducându-vă direct în centrul acțiunii. Conectare rapidă și ușoară, fără fire sau o mulțime de setări greu de înțeles. Diagonala bogată și rezoluția 4k te va face să te simți ca la cinema, direct din confortul casei tale, alături de un bol cu popcorn. Nu mai aveți nevoie de cea de-a doua telecomantă oferită de operatorul dumneavoastră de cablu datorită interfaței CI.

Întrebări despre televizoarele cu Netflix

Trebuie să am abonament la un operator TV ca să pot viziona Netflix sau Youtube?

Nu, nu ai nevoie de abonament la un operator de cablu din România. Trebuie, însă, să îți faci un cont Netflix. Pentru YouTube, poți folosi aplicația și fără cont (gratis), dar este bine să îți faci cont pentru a putea beneficia de mult mai multe opțiuni.

Trebuie să am acces la internet?

Trebuie menționat că nu ai cum să folosești Netflix, YouTube, Tidal ori alte platforme de continut video sau audio fară o conexiune stabliă și bună la internet. Smart TV-ul trebuie să fie conectat la Wi-Fi ori direct la cablul de net, prin mufa RJ-45.

Pot prinde televizorul de perete?

Da, însă pentru unele tipuri de TV-uri, trebuie să achiziționezi un suport, pentru a putea face acest lucru. Alte brand-uri, oferă gratis sistemul de prindere pe perete. Majoritatea TV-urilor au găuri pentru prindere în perete, operațiunea nefiind dificilă.

Pot folosi telecomanda pentru a pune pauză sau a schimba filmul de pe Netflix?

Da, la majoritatea TV-urilor smart, telecomanda televizorului ar trebui sa fie suficientă pentru a putea da play, pause, next ori back în filmul de pe Netflix sau muzica de pe Youtube. Unele brand-uri au chiar opțiunea de a (re)programa taste ale telecomenzii.

Alegerea televizorului

Diagonală

Diagonala reprezintă dimensiunea ecranului unui TV. Această valoare este, de regulă, exprimată în cm, mm sau inch. O diagonală mică al unui TV, privit de la o distanță mare, poate obosi ochii, o alegere mai inspirată fiind achiziția unui TV cu o diagonală mai mare.

Claritate imagine

Claritatea imaginii (rezoluția) contează foarte mult atunci când îți dorești să îți cumperi un nou TV. Un TV cu diagonala de 80 cm și rezoluție Full HD (1920×1080), va avea o claritate mai mică față de un TV cu aceiași diagonală dar rezoluție 4K ( 3840×2160).

Conectivitate

Când vine vorba de conectivitate, pe lângă opțiunile clasice de conectare prin cablu televizorul ar trebui să aibă Wi Fi cu standard AC de 5 GHz, cât și Bluetooth 4.0. Pentru conectivitatea clasică aș avea nevoie de minim 3 mufe HDMI cu standardul HDCP 2.2 și un HDMI cu standardul MHL. De asemenea televizorul trebuie să aibă și slot CI+. La fel de importantă este și mufa de conectare audio optic.

Sistemul audio

Atunci când vreau să cumpăr un televizor, mă interesează ca pe lângă o imagine vie să mă bucur și de un sunet de calitate. Televizorul perfect ar trebui să aibă cel puțin 2 boxe de înalte pentru un dialog clar și medii pentru redarea unei ambianțe perfecte. Un subwoofer ar completa întreaga experiență audio mai ales când vreau să văd filme și videoclipuri în format 4K.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Antenă de Interior HDTV
Cea mai bună antenă de interior HDTV

Scapă de cablurile TV de prin casă și alege o antenă de interior care îți va transmite semnalul TV către un număr nelimitat de televizoare.

Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cel Mai Bun Suport Tv De Tavan
Cel mai bun suport TV de tavan

Te-ai hotărât să agăți televizorul de tavan? Alege un suport TV de tavan de calitate pentru a elimina orice risc atât pentru sănătatea ta cât și pentru protejarea investiției în TV.

Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe